Skoda vs Dacia, daca iti vine sa crezi, dacia a devenit amenintare
![]() ![]() ![]() |
Skoda vs Dacia, daca iti vine sa crezi, dacia a devenit amenintare
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Deocamdata skoda a zis pas cu mult trambitatul model, asa-i?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
se pare ca da...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Da, revista Autoshow in colaborare cu Quattroruote scrie intr-un articol foarte mic in numarul 256 ca Skoda a redus productia dupa ce tinutul unde se fabrica incluzand orasul Mlada Boleslav dar si Vrchlabi a fost lovit de inundatii , cehii incercand sa isi revina, desi o parte importanta din furnizorii de componente ptr Skoda au trebuit sa isi opreasca complet liniile de productie ptr a-si reface capacitatile...
![]() Purtatorul de cuvant al renumitului constructor ceh de automobile Jaroslav Cerny a declarat ca fabricile din cele 2 orase amintite mai sus dar si cea din Kvasiny unde se fac Yeti, Roomster si Superb vor functiona cu un program redus de lucru. Posibil sa nu fie o legatura directa, cert este ca sunt afectati, in al doilea rand si alti constructori anunta amanari si ma refer aici la Ford care amana cu un an productia noului model de clasa mica si a noii generatii de motoare EcoBoost pe motiv de criza economica... Eu sper in privinta trambitarii noul model Skoda sa nu depaseasca tam-tam-ul de la Logan sau de la Duster, in rest drumuri bune si conduceti prudent! ![]() This post has been edited by radioman: 31 Aug 2010, 17:29 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da asteptam ce avem de facut, tot asteptam de ani buni amenintarea altor producatori ca vor scoate un concurent din toate punctele de vedere pentru logan si peste logan...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Bogdane, peste Logan concurenti sunt, nu trebuie sa mai astepti, bani sa fie...
Pentru Logan parerea mea personala este ca va veni concurenta , nu stiu cand , eu unul saturandu-ma sa astept mi-am schimbat mentalitatea si n-am mai asteptat Mercedes nou-nout la 5000 E, si cu toate optionalele posibile, am bagat mana mai adanc in buzunar si am optat ptr o masina cu mai multe puncte care imi dau satisfactie decat imi dadea Ambitionul pe care l-am avut, fiecare face ce simte ca il avantajeaza.. ![]() This post has been edited by radioman: 31 Aug 2010, 22:17 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
bobo77 |
![]()
|
Radioman am si scris, concurent pentru logan din toate punctele de vedere adiaca pret, dotari, spatiu-dimensiuni, fiabilitate, cost revizii, peste logan multumesc stiu si eu ca sunt masini...
Stii bine ca eu nu vreau mercedes ca la 5000 E si stiu si sunt constient unde se situeaza loganul, dar deocamdata nu a reusit nimeni sa scoata o masina asemanatoare asta este ideea. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
de 6 ani nenumarati fabricanti ne tot anunta ca vor produce un concurent pentru logan...m-am plictisit
![]() This post has been edited by daciafan: 1 Sep 2010, 22:33 |
--------------------
/
/
/
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Au scos cei de la PSA impreuna cu Toyota 3 masinute care trebuiau sa sparga piata.
