Curiozitate
![]() ![]() ![]() |
Curiozitate
acordeon |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|||
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
E vorba aici de modul in care ''lucreaza'' caroseria in mers pe denivelari. In fabrica sta pe ghearele alea care o tin de dedesubt fara a isi schimba pozitia. Deasemenea nu ai voie sa deschizi-inchizi usile citeva ore dupa ce ai lipit geamul ,in functie de ce solutie folosesti.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
La Crafterul de la serviciu i-a fost schimbat parbrizul la un service "autorizat" de firma deasigurari si a plecat imediat dupa montaj cu ea soferul. Rezultatul seara era ca si inainte de al pune, adica crapat. A trebuit sa mai astepte o luna si sa-l puna la reprezentanta. Din cele discutate cu cei de la service am inteles ca masina ar trebui sa nu se torsioneze cca 12ore dupa montaj.
This post has been edited by iulian'71: 23 Jun 2010, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(iulian'71 @ 22 Jun 2010, 21:00) Din cele discutate cu cei de la service am inteles ca masina ar trebui sa nu se torsioneze cca 12ore dupa montaj. da exact asa este si trebuie mentionat ca trebuie curatat sa nu ramana vreun ciob din vechiul parbriz inainte de montarea celui nou, eu stiu pe cineva care a patit... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Alejandro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 21 June 09 ![]() |
se poate circula imediat cu masina dupa ce au trecut 2 ore chiar si la solutiile rapide la o temperatura de 20-25 de grade! Eu mi-am pus parbriz nou asta iarna la Timisoara, baietii au folosit o solutie cu uscare si intarire rapida si s-a etansat perfect! Depinde si de solutia folosita!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2007
|
|
gan2ryu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 4 September 07 ![]() |
si eu stiu un prieten care l-a schimbat ,si a trebuit sa nu miste masina pana a doua zi.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4,2007
|
|
Virusake |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
De obicei la service iti recomanda sa o lasi aprox 12 ore nemiscata. Eu l-am schimbat la Meridian Sud pe casco si a trebuit sa le las masina pentru o noapte, tocmai din motivul asta.
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles...dar in fabrica aia o lasa 12 ore???? ca nu pricep...
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
in fabrica procesul este foarte bine controlat, si masinile sunt transportate pe conveioare, nu pe roti, deci tehnic vorbin, autovehiculul nu se deplaseaza.
In alta ordine de idei, nu poti compara inlocuirea in service cu montajul din uzina dpdv tehnologic. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:14 |