DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

silver
post 4 May 2004, 21:13
Post #121

Membru incepator

Group: Members
From: Iasi

:oops: :oops: :oops: scuze ptr. greseala..oricum ati inteles ideea.... laugh.gif

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TeodorM
post 5 May 2004, 08:39
Post #122

Membru incepator

From: Bucuresti

multumesc acum a trecut ieri insa daca vedeam ceva pe care scria meridian luam foc.

--------------------
Dacia Solenza - B-26-CTM
+
Pedro
post 5 May 2004, 09:56
Post #123

Membru autentic

Eu am vazut o faza si mai si. Acum vreo luna la o trecerea de pietoni opreste unu de vreo 18 -19 ani cu o diva langa el intr-o masina smechera, in spatele lui altul cu o dacie 1300 vai mama si soarta ei intra in asta cu masina smechera care pana la urma nu a avut absolut nimic dar omului cu dacia probabil si de ruginita ce era i s-a facut botul terci, problema e clara de vina a fost daciatul, dar grotescul s-a ivit cand smecherul s-a dat jos din masina si a inceput sa care picioare in aripa daciei, cadea vopseaua de pe ea de ziceai ca-i var. Soferul daciei un om in varsta de vreo 50-60 ani se uita zambind amar fara sa faca nici un gest. Moment in care am zis ca ma deplasez pana la locul cu pricina si ii sparg parbrizul smecherului cu propriul lui cap , dar imediat a incetat si mi-am zis ca are dumnezeu grija de el la rasplata. Am observat o chestie destul de interesanta pe soselele bucurestiului, ce faci tu in aceasi zi iti face si tie altul, daca dai prioritate in plina aglomeratie cuiva de pe o straduta laturalnica tu fiind pe artera principala sau mai stiu eu ce alte situatii, gestul in virtutea inertiei iti va fi rasplatit negresit asa ca dragi soferi fiti toleranti si cumpatati!

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
SGN_1310
post 5 May 2004, 10:23
Post #124

sgn_1310

Group: Banned
From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Pedro tu vrei sa ne mantuim pana nu e prea tarziu. Suntem cam pacatoshi nu?!

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
Pedro
post 5 May 2004, 10:40
Post #125

Membru autentic

Ma simt sincer mai bine atunci cand fac loc unuia care se zbate sa intre si el in rand decat atunci cand fac slalom si o forjez pe autostrada, cat despre izbavire, nu merci ,ma simt bine cu pacatele mele.

.............sunt pacate cu personalitate 8)

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
ashu
post 5 May 2004, 18:41
Post #126

Membru erectil

Pedro are dreptate, asa e civilizat, daca e coloana si vine cineva de pe o strada laturalinica e frumos sa il lasi sa intre ca altfel ar sta acolo toata ziua. Dupa cum frumos e ca acela sa n-o ia ca pe un drept ci ca pe un gest amabil si sa ridice mana in semn de multumire.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
Manuel
post 6 May 2004, 05:14
Post #127

Membru autentic

From: VASLUI

Pai o ridica...da' cu pumnu strans si cu deshtu' mijlociu ridicat.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
echosektor
post 7 May 2004, 16:48
Post #128

Membru

baieti acu o sapt am facut 110km intr-o zi....sunt mamaligar si a fost a doua oara cand am iesit cu masina...vreau sa zic k mi s-a oprit motoru de cateva ori sau am plecat mai greu de la stop...doar unu kkcios cu un matiz albastru m-a claxonat...
si incredibil si un taximetrist a avut rabdare cu mine si nu m-a claxonat

--------------------
null
+
GeorgeB
post 7 May 2004, 17:03
Post #129

the 7 stars of Pleiades constellation

nu te supara dar incearca sa nu mai utilizezi scris tip chat . fara k uri si "..." inutile.
multumesc.

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
echosektor
post 7 May 2004, 17:10
Post #130

Membru

dar cum sa scriu?