La Skoda au avut Fabia Avantaj de 1.2 cu A/C si atat la 8990euro. Nu cred ca vor putea scoate ceva la acelasi pret si cu aceleasi dotari si sa fie fabricat in europa. Daca incearca in china poate vor reusi dar la cat costa transportul li se dubleaza pretul la sosire in porturile din vest. Ar mai fi ceva un coleg anul trcut si-a luat un G.W. HOWER cu cca. 13500 euro dar in masina pute ca intr-un magazin chinezesc din Dragonul rosu si acum la un an jumate de la achizitionare. In ea totul e ochios dar de slaba calitate si prost finisat asa ca e de preferat Dusterul in locul lui. This post has been edited by iulian'71: 5 Sep 2010, 21:21 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
bobo77 |
![]()
|
Si daca o fabrica in Rusia ce zici reusesc un pret bun...? eu zic ca da.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Cu Rusia e alta treaba. De exemplu daca o fac in zona europeana are pretul Loganului, dar daca o fac in zona asiatica e mai ieftina dar cu transportul ajungem de unde am plecat.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
bobo77 |
![]()
|
Mai stie cineva ceva? nimic nou?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
iulian'71 |
![]()
|
In Auto bild scrie de proiectele Skoda dar prea putin. Oricum pretul Felicia va fi peste Logan undeva peste 9000euro modelul de baza.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
QUOTE(gabylzr @ 24 Aug 2010, 06:11) Mai dotat ? eu nu cred ca va fi , poate doar ca o sa aiva ESP si asta ca ii obliga legea . In rest cred ca va avea aceleasi dotari ca actuala caruta , poate si piuitoarea de pe duster pentru centura de siguranta . poate o sa ajunga si Loganul cu full option, adica : climatronic, incalzire parbiz, incalzire si racire in scaune, oglinzi electrice incalzite, stropitori pe faruri, ...... Sincer nu am fost f incantat de Logan, de cand a aparut. Se vede pe ea ca e masina saracului, materiale ieftine, si altele. Tot timpul am optat un SH clasa premium, decat un low-cost nou. Sunjt sigur ca daca Skoda relanseaza pe modelul Felicia, o sa fie net-superior Loganului. Si nu neaparat ca o sa fie mai dotat, doar din punct de vedere CALITATIV. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ZTV @ 25 Sep 2010, 01:29) poate o sa ajunga si Loganul cu full option, adica : climatronic, incalzire parbiz, incalzire si racire in scaune, oglinzi electrice incalzite, stropitori pe faruri, ...... Sa-mi arati tu racire in scaune la Audi mai jos de A8. Nici macar acolo. In rest... Loganul are incalzire in scaune pe piata din Rusia din fabricatie, si poti sa pui singur daca nu ai doua maini stangi. Daca nu, dai banu si ai. Parbriz incalzit: fain, dar nepractic (mai scump decat unul clasic, atenueaza semnalul GPS, in unele conditii vezi firele din el) Oglinzi electrice incalzite: rabatarea electrica e un moft, inca n-am studiat o oglinda de Duster, dar parca vad ca la interior lipseste un motoras si niste angrenaje. In rest, daca ai deschis monitorul mai tarziu, Loganul are oglinzi incalzite din 2004. Stropitori pe faruri: erau prevazute, dar au renuntat. Din fericire la ph1 sub bara fata ai locurile marcate pentru a putea monta acele stropitori, daca vrei neaparat (eu am vrut!) QUOTE(ZTV @ 25 Sep 2010, 01:29) Sincer nu am fost f incantat de Logan, de cand a aparut. Se vede pe ea ca e masina saracului, materiale ieftine, si altele. Tot timpul am optat un SH clasa premium, decat un low-cost nou. ...adica Dacia 1310, apoi QUOTE(ZTV @ 25 Sep 2010, 01:29) Sunjt sigur ca daca Skoda relanseaza pe modelul Felicia, o sa fie net-superior Loganului. Si nu neaparat ca o sa fie mai dotat, doar din punct de vedere CALITATIV. Sigur ca da, mai ales ca au avut timp sa invete lectia de la Renault ![]() This post has been edited by marksman: 25 Sep 2010, 04:25 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
bre marksman, tu nu ai invatat ca tot ce are ztv e cel mai tare din parcare?Cum indraznresti sa-i jignesti superlimuzina?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bobo77 |
![]()
|
