Soldati gradat voluntar., SGV-iști
![]() ![]() ![]() |
Soldati gradat voluntar., SGV-iști
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
alinHR |
![]()
|
![]() Membru pe doua roti Group: Members Posts: 91 Joined: 27 December 09 From: Miercurea Ciuc ![]() |
Sunt cetatean roman,am nume roman,daca am crescut la bunici care numa maghiara vorbesc atunci se sa fac?Sa ma duc la santier?Deja v-am spus stiu sa vorbesc romana aproape perfect,scriu mai bine pe hartie ca pe tastatura,la bac am luat aproape 9 pe cand colegi mei adevarati romani picau la romana.Dar limba mea materna este maghiara.Eu nu am avut de ales,asi fi vrut sa fie romana pentru ca traim in Romania.Incercati sa ma intelegeti si pe mine,nu sariti toti la mine,eu chiar tin la forumul acesta,de fapt e singurul pe care il frecventez.Va multumesc pentru rabdare
|
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
1991,1992
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
glumeste baietii nu mai pune la suflet
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
alinHR |
![]()
|
![]() Membru pe doua roti Group: Members Posts: 91 Joined: 27 December 09 From: Miercurea Ciuc ![]() |
V-am spus deja ca mi sa facut scarba de politisti,acum ma gandesc la armata,si despre armata ceream detalii nu despre politie.
|
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
1991,1992
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca-ti place asa de mult actiunea de ce nu incerci la firmele de paza si protectie.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
dar chestia cu locuri libere in armata, e doar la UM de la voi de acolo? sau e la nivel national? Ca te poti interesa la alte UM, din alte judete...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alinHR @ 28 Jul 2010, 13:41) ...pai...20 de morti in ultima luna in accidente aviatice, nu stiu cati morti prin teatrele de razboi internationale...da macar ii face eroi...salarii de doi bani...dezumanizare...indobitocire....de astea.. ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(alinHR @ 28 Jul 2010, 11:29) Stiu io una', da' cica n-avem voie cu insulte pe forum... De ce drac ai vrea in armata... Sa mori pentru Basexu si libertatea Irakului? Sau cine stie ce alta cauza tampa care le pica romanilor in brate? Dar no, daca esti curios, da un ochi pe-aici http://www.armyacademy.ro/ |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Un muncitor care sapa un sant si-i cade malul peste el nu cred ca primeste cat primeste un militar post-mortem.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ala e un moncitor prost ca s-a bagat acolo, de ce-ar primii si de la cine> de la patronul ce-l tine cu minimul pe economie?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
Corect mai bine in armata decat in sant
|
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
Da, da prostul ala munceste ca celalalt sa-si primeasca salariul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si cei 80.000 de euro postmortem.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
alinHR |
![]()
|
QUOTE(skija @ 28 Jul 2010, 12:46) dar chestia cu locuri libere in armata, e doar la UM de la voi de acolo? sau e la nivel national? Ca te poti interesa la alte UM, din alte judete... Da,dar te repartizeaza acolo atunci,e la nivel national si se impart locurile pe judete,daca alta posibilitate nu o sa am,o sa incerc in alt judet. 28 Jul 2010, 12:55: QUOTE(argon @ 28 Jul 2010, 12:50) ala e un moncitor prost ca s-a bagat acolo, de ce-ar primii si de la cine> de la patronul ce-l tine cu minimul pe economie? Si la armata in cartea de munca e trecut salariul minim pe economie,fara banii de hrana sau eventual chirie,nu e o situatie roz nici la armata,dar macar e un loc sigur.Cel putin asa mi se pare mie This post has been edited by alinHR: 28 Jul 2010, 12:55 |
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
1991,1992
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
|
|
tribunul |
![]()
|
Sa mai zica cineva ca serviciul la stat nu e sigur, oricat de prost platit ar fi, tot mai bine e la stat, macar stii ca-i sigur.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
nu pentru mult timp, campania guvernului de exterminare a domeniului privat e in plina desfasurate, then what? cand n'o sa ne mai dea nimeni credite sa plateasca salariile bugetariilor cu salarii mici dar sigure ce se intampla? si cine plateste creditele facute in ultimii 2 ani doar pentru salarii si pensii? si din ce?
Si de ce le place la unii sa se complaca cu un salariu de mizerie, ca e sigur? d'aia merge tara asa cum merge. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
alinHR |
![]()
|
Ar trebui sa plecam in strainatate si sa lasam in urma tara noastra ca sa lucram pentru o alta tara?Eu personal nu vreau sa plec de aici,imi place in Romania,este greu de supravietuit dar pretuiesti putinul pe care il ai,si lucrezi cu vointa si daruire.Eu inca mai sper ca situatia economica se va schimba,chiar daca acum suntem in pragul prabusirii,cine stie sau mai intamplat miracole.
![]() |
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
1991,1992
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
|
|
tribunul |
![]()
|
Crezi ca singurele locuri de munca sunt in politie si armata?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
alinHR |
![]()
|
Nu cred asta,sigur ca nu,dar pentru un loc de munca serios,nici nu se uita la tine daca nu ai facultate.Si eu acum nu am posibilitatea de a merge la facultate.Si ma atrage viata de soldat,poate o sa regret,dar macar stiu ca eu am vrut-o.
|
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
1991,1992
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de o la vreme in tara asta ori esti hot si dai in cap ori te bagi in politie
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
eu nu stiam ce facultati sa mai fac sa nu merg la armata..ce vremuri..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
Pai atunci veneai cu mancare de acasa nu primeai milioane pe luna ca "norma de hrana" sau cum se numeste.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
alinHR |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 28 Jul 2010, 13:15) Problema e ca nu e asa de usor sa te bagi in politie,poate pe vremuri era,dar acum fara academie sau scoala de politie nu prea.Si atunci mai bine te duci la o facultate This post has been edited by alinHR: 28 Jul 2010, 13:19 |
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
1991,1992
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(alinHR @ 28 Jul 2010, 14:07) Ar trebui sa plecam in strainatate si sa lasam in urma tara noastra ca sa lucram pentru o alta tara?Eu personal nu vreau sa plec de aici,imi place in Romania,este greu de supravietuit dar pretuiesti putinul pe care il ai,si lucrezi cu vointa si daruire. ![]() QUOTE(argon @ 28 Jul 2010, 14:15) wow ![]() ![]() ![]() QUOTE(alinHR @ 28 Jul 2010, 14:19) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:47 |