Sunet anti-tantari
![]() ![]() ![]() |
Sunet anti-tantari
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai bagat ceva in singe? Aclcool?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
care aveti plasa de insecte deteriorata imi dati un PM ca vi-o schimb pe gratis
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Frumos gest.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai deschizi si usa de la balcon, mai ai o treaba, mai pui o rufa la uscat, iti e mai comod sa aerisesti pe acolo...
Eu gasesc tintari pe scara blocului, linga usa de la intrare, asteptindu-ma sa deschid ![]() S-au desteptat si astia, dom'le ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
aia da, dar nu e aerisire..si si eu gasesc pe gasa scarii, plin, asteapta sa deschizi usa...sigur pe acolo intra
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da dar aia suna si spun ca-s de la Top Gear sa filmeze limou si argonu` deschide usa
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Sa vezi in Delta mama de tantari, am plecat acum 3 ani la Mila 23 cu inca un prieten, eu mi-am luat din Tulcea o lotiune facuta in Israel, dar am scapat, se apropiau inamicii la 20 de cm si inapoi, pas de retragere!
Sa fi vazut show la prietenul care se dadea cu Autan, ce-l mai haleau tantarii... Recomandarea mea e o plasa antitantari. Am reusit cu chiu cu vai, dupa numeroase incercari pe la mai multe firme, dupa 3 zile, sa am plasa la fereastra! Prima data m-a tinut unul pana la ora 15, zicea ca la ora 15 e gata. Cand ma duc, imi spune sotia ca e plecat pentru masurari la o casa pentru tamplarie din aluminiu! I-am luat acontul inapoi si gata! Ma pacaleste pe fata? ![]() A doua zi am avut promisiunea altei firme ca vine la ora 12, masoara si tot ei aduc si instaleaza plasa... Iar pacaleala... A treia zi ma duc la o alta firma... Imi spun ca ma suna dupa amiaza, cam pe la 14 si vin... M-am dus la ei la ora 12 si i-am "prins": "Domnule, de ce stati?? Plecati acasa, ca venim noi! Nuuu, va astept eu pana se face ora 14, daca vreti va asigur prompt transportul dus-intors, platesc si am plasa la timp!" ![]() Pana la urma a acceptat patroana tigancusa si m-am facut cu plasa antitantari la geam... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sper ca ai tamplarie din aluminiu/PVC.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Haraso. De la Giurgiulesti din aia bio
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:44 |