DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 141 142 143 144 145 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

catalin-g3
post 21 Jun 2007, 22:58
Post #4261

Membru autentic

Group: Members
From: BaileGovora ; BUCURESTI

"Multumiri":

-soferului de microbuz care vineri, in drum spre Alexandria, in timp ce se mergea bara la bara, el depasea cate 10-15 masini, iar in momentul in care venea ceva de pe contrasesn tragea brusc dreapta, obligand pe cei care mergeau in coloana sa franeze brusc.
Pe acea bucata de drum in care s-a mers bara la bara el depasa cat putea apoi oprea pe dreapta sa mai lase din pasageri. Cred ca asta s-a intamplat de 10 ori in maxim 5km.

-pilotului kamikaze care duminica noapte la intrare (pentru el, iesire pentru mine) in Alexandria s-a hotarat sa depaseasca un tir iar eu venind pe cotrasens a trebuit sa las o buna parte din cauciucuri pe asfalt pentru a nu ne face "pilaf";

-pentru soferul de Matiz care in aceeasi seara de duminica pe acelasi traseu, a hotarat ca nu trebuie sa ma lase sa depasesc, chiar daca eu aveam 100Km/h iar el vreo 50-60;

-taximetristului care in seara asta la intersectia Pipera cu Nicolae Caramfil s-a hotarat sa faca stanga de pe banda 1.

Inclin sa cred ca pe taseul Bucuresti-Alexandria s-au strans toti sinucigasii. Nu pot sa cred ca un sofer normal la cap s-a baga intr-o depasire in care il obliga pe cel de pe contrasens sa franeze la maxim si sa se bage muuuuult in dreapta pentru a evita o coliziune frontala.

This post has been edited by catalin-g3: 21 Jun 2007, 23:11

--------------------
AsconaC/AstraF BERLINA 85/96
"Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex_pav
post 22 Jun 2007, 00:23
Post #4262

Membru incepator

aia la costum in matiz

--------------------
dacia logan - if-08-fap pref 1.6
+
loganlover
post 22 Jun 2007, 06:49
Post #4263

Membru incepator

Soferitele de weekend.Au permis de 10-20 de ani si conduc numai cu sotul bat alaturi.Ma-ntreb si io:de unde sa-nvete soferie? nedumerire.gif
mai bine ala betivul la volan.Punct.

--------------------
mitsubishi lancer - B 63805 2006
[SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
+
Sony
post 22 Jun 2007, 07:03
Post #4264

Membru autentic

From: Ban Land

Concluzia lui loganlover: Mai bine incurajam infractiunile! icon_mrgreen.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
AlinI
post 22 Jun 2007, 12:24
Post #4265

Nd 4 Spd 4 Life

From: Bucuresti

QUOTE(catalin-g3 @ 21 Jun 2007, 23:58)
Inclin sa cred ca pe taseul Bucuresti-Alexandria s-au strans toti sinucigasii. Nu pot sa cred ca un sofer normal la cap s-a baga intr-o depasire in care il obliga pe cel de pe contrasens sa franeze la maxim si sa se bage muuuuult in dreapta pentru a evita o coliziune frontala.
*

eu sunt din alexandria si fac drumul ala destul de des.... ai perfecta dreptate. problema cea mai mare este ca drumul nu are decat o banda pe sens si este foarte aglomerat in special vineri seara si duminica seara... mai degraba plec la 7 dimineata sambata si ma intorc duminica la pranz decat sa ma prinda seara... sunt accidente grave aproape saptamanal. cel mai frumos pe drumul ala este la iesirea din sate, cand sunt toate masinile grupate si intra coloana in depasirea altei coloane.... cand vine ceva din fata fiecare intra pe unde apuca... greu de spus unde e mai sigur... in coloana care depaseste sau in cea care este depasita... eu o prefer pe aia care depaseste...

revenind la cei care m-au enervat zilele astea... idiotul care a trecut pe rosu si ne-am oprit la cativa cm unul de altul... tot el era cu gura mare... si imi arata degetul.... plus taximetristul care a taiat 3 benzi prin fata mea ca sa ia clientul... da... stiam de dinainte sa faca schema aia... abs-ul imi functioneaza... era sa uit de scuteristul pe care cel de sus l-a salvat... probabil a vrut sa mai testeze franele si la altii... nu a contat pentru el culoarea semaforului si a taiat-o pe rosu prin fata mea... mare noroc a avut ca l-am vazut la timp...

