Un idiot cu o masina a intrat pe pista la un concur, si a accidentat arbitri si spectatori
![]() ![]() ![]() |
Un idiot cu o masina a intrat pe pista la un concur, si a accidentat arbitri si spectatori
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
cocalar de bani gata.
"las ca nu-mi face nime nimic, ca le e frica de tati. ne scoate el oricum..." astia merita puscati in cap...cu sare. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Daciaclub!!! Forum extremist!!!!!! Acum in casele fiecaruia!
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...c=565159&st=120
Mai multe poze cu cele intamplate se vede clar cum sunt loviti unu cate unu, Doamne Fereste!!! |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
In imaginile de pe acel forum se vede ca erau si alte masini chiar pe pista parcate langa traseu. Organizarea a fost la misto.
|
--------------------
0.00
%
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mda...concluzia e ca organizatorii sunt de vina. Retardu` ala de copilu` lu` tata n-are nici o vina. Se poate inchide.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Richelieu |
![]()
|
Le rupi din context de parca ai fi prompterista.
|
--------------------
0.00
%
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu ma refeream numa` la postu` tau.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar voi v-ati intrebat vreodata : DE UNDE BANI de organizare mai buna?
Sunt arbitrii si comisari de concurs VOLUNTARI! Stau in ploaie, in frig, pe canicula, etc absolut voluntar, fara sa primeasca vreun folos financiar sau material, doar pentru ca ai lor copii sa invete sa mearga cu moto la extrem doar in cadru organizat. De obicei, spectatorii sunt avertizati asupra pericolelor la care se expun daca se apropie de pista. Ati construit voi o pista adevarata de motociclism si nu stiu eu? Ati participat la asa ceva? De 2 ani ma chinui sa particip si eu la cate o cursa de amatori si singurele locuri in care se organizeaza asa ceva sunt fffffoooooarte departe de Bucuresti. In general in Moldova si Banat/Ardeal. Vreau si eu sa mer tare in cadru organizat, nu pe Transfagarasan si pe Cheia, sa-i sperii pe ceilalti [artici[panti la trafic. Dar voi nu stiti chestiunile astea, pentru ca voi nu aveti pasiuni. Voi nu stiti decat sa va inchideti in casa, sa va asezati la calculator si sa comentati mai ceva ca batranii din Cismigiu, de pe banci. Eu vad aici asa: cineva a facut un efort, a organizat o cursa de moto, s-au strans acolo cativa entuziasti, oricum nu multi. A venit un handicapat care vroia sa arate lumii ca el stie sa piloteze un bolid cu niste cai putere, nu a fost lasat, insa el a facut pe seful si a intrat pe pista. Mi s-a intamplat asta cand am participat anul asta la o cursa de masini organizata pe un circuit inchis. Fix cand trebuia sa intru pe pista sa-mi incalzesc cauciucurile, s-o trezit unu' cu un urs obosit sa iasa pe pista. S-a rasucit la primul viraj pentru ca a pierdut controlul si o fugit. N-a facut victime, insa se putea incheia rau. Nu mai comentati aiurea, faceti CEVA folositor. Veniti voluntari la evenimente de-astea, sunteti in stare? E mai bine la AC in casa, langa tastatura. Altfel comentati ca de ce alergam aiurea pe strada. IPOCRITILOR! PS: Eu n-am moto, nu stiu sa calaresc moto, insa am masina si-mi place sa pilotez acea masina. Numai ca nu am UNDE! |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Dsign @ 9 Aug 2010, 10:00) Sunt arbitrii si comisari de concurs VOLUNTARI! Stau in ploaie, in frig, pe canicula, etc absolut voluntar, fara sa primeasca vreun folos financiar sau material, doar pentru ca ai lor copii sa invete sa mearga cu moto la extrem doar in cadru organizat. Ala de care se povesteste aici nu mi se pare cadru chiar asa de organizat:1. spectatorii nu au ce cauta pe pista 2. ala cu masina nu trebuia sa ajunga pe pista 3. politia (daca/cata a fost acolo) nu l-a blocat nici inainte, nici dupa accident Ma gandesc si eu ca pentru a organiza asemenea evenimente trebuie sa indeplinesti niste conditii de siguranta. Eu zic ca vina e impartita si sunt mai multi care trebuie trasi la raspundere: - tembelul de sofer - organizatorii evenimentului - cei care au aprobat evenimentul Cel mai important e, dupa mine, nu ca cineva sa plateasca cu varf si indesat pentru ce s-a intamplat, ci ca toti cei implicati sa fi invatat ceva asta. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 10:23 |