DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cersetorii romani si restu' lumii

argon
post 11 Aug 2010, 09:39
Post #31

Mesaj semiautomat

Group: Members

deci nigarii sunt fugariti, si cand se atinge de cate-un tigan borat e discriminare domle, violarea drepturilor omului...si in Romania e la fel, ei intra la facultati cu locuri speciale, si au drepturi si facilitati mai multe ca romani, nu va mai plangeti ca statul ia facut ce sunt acum.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 11 Aug 2010, 09:42
Post #32

fan Dacia

From: Bucuresti

Asa si moldovenii (aia de peste prut, nu muttley) au locuri speciale la facultate, dar tot rau o duc.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit - negru pe alb masina
+
argon
post 11 Aug 2010, 09:42
Post #33

Mesaj semiautomat

adica aia de te taie cand ii enervezi..

--------------------
+
membru_DC
post 11 Aug 2010, 09:45
Post #34

-

QUOTE(einstein1984 @ 11 Aug 2010, 09:37)
La turnu eiffel erau niste niggeri care vindeau suveniruri [...] ii fugarea politia, chiar daca nu ii prindeau.
*

mie-mi placea zgomotul produs de zorzonelele din cearsaf, cand erau fugariti de politie....apoi iar stateau 10 min sa le aranjeze pe cearsaf.... turistii chiar aplaudau la astfel de scene, probabil ca le considerau un spectacol parizian smile.gif

[rromii] ..., si cand revin in tara se reprofileaza:

O femeie de etnie romă a fost reținută pentru 24 de ore și audiată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig, pentru furt calificat, după ce, alături de alte două persoane, a furat încasările unui magazin de telefonie mobilă și și-a ascuns banii în vagin.

Cei trei au fost prinși de polițiști după ce radarul i-a filmat circulând cu viteză peste limita legală. La percheziția corporală efectuată asupra lor, banii nu au fost găsiți însă, ulterior, s-a descoperit că banii fuseseră ascunși de Maria Ștefan, în vârstă de 26 de ani, în vagin.

sursa: adevarul.ro

--------------------
- - - - -
+
argon
post 11 Aug 2010, 09:46
Post #35

Mesaj semiautomat

ce e rau in a imbina utilul cu placutul?

--------------------
+
einstein1984
post 11 Aug 2010, 09:46
Post #36

fan Dacia

Aia se numesc raketi, faptul ca sunt moldoveni e o coincidenta, sa u generalizam. Si prin ardeal sunt destui aborigeni care umbla cu brisca la ei.
Dar deja deviem. Muttley are dreptate cu ce zice in primul post; dar eu tot nu stiu ce as putea face.

--------------------
+
vijelie
post 11 Aug 2010, 09:48
Post #37

membru violet

Sa evitati Franta, recomand tari musulmane, in care cersitul, desi cam interzis, e la limita tolerabila.
Singura pierdere ar fi Le Tour Eiffel si jegul aferent.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
klaus
post 11 Aug 2010, 09:49
Post #38

步步

Group: Moderatori

Vedeti? E plina europa de cersetori dar numai aia romani deranjeaza. De ce? Pentru ca au un sistem "animalic" de cersire, care apeleaza la sentimentele de mila omului. Nu au un sistem "intelectual"
V-au sarit in ochi cersetori tigani romani, dar ceilalti cersetori de ce nu v-au deranjat?
Ca e plin de "statui" sa faci poza cu ele, e plin de circari ambulanti prin Europa, dar numai tiganii romani deranjeaza, ailalti nu.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
einstein1984
post 11 Aug 2010, 09:50
Post #39

fan Dacia

PAi cu ce ma deranjeaza unul care canta la chitara? Daca vreau dau bani, daca nu nu, dar nu ma trage de maneca.

--------------------
+
argon
post 11 Aug 2010, 09:51
Post #40

Mesaj semiautomat

pentru ca aia fac ceva de banii aia si le pui daca vrei, nu insista.

--------------------
+
membru_DC
post 11 Aug 2010, 10:07
Post #41

-

QUOTE(Muttley @ 11 Aug 2010, 00:03)
- la intrarea in Le Mans, a sarit direct pe parbriz sa mi-l ude, l-am trimis in ma-sa, mi-a raspuns in aceeasi limba;

- intr-o intersectie oarecare din Paris, a venit la geam sa ceara bani, i-am zis... ceva in romaneste, a stiut sa raspunda;

d'aia e bine ca in momentul in care-i vezi intr-o intersectie / la un semafor, sa-ti pastrezi o distanta mai mare fata de vehiculul din fata, iar in momentul in care vin la tine sa bagi a-I-a si sa inaintezi ... eu asa procedez sa nu dau ochii cu jegosii aia

--------------------
- - - - -
+
marksman
post 11 Aug 2010, 10:21
Post #42

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Muttley @ 11 Aug 2010, 00:03)
[...] au ajuns sa identifice Romania cu tiganii cersetori.

