Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si de ce nu la Braila?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
A crezut ca stau acolo
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
De 2 zile nu ma enerveaza nimeni ... am trecut la bere ...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Proasta din Z3 care de la Foisorul de Foc si pana la Universitate scria sms in timp ce conducea si mai "pierdea" din cand in cand banda pt ca trebuia sa fie atenta la mobil
This post has been edited by Uncle-Sam: 4 Jun 2007, 10:47 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
tembelii (2la numar) soferi pe platforme de carat autoturisme, care vineri faceau slalom la peste 80/h pe ruta Gaiesti-pitesti (cu ditamai platformele de 15-20m lungime)
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Multa carne in frigider lu' nenea care azi mi-a zis ca i-am taiat calea. Eram pe banda 2 si trebuia sa trec pe banda I. Dau semnal dreapta si trec, desi l-am vazut ca si el voia acelasi lucru dar fara semnal. Tot el ma claxoneaza si ma inura. I-am zis doar sa invete sa semnalizeze, la care el el imi zice ca vine sa-mi dea 2. Pacat ca n-a venit..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
multa lume nebuna ..... ai zic lu unu azi : nene vezi ca nu ai stopuri pe frana
el : auzi da ce te intereseaza pe tine ? as fi vrut sa iau volanu sa ai dau cu el in cap ... dar mai era si taximetrist omul , nu mai retin firma exact . |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
- b-23-REU
2006/2005 NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tineti-mi pumnii ca azi merg iar in Pitesti!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Sa-i traiasca familia taximetristului din Bv care azi dimineata pe Saturn (aproape de Gemenii) a ocolit pietonul de pe trecere in loc sa opreasca. Pe banda 2 eram eu, si noroc ca l-am claxonat, ca intra balalaul in mine... si tot el facea figuri.
|
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
Imi cer scuze celui care era sa-l lovesc din cazua ca eram foarte ocupat sa gasesc loc de parcare si am facut slalom pe sosea fara s ama asigur,adica intrat pe contasesn ca nu venea nimic,locul era teapa ca era un matiz si nu se vedea,si porma cand sa intru inapoi pe banda mea era sa-l plesnec pe unu,noroc ca ma claxonat,scuze nu mai fac
![]() Intreb si eu acuma,cumva cei cu passat bmw si mertan nu mai sunt obligati sa semnalizeze? ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nici nu stii ce proaste sunt semnalizatoarele de passat si audi, se strica de la inceput, de cand e masina noua.
Nici pe loganurile de taxi nu tin prea mult, mai ales la alea cu stopuri custom. |
--------------------
-
-
-
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
multa mumu in gat...lu' proa...tanti aia cu sparkul alb
![]() ![]() ![]() ![]() Astept citatia!!!.... ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
2007 3.2 MPI v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
traiasca desteptii care merg pe banda 1 1/2 ca mor pe ei cand ii vad ca merg pe pe 2 benzi in acelasi timp, ma refer la taximetristii care i`am avut in cale azi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Nu am avut suficienta rabdare sa citesc cele 139 de pagini dar din cate am apucat sa citesc am vazut ca nimeni nu a pomenit nimic de tinerii si idiotii posesori de scutere.In opinia mea kestiile astea zis si smekeri nu au ce cauta pe strada.Nu stiu de unde sunteti voi cei care cititi asta dar eu sunt din gl si vad ca in fiecare luna apar tot mai multi cacaciosi deastia carora lea cumparat taticu scuter ca sa mearga in .....zda mamii lor la scoala si ei nu fac decat sa cada,sa boteasca masini si sa incurce circulatia.Taximetristii R.A.T.B-istii si toti ceilalti sunt mici copii in comparatie cu cocoseii pe doua roti(parerea mea).