--------------------
null
+
GeorgeB
post 7 May 2004, 17:20
Post #131

the 7 stars of Pleiades constellation

normal. cu semne de punctuatie si fara ... inutile.
de asemenea fara tz uri sau k uri. oricum s-a mai discutat asta . considera un avertisment.

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
roberth
post 7 May 2004, 17:57
Post #132

Membru tamponat

From: spatele tau

Dar despre soferii ale caror masini se opresc la semafor,exact in fata ta cand e traficul mei trafic, nu pentru ca ei ar fi incepatori si n-ar sti sa foloseasca ambrajul, ci pentru ca circula in autoturisme care trebuiau casate de mult, de mult; in asa zisele tarabe pe roti....despre astia ce sa zici?!?! Lasa-l ma', iarta-l... nu vezi ca face parte din \"patura de jos\" a societatii, si n-are bani sa bage \"benzina\" decat de la \"baietii\" care fura gazolina din conducte magistrale si diluant de la rafinarii....  

Ba io nu am o taraba si tot mi s-a intamplat minunea, si chiar in intersectie, ori a crapat capacu la delco, ori a murit aprinderea electronica, ori s-a rupt cablul de ambreiaj, etc.

Pe mine cel mai rau ma 'nerveaza aia care cred ca masina se conduce cu maneta de la claxon ! Claxoneaza cand nici macar nu e verde, cand opresti sa dai prioritate la pietoni, si el nu vrea, pentru ca zebra aia e de fapt un gratar de fript pietoni, si aia mama draq, de ce nu-shi iau masina sa traverseze strada !!!
Si ma nerveaza prostia si aia care judeca pe altii si nici macar nu sunt 'nezei ! 'Nezeii mamii ei de soferie ! 022.gif

--------------------
Dacia Nova T 1998 - B 66 COJ
+
roberth
post 7 May 2004, 18:03
Post #133

Membru tamponat

From: spatele tau

Pedro are dreptate, asa e civilizat, daca e coloana si vine cineva de pe o strada laturalinica e frumos sa il lasi sa intre ca altfel ar sta acolo toata ziua. Dupa cum frumos e ca acela sa n-o ia ca pe un drept ci ca pe un gest amabil si sa ridice mana in semn de multumire

Asa este. Asa procedeaza io, dar odata am facut chestia ast, si nu am observat ca in spatele respectivului era o coloana de masini... undeva pe Drumul Sarii . Si a intrat toata coloana dupa el, si doamne, a iesit o nebunie ! :shock:
Cine cunoaste coada care se face pe Drumu Sarii la orele toride din vara stie deja si cator blesteme va trebui sa fac fata tot restul vietii ! biggrin.gif

--------------------
Dacia Nova T 1998 - B 66 COJ
“Ca să înțelegi că ești prost, trebuie totuși să-ți meargă mintea. ”
(Georges Brassens)
+
echosektor
post 7 May 2004, 21:20
Post #134

Membru

nu inteleg care e problema?asa m-am obisnuit sa scriu...(inclusiv "....").e prima data cand intampin faza asta....as vrea totusi o explicatie mai plauzibila.atata timp cat nu injur sau vb urat,ce are?

--------------------
null
+
apadi
post 7 May 2004, 21:47
Post #135

Membru incepator

cei mai enervanti pentru mine sunt maxitaximetristii. cel putin in iasi, au un stil de condus de iti vine sa te dai jos din masina (ca la aia 20km/h cu care circula te dai jos repede si fara sa patesti nimic) si sa o lasi naibii de soferie. merg ca niste pomanagii (poate poate mai prind un client), cu 20 la ora, opresc indiferent ca blocheaza tot sensul de mers ca sa mai ia pe unu in masina etc. sunt adevarate catastrofe. pe locul 2 bineinteles taximetristii.

