se accclereaza singura
![]() ![]() ![]() |
se accclereaza singura
Luc10 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 24 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dacia
200
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Eu ma gandesc ca atunci cand afirmi ca se accelereaza singura te referi la faptul ca iti creste turatia dar viteza masinii ramane aceeasi sau chiar scade.Acest lucru se intampla deoarece patineaza ambreiajul.Deoarece ai schimbat cablul de ambreiaj ar fi bine sa verifici jocul liber la cablului.E posibil sa nu-i fi lasat joc si de aceea sa patineze.Daca totusi ai jocul corespunzator atunci de vina este discul de ambreiaj.In acelasi timp,daca problema ti-a aparut dupa ce ai schimbat cablul,atunci este numai din reglaje.Succes
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
Luc10 |
![]()
|
Eu ma gandesc ca atunci cand afirmi ca se accelereaza singura te referi la faptul ca iti creste turatia dar viteza masinii ramane aceeasi
Da ramana la fel nu scade sau creste viteza. Deoarece ai schimbat cablul de ambreiaj ar fi bine sa verifici jocul liber la cablului. Jocul este in regula. |
--------------------
Dacia
Dacia
200
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
pot fi ambele de vina -si discul si placa
o proba simpla :trage frana de mana si incearca sa demarazi . daca la eliberarea ambreiajului motorul isi mentine cat de cat turatia si mai ales daca simti mirosul specific al ambreiajului incins ai sa schimbi discul, doar discul . daca se aud si zgomote gen zurgalai bagi mana mai adanc si iei si placa de presiune. daca tot schimbi placa si discul pune bre si un rulment nou ps preturile variaza in functie de magazin si mai ales de producator .deci ... |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
Luc10 |
![]()
|
o proba simpla :trage frana de mana si incearca sa demarazi . daca la eliberarea ambreiajului motorul isi mentine cat de cat turatia si mai ales daca simti mirosul specific al ambreiajului incins ai sa schimbi discul, doar discul .
Am facut so testul asta si pare ca isi mentine turatia, insa eu stiam ca daca trag frana de mana si vreau sa plec motor tinde sa se opreasca ceea ce in cazul meu nu s-a intamplat.Oricum o sa va spun la sfarsitul saptamanii de la ce a fost; pana atunci o las in parcare sa nu dau si de alte belele. |
--------------------
Dacia
Dacia
200
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
daca ai tras frana de mana si ai incercat sa pleci de pe loc,iar motorul nu as-a oprit :DISC AMBREIAJ DEFECT
|
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Luc10 @ 27 Jul 2010, 10:05) Am facut so testul asta si pare ca isi mentine turatia, insa eu stiam ca daca trag frana de mana si vreau sa plec motor tinde sa se opreasca ceea ce in cazul meu nu s-a intamplat.Oricum o sa va spun la sfarsitul saptamanii de la ce a fost; pana atunci o las in parcare sa nu dau si de alte belele. Pai e clar ce e... ti-i dus discul. Cand iti bagi nasul, nu uita totusi sa verifici si placa si rulmentul. si te rog, apasa butonul de quote in loc sa iei cu copy paste ce ti-o spus lumea inainte. This post has been edited by bucatzel: 27 Jul 2010, 16:21 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Luc10 |
![]()
|
am rezolvat era placa de presiune s-au rupt doi dinti de la soare.Am schibat tot kitul de ambreiaj. Am luat disc si placa Ruen si rulment de presiune care l-am gasit greu, am cumparat de URB Barlad.
|
--------------------
Dacia
Dacia
200
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:50 |