sugestie masina noua
![]() ![]() ![]() |
sugestie masina noua
PaulT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.115 Joined: 11 February 04 ![]() |
Suzuki Swift?
Opel Corsa? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Noul Spark, si Aveo e OK, nu-i asculta p'astia ca vorbesc aiurea din amintiri, nu mai e ala din 2006 cu 1.5 stele.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(kostzy @ 3 Aug 2010, 12:51) mare dreptate ai PaulT , dar ca sa am un punct de plecare , am decis sa vorbesc si cu voi . Am sa iau showroom la rand sa vad ce gasesc Daca tot mergi prin showroom-uri, dupa ce te orientezi cam ce s-ar incadra, cauta toti dealerii acelei marci, compune un mail prin care te dai interesat de un model anume, baga toate adresele lor de mail in casuta "To" si pune-i sa se bata in oferte. Astfel poti obtine reduceri destul de importante. Din pacate metoda nu se aplica in cazul Dacia, ce are o politica idioata... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact, la Dacia pretul e batut in cuie.... Swift-ul e o masinuta foarte reusita, daca dimensiunile nu te deranjeaza.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
hyundai i20 1.2 classic
http://www.hyundai-motor.ro/content/?id=229 http://www.hyundai-motor.ro/files/remat201...IC%20(7990).pdf 7208 euro,tva inclus, cu mentiunea ca e facuta in india, ambreiajul nu se stie cat tine iar la consum mai pune cel putin 1.5 l in plus fata de fisa tehnica, motorul de 1.2 e foarte ok pentru masinuta, spatiu este suficient, este euro 4 - deci taxa inmatriculare-, casco mai mare ca este "masina straina", revizii mai scumpe ca la dacia, iar un filtru de polen poate sa coste si 220 Ron, daca nu le spui la revizii ca nu vrei sa ti-l schimbe si faci tu singur aceasta operatiune. daca poti trai cu toate cele de mai sus - si aici nu ma refer doar strict la hyundai-, ia-ti straineza, daca nu, ramai la logan si o sa fii multumit de el, asta daca nu iti pasa prea mult de ce "spune vecinul" bafta la alegere! |
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(PaulT @ 3 Aug 2010, 11:47) In banii astia eu m-as baga la un Logan Laureate 1,6 16v (9510EUR) sau Logan Laureate 1,6 MPI(8960EUR). Ambele cu airbag-uri laterale incluse ca optiuni. In gama asta de pret astea ar fi cele mai bune optiuni. Exact in banii astia asta era si sugestia mea. Cat despre aveo ue zic sa renunti, iti spune unul care a avut kalos si si-a blestemat zilele... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
kostzy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 25 July 10 ![]() |
frumusel i20 , l'am trecut pe lista
|
--------------------
DaciA
Novat gt
1999
- ph-12-glj Fie painea cat de rea , Tot mai bine in tarea mea
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Georgeeee....esti cautat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:14 |