--------------------
+
bogdan_o
post 8 May 2004, 09:32
Post #136

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Prin BUc. astia cu maxi-taxi merg relativ normal dar imediat ce vad un client taie fata la toata lumea numai ca sa opreasca. Deci eu zic ca e mult mai rau asa. Iarasi, cand ies in trafic (au impresia ca sunt de la ratb probabil) nu au obiceiul sa acorde prioritate. Si asta se observa dupa masinile lor care sunt busite si zgariate ca vai de ele.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
apadi
post 8 May 2004, 11:53
Post #137

Membru incepator

e mai nasol. dar hai sa-ti spun ce am patit: aveam in fata un camion si bineinteles nu vedea, nimic dupa el. am rezistat eu in spatele lui cat am rezistat dupa care am incercat sa-l depasesc. ajung pe la mijlocul camionului observ ca in fata era un maxi taxi (motivul pentru care se mergea cu 20 la ora - si nu exagerez, chiar asta era viteza). am zis ca reusesc sa iau si maxi taxi, din fata nefiind vreun pericol. deodata de pe o alee din dreapta, vazand viteza impresionanta cu care merge maxi taxi a zis ca poate sa intre inainte sa ajunga ala, intrand chiar pe sensul opus noua. am pus o frana de nu stiam ce-i cu mine bineinteles ca sa ajung inapoi in spatele camionului si dai cu injuraturi la adresa maxi taximetristului ca ala era vinovat nu omu cu ditamai camionu care si el era stresat dar nu prea putea sa depaseasca...

--------------------
+
SYL
post 8 May 2004, 14:08
Post #138

doc

From: IF, Balotesti

Si asta se observa dupa masinile lor care sunt busite si zgariate ca vai de ele.

Ca sa nu mai vb de taxiuri; marea majoritate au caroseriile lovite. Oare de ce ?!!

Pedro are dreptate, asa e civilizat, daca e coloana si vine cineva de pe o strada laturalinica e frumos sa il lasi sa intre ca altfel ar sta acolo toata ziua. Dupa cum frumos e ca acela sa n-o ia ca pe un drept ci ca pe un gest amabil si sa ridice mana in semn de multumire

Asta ma enerveaza si pe mine foarte tare; maxim 10 % ridica mana sau aprind avariile ca sa iti multumeasca sau sa isi cera scuze daca au grsit.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
MAS
post 9 May 2004, 23:10
Post #139

Le Bubulateur

Pe mine ma enerveaza cel mai mult "rumanu" cu dacia din '70 care merge cu 60km/h in afara localitatii si nu se da jos de pe banda a doua nici sa-l pici cu ceara!!! Sau se mai si baga in fata ta sa depaseasca o masina/camion care merge cu aprox. 5km/h mai incet ca el, desi tu vii tare cu faruri aprinse, faza lunga, in ultimul timp mai bag si avariile concomitent cu faza lunga si parcurg asa toata zona de la Paralela 45,de exemplu, daca vin de la munte, ca sa priceapa bou' ca vin cu cel putin DUBLUL vitezei lui si totusi el NU INTELEGE si tot se baga!!!!!!!!!!!!!!
Sau o faza si mai tare: merg pe 2 benzi diferite desi merg cu aceeasi viteza...
Frate banda 1 e pentru masinile grele si lente si pentru cei care merg mai incet... banda 2 e folosita pentru cei ce depasesc(in Vest banda de linga axul drumului, daca este un drum cu mai multe benzi, e folosita strict pentru depasire) si pentru cei ce merg mai repede... 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
bogdan_o
post 9 May 2004, 23:48
Post #140

Da, in Vest asa este. Dar uiti sa mentionezi ca in Vest ai pus-o daca mergi cu mai mult de 50 km/h in oras. Iar nu spui ca daca in Vest depasesti viteza maxima regulamentara pe un anumit segment de drum iar ai pus-o. Cand la noi se va ajunge la gradul de civilizatie rutiera de afara atunci sunt de acord sa fie blamati cei care ne "incomodeaza" mergand prea incet.

