Mobila la comanda, Unde gasesc asa ceva prin Bucuresti?
![]() ![]() ![]() |
Mobila la comanda, Unde gasesc asa ceva prin Bucuresti?
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ok, dar de la ce vine DYI?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Do Yourself In
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
It.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(marksman @ 23 Mar 2016, 09:42) Ia nevasta de mânuță și dați o fugă până la lemet. Acolo te uiți la bucătăria cea mai bună, gazelle. Programele inferioare sunt cam slabe. Asta e decenta. Vezi culori, fronturi, blaturi, combinații. Pe urma mergi acasă și stai pe configuratorul lor câteva seri, până iese exact ce vrei. Sunt la a 2-a bucătărie de tipul asta și e ok funcțional/estetic. Nu are mari finețuri, da' are chestii de bun simt, gen amortizoare pe la uși și sertare. Prețurile sunt rezonabile, mai ales dacă te învârti să dai comandă când o fi promoția de paște. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Confirm pozitiv: am și eu prin casă câte ceva de la ei și sunt ok.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
gabize |
![]()
|
Evită Naturlich.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
N-are în Timișoara.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cdadan @ 23 Mar 2016, 20:08) Ia nevasta de mânuță și dați o fugă până la lemet. Acolo te uiți la bucătăria cea mai bună, gazelle. Programele inferioare sunt cam slabe. Asta e decenta. Vezi culori, fronturi, blaturi, combinații. Pe urma mergi acasă și stai pe configuratorul lor câteva seri, până iese exact ce vrei. sau apelează la l@u. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Il chemi in concediu la Timisoara, ii dai de mancat si de baut si la final ai curtea curata si mobila noua. Te-ai scos.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
Da' să nu-i dai pâine sau produse de panificație.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
l@u |
![]()
|
Baga una la curier sa vedem ce marfa e!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
O trimit cu tot cu citatie.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
gabize |
![]()
|
Prin poștă, când ajunge la el e ca' parmezanul.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Face pesmet din ea.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
O mobila de serie nu se poate compara cu cea la comanda. Nu ma refer la finisaje, ci la faptul ca doar una din ele e "croita" dupa detaliile camerei.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(psychoo @ 23 Mar 2016, 18:37) Nu masina conteaza, ci faptul ca sta la casa, probabil intr-o zona buna. Si eu am primit tot oferte dinastea cand eram in cautare. Sub 7000 lei nimeni nu s-a oferit pentru mobila de bucatarie. La fel la gard... Sa ceri de la 2500 euro in sus pentru un gard de 17 metri e bataie de joc. Solutia e DYI. Economisesti bani, strangi tot felul de scule si acumulezi experienta. Scorurile astea mi-au fost spuse cu toate ca ma dadeam jos din Solenza. Zona nu conteaza. Am dat si eu jos PRO100 (demo) si m-am jucat un pic cu el. Acelasi program l-a folosit si tanti asta care mi-a facut proiectul. QUOTE(AR-18-MOS @ 23 Mar 2016, 18:42) Pai l-a legitimat la intrare sa vada unde sta? ![]() Intr-adevar s-a prins tanti ca de casa e vorba cand am mentionat usa de la terasa. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(cdadan @ 23 Mar 2016, 20:08) Ia nevasta de mânuță și dați o fugă până la lemet. Acolo te uiți la bucătăria cea mai bună, gazelle. Programele inferioare sunt cam slabe. Asta e decenta. Vezi culori, fronturi, blaturi, combinații. Pe urma mergi acasă și stai pe configuratorul lor câteva seri, până iese exact ce vrei. Sunt la a 2-a bucătărie de tipul asta și e ok funcțional/estetic. Nu are mari finețuri, da' are chestii de bun simt, gen amortizoare pe la uși și sertare. Prețurile sunt rezonabile, mai ales dacă te învârti să dai comandă când o fi promoția de paște. Multam de pont. De la lemet cred ca am coltarul si fotoliul din sufragerie, arata inca foarte bine dupa 10 ani. QUOTE(AR-18-MOS @ 23 Mar 2016, 21:08) Il chemi in concediu la Timisoara, ii dai de mancat si de baut si la final ai curtea curata si mobila noua. Te-ai scos. ![]() I-auzi, l@u, esti si aproape de Arad, am loc in curte si de duba... ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
l@u |
![]()
|
Gata, s-a facut, tot ploua, ud si chinezii.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 23 Mar 2016, 23:08) Il chemi in concediu la Timisoara, ii dai de mancat si de baut si la final ai curtea curata si mobila noua. Te-ai scos. ![]() Pazeste si casa cu pixicile. ![]() Ca sa nu mai spun de curatenia luna fara consum de energie,ca sa nu stresezi instalatia de 8 KW...... ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 24 Mar 2016, 06:22 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
cdadan |
![]()
|
Șepte.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Acuma,ce ti-e Șepte,ce ti-e opt.....
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(cdadan @ 23 Mar 2016, 22:33) Poate pe la voi asa se face. Da' la noi a masurat tanti camerele de ziceai ca-i de la cadastru. Singurul decupaj facut cu pendularul a fost pentru chiuveta (ca nu era cumparata cand s-au luat ultimele masuri si nu au stiut cat si unde sa taie). In rest totul s-a facut la ei, pe circular, ca sa iasa drept. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
Asa se si face.Io am facut schitele, am scos masurile, mers la tanti, ales culorile la pal, canturile si cumparat feroneria.Cand a fost gata doar m-am dus si am luat bucatile gata cantuite si le-am ansamblat acasa.Cu soricelu' am decupat la chiuveta, plita si un colt de blat.Nu am avut program de scos bucatile ci le-am socotit babeste, scazut lufturi, canturi, grosimi pal.Acum poate este ceva program, nu stiu.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:07 |