Epilog la Mercedes, l-am vandut
![]() ![]() ![]() |
Epilog la Mercedes, l-am vandut
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
zack |
![]() ![]()
|
![]() Cel' incapatzanat Group: Members Posts: 95 Joined: 22 March 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by zack: 15 May 2005, 15:50 |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
2005, full
- nu zic :)) [COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Gata, am luat un Opel Astra Caravan 2.0 DTI din 2001 cu 135000km, AC, ABS, CD-radio, comenzi pe volan, geamuri electrice, jenti aliaj, gri metalizat ... 8000 euro.
Poate îi dezamăgesc pe suporterii Loganului dar cu banii ăștia puteam lua un Laureat 1,6 sau Ambiton tot rulat. Sper ca n-am facut o alegere rea. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Ceau , buna alegere si sa o stapanesti sanatos
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
baaai nene ce fraier sunt ca supernova mea face suta in 11 secunde. trebuia sa-mi iau kalos. sau si mai prost ca sora mea are impreza. kalos ii trebuia . sa-mi fie rusine.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu cred ca ar arata frumos tot Bucurestiul cu Kalos pe strazi!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
BAC , felicitari pentru Astra! Este o alegere excelenta , insa 135.000km ? Trebuie sa-ti spun ca un prieten de familie si-a luat un Astra 1.7 DTI full options , din 2001 (adus din germania) cu 65.000km reali , 8200 euro.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...cam mult 8000E pe 135k Km, insa avand in vedere ca este un diesel... si inca unul bun... Felicitari!
![]() Da' de ce ti-ai luat un Opel pe diesel cand puteai sa-ti iei un Kalos?... ![]() ![]() ps. te asteptam si pe clubopel.com... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma seaca faza asta cu reali dupa numarul de kilometri..... Ce aveti frate? Mai credeti in basme? Credeti ca cineva o sa va zica aia nereali? 65k km PUNCT.
BAC. Cand vii la intalnire sa te "lauzi" ? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
driverx , km erau reali deoarece a luat masina de la o persoana de incredere (o cunostiinta)
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
AND >> Si tu chiar crezi in... Mos Craciun?
![]() O masina rulata in Germania face cam 35,000 km REALI (daca tot e vorba de reali ![]() ![]() Sau vrei sa spui ca masina aia a stat in garaj? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
AND, bugetul meu era de 8000 maxim. Am gasit si eu un 1.7 DTI cu 88000 km, impecabila, chiar a avut interiorul cel mai frumos din masinile incercate, fundalul de cadrane era alb dar nu avea carnet service si parbrizul era crapat. Spune-mi si mie ce insemna la tine full-options. Normal asta inseamna climatronic, totul electric, scaune piele.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
da, da, da !
asta-i explicatia intotdeauna cind kilometrii "reali" sint putini: "stiti, masina a apartinut unui cuplu de profesori pensionari care circulau putin si a stat mai mult in garaj". Puah... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sony |
![]()
|
Sau unui marinar care a fost mai mult plecat, iar cand era in tara prefera o a doua masina pe care o avea.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
zack |
![]() ![]()
|
![]() Cel' incapatzanat Group: Members Posts: 95 Joined: 22 March 05 ![]() |
super misto astra....s-o stapanesti sanatos
![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
2005, full
- nu zic :)) [COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:02 |