Eu nu merg foarte tare (max 100-110) dar imi pastrez stilul de condus si in localitati. Asta nu inseamna ca ma apuc sa dau flash-ui aluia din fata care merge cu 70-80, atat timp cat limita maxima e 60. Incerc sa-l depasesc cumva, iar daca nu pot asta e. Prea se inflameaza repede romanasul nostru in trafic.

MAS, nu vreau sa intru in polemica cu tine, dar imagineaza-ti urmatoare situatie. Tu mergi cu 120-130 km/h si vrei sa depasesti. Cam greu pt o Dacie Berlina sa aiba demaraj la viteza asta si din spate vine unul cu o masina mai tare si te face cu ou si cu otet ca vezi, Doamne, il incomodezi. Nu cred ca ti-ar conveni. Si tu trebuie sa depasesti, nu? Fiecare merge cum poate, cum vrea si cat ii permite masina. Nu cred ca e motiv de suparare sau de nervi.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
dadu221
post 10 May 2004, 08:31
Post #141

Membru autentic

From: Ploiesti

ce am uitat sa scriu data trecuta .. ma enerveaza shmecherasii de cred ca le-a luat muma shosea..
mergeam pe un pod in afara orasului cu 80 la ora .. eram pe banda 2 banda unu fiind plina de valuri si gropi (adik distrusa). Avand arcuri tari pe spate si amortizoare curse n-am avut tupeu sa merg pe banda aia. Vine idiotu` in mertzan cu claxoane si faruri si alte alea ca vroia omu sa treaca.. E pe aici vreunu` care sa ii fi facut loc ?? Drept urmare dupa ce vad ca idiotu nu se potoleste pun una bucata frana brusca (avand ditai carligu de neam prost in spate pus de fostul proprietar). Din nefericire pentru fericirea mea un mertzan opreste mai repede ca o dacie sad.gif( Nu s-a intamplat nik sad.gif Dupa ce am coborat de pe pod si am trecut pe banda 1 idiotu a incercat sa imi taie fatza dar nu e era driver chiar atat de bun sau poate nu a vrut sa ma infig in masina lui si a facut-o mai de la departare.
Morala fabulei .. nu inteleg tzaranul de orash cu masina bengoasa care considera ca banda 2 e facuta de ma-sa!!! Daca io merg cu 90 pe 2, banda unu e libera ca lacrima nu inteleg de ce tre sa steie in poteriorul meu sa ma frece cu faruri si claxoane cand poate sa treaca pe lg mine. Nu is nesimtit de fel (sau cel putin asa imi place sa cred) dar la drum lung , dupa ce mai depasesc o masina doua si vad ca nu vine nimeni din spate mai stau pe banda 2 pt ca de cele mai multe ori e mai dreapta, mai fara gropi , cuie si nu ma mai frec dintr-o parte in alta cand trec pe lg un biciclist , carutza, camion .. Am vazut destui oameni care au trecut pe lg mine pe banda 1 linistiti si nu s-au agitat ca idiotii dar si d`aia care pur si simplu le placea sa stea in coada mea si sa dea claxoane si faruri.

--------------------
DSN rapsodie - 2002 - ph-22-unu
Ie doar o amarata de dacie
+
ashu
post 10 May 2004, 13:27
Post #142

