RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
![]() ![]() ![]() |
RCS-RDS sau cum sa umbli pe drumuri degeaba., Niste nesimtiti, dom'le.
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.041 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Cris_Kgs @ 2 Sep 2010, 09:16) Pentru ca e semnatura omului. Trademark, cum vrei sa-i spui. Si cred ca poate fi programat sa fie scris automat la fiecare post. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Poate fi programat sa fie scris automat dar eu il scriu ad-labam....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
RDS-RCS = OPC
Mai mult nici nu mai zic, bine ca am scapat de ei. |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
QUOTE(za_kristake @ 10 Aug 2010, 19:41) Eu de vreo 3-4 luni astept sa vina baietii cu fibra optica sa ma conecteze. Treaba e ca ei au sunat la poarta mi-au explicat oferta(telefon cablu si internet) am acceptat,urmand ca intr-o saptamana maxim sa fiu conectat.......si inca astept. Nu ma deranja daca nu predam un telefon fix(pe rds), la cerea lor, nefiind posibila inceperea conectarii fara predarea lui. Eu din februarie tot astept sa vina cu fibra...........dar m-am lasat(de ei) pagubas ![]() Am trecut de mult la alti ............ |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mi se pare corect.
Au speculat partea ca nu si-au anuntat clientii, dar ce reprezinta mentenanta respectiva nu i-a interesat. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
se pare ca de cateva zile RDS a limitat viteza la ~10 mb/s(adica putin peste 1 MB/s) in tot "orasul" cel putin. La voi cum merge? Daca am utorrent deschis si dau ceva jos browserul incepe sa se miste foarte prost, si se intampla doar de cand cu limitarea lor
This post has been edited by kog: 15 Nov 2010, 16:49 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La mine nu merge cablu' tv de pe la ora 2, 'tu-i in gura de zdrente.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da sa vezi cand n-a mers internetul trei saptamani... Iar in rest, nu era saptamana sa nu faca figuri. Romtelefon si s-a rezolvat problema.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se stie ca atat RDS, cat si UPC baga limitari pe anumiti torenti. De-aia am si ales romtelefon vdsl, merge "la parametri" pe orice.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu ce limitari aveti voi la torrenti, dar metropolitana de pe care sa iei cu 10.xMB/s nu am auzit sa aiba nici Romtelefon, nici UPC.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
luam si eu des din metropolitana cu 10 dar acum e praf. Cred ca dau neste telefoane
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
O sa-ti zica ca nu e viteza garantata. Si nu e.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Nov 2010, 19:43) Se stie ca atat RDS, cat si UPC baga limitari pe anumiti torenti. De-aia am si ales romtelefon vdsl, merge "la parametri" pe orice. fugi bre d-acilea! functie de cit trafic ai facut in ultimele x y z secunde/minute/zile te baga in alta clasa de serviciu in cisco-ul lor. aia care downloadeaza in draci sint trimisi la inceputul cozii in caz de congestie, pisi care pune niste poze noi pe hi5 e scoasa in fata. |
--------------------
*
*
*
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
HuTaCvei
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(yhattori @ 16 Nov 2010, 18:03) functie de cit trafic ai facut in ultimele x y z secunde/minute/zile te baga in alta clasa de serviciu in cisco-ul lor. aia care downloadeaza in draci sint trimisi la inceputul cozii in caz de congestie, pisi care pune niste poze noi pe hi5 e scoasa in fata. e bine de stiut. înseamna ca descarcam ca porcu ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(yhattori @ 16 Nov 2010, 18:03) te baga in alta clasa de serviciu Sa fie una in plus decat are trenul? ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yhattori |
![]()
|
semantica! eu tot cum am apucat la altq ii zic.
|
--------------------
*
*
*
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(kog @ 15 Nov 2010, 17:48) se pare ca de cateva zile RDS a limitat viteza la ~10 mb/s(adica putin peste 1 MB/s) in tot "orasul" cel putin. La voi cum merge? Daca am utorrent deschis si dau ceva jos browserul incepe sa se miste foarte prost, si se intampla doar de cand cu limitarea lor Am 80-100 Mb/s ca intotdeauna, si downloadez cam 120-150 gigi pe luna, ar trebui sa iau mai mult sa intre in practica speculatiile cu limitarile? Tot orasul lui kog downloada ca porcii de le-au luat maul? ![]() This post has been edited by argon: 17 Nov 2010, 08:04 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Ce faci cu ei? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 17 Nov 2010, 13:32) un serial complet, o filmografie a unui actor/regizor ajung usor pe la 50-60-70 de giga sau chiar mai mult. in medie, tine cam o saptamina la vitezele uzuale din romania daca opresti computerul doar in timpul noptii. rezulta ca intr-o luna poti aduna chiar dublu fata de ce zice argon acolo. clarificare: tine o saptamina daca downloadezi in marea majoritate a timupului de la peersi externi (torente luate de pe track-ere publice externe). daca mergi cu moda si iei ce-i popular de pe trackere romanesti, merge semnificativ mai repede. totusi din cind in cind mai poti avea surprize cu ceva torent obscur cu 4-5 peeri din care doi sint romani. This post has been edited by yhattori: 17 Nov 2010, 13:01 |
--------------------
*
*
*
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(argon @ 17 Nov 2010, 09:01) Am 80-100 Mb/s ca intotdeauna, si downloadez cam 120-150 gigi pe luna, ar trebui sa iau mai mult sa intre in practica speculatiile cu limitarile? Tot orasul lui kog downloada ca porcii de le-au luat maul? ![]() in america ,la traficu ala de gigi torrete,te salutamla puscaria federala ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 17 Nov 2010, 12:36) Si nu doare ![]() Pe de alta parte, tinand cont de ce zicea yhattori, inseamna 2 seriale complete pe luna. Cand ai timp sa te uiti la ele? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE Pe de alta parte, tinand cont de ce zicea yhattori, inseamna 2 seriale complete pe luna. Cand ai timp sa te uiti la ele? in timp ce downloadezi al treilea? This post has been edited by yhattori: 17 Nov 2010, 19:46 |
--------------------
*
*
*
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Ake @ 17 Nov 2010, 13:32) Un film hd pe seara, care e 4-5 giga per bucata. Pana nu demult luam si bluray-uri, dar m-am lasat pentru ca nu merita diferenta de calitate fata de hd simplu, si nici nu am spatiu suficient. Un bluray are 30-40-50 de giga/film, dar am luat si de 130 giga bucata. Am avut luni cu trafic de ordin TB si nu mi-a redus nimeni cu un bit traficu. This post has been edited by argon: 17 Nov 2010, 19:51 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:40 |