Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
Ant |
![]()
|
||
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra
- B .. AIT
2005 cu remorca Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Si de ce nu a fost in stare sa-ti lase un bilet ceva in parbriz ?!
(eu mi-am gasit mai demult masina busita, insa cine m-a busit a avut bun simt) |
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce e aia "bun simt"?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nici in DEX nu mai este trecut.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de scutere fara permis si alea...
http://www.adevarul.ro/articole/tragedie-l...capitala/314964 Sustin ca e necesar sa bage in scoli cursuri auto... |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Mai sunt oameni cu bun simt, stiu un caz in care individul si-a uitat laptop-ul de 1.400 euro in tramvai.A fost contactat pe messenger de cel care l-a gasit sa vina sa-si ia laptop-ul.Cel care l-a pierdut a vrut sa-i ofere 100 euro recompensa,dar gasitorul a zis "Mai bine fa-mi un suc!".
Deci mai exista si oameni cu bun simt. |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
2004/2005 Ambition 1.6MPI
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(LC_TM @ 8 Jun 2007, 15:46) Mai sunt oameni cu bun simt, stiu un caz in care individul si-a uitat laptop-ul de 1.400 euro in tramvai.A fost contactat pe messenger de cel care l-a gasit sa vina sa-si ia laptop-ul.Cel care l-a pierdut a vrut sa-i ofere 100 euro recompensa,dar gasitorul a zis "Mai bine fa-mi un suc!". Deci mai exista si oameni cu bun simt. da cum ia stiut adresa de messenger? |
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
santieco |
![]()
|
![]() Conduc de placere Group: Members Posts: 69 Joined: 18 May 05 From: Bucuresti-Ilfov ![]() |
|
--------------------
Logan
1.4MPI
- IF-XX-COX
Preference 2007
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Pe mine ma enerveaza rau de tot bj ca posteaza din ce in ce mai rar decand are leonul!
|
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nea Bulane, nici matale nu postezi prea des.
Fara nici-un apropos la Bulan, pe mine ma enerveaza fosilele la volan. Pe autostrada de cate ori imi ia fata unul care se baga in depasire desi are 30 km/h mai putin decat mine si nu are timp, intotdeauna e cate-un babalac ramolit. Ma mai enerveaza si cei care iti taie fata pe serpentine pentru ca ei nu isi pot pastra banda si trebuie sa taie curbele. Pe toti astia ii iubesc in gura. Adica membrul meu central ii mangaie pe la gingii. This post has been edited by Sony: 9 Jun 2007, 09:08 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Joi, mergeam intre Slatina si Pitesti. In fata mea o berlina, in spate un nene de vreo 60 de ani cu o Toyota Avensis, era o portiune de 1 km plina de curbe cu o singura banda pentru sensul nostru si linie continua. Mosul inebunea, nu reusea sa prinda un moment in care sa ne faca pe amandoi, incerca sa se bage, dar se abtinea din cauza vizibilitatii proaste, plus ca mai rula si la 3m in spatele meu de imi venea sa o pun pe prietena mea sa scoata carabina pe geam
![]() Se termina curbele, ajungem in linie dreapta, drum liber, benzi de refugiu, vizibilitate 1 km,nicio masina din sens opus; asteptam sa scap de el din spatele meu, insa stupoare, nu ma depasea! Ma uit o data, de doua ori, intre timp ajunsesem si eu prea aproape de cel cu berlina, ma mai uit la mos, incep sa semnalizez depasirea, ma mai uit o data, mosul statea cuminte,nu semnaliza nimic, deci ma bag in depasire. Evident, in timp ce depaseam, ma trezesc cu claxoane de la mos, care facea triplare, si imi facea semn cu degetul la tampla ca sunt nebun. ![]() M-am rugat la Dumnezeu sa faca o pana ca sa-l pot prinde si sa-i zic vreo cateva la obraz, dar din pacate, vorba proverbului, glasul magarului nu prea se aude in ceruri! ![]() This post has been edited by prody: 9 Jun 2007, 22:21 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, io am trecut vineri. La mine mosul era cu a doua masina si cand am intrat io in depasirea celor doi, mi-a luat scurt fata fara semnal de eram sa fac infarct.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am trecut prin Pitesti...a fost super...eram intr-un autocar
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am saturat de scuteristi idioti si tampiti care nu stiu nici o regula de circulatie, cei mai prosti oameni de pe pamant si-au luat acum scutere, e incredibil..........
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
pe mine ma enerveaza cel mai mult cei cu Dacii
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300
- x 10 BOR
1980 Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
@OAP, daca stiam, filozof eram
![]() (era o gluma afirmatia mea, ca orice gluma, e mai buna sau mai putin buna) |
--------------------
Dacia 1300
- x 10 BOR
1980 Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu veneam de la Timisoara. Cred ca in jur de 19 eram in Craiova.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
pif_elen |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 May 07 ![]() |
mie un taximetrist nu mi a dat prioritate de dreapta ,,,ce sa mai spun sunt varza...
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
2001
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
1. Eu fiind incepator, tin foarte mult la ce am invatat la scoala, parerea mea ... acum la inceput ( martie permis ), ma enerveaza aia din spate! Eu circul pe la Armeneasca si acolo la 7 si la 1 e crima. Si numai "Patrunderea unui vehicul intr-o intersectie este interzisa daca prin aceasta se produce blocarea intersectiei" imi vine in minte. Aia din spate poc verde poc claxon - da ho BRE unde sa ma duc sa stau 3 semafoare in intersectie si mai ii tin si pe aia de merg perpendicular ?
2. Aia de fac dreapta de pe banda a 3-a si stanga de pe banda 1. Si nu fac chestile astea aia cu Dacia ci aia cu BMW-uri si Audi-uri ! Bah aveti BMW dar nu aveti bani de benzina sa ocoliti pe la urmatoarea intersectie ? 3. Claxonagii - se face verde ( cu a I-a la semafoare ca am ghinionu' sa o scot din viteza si sa se faca verde! ) Se face verde ... poc claxon ... ho ma ca plec in o sutime de secunda, mai rau ma incurca claxonu' lui ..stau sa vad ce vrea. 4. Si cazaturile alea de masini care nu prind mai mult de 30km/h nici in cadere libera. Recunosc ca si eu supar pe multi, fara sa vreau. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(giany911 @ 10 Jun 2007, 23:04) 3. Claxonagii - se face verde ( cu a I-a la semafoare ca am ghinionu' sa o scot din viteza si sa se faca verde! ) Se face verde ... poc claxon ... ho ma ca plec Traim in romania, printre romani, dupa statistici cica am fi un popor foarte stresat ![]() ![]() This post has been edited by adip: 10 Jun 2007, 22:35 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 10 Jun 2007, 22:34) Traim in romania, printre romani, dupa statistici cica am fi un popor foarte stresat ![]() ![]() Astia sunt stresatii aia de la Armeneasca de la primu' punct. Raman blocati, ii claxoneaza aia de pe drumul perpendicular si ei nu stiu cum sa mai scoata camasa. Eu prefer sa fiu claxonat pe nedrept decat claxonat pe buna dreptate! Asa ca tin toata banda chiar daca e verde! |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Doua palme pt loganistul B59EJK (parca asa era) care se baga prin dreapta apoi imi taie fata la incadrarea pe drum cu prioritate. A trebuit sa astept urmatoarea ocazie si nu l-am mai prins sa-i fac observatie.
Si acu doua zile masina de scoala facea 'teste' linistita la 20-30 km/h pe sosea unde se circula normal cu 50-70 km/h. si mai greu cu depasitul ca tot venea trafic opus. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 08:38 |