Membru erectil

dadu221, aia nu te depasesc pe banda din dreapta pt. ca nu se depaseste pe banda din dreapta. Pretentia ta e ilegala, mai gandeste-te. La viteze de minim 90-100km/h, daca nu exista o regula respectata de toti risti s-o iei in gura original. Asta pt. ca daca unii depasesc prin dreapta, unii prin stanga, nimeni nu mai stie ce sa faca. Il vezi venind pe unu repede din spate, te dai frumos pe banda unu ca sa-l lasi si cand colo surpriza, intri fix in el deoarece el incerca sa te depaseasca pe banda din dreapta. Cul, nu? Daca in oras la viteze mici merge sa te strecori sau sa te intelegi cu ceilalti soferi din priviri pe unde s-o iei, la viteze mari, afara din oras, nu mai merge asa si trebuie sa fie respectate niste reguli.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
bogdan_o
post 10 May 2004, 13:36
Post #143

dadu221, in mare asta este si parerea mea. O faza dura am patit-o acum cativa ani cand ma duceam la mare. Am mers pe varianta Bucuresti-Urziceni-Slobozia etc... Intre Buc. si Urziceni e drumul ca in palma, doua benzi pe sens dar cu schepsis. Adica banda 1 e banda pt stationare de urgenta si nu ai voie sa mergi pe ea. Drept urmare eu mergeam pe banda 2 (banda normala de mers) cu vreo 100 km/h dar veneau meseriasii care imi tot dadeau flash-uri. Asa ca ma simteam si ma trageam pe banda de urgenta. Insa, vine de pe contrasens Garcea si intoarce si se ia dupa mine. ma opreste si ma intreaba daca nu stiu ca banda aia e pentru stationare si ca de ce merg pe ea. I-am explicat omului ca daca merg pe banda normala ma injura toti si a zis ca nu-l intereseaza, legea e lege si ca daca nu vreau amenda sa merg pe banda normala de mers. Am avut noroc ca am scapat fara amenda. M-am oferit sa merg cu el in masina si sa vada ce se intampla dar a refuzat. Bun, si in situatia asta ce e de facut. Fie merg corect dar ma injura toti, fie ii las sa treaca dar risc amenda, fie merg pe banda 2 cu 140 km/h.

Apropo, nu fac chestii gen oprit brusc in fata cuiva, nu imi sta in caracter. In plus, daca ala chiar se propteste in mine, chiar daca el e de vina, tot alerg si eu dupa aia pe la Poilitie, pe la asigurari, prin service-uri etc. Mai bine lipsa.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
MAS
post 10 May 2004, 15:38
Post #144

Le Bubulateur

Bogdan_o problema e ca eu am facut referire la cazul in care drumul are cel putin 2 benzi pe sens. Eu de obicei ii las in pace sa-si faca depasirea si dup-aia ma duc peste ei... este normal ca omul sa isi faca depasirea si dup-aia daca e cineva in spatele lui, sa-l lase sa treaca, inscriindu-se pe banda 1. Pe drumul cu o singura banda pe sens este o timpenie sa te bagi in spatele unuia care saracu de-abia merge din varii motive si sa-l claxonezi si sa-i dai flash-uri ca sa mearga mai repede...

Revenind la problema drumului cu 2 sau mai multe benzi pe sens:

dadu 221 este un exemplu perfect:

ma enerveaza shmecherasii de cred ca le-a luat muma shosea..  
mergeam pe un pod in afara orasului cu 80 la ora .. eram pe banda 2 banda unu fiind plina de valuri si gropi (adik distrusa). Avand arcuri tari pe spate si amortizoare curse n-am avut tupeu sa merg pe banda aia. Vine idiotu` in mertzan cu claxoane si faruri si alte alea ca vroia omu sa treaca.. E pe aici vreunu` care sa ii fi facut loc ?? Drept urmare dupa ce vad ca idiotu nu se potoleste pun una bucata frana brusca (avand ditai carligu de neam prost in spate pus de fostul proprietar). Din nefericire pentru fericirea mea un mertzan opreste mai repede ca o dacie ( Nu s-a intamplat nik  Dupa ce am coborat de pe pod si am trecut pe banda 1 idiotu a incercat sa imi taie fatza dar nu e era driver chiar atat de bun sau poate nu a vrut sa ma infig in masina lui si a facut-o mai de la departare.  