Experienta personala: am gasit un anunt pe net cu o bicicleta de vanzare, am sunat, am negociat, mai ramanea sa-mi zica ora la care sa vin s-o iau, dar m-a-ntrebat de pe ce numar il sun. Cand i-am zis ca e numar de Romania mi-a-nchis in nas. Dup-aia, pe mail, inventa pretexte cretine ca sa ma refuze. Sa ma mai mir? Nu prea.

De aia cumpar eu (printre altele) de fiecare data SIM local acolo unde merg. Numar local, sunt "de-acolo".

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
einstein1984
post 11 Aug 2010, 10:34
Post #43

fan Dacia

EU cred ca faci asta ca e mai ieftin, nu mai platesti si roaming pentu un apel local.
In alta ordine de idei, am auzit 2 moldoveni discutand in RER spre Paris. Si discutau care cum au furat ei scule si unelte de pe diverse santiere unde au lucrat. Unul era suparat ca bormasina furata pe care o cumparase nu era buna. M-am felicitat ca nu am zis si eu "Buna ziua".

This post has been edited by einstein1984: 11 Aug 2010, 10:36

--------------------
+
FLP
post 11 Aug 2010, 10:35
Post #44

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

Ai dat 50 $ in state pe un sim doar ca sa ai numar local?

This post has been edited by FLP: 11 Aug 2010, 10:35

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
b76bgaarh
post 11 Aug 2010, 10:39
Post #45

Membru autentic

dasta e cu dus si intors....

oamenii de rand ne vad romani = tigani... aia care au ceva in cap te vad ca ruda saraca din est care mai are mult pana ajunge la stilul lor de frecat menta.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
marksman
post 11 Aug 2010, 10:50
Post #46

Post mortem nihil est

From: sat

@Einstein: ala e alt motiv, si teoretic as putea sa zic ca mi se rupe, e telefon de serviciu si n-au decat sa plateasca si roamingul. Practic e cu dus si intors, din motive pe care nu are rost sa le detaliez.

Multi nu raspund cand vad numar international (sau apare necunoscut, sau apare numar scurt, sau apare numar special, functie de cum se face iesirea) din diverse motive, si suni amboulea, ca nu-ti raspund sau iti resping apelul. Asa, ca si amuzament, in China apelurile din roaming sau din tara catre numarul chinezesc ieseau uneori cu numar de 4 sau 5 cifre de servicii speciale.

@FLP: de unde $50? Cu tot cu extraoptiunea 200 de SMS-uri si activarea, am platit $32.84.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
neumann
post 11 Aug 2010, 10:52
Post #47

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(Muttley @ 11 Aug 2010, 01:03)
Pe scurt - ne stie toata Europa, pentru asta:
Axioma: in Europa, ORICE cersetor cu iz de rrom, este rrom.
*

Interesant... tocmai ce m-am intors din concediu, mare parte petrecut in Franta plus vreo 3 zile in Italia.

Paris-ul in august e groaznic. Era o cersetoare romanca, aproximativ ca aia din imagine in metrou, tanguia ceva cu manje, insa nu i-a dat nimeni nimic. Mai erau ceva acordeonisti, da aia cantau prea bine sa fie romi dai nostrii.

Insa, cei mai agasanti mi s-au parut magrebienii - bisnitari. Vindeau de toate si te trageau de maneca sa cumperi. Cei mai deranjanti erau unii de iti impleteau o bratara din itse, la fata locului. Aia te apucau de mana, indrugau ceva cu "le bon chance musiu".

A, si m-a intrebat si pe mine pe Champs Elysee una cu accent tiganesc romanesc daca vorbesc inglish, si i-am raspuns scurt "no" cu un accent aproape frantuzesc, fara sa ma opresc.

Insa si francezii, pe langa faptul ca au o tara superba, ca au sosele (coluri) ce urca frecvent la peste 2500 m, ca au statiuni in care poti schia in mijlocul verii, ca au autostrazi si multe altele... Se comporta oarecum ca si romanii. Greseau frecvent la rest in favoarea lor, punctu culminant a fost cand la o benzinarie carrefour vroia sa ma taxeze cu vreo 12 euro in plus, noroc ca m-am uitat. Chelnerii flegmatici, care se uitau in alta parte cand le faceai semn, etc. In sfarsit, suntem mostenitorii de drept ai obiceiurilor latino-franceze. Nu cred ca fata de natia aia ar trebui sa fim complexati.

