RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
![]() ![]() ![]() |
RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da un report tot ti-am dat....
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ma per che?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Antena TV Group a cerut Tribunalului Bucuresti insolventa companiei de telecomunicatii RCS&RDS, cererea fiind depusa in data de 1 martie, potrivit Jurnalul.ro. Conform unor surse, Antena TV Group are de recuperat de la compania de telecomunicatii o creanta de 2,1 milioane de lei, bani pe care RCS&RDS ar fi trebuit sa ii plateasca pentru retransmisia posturilor Antena 3 si Euforia TV in perioada ianuarie - iunie 2010. Primul termen de judecata a fost programat pentru data de 17 mai 2011. In cursul anului trecut, insolventa RCS&RDS a mai fost ceruta si de catre companiile Euroline si Star Print Trade. http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-...enta-rcsrds.htm felix pentru o bagatela cere falimantarea unui colos...dar noi, fraierii de platitori de impozite, nu putem cere falimentul trustului lui felix pentru datoriile istorice uriase la bugete, angajati si parteneri ??? |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Las ca si colosul asta cam are picioare de lut. Anul asta au de achitat 175 de milioane dolari si la anul 375. Se va vedea daca sar la cap si la licitatia pentru liga 1.
Culmea mai e ca pentru porcaria aia de euforia tv, rds mai tre sa si plateasca... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tribunul |
![]()
|
Dar ce venituri au?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De cind veniturile sint destinate platii furnizorilor? Ce-i aici, Elvetia?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Ultimul imprumut e luat asta vara de rcs, 100 milioane dolari. Din cauza conditiilor naspa pe pietele financiare , tot anul trecut, au renuntat in ultimul moment la o emisiune de obligatiuni de 200 de milioane. Daca chiar ar fi totul roz, nu cred ca aveau nevoie sa tot faca datorii, gaseai echipamente cand voiai sa te abonezi la vre-un serviciu al lor, etc. Nu ar fi fost necesar sa apeleze la magarii de genul taxei de mentenanta, etc.
Profitul din 2009 a fost de 50 de milioane. Ma indoiesc ca vor reusi sa scoata acum in 2 ani de 11 ori mai mult profit, incat sa acopere numai datoriile., fara a vorbi de ceva bani in plus pentru investitii si dividende. Oricum discutia poate fi in plus, se pare ca exista posibilitatea reala sa fie preluati de China Telecom. http://www.bursa.ro/alert-grupul-chinez-av...col=113086.html Ceea ce ar explica si dorinta lor de a cumpara UPC, si mai ales sursa celor aproximativ 300 de milioane dolari pentru aceasta afacere. http://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/rcs...il-dolari-57473 |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tribunul |
![]()
|
Cica au venituri de vreo 700 milioane de dolari.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kxz |
![]()
|
Pai e o diferenta intre venituri si profit. Tu salarul poti sa-l iei si sa-l duci tot la banca? Trebuie sa cumperi de mancare, sa platesti darile la stat, asociatie, etc si cu ce ramane te descurci si cu banca.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
tribunul |
![]()
|
In momentul cand ai o cifra de afaceri asa de mare, se gasesc banci care sa-ti ofere imprumuturi.
Se pare ca vrea din nou sa se listeze pe bursa din Londra. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 2 Mar 2011, 20:43) felix pentru o bagatela cere falimantarea unui colos...dar noi, fraierii de platitori de impozite, nu putem cere falimentul trustului lui felix pentru datoriile istorice uriase la bugete, angajati si parteneri ??? asa cum felix cere falimentarea "colosului", asa si tu poti sa ceri falimentarea lu' felix. ce te retine? e o tara libera. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
kxz |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 3 Mar 2011, 10:20) In momentul cand ai o cifra de afaceri asa de mare, se gasesc banci care sa-ti ofere imprumuturi. Se pare ca vrea din nou sa se listeze pe bursa din Londra. Da, dar te intreaba intai de gradul de indatorare. Moodys abia a scazut ratingul RDS de la stabil la negativ... http://www.curierulnational.ro/Actualitate...RDS+la+negativa ceea ce automat va duce la imprumuturi mai scumpe... Evident, nu le cantam prohodul, dar totusi RDS merge pe o poteca cam ingusta. Problema cea mai mare e ca incep sa nu mai fie singuri pe o piata low-cost, competitorii au cam inceput sa lase din preturi, plus ca rds sta prost la capitolul extindere si echipamente (e inadmisibil sa stai sa-i astepti cu lunile sa instaleze un net, sa nu aiba echipamente, etc) si la fel de prost stau la capitolul relatii cu clientii si rezolvare deranjamente. si cu listarea la bursa ai vre-o sursa mai recenta? stiu ca au vrut acum vre-o 3-4 ani, dar au renuntat la idee. This post has been edited by kxz: 3 Mar 2011, 10:43 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E plina istoria postdecembrista de firme - initial de succes - care s-au întins mai mult decat le era plapuma. Asta se manifesta, în principal, prin goana dupa o cota de piata cat mai mare, în paralel cu prabusirea calitatii serviciilor oferite.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stie cineva de ce primesc eroarea 651 cand incerc sa ma conectez la net?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