dadule ai fost norocos ca ala nu te-a oprit in mijlocul drumului si ca nu ti-a tras o mama buna de bataie. Fara suparare, dar mai citeste si tu regulamentul si o sa vezi ca DEPASIRILE SE EXECUTA PE PARTEA STANGA!!! Am dat si eu de smecherasi ca tine care s-au jucat cu franele si cand am ajuns in fata lor fie i-am oprit, fie i-am tinut vreo 10-20Km in spatele meu la 30 km/h ca sa se invete sa conduca.... Acum o luna-doua i-am facut asa lu' un "jmecher" cu Citroen C5 care nu voia sa se dea nici de-"al dreac" la o parte cand voiam sa-l depasesc...La altu s-a dat la o parte, da la mine nu, dupa ce m-am rugat de el vre-un sfert de ora... L-am depasit frumos pe interior si dup-aia a mers tot drumul de la Ploiesti pina la Prisma in spatele meu cu 30 km/h in localitate si cu 50 km/h in afara de s-a linistit de tot... a avut cateva tentative de depasire pe contrasens si pe interior da nu prea i-a iesit, asa ca tot in spatele meu a ajuns...
Aveti mare grija cand faceti ceva in trafic. Mai intai intrebati-va daca e legal, apoi ganditi-va daca e civilizat sa faceti anumite manevre.
EU personal am mare boala pe cei care trantesc frana doar ca sa aiba placerea sa-i lovesti. Am dat de unu care a incercat o faza de genul asta si nu i-a fost bine

--------------------
+
bogdan_o
post 10 May 2004, 18:56
Post #145

Mas si tu sicanezi la fel ca Dadu 221. Cred ca e inutil sa va reamintesc de o stire in care doi s-au sicanat pe sosea pana au ajuns amandoi in sant cu masinile.

Si ca sa te citez pe tine:
Aveti mare grija cand faceti ceva in trafic. Mai intai intrebati-va daca e legal, apoi ganditi-va daca e civilizat sa faceti anumite manevre.  

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
madalina
post 10 May 2004, 20:15
Post #146

Membru autentic

1. camionagii
2.taximetristii: niciodata nu semnalizeaza, te depasesc si in 5 metrii opresc, iti taie calea vcand itit e lumea mai draga sau merg fffff incet daca au aparatul masluit pentru ca astfel se inregistreaza mai mult!
3.soferii de autobuze: am evitat n accidente cu autobuze ce au intrat pe contrasens
4. soferii care nu se gandesc la consecintele faptelor lod;daca ei vor sa faca ceva, nu conteazadaca blocheaza o intersectie, daca o alta masina e obligata sa franeze extrem de brusc
5.cei acre nu te lasasa iesi din parcare sau de pe o strada desi se opresc in 5 m la semaforul acre deja era rosu!

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
MAS
post 10 May 2004, 23:25
Post #147

Le Bubulateur

Bogdan_o eu sicanez, da, dar nu-i incurc pe ceilalti... am si eu berlina, si cand merg cu ea ma uit mereu in oglinda ca sa nu incurc pe vreunu care are masina si vrea sa mearga... De ce sa-l tin in spatele meu sa turbeze omu la 80-100 pe ora cat am eu cu berlina, daca el vrea si poate sa mearga cu 170-180????!!!!! Eu deja cand ii vad de departe ca vin, pun frumos semnal si ma dau la o parte, ca sa nu incurc omul aiurea... Eu sicanez daca ma soate vreunul din sarite. Dar, de incurcat fac tot posibilul sa nu incurc pe nimeni, pentru ca stiu cum e sa dai de prost care s-a postat in mijlocu drumului de parca i-a luat ma-sa parcela... Eu cred ca asa e normal... nu am de ce sa enervez si sa stresez soferii care deja sunt superstresati de:STAREA DRUMURILOR, POLITIE, CARUTE, BICICLISTI, PIETONI BETI SI TAMPITI (care sar in mijlocul drumului tocmai cand te vad ca vii), SOFERI DE TIR care sunt cei mai penali dupa parerea mea, mai ales turcii manca-i-ar mama... Incearca sa mergi pina la Arad si sa vezi ce stresat si obosit de dai jos, dupa un kkt de distanta de 600 km... Iar in Ungaria nici nu-ti dai seama cand faci 300 km, fara sa mergi pe autostrada...Acolo, se merge altfel... ritmul este mai alert, nu-s atitea radare, drumurile sunt altfel etc...