QUOTE(iulian'71 @ 24 Sep 2010, 23:06) Acum depinde ce dotari are modelul de baza,ca daca sunt echivalente cu cele ale unui laureate,dacia ar avea probleme. Stie pe dracu ZTV, abereaza ca de obicei daca nu i-am stii posturile din trecut mai ziceam,unii ne-am saturat de ideile lui cu fel de fel de cotete fulllllllllll.... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 25 Sep 2010, 21:19) bre marksman, tu nu ai invatat ca tot ce are ztv e cel mai tare din parcare?Cum indraznresti sa-i jignesti superlimuzina? ![]() ![]() ![]() 1. Skoda este superiori Daciei. Asa a fost in trecut, asa este in prezent ( Logan, Sandero, Duster VS Fabia, Octavia, Superb, ... ) si sigur asa o sa fie si in viitor. 2. Sincerc nici "haudi"-ul ala, nici rabla mea Mondeo de 11 ani, nu asi da pt un Logan, Sandero, Duster. 3. Ambele masini au DOAR incalzire in scaune. 26 Sep 2010, 20:43: QUOTE(bobo77 @ 26 Sep 2010, 11:00) Acum depinde ce dotari are modelul de baza,ca daca sunt echivalente cu cele ale unui laureate,dacia ar avea probleme. Stie pe dracu ZTV, abereaza ca de obicei daca nu i-am stii posturile din trecut mai ziceam,unii ne-am saturat de ideile lui cu fel de fel de cotete fulllllllllll.... bobo77, iara te oftici ? Esti cam frustrat. Uite recent am vb cu amicul meu, daca vrei vindeti cotetul tau de Logan si iti fac rost de un PASSAT TDI din 2003, sau un A4 ca al meu. Sau in cel mai rau caz un Octavia din 2004 ![]() This post has been edited by ZTV: 26 Sep 2010, 20:43 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
Eu nu-mi cumpar cazane la mana a cinsprezecea cu sute de mii de km la bord, doar sa ma vada lumea ca am supermasina, daca imi cumpar o masina enumerata de tine mai sus o sa incerc sa o cumpar noua. Frustrari ai tu eu unul nu am de ce, eu stiu ce poate masina pe care o am si nu am afirmat ca este supermasina. Stai tu linistit ca am condus destule masini pe care poate tu nici in vise nu ai sa le atingi sau poate ma insel...asa ca nu-mi mai duce tu grija mie, stii cum se zice "ciinele moare de drum lung si prostul de grija altuia".Deja suntem off topic.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ZTV |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 26 Sep 2010, 21:04) Eu nu-mi cumpar cazane la mana a cinsprezecea cu sute de mii de km la bord, doar sa ma vada lumea ca am supermasina, daca imi cumpar o masina enumerata de tine mai sus o sa incerc sa o cumpar noua. Frustrari ai tu eu unul nu am de ce, eu stiu ce poate masina pe care o am si nu am afirmat ca este supermasina. Stai tu linistit ca am condus destule masini pe care poate tu nici in vise nu ai sa le atingi sau poate ma insel...asa ca nu-mi mai duce tu grija mie, stii cum se zice "ciinele moare de drum lung si prostul de grija altuia".Deja suntem off topic. totusi daca te razganesti, cauta-ma ![]() <span class='edit'>26 Sep 2010, 21:06:</span> QUOTE(ydaniel @ 26 Sep 2010, 21:05) Supernova aia a fost masina pt carat cand am fost in constructie, langa SuperNova mai aveam si C2-ul. This post has been edited by ZTV: 26 Sep 2010, 21:07 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
Esti samsar de cotete?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
radioman |
![]()
|
Vesti noi si bune de la Skoda
![]() ![]() skodaoctavia2013f498x33d.jpg ( Size: 25.18k ) Number of downloads: 547 Sursa : http://www.auto-motor-und-sport.de/news/sk...#article_detail This post has been edited by radioman: 26 Sep 2010, 21:40 Attached thumbnail(s) skodaoctavia2013f900x60.jpg ( Size: 73.11k ) Number of downloads: 534 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
|
|
ZTV |
![]()
|
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(radioman @ 26 Sep 2010, 20:27) Vesti noi si bune de la Skoda ![]() ![]() Daca ti-o vei putea permite insa. Daca nu exista si alta varianta. De la anu apare Octavia Tour cu facelift. |
--------------------
------
------
------
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum naiba? Adica o sa vanda Octavia 3 si octavia 1.2? Sau 2 o sa devina noul tour.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
slider2 |
![]()
|
@einstein octavia 2.1 este noua octavia tour. desi eu speram (si inca mai sper) sa fie la misto, uite aici sursa.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Cunosc si eu sursa respectiva dar mai dau si chiftele. Octavia 2.1 la pret de Logan doar saracita la maxim. Eu zic sa mai asteptam.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
slider2 |
![]()
|
da nu scrie nicaieri ca va fi la pret de logan. va fi cel mai probabil la pret de actuala octavia tour.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Deja au in oferta Octavia Flash de la 12500, iar Tour e cu 1300 mai putin la motorizarea de 1.4 80cp.
This post has been edited by iulian'71: 6 Oct 2010, 22:16 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:03 |