cui hayon
![]() ![]() ![]() |
cui hayon
deka |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
- dj 13 szn
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
da
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Antrax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 8 January 05 ![]() |
Mah nu stiu cum ati reusit voi sa puneti cuil ala si sa nu vi se rupa ca eu de doaua ori mi l-am pus si de tot atatea ori mi sa rupt. Acum singura solutie la care ma mai gandesc este sa-mi pun cleme de haion cum au cei de la raliu (ceea ce nu gasesc nicaieri) sau de capota ca si alea se potrivesc
|
--------------------
Dacia
Super Nova
- TN 08 UNB Dacia Super Nova 1,4 MPI. Membru RR
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Ceva descoperiri noi in domeniu? de ce nu se poate fixa cu hole-suruburi?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru ca nu tine...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Chipu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
saibe mari si suruburi.. daca nu vrei sa iti para rau
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca omul a zis ca se indoieste ca este necesar surub cu saibe mari si ca el crede ca merge cu holzsuruburi in tabla aia de la DSN (care apropo, nu are platbandul de intarire pe dedesupt, cum e la SLZ), de ce vreti voi sa-i stricati placerea?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(klaus @ 24 Aug 2006, 19:14) ... de ce vreti voi sa-i stricati placerea? Da, clar, în gustul și plăcerea omului nu poți să te c..i. În altă ordine de idei, de ce vă chinuiți voi cei care vă puneți cui de solenza și nu aplicați soluția cu găuritul tampoanelor de cauciuc de la hayon + montatul a două prezoane de ø=6mm în caroserie care să intre în tampoane? De 1 an jumate am aplicat soluția și este mai mult decât satisfăcătoare: liniște deplină! Adică așa! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Chipu |
![]()
|
Am uitat sa va spun,
am montat cuiul cu suruburi autofiletante intr-un service, pana acum numai lisiste ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 22:14 |