--------------------
+
dadu221
post 11 May 2004, 07:10
Post #148

Membru autentic

la faza cu podu nu o las nici moarta... io nu cred ca te-ai fi riscat sa intri pe banda unu la felul in care arata pt ca nimeni nu circula pe ea. Un picutz de rabdare nu strica omului sa stii .. numa 200 de metri erau. io zic ca a fost tzaran !!!
la faza cu depasirile pe partea stanga .. cred ca referitor de cititul regulamentului ar trebui sa citesti o tzara ce ie aia o depasire si faptul ca schimbatul benzii nu se considera depasire smile.gif de fel nu-s tzaran si imi vad de banda mea iar cand vad pe unu ca vine din spate ii fac loc cu drag si ii mai admir si masina cand trece pe lg mine. De vazut am vazut si d`aia care dau blituri si claxoneaza (si nu ma refer la un singur claxon de atentionare asacum e normal) si am vazut si din cei care trec elegant pe lg tine dandu-ti de inteles ca nu ti-ai ales bine banda . Am vazut si idioti care tu fiind pe banda 2 si "depasind " o coloana de 2-3 tiruri pe banda 1 vin si ei in "depasire" si te freaka din spate sa ii dai mai tare ca n-are el rabdare. Cred ca problema mea (daca nu m-am facut inteles) este de fapt cu driverii lipsiti de rabdare. Asa vad eu problema din perspectiva unui sofer cu masina veche. Poate la o nova sau mai sus se vede altfel.
ASHU- ce zici tu acolo cu intratu` in om e cazul neasigurarii eventual nesemnalizarii schimbarii de banda etc.

--------------------
+
dadu221
post 17 May 2004, 12:54
Post #149

Membru autentic

NOUTATI: am zis cu cateva posturi in urma ca nu cred ca in faza cu gajicile is proaste la volan si ca nu am dat peste vreuna pana acum. RECTIC cu dumnezeirile de rigoare si dedicatie speciala pt B-35 -MNJ.(peugeot argintiu). Fara detalii ca imi mai tremura inca picioarele de nervi cand imi aduc aminte. Sa fie oare bucurestiul o pepiniera de soferite frumoase dar .. retardate ???

--------------------
+
SGN_1310
post 17 May 2004, 13:24
Post #150

sgn_1310

Group: Banned
From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Asta e mai. Daca esti sofer trebuie sa sti ca pe langa tine mai sunt pe strazi shi altii indiferent de sex. Daca era sa o pui asta e, iti recomand sa mergi la biserica shi sa ii multumesti lui Dumnezeu. Mai multe nu poti face in aceste cazuri, orice ai incerca e considerat ofensator.
Nici eu nu am o parere buna despre soferitze. Am sa ma gandesc de doua ori inainte de lasa vreo femeie la volanul masinii mele iar daca mai intalnesc pe vreuna in trafic incerc sa casc ochii nu sa injur sau fac manevre suplimentare, gen schimbat banda sau mai stiu eu ce.
Eu unul sunt patzit din cauza uneia....care se misca aiurea in trafic.

A shi inca ceva...o mica nedumerire : Daca sunt femei pe forum care pot gasi 5 diferente clare intre Solentza shi noul L90 ?! Conteaza pt mine ca sa stiu cat de bine percep femeile caracteristicile unei masini?!

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
315 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th June 2025 - 18:45
Forum Renault