RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
![]() ![]() ![]() |
RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Aug 2012, 19:04) Nu știu, eu am de 120Mbps, da' nu m-am invrednicit de router gigabit. Așa că nu știu dacă merge la maxim. Da' știu că merge bine. ![]() Pot sa-mi iau si 120, daca face diferenta fata de ala de 60. Dar nu stiu despre ce router vorbesti, mie o sa-mi dea ei un router Cisco, care cica stie si N, asta ar insemna un dowload pe wifi de 15 MB/s. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Aug 2012, 19:07) Eu zic să iei de 60. Am eu de 120 (nu că l-am vrut neaparat, m-am trezit cu el în urma unui apgreid gratis de la cel de 32) și mai mult de 65-70 n-am văzut ca viteză. Pe de altă parte, kum are de 60 și zice că se duce destul de aproape de viteza maximă teoretică. PS: Ca sculă de la ei, am un modem catv Cisco, înainte de apgreid am avut modem Motorola. A, m-am pricopsit și cu telefon fix, voip desigur. QUOTE(4x4 @ 1 Aug 2012, 19:10) Așa zic și eu. 1080p (calitate bluray) înseamnă deja trafic baban de tot. This post has been edited by Markos: 1 Aug 2012, 18:43 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Garett @ 1 Aug 2012, 19:04) Da. Nu sunt sigur dar parcă da. QUOTE(argon @ 1 Aug 2012, 19:07) Pot sa-mi iau si 120, daca face diferenta fata de ala de 60. Dar nu stiu despre ce router vorbesti, mie o sa-mi dea ei un router Cisco, care cica stie si N, asta ar insemna un dowload pe wifi de 15 MB/s. Eu am simțit diferența. Zic de routerul meu din casă, nu de modemul lor cisco. A, nu vă luați d'ăla wifi de la ei că o furați: nu știe N. QUOTE(Markos @ 1 Aug 2012, 19:37) Depinde de orașe și chiar de zonele din oraș. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
IPTV are doar RT, dintre furnizorii mari.
Mai sunt unii mai mici, gen AdNet, Ines sau Synco. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
Da, am editat ca intrasem intre timp pe pagina lor si am vazut.
O intrebare pentru cei care au abonament la UPC: daca am mai multe televizoare imi trebuie cate un abonament pentru fiecare sau doar cate un STB? This post has been edited by Garett: 1 Aug 2012, 18:58 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
Un singur abonament. STB-uri închiriezi câte vrei, că la ei e cu chirie.
Io am 5 teveuri în casă. Un singur STB HD în sufragerie, restu' pe analogic. LE: de fapt, au limitare la maxim 3 STB-uri/abonament, scuze ![]() This post has been edited by Markos: 1 Aug 2012, 19:15 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Știe N, dar am citit că ar avea ceva probleme în cazul mai multor conexiuni simultane. Dacă ai deja un rutăr N în casă, te sfătuiesc să mergi pe varianta "clasică", cu modem Cisco.
Dacă n-ai, te poți risca ![]() This post has been edited by Markos: 1 Aug 2012, 19:20 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 1 Aug 2012, 20:08) Un singur abonament. STB-uri închiriezi câte vrei, că la ei e cu chirie. Io am 5 teveuri în casă. Un singur STB HD în sufragerie, restu' pe analogic. LE: de fapt, au limitare la maxim 3 STB-uri/abonament, scuze ![]() Dar analogicul e inclus in abonament? Eu am 4 tv-uri, 2 HD si doua "normale", dar doar unul dintre HD-uri e si cu STB HD pentru ca astea-s pasari rare la erdeesh. OK, as lasa unul dintre tembelizoare pe analogic, dar 3 STB-uri HD deja e dezmat total fata de erdeesh! |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
Suna bine, multam fain!
|
--------------------
No
Reno
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Aug 2012, 18:55) Poti sa dezvolti? VReau sa renunt la RDS cu netul si sa trec la UPC. La RDS(cand merge netul) am 40-50Mbps din cei 100 teoretici. La UPC din 60 Mbps teoretici, cam cat ar fi practic? Un mare plus la RDS ar fi uploadul de 15-20 Mbps fata de cei 4 teoretici de la UPC. Io am UPC din ala de 60. Uite niste teste: 2095673498.png 2095697632.png 2095696061.png |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
argon |
![]()
|
E foarte bine. Downloadul cam la cat merge de pe filelist sa zicem? BAga 5 MBps? Pe RDS-ul de 100 Mbps imi baga in ultimul timp tot 3,7 maxim, ceea ce ar insemna o banda de 29 Mbps
![]() 1 Aug 2012, 21:03: PS: si au taiat si Vplay-ul, care de pe UPC merge ceas, nu ca as folosi eu nustiucat, dar doar gestul in sine ma face sa renunt la jegosii astia. This post has been edited by argon: 1 Aug 2012, 20:03 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Aug 2012, 20:56) Maximul a fost 6,9 MB/s. Mediu e cam intre 6,1 si 6,5 - in functie de numarul de seederi. Uploadul in schimb nu mi-a depasit 300 KB/s! ![]() L.E. Vorbesc de torente proaspete, unde numarul seederilor e mai maricel. Daca vrei sa iei vreo vechitura, sa stii ca poti prinde si doar 1,5 - 2 MB/s. La fel, functie de seederi. This post has been edited by kum: 1 Aug 2012, 22:22 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 1 Aug 2012, 20:50) Pune și cu servăru din Galați, sărna. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Braila e municipul resedinta pentru judetul Galati?
' |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Serverele sint pe Calea Brailei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Mol oha, servăre di net oha..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Hai c-am dat si eu un test. Platesc degeaba un abonamet de 20, daca nu ma insel.
untitled.JPG ( Size: 24.22k ) Number of downloads: 176 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
Ăia au totul vai de mama lor.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kumkum |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 15 December 06 From: Galati ![]() |
Bine zis...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
2005 Lasa nebunul sa se dea in leagan.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tu esti clona lu Kum?
Oare cum ar fi sa se "certe" kum cu kumkum? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 05:14 |