Conditii angajare WBC, agenti de securitate
![]() ![]() ![]() |
Conditii angajare WBC, agenti de securitate
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
ia uite ce am gasit cand am deschis topicu' asta. Numa' pe mine ma loveste norocu' ????
![]() ![]() This post has been edited by driverx: 23 Aug 2010, 16:35 Attached thumbnail(s) loc.jpg ( Size: 132.97k ) Number of downloads: 784 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa moara ciupi iam gasit si hi5 aici
foloseste bre adblock ![]() This post has been edited by C@talin: 23 Aug 2010, 16:36 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Normal ca e minciuna, nu vezi cati pixeli albastri sunt?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Folosește privoxy: http://lifehacker.com/5046529/how-to-block...n-google-chrome
|
--------------------
.
.
.
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ha ha ha!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Citi copii ai fi facut fericiti !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Nu ca ii iau apararea dar pentru cei care nu stiu naveta la Tecuci inseamna 75km, drum ce il parcurgi in 1 ora si 30 minute daca mergi legal si cam 1 ora si 10 minute daca mergi mai tare. Ca idee e o portiune de 20km in care mergi doar prin sate lipite unul de altul. sa pierzi 3 ore pe zi doar pe drum nu stiu cat de convenabil ar fi.
Oricum parerea mea e ca agent de paza ajungi doar daca nu te duce bibilica, sau iti place sa trandavesti. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 24 Aug 2010, 21:11) sa nu-ti para rau, ca aia de la paza iubesc cainii. pacat de copii totusi......... 24 Aug 2010, 21:39: QUOTE(Mirciulik @ 24 Aug 2010, 21:38) Nu ca ii iau apararea dar pentru cei care nu stiu naveta la Tecuci inseamna 75km, drum ce il parcurgi in 1 ora si 30 minute daca mergi legal si cam 1 ora si 10 minute daca mergi mai tare. Ca idee e o portiune de 20km in care mergi doar prin sate lipite unul de altul. sa pierzi 3 ore pe zi doar pe drum nu stiu cat de convenabil ar fi. Oricum parerea mea e ca agent de paza ajungi doar daca nu te duce bibilica, sau iti place sa trandavesti. bre a spus si el tecuci la misto, sa scoata in evidenta statul cel rau care nu asigura loc de munca in localitate! ![]() This post has been edited by kato: 24 Aug 2010, 20:39 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Loc de munca in localitatea de resedinta, ca in Bucuresti, unde faci naveta tot 3 ore pe zi, dar nu se pune, ca e loco. Si ce, la Tecuci nu gasesti un suflet bun si un pat cald, sa scapi de naveta?
This post has been edited by corbex: 24 Aug 2010, 20:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Iti dai seama ce trafic iesea? Ce de topic-uri cu "vand mustar netimbrat, doar la bax"? Daca era la ATFAB, cumparam si eu, ca mi se pare printre cele mai bune facute pe la noi.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pentru cei interesati, dragoselu si-a schimbat ID-ul de mess. Si-a instalat un add-on si acum are doua ID-uri deschise concomitent: Ninja-Galati si Spetnaz-Giurgiulesti
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dragoselu cand am vazut ca postezi in topicu asta am crezut pentru o clipa ca ti-a venit gandul ala bun si te-ai facut boachter si ai lasat scoala
![]() This post has been edited by bion: 29 Aug 2010, 12:59 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Domnule Dragoselu`, sa nu va angajati ca paznic, mai bine dati meditatii la franceza, daca aveti clienti se poate trai bine si din asta, e pacat. Sau mai bine emigrati in Bucuresti, probabil ca mai sunt loaze de invatat.
![]() Meseria de paznic... hmm... Eu unul decat sa fiu paznic (bine n-am nici fizic ![]() Ce vreau sa zic e ca in caz de "Doamne Fereste" trebuie sa va gasiti o ocupatie cat de cat placuta, nu stiu, meseria de paznic strica omul, bine spun asta din auzite si din ce am vazut la unii amici. Hai, pentru tineri de pana in 25 de ani mai e cum mai e, dar de exemplu sunt oameni la 40-50 de ani, de obicei singuri, dati in patima bauturii, care se ocupa cu meseria de paznic. E trist... e viata irosita. ![]() This post has been edited by Filip: 30 Aug 2010, 20:17 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
oo filipe.,ce faci?
mai traiesti? merge auve? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Functioneaza, da... nu intru pe messenger deoarece imi pica conexiunea la internet.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
Cind s-o lasa de profesie, Dragoselul o sa se apuce sa predea cursuri de "Managementul tranzitului vamal". Va muri bogat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cred ca ar prefera sa se imbogateasca un pic inainte...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 30 Aug 2010, 21:16) dar de exemplu sunt oameni la 40-50 de ani, de obicei singuri, dati in patima bauturii, care se ocupa cu meseria de paznic. pai asa s-o fi gandit si dragoselu ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:54 |