A "n"-a oara burduf planetara - stanga, cel de la cutia de viteze
![]() ![]() ![]() |
A "n"-a oara burduf planetara - stanga, cel de la cutia de viteze
brandy_tdi |
![]()
|
||
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2
|
|||
petronelluigi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
dar de ce il tot schimbi pe cel de la cutie? ca ala nu prea are probleme.....belelele sunt la cel de la roata.....daca nu gasesti alt burduf de la cutie, totusi ncearca cu mastic pt etansarea problemei
|
--------------------
ex - dacia
supernova
2002 clima
- IL-**-***
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Dupa opinia mea nu doar burduful e problema ci colierul ala de prindere in 3 suruburi de cutia de viteze ! Daca e cel original si l-ai desfacut inseamna ca atunci cind l-ai strins si-a pierdut planeitatea sau (cazul meu) colierul asta nou nu e plan din start !!! (patit si eu dat de 3 ori planetara noua jos pe motiv de scurgere ulei din cutie);
Eu am rezolvat luind de pe planetara veche si burduful si colierul (fara rulment) ! 1. Daca nu gasesti burduf poti sa incerci sa decupezi dintr-un burduf de roata la acelasi diametru un adaos pe care sa-l bagi intre colier si burduful cu pricina ! |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca burduful acela dinspre cutie costa cam 60-70 lei noi. Incearca in Vitan, pe la prelata galbena.
Eu zic ca mai bine e sa schimbi tot ansamblul ala si sa il pui nou. Nu are rost sa schimbi doar burduful - e mai scumpa manopera decat piesa. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
Salutare....desi topicul este mai vechi, vreau sa va spun ca am si eu o problema asemanatoare.Am schimbat acum 2 zile planetarele cu unele noi, de origine si am constatat aseara ca sub masina aveam o baltoaca de toata frumusetea...curge uleiul fratilor pe la imbinarea dintre "celebrul" burduf cu trei urechi de prindere si cutie...ce-i de facut?...pot sa-i pun ceva mastic de etansare cum se vorbeste mai sus?...planetara este noua, sa aiba ceva burduful...desi nu prea cred?...multumesc anticipat ptr. raspunsuri.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e indicat deloc sa faci "carpeala" gen cu silicon nu merita ca si eu la momentu de fata cand mi s-a stricat m-am gandit la varianta asta dar nu merita. Si m-am dus in vitan frumos am gasit acolo ansamblu burduf colier rulment . Au si de dacie si de reno de dacie nu stiu exact cu cat e mai ieftin de reno dar pretul este injur de 800-900 de mii. Bafta
This post has been edited by brandy_tdi: 7 Jan 2007, 23:44 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
da, bine zici tu..dar eu tocmai am dat baniii pe 2 planetare noi noutze de origine si parca n-as mai da 8-900 de mii pe alt burduf....si nici nu-mi vine a crede k cel de pe planetara ar avea ceva...o sa dau jos planetara sa vad care-i problema.Merci oricum Brandy
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
soricel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 September 06 ![]() |
""Salutare....desi topicul este mai vechi, vreau sa va spun ca am si eu o problema asemanatoare.Am schimbat acum 2 zile planetarele cu unele noi, de origine si am constatat aseara ca sub masina aveam o baltoaca de toata frumusetea...curge uleiul fratilor pe la imbinarea dintre "celebrul" burduf cu trei urechi de prindere si cutie...ce-i de facut?...pot sa-i pun ceva mastic de etansare cum se vorbeste mai sus?...planetara este noua, sa aiba ceva burduful...desi nu prea cred?...multumesc anticipat ptr. raspunsuri.""
Uleiul curge deoarece garnitura din burduful cu trei urechi de prindere la cutie e un pic ovalizata, daca il misca aia din service, incepe sa curga ulei. Am patit-o la fel si mi-au spus ca au intors din greseala garnitura ![]() bafta |
--------------------
dacia
super nova
2002/sn
|
|
soricel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 September 06 ![]() |
sa-mi spuna si mie , rog, cineva.
1)Daca schimb planetarele trebuie sa iau si burdufuri noi? 2) Am schimbat in service burduful de la roata si cca dupa 1 luna imi bate "planetara?" si cand ma mut de pe o baanda pe alta sau cand accelerez. Poate sa se strice asa repede? Inainte de interventie nu batea deloc sad.gif 3)Am citit pe forum de burduf din plastic, la noi in GL nu au auzit de asa ceva. exista sau nu? |
--------------------
dacia
super nova
2002/sn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 21:39 |