Solenza Confort = 10.000 lei?
![]() ![]() ![]() |
Solenza Confort = 10.000 lei?
tr04www |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|||
johny_bravo006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 December 09 ![]() |
tr04www ia-te de mana cu slider si duceti-va pe alt forum.
Este adevarat ca am facut cate un topic si la logan si supernova pt ca am vrut sa aflu parerile posesorlor sa vad care dintre ele este mai convenabila. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- XX 05 WAZ
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
si care e mai convenabila, ma rog?
aaaaaa stiu: niciuna! ![]() sa ne ducem pe alt forum? cred ca tu ar trebui sa mergi pe alt forum, poate nu ai observat diferenta numarului de postari pe forum, nu intre mine si tine, intre slider si tine.deci care crezi ca ar trebui sa mearga in alta parte. oricum, bafta la alegerea masinii, oricare ar fi ea! This post has been edited by tr04www: 10 Aug 2010, 23:47 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
QUOTE(slider2 @ 4 Aug 2010, 20:05) Eu nu am vazut si auzit in viata mea de Solenza Confort cu servodirectie , aer conditionat si vopsea metalizata si am vazut si eu la viata mea cateva zeci poate sute de solenze , poate esti tu cel mai documentat dintre noi toti , no offence . |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai cauta, ca sigur o sa vezi
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
da uragan...din 2005 cine dorea sa cumpere solenza i se propunea in acelasi pret unele optionale pe masina...am vazut si am mers cu o solenza confort cu servodirectie si aer conditionat pe ea din fabrica...si motorul era euro 3...sa scape de solenza au pus ce a vrut clientul pe ea...ca doar aparuse logan
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
Ma rog , daca sustineti cu atata tarie incep sa va cred
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
cristyjas |
![]()
|
![]() Membru daciot Group: Members Posts: 128 Joined: 27 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut!confirm cele spuse de Ramsen,ca exista solenza confort cu aer conditionat si alte optionale montate direct in fabrica,eu avand o astfel de solenza,care este varianta confort,este fabricata in decembrie 2004 si are aer conditionat,ranforsari,airbag sofer si bari vopsite in culoarea caroseriei din fabrica.
P.S.Nu stiu sigur daca barile vopsite in culoarea caroseriei intra la optionale sau erau standard la confort. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 2008
-1.5 DCI Ex:Dacia 1300-1973,Dacia 1310 MLS-1989,Dacia Solenza 2004
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(uragan @ 11 Aug 2010, 13:53) Eu nu am vazut si auzit in viata mea de Solenza Confort cu servodirectie , aer conditionat si vopsea metalizata si am vazut si eu la viata mea cateva zeci poate sute de solenze , poate esti tu cel mai documentat dintre noi toti , no offence . de ce m-as ofensa cand am dreptate?? ![]() 12 Aug 2010, 20:42: QUOTE(Marius_Jay @ 7 Aug 2010, 10:56) ca sa fie clar: - solenza a aparut in 2003, pe la inceputul anului - in octombrie 2003 la Salonul International Auto Bucuresti (la care am fost si prezent) au fost operate niste modificari acestui model: -> rigidizare caroserie -> airbag sofer -> motor 1.9d 63cp deci exista solenza 2003 cu punga de aer... This post has been edited by slider2: 12 Aug 2010, 20:42 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
A mea e fabricata decembrie 2003 (cumparata martie 2004) si nu are airbag.
Din cate imi aduc aminte pungile erau puse daor pe modelele cu A.C. in standard. De asemenea, cand am luat-o eu nu se putea pune nici o optiune pe ea. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu nu am zis ca toate solenza incepand cu octombrie 2003 au airbag. mi se pare ca au doar pe echiparile "clima" si "scala"
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
crimsonrain |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 December 09 ![]() |
QUOTE(uragan @ 11 Aug 2010, 13:53) Eu nu am vazut si auzit in viata mea de Solenza Confort cu servodirectie , aer conditionat si vopsea metalizata si am vazut si eu la viata mea cateva zeci poate sute de solenze , poate esti tu cel mai documentat dintre noi toti , no offence . eu am solenza confort cu servo a/c si (culmea) si turometru si metalizata... ![]() ![]() si ca tot veni vorba...si air bag da numa la sofer... ![]() This post has been edited by crimsonrain: 17 Aug 2010, 18:21 |
--------------------
dacia
Sandero
2009/Laureate
|
|
slider2 |
![]()
|
pai airbag pasager n-a existat pe solenza
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
johny_bravo006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 December 09 ![]() |
Salutare tuturor.Nu prea am mai intrat in ultimul timp pe net ca am fost plecat la mare...oricum vreau sa va zic ca mi-am luat Solenza pana la urma si sunt foarte multumit de ea. Are 64300 in bord si vechiul proprietar mi-a dat distributia sa o schimb, se numeste PowerGrip 5473XS. Din cate am citit aici pe forum am vazut ca e ok,dar totusi mi se pare cam ieftina 90 RON. Ce ziceti e ok?
Si ca sa nu mia deschid alt topic vreau sa imi ziceti si mie ce turatie are solenza la relanti ca la a mea sta acul de la turometru la 900. This post has been edited by johny_bravo006: 21 Aug 2010, 18:10 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- XX 05 WAZ
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
depinde...la mine la relantiu sta la 700 rotatii pe minut...acum depinde si de ceas cum mai este calibrat
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
QUOTE(johny_bravo006 @ 21 Aug 2010, 17:55) Salutare tuturor.Nu prea am mai intrat in ultimul timp pe net ca am fost plecat la mare...oricum vreau sa va zic ca mi-am luat Solenza pana la urma si sunt foarte multumit de ea. Are 64300 in bord si vechiul proprietar mi-a dat distributia sa o schimb, se numeste PowerGrip 5473XS. Din cate am citit aici pe forum am vazut ca e ok,dar totusi mi se pare cam ieftina 90 RON. Ce ziceti e ok? Si ca sa nu mia deschid alt topic vreau sa imi ziceti si mie ce turatie are solenza la relanti ca la a mea sta acul de la turometru la 900. Poate vrei sa ne prezinti si noua masina in topicul de mai jos: http://www.daciaclub.ro/Prezentati-solenze...7390-s3540.html |
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
daniel1braila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 25 December 06 ![]() |
cam mult zic eu
![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2007 1.4 8v
Megane 3 2010 1.5dci 110hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:55 |