Cum sa indepartez petele de pe vopsea?, Am niste pete pe vopsea
![]() ![]() ![]() |
Cum sa indepartez petele de pe vopsea?, Am niste pete pe vopsea
decar |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.4
- B-77-SDY I just love that car
|
|||
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Eu am avut ceva asemanator si a mers destul de bine cu solutia de spalat geamuri Clean. Nu ataca vopseaua si nici matuire nu am observat.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
te duci la spalatorie, le arati si le spui sa o spele mai bine. sa nu faci ca mine ca m-am dus fara sa le arat si au spalat-o de doua ori
![]() ![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
emanoel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 25 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca cu putin gaz (lampant),am patit-o si eu la munte si s-au curatit imediat,ramanand vopseaua curata!
In cazul meu a fost rasina de brad dar a reactionat f.bine la gaz.Succes! This post has been edited by emanoel: 6 May 2005, 16:05 |
--------------------
Opel Vectra
Opel Vectra
- B -xx- xxx
|
|
decar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@gattoman: am fost de mai multe ori la spalatorie si am spalat-o si eu singur dar nu ies
@PriesT si emanoel: multumesc mult .Voi incerca miine intr-un loc mai ascuns ca sa fiu sigur ca nu apar alte probleme si o sa va tin la curent cu ce am reusit sa realizez cu propunerile voastre. |
--------------------
dacia
logan 1.4
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 04 From: Bucuresti ![]() |
am avut si eu dar nu se lua cu nimic din ce sa scris aici m-ia recomandat cineva polis 3M si a esit belea inclusiv zgarieturile ,nu inteleg de ce nu vrei polis dar in fine?!
|
-------------------- B 32 BUG
|
|
decar |
![]()
|
Nu vreau inca sa dau cu polish. Masina este noua si nu cred ca este bine sa o polishez asa de repede. Din cite am vazut LOGANUL are vopseaua destul de subtire si polishul o subtiaza si mai mult. As polisha masina daca ar fi zgiriata dar asa nu cred ca are rostul.
Am incercat ce a spus PriesT intr-un loc ascuns si s-a curatat, dar dupa ce am frecat zona foarte insistent si astept o zi-doua ca sa vad daca nu are efect asupra vopselei. Totusi mai astept si alte solutii pentru rezolvarea problemei mele. Cineva mi-a recomandat o degresare, insa nu stiu daca dupa degresare nu trebuie sa o polishez. In ultima instanta o sa o polishez , insa as avea nevoie de ajutor: nu stiu cum se face si as vrea daca este cineva dispus ca sa ma invete, sau sa ma ajute, contra cost. Multumesc mult. [/QUOTE]a doua oara au dat cu o solutie de curatat, au lasat sa se inmoaie si au frecat mai bine. a iesit mai curata ca niciodata. smile.gif[QUOTE] @gattoman: stii cumva de ce solutie era vorba This post has been edited by decar: 7 May 2005, 13:21 |
--------------------
dacia
logan 1.4
|
|
abram_burel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 24 September 04 ![]() |
Ai doua variante:
- varianta domestica (asta am incercat-o eu): faci o solutie de otet cu apa, cam 1:1, si tamponezi cu ea zona cu petele; lasi putin sa-si faca efectul si pe urma dai cu apa, stergi si, daca au ramas ceva urme de la operatie (matuire) freci cu putin polish de finisare (nu abraziv) - varianta "profi": gasesti pe la benzinarii (eu am vazut la Petrom la vreo 110K parca) un spray "Bug and Tar Remover"; urmezi instrauctiunile scrise pe el Daca vrei sa te mai documentezi (si stai binisor cu engleza) cauta pe net "remove bug tar sap". |
--------------------
Dacia
Nova GTi
1999 Parerea mea... stiti cum e... maxima!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 23:34 |