Farmacii online
![]() ![]() ![]() |
Farmacii online
Crisplant |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- B.028877
noiembrie 2005
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Esti platit pentru reclama?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Crisplant |
![]()
|
Eram sigur ca un raspuns din asta o sa primesc.
Intrebarile mele sunt chiar sincere. Daca unul dintre administratori considera ca acest topic este "de reclama" rog sa il stearga |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- B.028877
noiembrie 2005
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Recomand!
|
--------------------
0.00
%
|
|
Crisplant |
![]()
|
Recomanzi sa cumpar de pe net?
Sau sa fie sters topicul? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- B.028877
noiembrie 2005
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind iti iei tu insuti nume de farmacie, ce kk vrei sa creada lumea? Ca ceri adrese de magazine cu hashish?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Crisplant |
![]()
|
crisplant este nume de farmacie?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- B.028877
noiembrie 2005
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Crisplant |
![]()
|
Se vede ca esti "Din: Scursureștii de Pădure"
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- B.028877
noiembrie 2005
|
|
Richelieu |
![]()
|
Nu ti-ai luat medicamentele?
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Crisplant |
![]()
|
EU renunt la conversatia asta cu tine.
See you! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- B.028877
noiembrie 2005
|
|
Richelieu |
![]()
|
Mai bine renunti la tentativele de publicitate moka! Nu ai pic de verticalitate incat sa recunosti ca e site-ul tau!
|
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Recomand
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
kmp fara probleme
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa nu mai zic ca te chinui degeaba, noi servim produse din plante doar in format lichid., chiar distilat.
This post has been edited by corbex: 11 Dec 2010, 23:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
alcoolu dunblu rafinat vindeca orice
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
siropul de rodie scoala si mortii ma-sii, recomand.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Crisplant @ 11 Dec 2010, 23:11) Salutare! Tot navigand in seara asta pe net, am dat de niste farmacii online. Dintre toate siturile mi s-a parut mai interesant unul: Sunn Pharma M-ar interesa niste produse americane de pe acolo de la firmele Nature's Way si Jarrow. A mai folosit cineva vreunul din produsele acestor firme? Este ok sa cumperi suplimente de pe net? Multumesc! Din partea mea poti face reclama pana ti se face rau, ca nu ma afecteaza pe mine. Dar sa negi o asemenea evidenta, si sa fii atat de putin subtil... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Citind eu:
QUOTE(Crisplant @ 11 Dec 2010, 23:11) Dintre toate siturile mi s-a parut mai interesant unul: Sunn Pharma Si citind eu si o postare deacum vreo 2 ani: QUOTE(Crisplant @ 8 Dec 2008, 08:04) am gasit si eu un site de profil care mi s-a parut destul de dragut. [...] Daca vreti sa vedeti "minunea" si eventual sa va dati si cu parerea, iata adresa: www.e-culinar.com. am constatat ca au un lucru simplu in comun: datele de contact. Adicalea amandoua site-urile postate aici de acelasi user au acelasi telefon la contact, respectiv: Soare Catalin Adrian - ( http://whois.domaintools.com/e-culinar.com ) Sper ca nu e cazul sa mai asteptam si o postare "dezinteresata" si "intamplatoare" catre un "sun face web design" care are acelasi catalin si telefon la contact sau catre un site a lu' "mygreenway" cu acelasi telefon sau catre vreun "Cabinet Individual de Psihologie Catalin Adrian Soare" care, ce sa vezi, are acelasi telefon de contact ( http://www.hartaploiestiului.ro/sanatate-f...are-id1172.html )... Sunt suficienti parii, sau au mai ramas oale in car si ar fi necesar un par nou? Si ca o curiozitate personala: ce legatura ai cu psihologii, ca vad ca ai la profil site-ul http://www.copsi-ph.go.ro , care e a psihologilor din Prahova. Sa fie o intamplarea cea cu psihologul catalin, omniprezent pe diverse site-uri la care pui link? This post has been edited by klaus: 12 Dec 2010, 01:08 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu pot sa cred asa ceva. Eram convins ca era pur si simplu o postare dezinteresata
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
klaus, scoate-i ma numaru' de tel., da-l in spume.
Am o-ntrebare: asta nu cumva-i piticu' ala posesor de frigider, care-si scrisese pe masina toate programele in care facea el web-design? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Nu e web-designer.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' stii la cine ma refer?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Richelieu |
![]()
|
P-ala nu-l stiu.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Marty |
![]()
|
Care stiti ma la ce ma refer? Era unu' mindru foc de frigideru' lui, de se pozase-n nenumarate pozitii cu masina. Avea impresia ca-i si barbat bine, nu se uita ca-i ajungea plafonu' masinii la urechi...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu cumva e ala de se lauda cu aparatul lui de electrocutat de-l tinea in buzunarul frigiderului pe motiv ca el e un "domn"?
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:46 |