Intrebari despre SN, am cumparat masina ieri :)
![]() ![]() ![]() |
Intrebari despre SN, am cumparat masina ieri :)
madkat |
![]() ![]()
|
||
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, atunci daca mergeai linistiti cu capacul de la borcanul de la berlina desfacut, mergi si cu asta de la DSN. Chiar ii prinde bine...Daca supapa si la unul si la altul...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
dar unde ai citit tu ca mergeam (sau merg) cu capacul deschis???? nu pe bune acum
![]() offtopic - cu riscul sa-mi iau ban warn etc: d-l klaus poate ar fi bine sa accepti ca si altii mai au dreptate uneori si mai cunosc in ale daciei nu doar vorbesc aiurea! si eventual sa mai reduci nivelul de zeflemea! This post has been edited by madkatweb: 1 Aug 2005, 14:21 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:35 |