Trage dreapta..., help pls...
![]() ![]() ![]() |
Trage dreapta..., help pls...
Vod00 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 12 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005/1.6 MPI
|
|||
ATG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 December 04 ![]() |
1.Drumurile in general sunt inclinate putin spre dreapta.
2.Vezi daca nu sunt tocite anvelopele pe partea din exterior dreapta. Succes This post has been edited by ATG: 6 Dec 2008, 23:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preferance 1.4
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
presiunea in anvelope
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
No, amu, dar o geometrie ai facut in ultimul timp?
Dar vreo bordura mai tare luata cu incredere ai la activ? Dar presiunea in roti cum sta? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Vod00 |
![]()
|
-Dap, geometria ma facut-o acum 1 luna cand am schimbat capetele de bara.
-Nu am luat niciodata vreo bordura. -Presiunea e facuta azi dimineata la toate rotile -Cauciucurile au 500 de km... De bielete ce puteti sa-mi spuneti la ce am intrebat? |
--------------------
Dacia
Logan
2005/1.6 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa mai faci geometria inca o data. La niste cetateni mai competenti.
Eu asa as face. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Vod00 |
![]()
|
Service-ul parea destul de ok, competent, sa vedem, dar acolo am facut mereu geometria si nu am avut probleme..
Cauciucurile le-am echilibrat atunci cand le-am pus pe masina. Bieletele au vreo legatura? |
--------------------
Dacia
Logan
2005/1.6 MPI
|
|
Vod00 |
![]()
|
Azi de ex am observat ca volanul sta usor intr-o parte cand merge drept..si are o tenta sa para ca daca trag usor stanga dreapta masina nu face nimic, ca si cum e ceva slabit...nu mai ma ajuta nimeni?
Ce ar putea fi?...nu a fost lovita frontal niciodata, nu am avut timp sa ajung inca in service dar atunci cand o fac sa stiu ce ma asteapta, inca odata intreb, bieletele au vreo legatura? Mersi! |
--------------------
Dacia
Logan
2005/1.6 MPI
|
|
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
Daca ai timp fa urmatorul test,nu te costa nimic,schimba cauciucurile de pe fata pe spate,nici mie nu mi-a venit sa cred ca a fost devina un cauciuc,la faza asta!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
Vod00 |
![]()
|
O sa incerc si asta..mersi..mai astept si alte idei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005/1.6 MPI
|
|
Vod00 |
![]()
|
am incercat cu cauciucurile, la fel este...acum la drum drept am observat ca volanul sta putin intr-o parte, nu s-a mai lovit nimeni de asa ceva?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005/1.6 MPI
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
in ce service si ai o bataie la denivelari pe dreapta ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
klaus |
![]()
|
daca volanul sta un pic rotit la mersul drept, e necesara o geometrie cum trebuie.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
si la mine sta, asta datorita geometriei proaste, dar nu trage directia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Vod00 |
![]()
|
weired, atunci cand am facut geometria a fost ok...nu am luat nici o groapa, bordura, nimic, se duce strica asa singura..?
si legat de intrebarea ta..cristi nu am nici o bataie la masina... cine imi zice si mie cat costa bieletele de dacie si o poza daca se poate ca am scris mai sus ca ultima oara 2 magazine de piese mi-au aratat capete de bara atunci cand am cerut bielete... |
--------------------
Dacia
Logan
2005/1.6 MPI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
madalinchiorpec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 31 January 08 ![]() |
si mie imi trage putin dreapta.la 30000 km mi-au verificat placutele de frana si cea de pe partea dreapta era mai tocita decat celelalte.
|
--------------------
Renault
Clio
Life Evo 2019
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am constatat pe la 87k ca am cauciucul dr. fata uzat pe exterior si masina trage putin dreapta.
La revizia de 90k mi-au zis ca nu are rost sa fac geometria pe cauciucurile astea (au 50k rulaj) si sa iau intai cauciucuri noi. Au controlat jocurile (la mana) si nu au gasit nimic rau. Acum, din experienta voastra, cam ce ar trebui sa schimb pe la directie ca sa nu prapadesc si cauciucurile noi? Acum am 93k si nu am schimbat nimic pana acum. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Daca nu s-au gasit jocuri e suficient reglajul directiei, nu trebuie neaparat schimbat ceva.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Oare "weired" Vod00 cum a rezolvat problema? Scuze, dar nu m-am putut abtine cu weired.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
Vod00 |
![]()
|
Pei asta se intampla acum aproximativ 2 ani, daca vad bine data. Dupa cate tin minte, am schimbat si bieletele + cauciucurile, echilibrat + geometrie si nu am mai avut probleme. Oricum asa cum am suspectat, problema a fost de la bielete. Bafta!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005/1.6 MPI
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am fost azi la geometrie dupa ce am schimbat cauciucurile pe fata si au gasit joc la "capat bara" dreapta. Urmeaza sa le schimb pe amandoua apoi sa revin.
LE: cu cauciucurile astea noi nu mai trage dreapta. This post has been edited by fnp: 3 Sep 2010, 08:46 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
fnp |
![]()
|
Am schimbat ambele capete de bara , facut geometria, acum pare sa fie OK.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:37 |