Relanti ciudat
![]() ![]() ![]() |
Relanti ciudat
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
ursu_florin2002 |
![]()
|
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
La mine toata treaba s-a rezolvat prin schimbarea mpp. (nou , nu SH) , si a garniturii dintre corp clapeta si galerie -aceasta din urma se gaseste f. greu , numai la reprezentanta Renault (cel putin la noi in Braila) , si costa cam multisor......dar se merita fiecare ban. Diferenta este enorma vs. cum mergea inainte.Se simte diferenta intre garnitura veche si cea noua......cu cea noua trebuie sa bagi fortat corpul clapeta ; cu cea veche intra fara a opune nici cea mai mica rezistenta. A , aceasta noua este rosie la culoare , made by Renault Group.
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si cat au costat?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
mpp. =306 lei .....dar cred ca faci treaba si cu unul de 45 lei (am prieteni care au pus deasta ieftin si nu au absolut nici o problema)
garnitura = 38 lei. |
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
boditza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 8 September 09 ![]() |
QUOTE(ursu_florin2002 @ 4 Jan 2011, 09:57) mpp. =306 lei .....dar cred ca faci treaba si cu unul de 45 lei (am prieteni care au pus deasta ieftin si nu au absolut nici o problema) garnitura = 38 lei. am eu d-ala la 45 lei.. singura chestie este ca scade turatia in trepte si nu lin cum scade cu cel vdo. mai trebuie sa vb cu aia de la magazin de unde il luati in caz ca nu va merge sa il duceti inapoi sa va dea altu sau sa va dea banii inapoi caci 8 din 10 nu merg cum trebuie ![]() |
--------------------
Renault
Megane
Sedane 2.2 1,6 16v 82kw
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cred ca trebuie si o resetare din ddt , s ar putea sa citeasca rezistenta infasurarilor de la bobinele din motorasul pas cu pas si de aceea merge prost.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Ivdanyel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 13 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am schimbat azi distributia,pompa apa si cureaua altenator,culbutorii nu trebuiau reglati si mi-a curatat mecanicul corpul clapeta (mare jeg) si se comporta altfel masina. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2001
|
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
multumesc...unde stiu invat si pe alti ce sa faca...asa imi place sa ajut colegi...numai bine
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca am numara posturile in care este scris ca trebuie curatat mpp-ul si corpul clapeta, am strange cateva sute bune (de posturi).
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
corect...este mult mai usor sa intrebe decit sa citesca tot topicul...asta este comoditate din partea lor...ce sa le facem acum trebuie sa ii intelegi ca prefera sa scrie ce au decit sa citeasca...bafta
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
asa ie omu, nu ai ce face poate ca si voi daca ati fi interesati de fizica cuantica ati intreba toata ziua pe cineva care stie, normal voi cunoasteti modul de functionare a unui motor, dar sunt alti care habar nu au cei ala motoras pas cu pas, sau unde se afla si poate ca nici nu-i intereseaza, ei vreau sa stie ce problema are masina lor si intra pe sait o data la jumate de an sau cand au probleme si nu stau sa citeasca, multi nu stiu regulile si intreaba fara a citi reguluile fara a da o cautare inainte, fara a citi macar posturile importante alea lipicioase.
eu zic ca forumul ar avea nevoie de mai multe tutoriale,(despre curtarea motorasului pas cu pas este unu pe forumul reno) scuzati offtopicul. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 06:00 |