This post has been edited by cristianco2002: 11 Aug 2010, 11:04

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
FLP
post 11 Aug 2010, 10:54
Post #48

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

32 de $ ai iesit ieftin. Ti-am dat PM sa imi zici si mie provideru

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
vi_escu
post 11 Aug 2010, 10:56
Post #49

Membru somnambul

From: republica procurorilor

asa, ca chestie, ce credeti ca face asta in buricu' londrei?

Attached thumbnail(s)
100_0078.jpg ( Size: 1.39mb ) Number of downloads: 394

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
george_scala_2004
post 11 Aug 2010, 11:01
Post #50

Membru autentic

arta...si nu se pune...ca e de-al casei... wink.gif

--------------------
... ... ...
“The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci.
+
corbex
post 11 Aug 2010, 11:02
Post #51

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Cerseste intr-o maniera suportabila. Tiganul nostru, in timp ce cerseste, in mod agrsiv-invaziv, e vesnic cu ochii dupa o furaciune.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
vi_escu
post 11 Aug 2010, 11:05
Post #52

Membru somnambul

From: republica procurorilor

asta a invatat-o de la ... statul roman!

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
GIC
post 11 Aug 2010, 11:08
Post #53

Doar membru

From: Oradea

Ni s-a cam dus vestea dar nici nu ramanem datori ... salutul romanesc vs salutul bravilor francezi

This post has been edited by GIC: 11 Aug 2010, 11:09

--------------------
Dacia Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L - 2002
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
+
bucatzel
post 11 Aug 2010, 12:50
Post #54

Membru plictisit

From: Timisoara

QUOTE(Muttley @ 11 Aug 2010, 01:03)
Si acu' parerea mea: noi, pana n-ajungem acolo, nu stim de astia, ori cel putin asta-i cazu' meu.
*

Cazul tau tongue.gif. Eu stiam fara sa fi fost la plimbare prin vecini.

Inainte sa sufere de deranjul asta francezii, au fost nemtii fericiti cu asa ceva. Si pe atunci cereau gitanii azil politic si c@c@turi de genul, ca de, numai ce ne facusera televiziunile vestice de minune ca-i marginalizam.

Tot ce pot face e sa le explic la altii care-i diferenta intre "noi" si "ei", ca nici noi n-o ducem mai grozav cu ei(*) , si sa inteleaga ca orice padure are uscaturi.

(*) Desi, de cand cu posibilitatea de-a trece granita cu bolintinu', parca e mai liniste pe la noi biggrin.gif

--------------------
Dacia 1300 - 3-SB-2608 1981
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
crintea1949
post 11 Aug 2010, 13:48
Post #55

Membru incepator

Buna,
Nici una nu te-a agatat cu un inel pe care il ridica in fata ta , ca daca e de aur sai dai ceva pe el. Pe pudurile Senei, La Luvru.Acuma musiu saekozy face pe nebunu, vorba unui confrate de mai jos sa se spele pe cap fara ariel sau alt detergent.Multi manglitori de buzunare si genti de dama.
Sa auzim numai de bine

11 Aug 2010, 14:02:
dle einstein84, despre moldovenii de peste prut sa zicem numai de bine.
1.Cine nu are rude ramase , sau nasute acolo sa nu vorbeasca de dragul de a vorbi.
2.Romanii din moldova traiau intre nistru si carpati. Divada, ca de pe vremea lu badia Stefan, cetatile au fost puse pe hotar, pe raul nistru, vezi Soroca, Orhei, Tighina, cetatea Alba.
3.restul romanilor dispersati in jurul granitelor, in fosta Dacie , pot fi asemuiti cu situatia conationalilor, unguri.
4.in romania din cate stiu, pot fi completat, limba materna se invata in zonele cu minoritati, ceea ce nu se intampla la vecini, bulgarii nu recunosc minoritatea turca, graca sau alta.
5.in ucraina, sau modova care era sub ocupatia URSS nici vorba de limba romana, ci violata limba moldoveneasca.
6.rodul propagandei antiromanesti din moldova, ucraina, o constituie diversiunea cu denumirea, pietelor unde vand moldovenii sau ucrainenii diverse produse, diversiune cunoscuta ca piata rusilor, fapt ce vrea sa le arate romanilor moldoveni sau din ucraina, ca noi romanii ii consideram rusi.
Sa auzim numai de bine

11 Aug 2010, 14:06:
Apropo de axioma,
cred ca ar fi bine sa ne schimbam denumirea tarii si a natiei din Romania, Roman in Dacia, Dac, Daca si nu sar mai face nici o confuzie cu rromii, sau poate va fi inventa cuvantu Drrom.
Sa auzim numai de bine

This post has been edited by crintea1949: 11 Aug 2010, 14:06

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
george_scala_2004
post 11 Aug 2010, 14:19
Post #56

Membru autentic

România, felicitată de ONU pentru nediscriminarea romilor

Susținerea celui de-al XIX-lea raport periodic al României privind aplicarea Convenției internaționale privind eliminarea tuturor formelor de discriminare rasială (CERD) a avut loc la Geneva, în perioada 9 – 10 august 2010.

