Postare stearsa, Ascunderea realitatii
![]() ![]() ![]() |
Postare stearsa, Ascunderea realitatii
bubu782001 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai nu spui si ce firma sa nu luam si noi teapa?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Master Motors Adr. str. Bratarii nr. 11-15 Sector 3
www.magazin-audio-video.ro Niste incapabili si niste HOTI. Daca aveam toti SLK-uri si Passat-uri probabil ca eram tratati cu plecaciuni..dar deh..unii dintre noi au Renault-uri, sunt mai umili... De asemenea nici la Jeep-uri nu stramba din nas. Insa la restul "fraierilor" (exemplu in persoana mea) au grija sa stranga suruburile de la sistemul AC, pana dispera filetul din piesele de aluminiu, apoi zic ca "...era defecta domle" trebuie sa cumperi iarasi piesa X. Adica trebuie sa fii putin dobitoc sa nu observi ce nemernici sunt. This post has been edited by bubu782001: 26 Jul 2010, 22:14 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
tind sa cred ca ti-a fost stearsa postarea pentru ca nu se referea la domeniul expus in anunt. Adica tu te plangeai de freon, anuntul este pentru electrica. Zic si eu, nu stiu, n-am drept de moderare p-acolo.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Era postare in care spunea de piese de AC (compresoare rulmeti AC etc) deci tot pe acolo. Nu e vorba de subiect neaparat...dar LOGIC gandind, nu este normal sa denuntam pe acesti borfasi? Serios acuma practic NE FACEM UN BINE NOUA, la acesti useri care dau o carca de bani pe reparatii si pe langa asta indivizii mai si strica masinile oamenilor...
Adica serios, credeti ca mie imi este usor sa dau saptamanal 4 milioane pe un filtru uscator (original de la Renault ca nu exista aftermaket...) pentru ca niste idioti de carpaci il strica pe cel original de pe masina? Si dupa ce il iau...IARASI sa nu mearga sa ma trimita sa acuma ai oring-urile bla bla bla...iar apoi sa zica: "atunci inseamna ca e de la teava..." Maine-poimaine o sa-mi zica ca baga compresorul prea mare presiune si ca sa il schimb ca e "defect". ![]() Pai mai bine iau instalatia NOUA, sa vedem sunt in stare sa o faca? EU ma cam indoiesc... Oameni buni haideti va rog, sa NE AJUTAM INTRE NOI, prin actiunile astea. Chiar O MERITA nemernicii de la firme de genul asta. Chiar voua nu vi s-a acrit de nesimtiti de genul asta? This post has been edited by bubu782001: 26 Jul 2010, 22:09 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sectiunea de anunturi si bursa au niste regulamente mai stricte.
Pentru atentionari asupra metodelor de lucru a unora sau altora poate nu ar fi rau sa utilizati alte sectiuni (cafenea, de ex) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Nu...
Prefer sa ma resemnez din acest punct de vedere si sa dea tepe in continuare. Personal eu am sa ii ocolesc insa cine se va frige...problema lui. Stiti vorba aceea romaneasca care incepe cu "...facerea de bine..." si se termina cu "...mama". Este mai mult decat potrivita in acest context. Numai bine la toata lumea. Se poate inchide (sau chiar sa se sterga, nu ma deranjeaza) |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Atunci se inchide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:41 |