lamuriti-ma plzzz, politia romana :(
![]() ![]() ![]() |
lamuriti-ma plzzz, politia romana :(
L O G A N |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
Attached thumbnail(s) 1_modificat.JPG ( Size: 399.29k ) Number of downloads: 104 2_modificat.JPG ( Size: 412.69k ) Number of downloads: 67 schita_1.JPG ( Size: 11.15k ) Number of downloads: 115 |
||
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.082 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ai semnat = ai recunoscut!
Nu semnezi nimic decat propria declaratie! Te duci la seful sectiei de politie si ii explici ce s-a intamplat si ca ala vrea sa te faca sin pix. Chemi un prieten ziarist (dar numai daca il cunosti, ca altfel nu vin dragutzii de ei) si faci taraboi. Sau ai Casco, inghiti in sec (m m de tzara de c ) si asta e ! Tu sa fii sanatos. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
am semnat cu obiectiuni in procesul vervbal am o rubrica cu obiectiuni...in care am specificat ca am trecut pe culoarea verde a sem. electric.
si inca o problema RCA-ul era platit doar prima jumatate de an si eu traiam cu impresia ca am platit pe intreg anul asa ca nu am nici RCA. |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Daca ai martori intradevar si daca asa s-au intamplat faptele dupa cum sustii, fa de urgenta o plangere adresata instantei pe care insa o vei depune la politie sau o poti trimite si prin posta (tot la politie).
Daca nu poti sa dovedesti cele sustinute atunci nu-ti mai pierde timpul. Ai mai putea sa faci o plangere chiar impotriva organului daca este vadita intentia sa de a denatura sitatia de fapt reala si daca dovedesti si ca aceasta denaturare este urmare a "pilelor" vw-ului. This post has been edited by dweep: 5 Sep 2005, 22:11 |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
L O G A N |
![]()
|
cu mai mult de doi martori nu pot dovedii cele intamplate dar logistica intersectiei in sine imi da dreptate si felul , pozitia in care a fost lovita masina si faptul ca pietonii aveau verde si eu le-am cedat trecerea.Mai mult de atat nu am.
Daca se deplasa constatatorul in cauza la fata locului isi dadea clar seama despre ce este vorba....dar asta este politia romana.... ![]() Stie cineva cam ce suma cere un avocat pentru un astfel de caz si cam ce valoare ar avea taxele judecatoresti .....estimtiv... |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Plangerea e scutita de taxa de timbru. Sunt suficienti doi martori.
This post has been edited by dweep: 5 Sep 2005, 22:38 |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
L O G A N |
![]()
|
dupa depunerea plangerii ce urmeaza ?sa actionez in instanta politia sau ofiterul constatator??
This post has been edited by L O G A N: 5 Sep 2005, 23:06 |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
MAKRON |
![]()
|
Astepti sa fii citat ( in afara de bula daciotului
![]() |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Lauri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 August 05 ![]() |
Scuze ca te inoportunez... da' cre'ca politaiului tu trebuia sa-i spui in primul rand ca verdele la stanga se da dupa verdele inainte... asa ca ala nu te putea lovi plecand pe verde si tu pe galben...
![]() Nu cred ca este vreo intersectie in care ordinea sa fie inversa... Deci logic vorbind... sau tu ai plecat pe rosu si el avea verde sau galben, ... sau tu esti pe verde sau galben iar el pe rosu... In nici un caz tu pe galben iar el pe verde... Dar te poti astepta la orice... oricum pentru cazul tau ai putea avea ca martor si un tehnician de la semafoare... |
--------------------
dacia
nova
- b-01-yyy Mi s-a stricat computeru' de bord ... stie cineva cum se rezolva problema asta la Nova?
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
M-ai terminat cu regula asta "intai inainte si apoi in fata".
Eu conduc de ceva vreme, dar n-am auzit de chestia asta. Sau e pur si simplu un ciclu, si mai repede sau mai tarziu tot se succed ordinile. "inainte, la stanga, inainte, la stanga, inainte, la stanga," Acuma depinde "unde deschizi televizorul" ... ![]() This post has been edited by anamana: 13 Sep 2005, 05:29 |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Daca e semnat procesul verbal, peste inscris nu prea merge sa aduci martori. Cam asa spune legea!
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(anamana @ 13 Sep 2005, 06:28) M-ai terminat cu regula asta "intai inainte si apoi in fata". Eu conduc de ceva vreme, dar n-am auzit de chestia asta. Sau e pur si simplu un ciclu, si mai repede sau mai tarziu tot se succed ordinile. "inainte, la stanga, inainte, la stanga, inainte, la stanga," Acuma depinde "unde deschizi televizorul" ... ![]() Da este un ciclu, dar in itersectiile in care exista si "o faza" pentru stanga, de regula este intai verde pentru sensul de inainte ( adica asa cum merge VW ) abia apoi pentru "la stanga" si apoi verde pentru cei care vin perpendicular pe strada cu pricina ( adica din stanga sau dreapta , cf schemei facute ). Deci, cand se face rosu pentru cei ce au virat stanga, urmeaza verde pentru ceilalti, nu pentru VW-ul care a intrat in el. Asa sunt intersectiile cu 3 faze, poate exista si exceptii, dar mie nu-mi vin in minte acum. Oricum, daca este asa in intersectia mentionata, se poate demonstra usor cina a avut voie sa treaca in momentul accidentului. This post has been edited by GABY IS BACK !: 13 Sep 2005, 10:33 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
Ce nu inteleg eu este cum de tu aveai verde la stanga si trebuia sa dai prioritate la pietoni...asta numai daca pietonii treceau pe rosu..si le-ai dat prioritate ca sa nu ii accidentezi ,si in timp ce tu erai oprit in intersectie dand prioritate s-a facut rosu pe directia ta si verde pt el/pietoni....
Daca e asa cum am zis eu..pietonii sunt de vina:)).....cel care te-a lovit probabil a plecat ca p^#^% cu ochii pe semafor, si nu te- observat ca erai fortuit acolo de imprejurari.... |
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:28 |