Intamplari din trafic
![]() ![]() ![]() ![]() |
Intamplari din trafic
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
versuri mortale? o manea penibila...2... ''am incercat si eu sa ma dau jos'' ...mare gresealaaaa...treceam direct peste usa lui si ma opream la politie...nu trebuie sa te dai jos chiar daca celalalt este mai slab si esti 100 % sigur ca il rupi cu bataia...poate sa apara impervizibilul si ''cel slab'' sa scoata un cutit pe care il infige direct in inima ta...mai bine sa eviti decat sa risti...aaa...daca esti tare si sigur ca ai coborat jos si dintr un pumn il faci k.o ...iar el nu are dreptul la reactie..asa da...... A gresit cel cu masina alba...dar si celalalt putea sa previna prostia celui cu masina alba.
This post has been edited by M i h a i: 23 Sep 2010, 11:12 |
--------------------
------
------
------
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
La noi legea e prea blana cu infractorii din aceasta cauza se intampla ce se intampla pe sosele . Aluia trebuia sa i se puna catuse si direct la parnaie ca acolo e locul lui.
|
--------------------
-
-
-
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru asa ceva se intra in puscarie. Iar pentru un astfel de comportament la volan ar trebui suspendat pe viata dreptul de a mai conduce vreodata orice fel de vehicul care necesita orice categorie de pe permis. Asta ar trebui sa fie o parte a pedepsei pentru orice sofer care are tendinte de genul asta in trafic.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
din cate spune autorul a trimis filmuletul la compania de taxi si politie
![]() http://www.trafictube.ro/maxim-de-stil-de-la-eurostil/ |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Din cauza specimenelor astea nu-mi fac eu permis de port arma
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
A vazut ca avea camera video pe bord
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
taximetristi.... binenteles ,unii dintre cei mai prosti soferi... cultura 0...necivilizati ....cam 99 % dintre ei.. am vazut si eu o faza de genul..dar amuzanta... zona ritmului...un taximetrist taie fata unui bmw seria 5 negru, cu geamuri fumurii etc...soferul din bmw baga faza lunga si claxoneaza...boul de taximetrist, in loc sa bage avarii si sa si ceara scuze, opreste masina (cu toate ca era verde) , se da jos, scoate un baston de cauciuc si se duce spre bmw...de aici incepe comedia....din bmw se dau jos 4 tipi pe la 1.95...2 dintre ei rasi in cap..il saluta cu traditionalul ''marș in masina..repedeeee ..pana nu se face rosu ca te facem franjuri'' ...toata lumea rîdea..iar taximetristul parca era gabi szabo ..a zburat in masina ..a trecut pe galben...a trecut si bmw-ul...totul amiabil...
This post has been edited by M i h a i: 29 Sep 2010, 12:02 |
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
super tare faza Mihai
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
M i h a i |
![]()
|
oameni prosti..inculti... sunt vinovati si tot ei sunt pusi pe bataie..cearta..etc..chiar nu inteleg asta...azi dim l-am claxonat pe un mos idiot care pur si simplu mi-a sarit in fața masinii...trecea prin loc nepermis...traversa ditamai bulevardul....binenteles ca ma injurat si ridica bastonul la mine...ce trebuia sa fac?sa cobor jos si sa sterg cu el asfaltul? nu..mi-am vazut de drum si m-am consolat cu gandul ca multa lume are probleme cu capul..
This post has been edited by M i h a i: 29 Sep 2010, 12:10 |
--------------------
------
------
------
|
|
luck33ro |
![]()
|
Viermuim ca sobolanii sau gandacii si nu ne mai ajunge spatiul, timpul ... Ne calcam pe bombeuri si pe sistemul nervos. Cateodata unul mai cedeaza si ajunge la Stirile de la ora 5
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
m-am trezit si eu anu trecut intr-o situatie asemanatoare.. veneam pe fundeni si la un moment dat am facut dreapta pe o stradutza si pe contrasens vine o proasta .. ma opresc in fata ei iar ea se uita mirata ... la inceput nimeni de pe sensul ei de mers nu a vrut sa o lase sa intre in rand... bine ca nu m-am enervat eu sau cei din spate ... pana la urma proasta s-a bagat pe banda ei...
nasol ca am pierdut vremea din cauza tutei.. ce poti face in cazul acesta? sun la 112? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
suni la 112 ca sa nu te plictisesti in masina sau ce? ... eu am oprit langa un echipaj de politie imediat dupa ce m-a sicanat un handicapat si au zis ca nu au ce sa-i faca, dar aia de la 112
![]() This post has been edited by rtBK: 29 Sep 2010, 16:15 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
Uite ce a patit prietenul asta al meu ... cu 112 .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Foarte bine, asa le trebuie!
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
rtBK |
![]()
|
de ce a inchis.. eram curios si de rezultat...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Probabil sa dea play la ce a filmat. O fi fost o camera video digitala doar.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
luck33ro |
![]()
|
A vrut sa-mi omoare caii ....
![]() |
--------------------
**
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
"Stiu ca nu trebuia sa intru pe podul care era " ocupat " dar asta a fost sfidare pe fata fata de toata coloana care astepta in spatele meu .Dupa ce ca intra pe rosu mai au si pretentii , cand am intrat pe pod aveam loc dar au mutat caruta mai in drum . Unde este mut pe video am injurat si eu dar niciodata pe ei in fata ci doar in masina (pt sufletul meu) pt ca stiu ca nu poti sa te pui cu un oaracare taran fara educatie , raspunsul lor ... " da ce is cu figurile astea in tine ? " " vrei sa iti arat ca nu mai pleci de aici ? " si apoi am fost scuipat si injurat . Cand l-am intrebat pe pasager daca se " baga " ii aratam telefonul formand 112 . In 3 minute un echipaj a ajuns la fata locului . Ei au chemat martori precum ca am intrat cu masina in cai " Nici dumneavoastra nu puteti sa faceti ce vreti sa imi omorati caii de 300 milioane de lei " si ca ei puteau sa loveasca pe cel cu papucul din spatele carutei si sa ii strice masina . CAMERADINMASINA a demonstrat la fata locului (PLAYBACK) politistului cat si "martorilor" , cat de mult am intrat in cai , cat de mult i-am injurat eu pe ei si cate masini se aflau in spatele carutei . Amenda 500 lei de fiecare dupa legea 61
![]() Am dat copy paste la descrierea de pe YT This post has been edited by A l e x: 30 Sep 2010, 10:51 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asa trebuie sa le luam fiecare camere dastea
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da ce tip de drum era ala? mai au voie sa circule cu caruta?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
rtBK |
![]()
|
This post has been edited by rtBK: 30 Sep 2010, 12:08 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
asta da pieton. asa tre sa fii domne, atent la ce e in jurul tau, nu ca vita aia de acum cateva zile de l-a secerat scuterul
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Ala vinovat de accident a plecat ... macar de ii poate lua numarul din filmare .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
accident urat : http://www.220.ro/auto/Ai-Ajuns-Pe-Contrasens/I73EwvD9hl/
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
la cit de mare e "mother russia" e plin si pe youtube de accidente de la ei.
4tuning acum descopera ca sint cu zecile pe youtube ... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
nu a avut cauciucuri de iarna
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
UXE |
![]()
|
asta e dus rau
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Nu uitati ca sunteti la clipuri video, deci 'intamplarile din trafic' puse aici trebuie sa fie tot clipuri video. Daca nu aveti clipuri, postati pozele si articolele la Cafenea, nu aici.
Cine posteaza linkuri, poze sau povesti aici va fi sanctionat pentru off-topic! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 10:35 |