M-am uitat si a umblat cineva in cutia de pe hol, am apasat pe mufe si acum merge.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
tribunul |
![]()
|
ai factura platita?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(tribunul @ 3 Mar 2011, 11:20) In momentul cand ai o cifra de afaceri asa de mare, se gasesc banci care sa-ti ofere imprumuturi. Se pare ca vrea din nou sa se listeze pe bursa din Londra. Revenue is vanity... margin is sanity... cash is king " Revenue is used as an indication of earnings quality. There are several financial ratios attached to it, the most important being gross margin and profit margin. Also, companies use revenue to determine bad debt expense using the income statement method. Price / Sales is sometimes used as a substitute for a Price to earnings ratio when earnings are negative and the P/E is meaningless. Though a company may have negative earnings, it almost always has positive revenue. Gross Margin is a calculation of revenue less cost of goods sold, and is used to determine how well sales cover direct variable costs relating to the production of goods. Net income/sales, or profit margin, is calculated by investors to determine how efficiently a company turns revenues into profits. " This post has been edited by FLP: 3 Mar 2011, 17:44 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
cristyz |
![]()
|
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
cristyz |
![]()
|
Deci de o luna pe analogic imi merge cu pureci, iar pe digital nu mai merge deloc.
Am sunat la ei si au trimis pe cineva care a zis ca e prea slab semnalul care intra in bloc si ca el nu are ce face si trebuie sa astept. Ce pot face sa se miste mai repede? |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
tribunul |
![]()
|
Macar tie ti-au zis sa astepti, mie mi-au zis ca asta e.
Ma gandesc sa-i chem in fiecare zi pana isi amplifica semnalul. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
cristyz |
![]()
|
Nu stiu ce au facut ca 3 ore nu mi-am mers deloc, dar acum merge perfect.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
tribunul |
![]()
|
S-o fi oprit ninsoarea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kxz |
![]()
|
Tot din seria nesimtirea RDS:
QUOTE Salutare! Am un abonament RDS si am clauza la el pana in septembrie.. Acum 3 zile am primit un contract de munca in strainatate si am fost sa fac transfer de responsabilitate de pe numele meu pe numele altcuiva care va ramane in apartament. Cum era de asteptat la Romania ce raspuns credeti ca primesc? "ne pare rau insa este imposibil! Transferurile si rezilierile de contract se fac DOAR in perioada 1-15 ale lunii" Am incercat la mai multe sucursale insa am primit acelasi raspuns! Eu tre` sa plec pe 23, deci nu pot astepta pana pe 1 ca vor ei. Am incercat sa le explic ca nu ma intereseaza sa fac transferul de maine sau de luna asta, ca vreau de luna viitoare, chiar din mai nu ma deranjeaza, nu e nici o problema, insa ei nu vor in ruptul capului. Le-am explicat ca putem semna un transfer si ca persoana respectiva il poate depune dupa data de 1, ca transferul sa inceapa din mai. Ei o tin una si buna ca trebuie sa vin in perioada 1-15 ale lunii.. Nu inteleg de ce, ca nu au nimic de pierdut, nu vreau sa reziliez, vreau doar sa schimb numele beneficiarului.. Chiar nu exista situatii de urgenta sau ceva de genu`? "Bine`nteles ca nu! imi raspund ei cu nesimtire, perioada de transfer si de reziliere este doar intre 1 si 15 ale lunii, fara nici o exceptie.." |
--------------------
Dacia 1410
/
|
tribunul |
![]()
|
Se poate face, cu putina intelegere din partea angajatului.
Dar deja e prea tarziu. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Colegu' meu de birou s-a saturat de Dolce, da' s-a saturat rau de tot. Adevaru' e ca imbecilitate ca ce-mi povesteste el despre tehnicii de la Dolce, rar mi-a fost sa aud (spre exemplu' au stat ca boii in alta scara de bloc si se certau cu asta la telefon, ca ei sunt unde trebuie, el e-n alta parte
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
kxz |
![]()
|
dar care e logica rds? in afara de aia "da-l drakului pe fraier, ca poate sa umble"?
ce castiga ei ca tu mai dai cateva zeci de lei si la notar? si oricum mai pleci cu inima stransa ca mai gasesc aia de la rds ceva bete de pus in roate... |
--------------------
Dacia 1410
/
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 02:52 |