Reputatie in functie de nr de posturi
![]() ![]() ![]() |
Reputatie in functie de nr de posturi
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 8.26k ) Number of downloads: 971 |
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asta din poza ta e de pe forumul INMH?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Here we go again.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Paharnic.
Vistiernic. Parcalab. etc... ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
boier, voda, argon...
This post has been edited by kog: 6 Aug 2010, 20:27 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
argon s-ar putea acorda numai dupa 20 000 de posturi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
deee, gaz rar.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Si la 69 de posturi neaparat pictograme..
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
paharnic vreau io!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
nu vad care-i treaba cu topicu` asta...
este pe cat se poate de clar ca reputatia creste odata cu numarul de postari sau cel putin asa mi se pare mie ![]() L.E.: intradevar ca tot omu` ar tanji spre statutul de "argon" ![]() This post has been edited by xxm: 6 Aug 2010, 22:10 |
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Acordarea titlului de "argon" urmand a se face o singura data pe an la intalnirea nationala, unde argoneatza insusi ii va innobila cu joja cea sacra a limuzinei, si-i va unge pe umeri si pe crestetul capului cu mirul din motor. Semi- sau chiar sintetic, dupa buget
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
iar imi aduc aminte de valoarea mea de 5000 si ceva de pozitive
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 6 Aug 2010, 22:56) Acordarea titlului de "argon" urmand a se face o singura data pe an la intalnirea nationala, unde argoneatza insusi ii va innobila cu joja cea sacra a limuzinei, si-i va unge pe umeri si pe crestetul capului cu mirul din motor. Semi- sau chiar sintetic, dupa buget ![]() ![]() Mie sincer îmi place mai mult un forum lipsit de rep si nivele ierarhice dat de numărul de posturi. Eu sugerez ca numărul de posturi al unui membru sa fie vizibil doar in pagina lui de profil, astfel fiecare post v-a fi tratat la fel, nici o opinie nu va fi mai prețuita ca alta, veteranii nu vor avea nimic de pierdut căci ei deja sunt cunoscuți aici prin nume si prin cele spuse. Cei noi pe forum vor avea enorm de mult de câștigat. Si țineți minte calitate > cantitate. This post has been edited by 4x4: 7 Aug 2010, 02:45 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 6 Aug 2010, 22:56) Acordarea titlului de "argon" urmand a se face o singura data pe an la intalnirea nationala, unde argoneatza insusi ii va innobila cu joja cea sacra a limuzinei, si-i va unge pe umeri si pe crestetul capului cu mirul din motor. Semi- sau chiar sintetic, dupa buget ![]() De fapt titlul acordat va fi "J'Argon". Iar cine cine obtine de trei ori acest titlu, va deveni implicit "jargoneatza", adica un fel de presedinte de onoare la intalniriri. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
si care-i maximul care pot sa-l ating? "argon" ?
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nope, Jambon.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Da o reputatie in functie de numarul de avertizari cum ar fi ca doar nr. de posturi e trecut ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
da.un reputat...avertizat...
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ENERGY |
![]()
|
![]() Membru Clona Group: Members Posts: 27 Joined: 4 August 10 ![]() |
pai ce reputatie vrei daca nu stai cu noi?
|
--------------------
D
1300
1900
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine sa fie trecuti jos, la avatar, sub forma de monede, numarul de bani pe care i-a adunat fiecare
![]() This post has been edited by corbex: 9 Aug 2010, 13:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Vrei sa dai scroll o jumatate de ora la cate un post de-al lui Marty/Victoras/Muttley? Daca mai era si Sony schimbam soarecii in fiecare luna.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si cand baga gigel cate un copy paste din link cum e??
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Niste bani poate l-ar ajuta sa-si schimbe obiceiurile
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Ca sa nu mai deschid un alt topic
BAAAA, care mi-ai dat cu minus la reputatie???? Am intrat azi pe la Control Panel daciaclub si ce vad acolo? 28we5w1.jpg Cum fac sa nu raman cu reputatia nereperata? This post has been edited by kxz: 4 Feb 2011, 18:18 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 07:35 |