Contactor de la pedala de frana bulit
![]() ![]() ![]() |
Contactor de la pedala de frana bulit
p_alecs |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 July 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCI
- ro-01-gem
|
|||
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
degeaba tipi dupa ajutor, numai tu te poti ajuta. Mergi la Service si cu vorba buna poate rezolvi ceva....daca nu portofelul. Nu e o piesa extrem de scumpa, eu am rupt-o pe a mea ca taranu, cand am incercat s-o reglez. Am mers la service Dacia, si mi-a dat unu din baieti de la un logan facut praf din curte. M-a costat o bere.
|
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
p_alecs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 July 06 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCI
- ro-01-gem
|
|
r@zv@n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 26 July 06 ![]() |
Va rog frumos, stie careva codul acestei piese si cat costa? Il gasesc oare pe la piese auto, se potriveste cumva contactorul de la Solentza sau de la alte Renault-uri? Va multumesc !
This post has been edited by r@zv@n: 11 Aug 2006, 02:07 |
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu se potriveste ala de la benzinare cu ala de la diesel, si lumea vrea sa se potriveasca ala de solenza...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
r@zv@n |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
De unde sa stie omu' care se potriveste si care nu ? Doar de aia intreaba, nu?
Klaus, aroganta nu sta bine, oricat de multe stii. R@zv@n, vezi la service-uri Dacia ca nu cred ca poate fi prea scump sa-ti puna altul. Si eu am avut in general retineri sa merg la service cu diferitele probleme mici care au aparut pe parcurs, dar am observat ca la service te servesc imediat daca vii cu chestii de astea neimportante pentru ei. Alea mari si pe care nu stiu sa le rezolve ii streseaza pe ei. Asa ca ai sanse sa se rezolve chiar foarte ieftin, asa cum spunea asus. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma scuzati ca am pus cele doua informatii in aceasta formulare aroganta.
Data viitoare am sa evit. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu evita si informatia, altfel...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
r@zv@n |
![]()
|
Am gasit la Prisma Braila (la Galati nu aveau) la pretul de 61 RON, mi s-a parut cam scump, in fine, asta e, nu pot risca sa merg cu el asa, multumesc pentru info.
|
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
p_alecs |
![]()
|
![]() ![]() Am inteles ca un contactor costa 500 si ceva de mii. Acesta pt DCI.. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCI
- ro-01-gem
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut aceeasi problema. Am rezolvat reparand contactorul. Acolo e o placa care ramane blocata pe pozitia descis, nu mai rene cand coboara tija cu arc. E simplu.
Un contactor nou de denzina costa cam 80 roni de origine sau 51 roni(made in Italy) la RUne Auto de exemplu. Cele de DCI sunt mai ieftine putin. |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In târg sint ~30lei (benzina/diesel) de "origine". Cel pentru benzina are 2 pini, iar cel pentru diesel are 4.
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:55 |