De la 1 ianuarie 2011 romanii vor avea, carti electronice de identitate !
![]() ![]() ![]() |
De la 1 ianuarie 2011 romanii vor avea, carti electronice de identitate !
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
, fotografia în format electronic a titularului și amprentele a două degete. Amprentarea tuturor cetățenilor României, începând de la vârsta de 14 ani, încalcă dreptul la viață privată și prezumția de nevinovăție
![]() ![]() ![]() Atunci eu zic sa nu mai stie politia nici adresa, nici numele, nimic. ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Care e diferenta de principiu intre fotografie si amprenta digitala?
Ambele se folosesc la identificarea persoanei, nu inteleg de ce nu se ataca nimeni pentru fotografie, dar se ataca toti pentru amprente. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pen` ca mecla si sexu le schimbi si arati ca sexy braaileanca dar hamprenta mancati-as nu se schimba se poate sterge dar atunci gaborii stiu ca esti sutz si te cauta de ADN.
![]() This post has been edited by bion: 26 Aug 2010, 16:06 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La fotografie mai seamana unu' cu altu', poti sa zici ca-i vorba de o confuzie, da' la amprenta....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(b64chr @ 26 Aug 2010, 15:48) Care e diferenta de principiu intre fotografie si amprenta digitala? Ambele se folosesc la identificarea persoanei, nu inteleg de ce nu se ataca nimeni pentru fotografie, dar se ataca toti pentru amprente. Daca iti puneau pe buletin poza fata-profil, cu un numar sub ea ca la ultimul borfas nu te atacai? Cam asta e si cu amprentele. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai oricum pe buletin e un numar pe langa poza (CNP-ul).
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Identity Card, prostie mai mare nu am văzut nicăieri, dar sa nu uitam ca trăim in Romania. In majoritatea tarilor, acte de identitate înseamnă pașaportul sau permisul auto, nu exista identity card, pe lângă faptul ca asta pe care îl avem acuma arata atât de ieftin încât pare făcut de un pusti de 12 ani și apoi scos si plastifiat la un pim de cartier, nici măcar nu scrie data nașterii pe el.
Asa ca, atunci când vroiam sa iau si eu o bere in anglia, trebuia sa stau sa le explic vânzătorilor, ca cifra asta reprezinta ziua in care m-am nascut, asta luna si asta anul. Iar aia pufneau in ras, Yeah riiiight. Asa ca de abia aștept noul model, căci mai prost ca asta de acuma nu se poate. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca zici asa, cine te-a impiedicat sa te legitimezi cu pasaportul?
Sau cu permisul de conducere? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
4x4 |
![]()
|
Permisul a rămas în țară, iar pașaportul în camera, nu îmi place sa ma plimb cu el prin oraș, la cum îs eu îl pierd aproape sigur.
Ideea era ca C.I. a eșuat lamentabil, și nu folosea la nimic. Dupa cum am spus arata atât de ieftin încât toți ziceau ca e falsa. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
mai tineti minte cartile de alegator ? au fost citeva tentative, prima parca pe vremea lu' vacaroiu si a doua a lu' nastase...la votare unde v-au fost aplicate stampilele ? pe buletin/c.i. ? deci alte tepe, alte milioane date aiurea...
|
--------------------
...
...
...
|
|
4x4 |
![]()
|
Pe buletin...
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Asta cu cartea de alegator e penala rau.
O pot compara doar cu emiterea monedelor de 1 ban. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Marty |
![]()
|
Vezi ca m-am dus eu cu cartea de alegator sa-l votez pe Base (evident) si mai ca nu m-au bagat la zdup. Ca ce-i aia, ca ce-ncerc sa fac, ca nu stiu ca nu mai e valabila? Faza e ca eu mi-am schimbat buletinul in Mai 2008 si mi-au pus in brate si cartea de alegator.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Aug 2010, 16:06) Vezi ca m-am dus eu cu cartea de alegator sa-l votez pe Base (evident) si mai ca nu m-au bagat la zdup. verule, n-a avut legatura cu cartea de alegator ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Lasa ca eu l-am schimbat anul asta in ianuarie si mi-au dat si carte de alegator .Bani aruncati pe geam dar trebuie sa faca cineva bani pe urma lor ca asa e la noi , dam oamenii afara , le luam din salariu celor ramasi dar cheltuim banii pe toate prostiile nefolositoare.
|
--------------------
-
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Aug 2010, 16:06) Vezi ca m-am dus eu cu cartea de alegator sa-l votez pe Base (evident) si mai ca nu m-au bagat la zdup. Ca ce-i aia, ca ce-ncerc sa fac, ca nu stiu ca nu mai e valabila? Faza e ca eu mi-am schimbat buletinul in Mai 2008 si mi-au pus in brate si cartea de alegator. Ia sa te duci, in 2012, tot cu cartea de alegator, sa-l votezi pe Micul Hitler, sa vezi daca-ti mai zice cineva ceva. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE Guvernul de la București intenționează să sprijine autoritățile franceze în efortul lor de a construi o bază de date cu amprentele digitale ale romilor migranți. Auroritățile franceze și-au propus simultan cu expulzarea romilor organizarea unei baze de date, așa numitul fișier Oskar în care vor fi trecute amprentele digitale ale romilor și ale copiilor care au împlinit 12 ani. Poliția franceză a admis că planul ar putea eșua dacă cei vizați nu s-ar lăsa amprentați și că acest lucru s-ar putea face legal doar printr-o decizie judecătorească. Dar în aceeași perioadă de timp, la București ministrul de Interne, Vasile Blaga, a făcut un anunț care vine francezilor ca o mănușă. El a declarat că pregătește introducerea cărților de identitate biometrice de la 1 ianaurie 2011. Asta înseamnă că toți cetățenii României vor fi amprentați. Fie că a premeditat acest lucru, fie că nu, (noile documente biometrice au fost anunțate încă de anul trecut) Guvernul de la București îi ajută acum pe francezi să obțină ușor și fără eforturi proprii o bază de date cu toate amprentele digitale ale cetățenilor săi inclusiv de etnie roma. Fișierul Oskar anunțat recent la Paris se va completa practic de la sine. Avantajul major pentru Franța ar fi că ar evita criticile venite de la Strasbourg și care frânaseră o acțiune asemănătoare inițiată de guvernul italian. http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5955061,00.html |
--------------------
...
...
...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Guvernul Romaniei e o adunatura de prosti.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 20:34 |