Cauciuri, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Cauciuri, ce parere aveti?
sergiu-iulian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|||
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Ambele marci sunt de calitate inferioara.Avand astfel datele problemei tale as zice sa mergi pe Kormoran.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
dar care ar fi de calitate superioara??dupa parera ta...si la ce pret??si care sunt mai bune:all season sau cele de vara sa fie pentru vara,iar cele de iarna sa fie pentru iarna?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
cata_28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 27 October 06 From: bucuresti ![]() |
eu am DEBICA NAVIGATOR 165/70/r13 all season, sunt ca pret tot undeva in banii aia si sunt foarte multumit de ele cel putin pe timp de iarna isi fac ff bine treaba !!! intre cele mentionate de tine as alege matador !!!
This post has been edited by cata_28: 3 Nov 2008, 20:52 |
--------------------
dacia
supernova
2001
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
mie mia zis cineva ca Kormoran le face acum de cativa ani Michelin.este adevarat?ce parere aveti?sau sunt doar aiureli..
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
De calitate superioara: Michelin,Goodyear,Dunlop si ar mai fi vreo doua trei firme dar nu imi vin in minte.Ca pret dublu si jumate chiar decat cele inferioare.
De preferat sunt cele de vara pt vara si cele de iarna pt iarna.Partea proasta este ca iti trebuie un buget mai mare pt achizitionare si spatiu de depozitare, plus ca e bine sa ai pe fiecare cu jantele lor ca sa nu le tot dai si sa le pui pe jante. Varianta cu allseason este varianta ieftina si cu performante medii atat iarna cat si vara. Eu am roti de vara pt vara iar iarna am doua de iarna pe care le pun pe fata.Am decat doua datorita lipsei spatiului de depozitare. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
aha...deci nu stiu ce sa fac acum..vreau sami iau all season.sunt inca nehotarat in privinta acestora..nu stiu care merita..matador sau kormoran
3 Nov 2008, 22:17: am vazut ca pe logan se pun cauciucri kormoran,dar pe solenza si pe supernova sau pus din fabrica matador.deci nu stiu ce alegere sa fac. This post has been edited by sergiu-iulian: 3 Nov 2008, 21:17 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Ca marca dintre Matador si Kormoran as alege clar Matadorul...
Dintre cele 2 modele expuse l-as alege pe cel care are performante mai bune iarna(asta daca ai posibilitatea sa determini acest lucru), daca nu, precum ziceam mai sus, as alege Matador... |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
mersi @dr_mKe,dar nu ma prea pricep la germana..ce trebuie sa fac acolo??un site in limba romna nu ai gasit??sau nu este asa ceva?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Trebuie sa vezi marcile si modelele. De sus in jos, recomandabil fara rezerve, recomandabil, recomandabil cu rezerve, nerecomandabil. Astea sunt categoriile. Cam asta e germana pe care trebuie s-o stii de-acolo. Site romanesc ? In RO nu face nimeni testare de pneuri
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Sergiu-iulian Si eu am "DEBICA NAVIGATOR 165/70/r13 all season" pe dsn de 2 ani si sunt ok , dar referitor la anvelopele Matador si Kormoran as alege Matador... Pe berlina am anvelopele "Matador profil vara" cu care a iesit din fabrica acum 10 ani, are putini Km(30.000) ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Dupa 4 ani cauciucul imbatraneste si isi pierde proprietatile. Pe flancul cauciucului ste stantata data fabricatiei
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Corect dr_mKe
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
mersi mult de inforamtii.asa o sa fac..intai ma uit pe cauciuc la data fabricatiei..am auzit ca la matador se fac cu timpul bolfe..si pot sa explodeze.este adevarat??despre kormoran nu stiu nimic,daca merita sau nu banii
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Intre marcile entry level, Debica, Matador, Sava, Kleber, Fulda, Marangoni au si produse foarte bune pentru pretul propus. Debica Passio la vremea ei era printre cele mai bune anvelope de 30 euro, Marangoni Trio a iesit pe locul 3 in clasamentul anvelopelor de vara acum 2 sau 3 ani, mai bun decat unele duble ca pret, Fulda EcoControl au iesit tot pe 3 in clasamentul ADAC al gumelor de vara 2008 (spre surpriza mea, anul trecut cand le-am cumparat nu le testase nimeni, fiind nou aparute).
Trebuie facuta o minima documentare inainte de a cumpara. Se pot cumpara gume ieftine si intr-adevar bune. In testul ADAC de anul acesta Matador Nordicca, Sava Eskimo S3 si Barum Polaris 2 au iesit in clasa celor cotate ca "recomandabile". Cu o mica mentiune, Sava Eskimo am avut si sunt destul de zgomotoase pe asfalt. Spor la cumparaturi. PS > daca va fi cazul sa-mi cumpar gume de iarna, alegerea mea va fi dintre Matador Nordicca si Fulda Kristall Montero. This post has been edited by dr_mKe: 4 Nov 2008, 14:41 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu am Sava Eskimo S3 si nu mi se par zgomotoase, adica mi se par la fel de (ne)zgomotoase ca cele de vara care l-am avut inainte (ma refer la Lassa Miratta).
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
kormoranu si matadoru sunt zgomotoase??nu stiti?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
SYL |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
pai eu vreau sami pun ori matador mp61(all season) ori kormoran vanpro(all season).care sunt mai bune si isi merita banii?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
SYL |
![]()
|
Pai zi asa, "Nordicca Basic", adica MP 52, ca prima data ai zis de "Nordicca" care e MP 91 (precum am zis mai sus)...
![]() This post has been edited by SYL: 4 Nov 2008, 18:23 |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
deci pana la urma,care sunt mai bune?kormoran sau matador??dintre aceste 2 firme.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
SYL |
![]()
|
Eu votez cu Matador, din ce stiu eu Kormoran sunt un fel de Montana coreene sau ce natie or fi ele la origine...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
ok..mersi @SYL..mie mia zis cienva ca koromranu le face michelin de cativa ani..pai nu stiu daca este adevarat,sau persoana repesctiva a zis numai nascociri:P
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
ce fel de matador ai???mp12???sau all season??si ce parere ai de matador??sunt bune??iarna/vara?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
SYL |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
deci sa fie asa de rele kormoran..daca sunt facute de michelin,oare nu sunt mai bune ca matador?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:27 |