Raportul redactat de România a fost transmis Secretariatului în anul 2008. Conform procedurii Comitetului pentru eliminarea formelor de discriminare rasială, acest raport este singurul raport oficial considerat de ONU drept document de lucru.

Intervențiile membrilor delegației române au urmărit prezentarea evoluțiilor survenite de la momentul transmiterii raportului (respectiv în perioada 2008 – august 2010). Au fost prezentate cadrul instituțional și juridic privind combaterea discriminării din România, activitățile autorităților în vederea combaterii rasismului și discriminării și a proiectelor în acest sens.

Raportorul și membrii Comitetului au apreciat deschiderea și spiritul de dialog ale delegației României și au solicitat elemente suplimentare referitoare la legislația română în domeniu sau la situații concrete din țară.

Membrii Comitetului au exprimat aprecieri pentru eforturile depuse de România în scopul soluționării problemelor cu care se confruntă minoritatea romilor, subliniindu-se că aceasta este prezentă în toate statele europene, astfel că este necesară o abordare europeană și combaterea politicilor discriminatorii ale „anumitor state europene”, în condițiile în care romii sunt cetățeni europeni, cu aceleași drepturi și obligații. De asemenea, a fost apreciată recunoașterea de către România a romilor ca victime ale Holocaustului.

De asemenea, România a fost felicitată pentru faptul că delegația sa, prezentă la lucrări, a fost condusă de un reprezentant al minorității maghiare, ceea ce arată că minoritatea respectivă nu este marginalizată.

Atât delegația României, cât și membrii Comitetului au subliniat în cadrul dezbaterilor că aspecte cum ar fi autonomia teritorială nu fac obiectul Convenției pentru eliminarea tuturor formelor de discriminare rasială și nu corespund mandatului Comitetului.

La încheierea sesiunii CERD vor fi adresate o serie de recomandări României privind aplicarea Convenției. Recomandările vor viza aplicarea de către România a Convenției pe parcursul următorilor doi ani, până la prezentarea următorului raport.

Anterior dezbaterii din cadrul CERD, au fost transmise Comitetului și publicate pe pagina web a Comitetului două rapoarte ale ONG-urilor Romani Criss (referitor la situația romilor) și Asociația Pro Regio Siculorum, Comitetul de Inițiativă Bolyai și Consiliul Național al Maghiarilor din Transilvania (CNMT). Ministerul Afacerilor Externe precizează că rapoartele respective nu au statut de documente de lucru ale ONU, nefiind asumate de către organizație sau de către Comitetul de experți al Convenției privind eliminarea tuturor formelor de discriminare rasială. 

mae

ia uite. onu recunoaste ca tiganii nu sint discriminati in romania ! foarte interesant...

--------------------
... ... ...
“The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci.
+
klaus
post 16 Aug 2010, 09:10
Post #57

步步

Iaca, si "statuile stradale" sunt interzise in Madrid, pe motiv ca turistii care se uita la ele sunt buzunariti de hotii de buzunare: http://www.hotnews.ro/stiri-international-...timp-admira.htm

As observa ca aia nu sunt cersetori, ci sunt "artisiti stradali", care au "creatii" ce furnizeaza un "cadou artistic oferit turistilor"

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
einstein1984
post 16 Aug 2010, 10:39
Post #58

fan Dacia

QUOTE(crintea1949 @ 11 Aug 2010, 14:48)

<span class='edit'>11 Aug 2010, 14:02:</span>
dle einstein84, despre moldovenii de peste prut sa zicem numai de bine.
1.Cine nu are rude ramase , sau nasute acolo sa nu vorbeasca de dragul  de a vorbi.
*

Bunicii erau nascuti pe acolo, dar s-au dus pe lumea ailalta, se pune?
Restul nu ma in intereseaza in discutia de fata. Moldovenii au avantaje in relatia cu statul roman, eu am vreun avantaj daca ma duc pe acolo?

This post has been edited by einstein1984: 16 Aug 2010, 11:26

--------------------
+
Arhimede
post 16 Aug 2010, 10:44
Post #59

Membru inferior, lung si tare

Pai cum sa nu. Primesti cazare gratuita. Cu gratii la geam.

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
corbex
post 16 Aug 2010, 10:46
Post #60

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Te opresc toti militenii pe drum sa-ti ceara spaga. Asta cersit, nu ce ziceti voi !

This post has been edited by corbex: 16 Aug 2010, 12:01

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 12:31
Forum Renault