DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme la dezaburitorul de parbriz

Urgur
post 9 Jun 2005, 13:53
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am si eu o problema de ceva timp incoace cu dezaburitorul, pe o portiune de 10-20 cm in partea drepata nu sufla aer, oricat de tare as da viteza de la aer.

Rezultatul final e ca imi ramane o pata in partea aia care e destul de enervanta. Ce pot sa-i fac?

--------------------
Solenza
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ducu9
post 9 Jun 2005, 14:08
Post #2

Membru incepator

From: Bucuresti

Aceeasi problema am remediat-o eu sambata.
Ramanea o portiune lata de vreo 10-15 cm pe parbriz, de jos pana sus, undeva in dreapta casetofonului. Am dat bordul jos (partea superioara) si am constatat ca gaurile pe unde iese aerul sunt acoperite cu un burete. Acel burete are probabil un rol, (e pus intre bord si tabla -probabil sa nu apara zgomote), dar in zona aia a fost lipit stramb si acoperea gaura. Asa ca l-am taiat dupa conturul gaurii si gata.
Vezi ca trebuie sa scoti casetofonul ca sa dai bordul jos.

--------------------
Dacia Solenza 1.4 MPI - BC-xx-MRF
R a d u
+
driver
post 15 Jun 2005, 16:53
Post #3

i'm not driving fast, i'm flying low...

From: South Coast

Si cum desfaci partea aia de la bord, niste detalii ar fi binevenite sau poze cum si unde sau ce trebuie desfacut. Casetofonul stiu sa-l scot dar mai departe nu stiu...

aha am gasit aici ceva: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=19894&st=4 dar niste poze ar fi si mai bine...

This post has been edited by driver: 15 Jun 2005, 17:17

--------------------
Nissan Leaf cu baterie - RLU
+
ducu9
post 16 Jun 2005, 11:22
Post #4

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(driver @ 15 Jun 2005, 16:53)
Si cum desfaci partea aia de la bord, niste detalii ar fi binevenite sau poze cum si unde sau ce trebuie desfacut. Casetofonul stiu sa-l scot dar mai departe nu stiu...

aha am gasit aici ceva: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=19894&st=4 dar niste poze ar fi si mai bine...
*

Ai gasit exact ce trebuie. Ai 4 suruburi la bordul superior (2 pe laterale si 2 sub ceasuri) si 2 la cochilia volanului(pe care trebuie sa o dai jos ca sa ajungi la suruburile de sub ceasuri). Nu exista sigilii sau alte sigurante.
Spor la treaba !

--------------------
Dacia Solenza 1.4 MPI - BC-xx-MRF
R a d u
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 19:54
Forum Renault