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sa vorbit si despre astia, eu am in cartier vreo 20 de scootere niciunul inmatriculat niciunul cu permis, si sincer sa fiu aveam 60 la ora si ma depasit un "cocos" pe doua roti, dar asta este politia doarme, stie sa imi dea amenda ca am trecut pe galben
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Ieri era sa omor un ``cocos`` din asta pe scuter,a iesit brusc in fata mea de dupa o duba alba,paracata pe dreapta.Desi l-am evitat,era sa botesc putin un BMW mai vechi,dar intretinut care mergea linistit in stanga mea.Ala nu s-a deranjat prea tare,dar a pus umarul la oprirea aluia cu scuterul si pe langa mine a reusit sa-i stearga si el vreo 2-3 palme pustiului....Ce-mi pare rau e ca dupa terminarea acestei binefacatoare trebi,eram plin pe maini de gel din capul aluia...ca atat se pare ca avea in cap...gel...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Scutere-scutere, dar au inceput sa apara pe strada "minimotoretele" alea (sau cum naiba le-o zice), de nici nu-i vezi; pana acum m-am intalnit cu doua chestii de genul asta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
LC_TM |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Oooooooo daaa....pocket rocket
![]() ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
2004/2005 Ambition 1.6MPI
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BoomPunk @ 6 Jun 2007, 07:50) Ieri era sa omor un ``cocos`` din asta pe scuter,a iesit brusc in fata mea de dupa o duba alba,paracata pe dreapta.Desi l-am evitat,era sa botesc putin un BMW mai vechi,dar intretinut care mergea linistit in stanga mea.Ala nu s-a deranjat prea tare,dar a pus umarul la oprirea aluia cu scuterul si pe langa mine a reusit sa-i stearga si el vreo 2-3 palme pustiului....Ce-mi pare rau e ca dupa terminarea acestei binefacatoare trebi,eram plin pe maini de gel din capul aluia...ca atat se pare ca avea in cap...gel... Si cum ati reusit sa-l opriti? |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Sony |
![]()
|
Io eram sa lovesc pe Splai un dobitoc cu role si cu bete de schiuri. Mergea noaptea pe banda a doua, prima era prea libera pentru el. Dupa ce i-am dat un claxon de avertisment a intrat in fata mea. Numarul de idioti este in crestere.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
oare se poate face un link de la topicul asta spre site-ul departamentului de circulatie? nu ca ar ajuta la ceva,,...
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Degeaba. Aia nu stiu numerele articolelor unde ar trebui sa incadreze faptele. D-aia prefera sa nu vada.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 5 Jun 2007, 21:55) Nu am avut suficienta rabdare sa citesc cele 139 de pagini dar din cate am apucat sa citesc am vazut ca nimeni nu a pomenit nimic de tinerii si idiotii posesori de scutere.In opinia mea kestiile astea zis si smekeri nu au ce cauta pe strada.Nu stiu de unde sunteti voi cei care cititi asta dar eu sunt din gl si vad ca in fiecare luna apar tot mai multi cacaciosi deastia carora lea cumparat taticu scuter ca sa mearga in .....zda mamii lor la scoala si ei nu fac decat sa cada,sa boteasca masini si sa incurce circulatia.Taximetristii R.A.T.B-istii si toti ceilalti sunt mici copii in comparatie cu cocoseii pe doua roti(parerea mea). QUOTE(BoomPunk @ 6 Jun 2007, 08:50) Ieri era sa omor un ``cocos`` din asta pe scuter,a iesit brusc in fata mea de dupa o duba alba,paracata pe dreapta.Desi l-am evitat,era sa botesc putin un BMW mai vechi,dar intretinut care mergea linistit in stanga mea.Ala nu s-a deranjat prea tare,dar a pus umarul la oprirea aluia cu scuterul si pe langa mine a reusit sa-i stearga si el vreo 2-3 palme pustiului....Ce-mi pare rau e ca dupa terminarea acestei binefacatoare trebi,eram plin pe maini de gel din capul aluia...ca atat se pare ca avea in cap...gel... Sunt foarte de acord. În curând vă povestesc pățania mea. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Sony |
![]()
|
Acum 20 de minute am avut si io o patanie cu un idiot din asta. In loc sa imi multumeasca pentru faptul ca nu l-am facut piftie de bou, el radea ca tembelul la mine. A intrat in parcarea de la Carrefour si se strecura printre masinile stationate ca sa nu opresc sa ii sparg mecla aia neagra acoperita de o casca verde.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 18:29 |