Expresia lui House, De nepretuit
![]() ![]() ![]() ![]() |
Expresia lui House, De nepretuit
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 12 Aug 2010, 16:16) Sunt ferm convins ca si doctorii americani isi dau seama suficient de iute de problema, dar ar fi cam aiurea sa faca episoade de 10 minute, doar ca sa fie corecte dpdv medical. Ziceam si eu asa... sa sugerez subtil sa nu incercati vreunul sa faceti pe doctorul doar pentru ca v-ati uitat atenti la toate episoadele. Zic si eu, la fel de subtil, ca n-ai nicio treaba. Unu la mana, cazuri dintre cele prezentate in House sunt rare spre rarissime, deci ma indoiesc ca un doctor de orice natie se prinde in 10 minute. Doi la mana, nu cred ca nici macar producatorii au pretentia ca ceea ce se prezinta este corect 100% din punct de vedere medical. E doar un serial politist deghizat. Dublat de un bildungsfilm, da' asta e mai greu de ginit pentru unii. |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Sarcasmul si subtilitatea lu asta o vad in fiecare zi..
Cazurile alea rare sunt pe sfarsite. O idee buna totusi: hai sa luam o carte cu toate cazurile rare intalnite si sa facem un film. Ii dam lu unu un baston, il facem sa para inteligent ca doctor, prost crescut in relatiile interumane si retardat mintal in ceea ce priveste viata personala.. Reteta perfecta... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nici mie nu imi place House, dar nu cred ca il poti rezuma chiar asa. Nu e atat de simplu sa scrii un serial...
Si cu astfel de rezumate poti face orice serial sa para de rahat... "Un agent secret sadic si deprimat se lupta cu teroristi non-stop" -- 24 "Un mafiot din New Jersey se duce la psihiatru" -- The Sopranos "Vedem viata unei familii cu o firma de pompe funebre" -- Six Feet Under etc... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Pentru cei ce-l urasc pe House, priviti-l in chinuri
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
eu sunt dependent de House
|
--------------------
/
/
/
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(A l e x @ 13 Aug 2010, 22:30) Nici mie nu imi place House, dar nu cred ca il poti rezuma chiar asa. Nu e atat de simplu sa scrii un serial... Si cu astfel de rezumate poti face orice serial sa para de rahat... "Un agent secret sadic si deprimat se lupta cu teroristi non-stop" -- 24 "Un mafiot din New Jersey se duce la psihiatru" -- The Sopranos "Vedem viata unei familii cu o firma de pompe funebre" -- Six Feet Under etc... @Alex: si totusi, rezumatele tale sunt la tinta. Aceea este ideea generala dupa care vine scenaristul si regizorul sa mai infloreasca fiecare episod. Avand in vedere slabiciunea mea pentru povesti istorice (adevarate sau inflorite) si civilizatii mari nu m-am atasat decat de un singur serial. Rome. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
unul dintre cele mai bune seriale facute vreodata, si clar cel mai bun de profil
citisem acu' ceva timp ca actorul principal era nehotarat daca sa continue seria. incepuse sa aiba probleme cu spatele din cauza faptului ca merge in baston cateva ore pe zi ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dr House e serial medical cam cat e si Top gear serial despre masini.
Adica medicalul e doar subiectul pt un serial bun. Decat sa ma uit la vreun meci cretin il prefer pe House, asa neam prost cum e el. Mai era un serial care-mi placea, parca Alerta Medicala ii zicea. This post has been edited by dizzy: 16 Aug 2010, 09:08 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
How to bond with a child:
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Ce poate sa zica cu zambetul pe buze
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
este un serial psihologic mai mult, si urmareste personajele din acest punct de vedere, si in relationarea cu o personalitate ciudata ca a lui greg house.
daca la inceput, cand nu stiam ce este house md (doar vedeam ca sunt doctori &stuff) faceam nazuri dupa primul episod am ramas dependent. si asta s-a intamplat anul acesta la inceput abia. am devorat toate sezoanele (bine ca exista in suport digital ![]() pur si simplu acest actor este nascut pt acest rol. este unic modul diabolic in care il interpreteaza si ii coloreaza toate faldurile personalitatii caracterului greg house. pana si actorul este innebunit de personaj incat a declarat ca va juca acest rol pana la sfarsit. interactiunea cu cutthroath bitch e geniala si tot jocul cu angajarile. inca un lucru care nu il stiam daca nu vedeam house. elena carstea a fost supusa unei angiografii anul asta. ziarista de la tv a citit atat de robotic faza si intr-un context atat de habarnist, incat eu, un profan al medicinii dar stiind din house ce reprezinta, m-am amuzat la culme de necunostinta respectivei. adica la cati termeni ciudati medicali folosesc astia in house, totusi putina curiozitate sa nu ai sa te interesezi ce indruga astia acolo. si asa aflii ca medicina este un presupus. mai ales in romania, unde tratamentele sa dau dupa ureche, si daca unul nu functioneaza, se cauta urmatorul probabil candidat de diagnostic. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 04:37 |