somaj, somaj
![]() ![]() ![]() |
somaj, somaj
mdln19 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 2 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai bre, ieri s-au dat rezultatele la bac si tu deja vrei somaj? Nici macar nu incerci sa-ti cauti o slujba?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
exista niste stagii minime de cotizare la acest fond, nu se da asa pentru toti putzoii cu bacul neluat.
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' la cei cu Bacul luat posibil sa se dea.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
![]() ![]() PS: am bacul luat. ![]() This post has been edited by Filip: 5 Jul 2010, 10:01 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(mdln19 @ 5 Jul 2010, 10:37) Vroiam sa va intreb daca aveti vreo idee in privinta acordarii somajului tinerilor absolventi de liceu ..... Absolvent de liceu devi dupa ce iei bacul. Pentru ceilalti exista un ajutor de studii, sa da 9 luni pe an, cu conditia sa te duci, treimestrial, la fortele de munca si dai o teza la mate, fizica, romana, chimie, biologie si o limba. Trebuie sa iei minim 6 la toate, cu execptia limbii, la asta trebuie sa iei macar 8. Ajutorul se da pina la promovarea bacului, dar nu mai mult de 15 ani. Cererea, scrisa de mina si cu maximum 15% greseli de exprimare si/sau gramaticale se depune la consiliul local, in maximum 15 zile lucratoare de la afisarea rezultatelor la bac, insotita de o adeverinta eliberata de liceul in cauza din care sa rezulte ca ai picat. This post has been edited by corbex: 5 Jul 2010, 10:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
trebuie musai sa ai o atestare de ceva. N-are nici-o legatura bac-ul daca ai facut un liceu teoretic. Daca in schimb ai dat vre-un atestat, atunci ai dreptul la somaj. Daca nu, trebuie sa faci un curs de specializare (sunt gratuite - detalii la somaj) si dupa aia ai dreptul la somaj.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Filip |
![]()
|
Si restu` iau ajutor de somaj, sau cum? Ca mie nu mi-a zis nimeni nimic. Scrie undeva in lege? Ce acte imi trebuie? Pot sa iau si ajutor de somaj, si pensie de urmas simultan (desi la ultima vad ca... tre sa-mi dea din urma un an jumate). Deci cum se face, pt. ca mirosul banilor (putini) mi-a trezit interesul.
![]() AM ATESTAT DE DESENATOR TEHNIC... e bun de ceva? ![]() This post has been edited by Filip: 5 Jul 2010, 10:12 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(mdln19 @ 5 Jul 2010, 10:37) acest somaj se acorda si celor care au picat bac-ul? cat e somajul pe luna? mai ales lor. era 1424 de lei pe luna, dar s-a redus cu 15% ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
se da ajutor de somaj si tinerilor absolventi, mai putin da' se da.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mdln19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 2 May 10 ![]() |
poi sigur ca il vreau:)) - mai recuperez din banii pe care ii opreste statul din salariile parintilor - daca se da....de ce sa nu il iau?
|
--------------------
Dacia
Nova
1996
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
si eu vreau somaj unde trb sa ma adresez>
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Faceti o lista, organizati-va un pic. Listele au prioritate, e ca la concedierile colective.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Filipe, dar le-ai dus ma adeverinta de student, sau vrei sa-ti dea pensia aia asa pe incredere?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
da cu 7.63 media ..si am atestat
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
ce atestat?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
Ca idee nu poti cere somaj si sa fi student in acelasi timp, deci daca ai ganduri de facultate, uita de somaj, daca nu ai, pai ce-ti trebuie somaj, gaseste-ti de munca.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Alex4u @ 5 Jul 2010, 11:50) da cu 7.63 media nasol, aveai sanse mai mari la somaj cu el picat. mai poti face contestatie? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alex4u |
![]()
|
pai pana la facultate vreau sa iau somaj 2 luni:))
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
tribunul |
![]()
|
nu cred ca-ti da somaj imediat, trebuie sa treaca ceva timp de la terminarea studiilor, adica acel timp in care tu ai cautat sa-ti gasesti de munca dar nu ai gasit.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
Exact.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(mdln19 @ 5 Jul 2010, 10:28) poi sigur ca il vreau:)) - mai recuperez din banii pe care ii opreste statul din salariile parintilor - daca se da....de ce sa nu il iau? Subscriu... sa ma tina statul, ca pe vremea lui Ceausescu imi gasea statu` serviciu stabil! Aveam carte de munca, pensie asigurata, n-aveam treaba. Aveam programul de lucru, dupa` care nu mai aveam nici o grija.... nici rate la banci, nici TVA, nici inflatie, nici rovigneta, nici... nush. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fugi în Cuba! Sau, dacă ți se pare prea departe, vezi că Transnistria e aproape.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
tu erai beton ca sef CTC si secretarul celulei de partid. te-ai nascut prea tarziu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Eu astept sa-mi zica daca si-a dus adeverinta de student, sau doar credea ca pensia aia curge asa la infinit...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
Mi-am dus, da cica prea tarziu, adica incepuse anul deja... Pensia apare pe numele lui... taica-meu!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:54 |