Protest deschis
![]() ![]() ![]() |
Protest deschis
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' la tine, cand plecai cate 30 de zile la mare la nudisti, nu era acelasi lucru? Aud?..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu va panicati. Fiti relaxati
Sa trecem la banarea de 3 zile pentru toti care s-au dat in barci absolut gratuit pe topicul de la administrative. Ca sa fiti toti chinutiti 3 zile, vorba aia, sa nu mai fie proteste ca doar unii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu, ca eu plecam la nudisti in Libia si m-am legat de niste membri onorabili ai forumului intruniti intr-o intilnire spontana pe malu' Marii negre, membrii pe care i-am numit cocalari, subculturali si balene esuate, pe linga asta m-am legat si de faptul ca oamenii afisau pasnic o solnita falica.
imi cer scuze si pe aceasta cale ca am jignit onor adunarea respectiva! 20 Aug 2010, 10:37: L.E.: Klaus, io zic sa trecem la banarea de 30 de zile, doar noi suntem cauza pentru care Liviu "face crize de nervi" si ne numeste "scursuri umane". ![]() This post has been edited by Marty: 20 Aug 2010, 10:37 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
30 lucratoare sau calendaristice?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Marele Blond deontolog a fost banat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu știu cum o să facă față reich-ul celor 3 zile de ban la munte.
20 Aug 2010, 11:45: Ban-ul ăsta e identic celui care și l-a dat singur reich-ul....e un fel de fix pix. This post has been edited by Lostboy: 20 Aug 2010, 10:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Nu fiti lumpeni ca eu vorbesc serios!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Te cred ca si eu mai mint
![]() |
--------------------
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mai minte omu' da mai bea si apa
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 20 Aug 2010, 08:53) In urma nemultumirii userului marty, pentru activitatile de pe topicul cu moderarea jurnalului de bord s-au dat urmatoarele suspenduri de 3 zile: - Markos, pentru injurii - driverx, pentru injurii si instigare la flame - calinutzzz, pentru injurii si instigare la flame - Lostboy, pentru instigare la flame - Argon, pentru instigare la flame - Eduardsebe, instigare la flame Deci da, da? Asta ca sa stiti de unde vi se trage! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Marty, nu tu i-ai pus pe respectivi sa vorbeasca cum au vorbit, deci nu tu poti fi de vina.
Insa supararea matale de pe aici m-a deranjat pentru simplu motiv ca unii se cred alba ca zapada si de fapt sunt lupul din poveste. Si din acest motiv vad doar ce fac altii, dar actiunile lor nu, sunt imaculate, ce sa zic. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu se poate amana pedeapsa dupa ce se intorc de la ranca?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(kato @ 20 Aug 2010, 12:53) Fi-v-ar plecarile sa va fie. Nu stiam eu ce naiba s-a enervat lumea. Pai eu nu ma uit pe topicul de transfagarasan, de unde dracu sa stiu ca e emigrare pe week-end? Si am zis ca acu cand are lumea timp e mai dureros un suspend. Dar nu-i nimic, trecem la catastif si data viitoare dam in timpul saptamanii, ca sa fie bucuria mare. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai banul nu se da in zilele lucratoare ale saptamanii? Ca eu asa stiam, se calculeaza ca si concediul de odihna ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
Nea klaus, ma, "denota o accentuata labilitate psihica" nu e o jignire, e un termen medical. In plus, inainte de asta, omu' a pus un sincer "înclin sa cred", ceea ce scuteste presupusa jignire de stadiul de afirmatie, o lasa doar la stadiul de prezumtie prezumtiva. Ma rog, imi aduc aminte ca anu' trecut sau acu' vreo doi ani, mi-am luat ban cind a postat Cuzinet Tasat o poza cu un ciine intr-un bar cu comentariu' "in zilele noastre prin baruri intra toate javrele" (sau ceva de genu'), motivul fiind cum ca de ce i-am bagat mielu' pe git lu' eugeniu. Si ala facuse o afirmatie care jignea cel putin 80% din membri forumului.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
80% din membrii forumului sunt caini? Markos, bion si radian da, au poze de caini la avatar, dar cu restu ce ai?
Si daca erai asa jignit, nu ti-a trecut prin cap ca eu facand poza eram tot in bar? Pusca mea, in stilul asta tu te poti simti jignit si ca poarta tanti nuti basma cand spala pe scara si nu o da jos cand treci tu. Fusasi singuru jignit, dar te crezi ca esti f indreptatit. Macar de ziceam ca in baruri sunt "numai "javre mai intelegeam. Sau suna mai bine un comentariu de genu: "in baruri, in afara de cetateni onorabili si muncitori, stalpi ai societatii, intra si javre"? This post has been edited by einstein1984: 20 Aug 2010, 14:09 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Ia mai pune inca o data poza, sa vezi ca-i facuta din afara barului. Oricum, a foest, este si va fi clar: faptu' ca nu esti acceptat de societate te face sa emiti "maxime" de genul aleia cu poza, cum ca numai javrele populeaza barurile din ziua de azi.
This post has been edited by Marty: 20 Aug 2010, 14:11 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
N-am poza aici, insa te asigur ca eram intr-un colt al barului cu vedere spre scarile pe unde se iesea din bar. Ma rog, crezi ce vrei. Cert e ca ai fost singurul paranoic (si nu e injuriu, e termen medical) jignit de ea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Liviu e capabil sa-si apere singur pozitia.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:51 |