Laguna de familie, Mi-a trebuit copil ... musai un break
![]() ![]() |
Laguna de familie, Mi-a trebuit copil ... musai un break
bogdan_dsn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(srevni @ 23 Oct 2010, 00:14) Stie cineva daca in la noi in tara se incarca in tub spray culoare la comanda? Si lac pt. metalizat? Daca intr-un oras asa mic ca Slobozia se incarca ma indoiesc ca in CJ nu gasesti. |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
bogdan_dsn o sa trec miine pe acolo. Multam.
Lostboy motivul cu pricina l-a invocat englezul. Oricum, politica de expeditie a site-ului respectiv este doar pt. UK si Irlanda. Am pus o intrebare ca cine stie; daca mere, mere, daca nu pere. maryus_83 Poti sa-mi comunici un pret estimativ? 500ml vopsea si 500ml lac? Daca ies mai scump decit vopseaua + manopera la vopsitorie, imi trece cheful si imi fac programare. Multam fain. |
--------------------
O774
O65
49O
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Mai scump cu siguranță nu ieși, dar crezi că poți să le vopsești cum trebuie?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Cel putin la fel de bine ca si la service ... daca nu mai bine. Dupa ce mai vopsesc si aripa asta, vreau sa o polishez complet. Daca nuanta e cea care trebuie, nu se va vedea nici o diferenta.
|
--------------------
O774
O65
49O
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
500 ml vopsea costa ~40 de lei . Eu am facut acum vreo jumatate de an, daca nu mai mult. Sper ca nu vorbesc prostii. Lacul nu stiu dar ala la spray e prost.
This post has been edited by maryus_83: 25 Oct 2010, 14:03 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 09:07 |