Problema:Apa in urechi,groaznic!
![]() ![]() ![]() |
Problema:Apa in urechi,groaznic!
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mai eu am deschis televizoru' mai tarziu, sa ma lamureasca si pe mine cineva clona cui e stimabilul/a?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un /o blonda cu apa`n cap
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Diana?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
BlackAndWhite |
![]() ![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 18 August 10 ![]() |
@bion
Mersi dar neuronii mei sunt ok,s-au inmultit. Si daca sunt blonda,probleme gogule? 19 Aug 2010, 10:31: Am pus topicul la :Cafenea.Ce scrie la cafenea? "Pentru cei care s-au saturat sa tot vorbeasca de masini." So... ![]() This post has been edited by BlackAndWhite: 19 Aug 2010, 10:31 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ti-am spus de alaltaieri ca ai postat bine aici! Doar ca, daca apa o sa-ti sara, pina la urma, mustarul nu e voie !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
[quote=BlackAndWhite,19 Aug 2010, 10:29]
@bion Mersi dar neuronii mei sunt ok,s-au inmultit. Si daca sunt blonda,probleme gogule? Pai daca au fost udati bine si au stat la soare e normal. Cine baga material la Cafine isi asuma din start niste riscuri. Asa e obiceiul pamantului.Ce sa faci , forum de neam de manivela.Pentru apretati/te http://www.revista22.ro/autor-andreea-pora-1 ![]() Sa-ti creasca si sa se-nmulteasca ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca ii sare mustarul va trebui sa isi ia niste mici ... sa aibe cu ce sa il consume
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
corbex |
![]()
|
Deci o sa dau report! Un post cu trei cuvinte si fara nici un link! Asta inseamna off topic !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
nuuuuu ca poate se imbata, cade cu capul in balta si o ia de la capat...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
ntzzz...acu' stie ! a capatat experienta...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
bion |
![]()
|
A`nvatat sa innoate
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Alydor |
![]()
|
cu capul afara?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre fa o gorneta mare da mare dai foc si tineo in ureche pana cand ajunge focu la creier
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
C@taline, eu am remarcat ca posturile tale nu aduc nicio plusvaloare forumului. De ce mai postezi?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am remarcat ca nu e singurul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BlackAndWhite |
![]() ![]()
|
@bion
Stiu sa inot. @Alydor ![]() ![]() @george_scala_2004 Da,de unde!Si azi am fost si pana la urma am reusit sa imi scot apa din urechi ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Si era multa apa?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bion |
![]()
|
Inainte sa intre in urechi era multa
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Si acum ca am aflat ca esti si "blonda", doar in urechi ti-a intrat apa ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BlackAndWhite |
![]() ![]()
|
@bolidu
Da ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Dupa umila mea parere, apa aia ar trebui sa ramana unde e, fiindca hidrateaza neuronul. Sau neuronii, in caz ca-s doi.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
Avand in vedere ca azi e ultima zi a enigmaticei silfide si pentru ca sa nu mai sufere in viitor( doar femeile sunt gingase nu e voie sa le atingi nici macar cu o floare) un site platinat da solutii http://www.ehow.com/how_4460789_remove-fluid-ears.html
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu ai dat copy paste? Ca e corect.
ady77, macar te simti. Tot e ceva. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:13 |