--------------------
Subaru Impreza 2.0 Hatchback 2009
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
hash
post 22 Jun 2007, 13:30
Post #4266

calculatorist

QUOTE(Sony @ 22 Jun 2007, 07:03)
Concluzia lui loganlover: Mai bine incurajam infractiunile! icon_mrgreen.gif
*

Cred ca lui ii e frica sa nu ia bataie de la ala .. biggrin.gif\

Nu o data am vazut indivizi care au iesit din masina, nervosi nevoie mare, desi la volanul masinii 'inculpate' era o doamna. Ce le facem astora, dragi coforumisti ?
Asa ca doamnele foarte bine fac cu 'garda de corp' alaturi.

PS. de cate ori revin in RO, vreo 2 saptamani ma enervez .. ca n-am ramas in afara ei

This post has been edited by hash: 22 Jun 2007, 13:32

--------------------
- - -
+
ovidiusoft
post 22 Jun 2007, 14:24
Post #4267

Membru de sub patura

Draga forumule,

Doresc sa ma ajuti in a lansa un anunt deosebit de important pentru natiune. Doresc sa anunt pe toti soferii care au T-uri la locul de parcare mostenit de la ma-sa si de la tac-su ca incepand cu foarte curand o sa incep sa sparg cauciucuri la cretinii care si-au pus sus-numitele obiecte. O sa sparg doar cauciucul dreapta fata, ca tot asa mi l-am taiat si eu pe al meu cand intorceam masina pe o strada ingusta - NU parcasem pe locul nimanui, doar voiam sa intorc si am calcat pe un suport de T, foarte taios. Rezultatul este o gaura de 2 degete, nereparabila.

Multumesc,
ovidiusoft

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
FireChief
post 22 Jun 2007, 15:35
Post #4268

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

daca il taiai in sina de tramvai,spargeai rotile tramvaiului? biggrin.gif
mentionez ca am loc de parcare platit,cu contract pe 5 ani...si nu am teu,asta ca sa nu se interpreteze...
vezi poate te vedem la mititica,ca e distrugere si intra in penal...oricum ciudata reactie,asta ca o parere personala

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
Alydor
post 22 Jun 2007, 15:47
Post #4269

Pressar

si a cui e vina??? e vina aluia cu t-ul sau a ta ca nu stii pe unde calca roata masinii?

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
tarzy
post 22 Jun 2007, 15:50
Post #4270

aroist

nu mai spun de ce se putea intampla daca-n locul T-ului era un copil lasat nesupravegheat

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX - B55MGY 2005 / 1993 / 1999
Aha
+
vijelie
post 22 Jun 2007, 15:56
Post #4271

membru violet

Da, cica unii dintre copii sunt si mai ascutiti...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
ovidiusoft
post 22 Jun 2007, 16:00
Post #4272

Membru de sub patura

In graba n-am precizat ca era doar suportul in care se baga T-ul, si era suficient de mic incat sa nu-l vad, mai ales cu soare, eu uitandu-ma in toate directiile, ca doar intorceam. Suport care se afla pe partea carosabila, adica unde roata mea avea tot dreptul sa calce.

@FireChief - poate ca tu ai multi bani incat sa-ti permiti un cauciuc de 260 ron, ma scuzi daca ma enervez ca in loc sa ma duc la mare eu am cheltuieli neprevazute. Cat despre fapte si penal, ai dreptate, cred ca totusi n-o sa sparg nici un cauciuc, dar poate o sa ma dotez cu ceva scula de taiere si-o sa barbieresc ceva T-uri.

@Alydor - daca tie iti cade o piatra in cap e vine ta ca nu te-ai dat la o parte nu? Ce dracu, hai sa ne batem joc de spatiul public, sa punem capcane pentru prosti, noua ni se rupe. Suntem romani si facem ce vrem noi. Ia zi sincer, ai T si loc de parcare mostenit, ca stai in zona de 30 de ani, este?

22 Jun 2007, 16:03:
@tarzy - nu se intampla nimic, am luat teava dand cu spatele. Si din cate imi aduc eu aminte, nu prea am vazut copii de 4-5 cm, nici macar lungiti pe burta.

This post has been edited by ovidiusoft: 22 Jun 2007, 16:03

--------------------
+
vijelie
post 22 Jun 2007, 16:06
Post #4273

membru violet

Ovidiu, tu vrei un sfat util sau sa iti plangem pe umar?

--------------------
+
micutu82
post 22 Jun 2007, 16:12
Post #4274

Membru

din pacate alydor nu ai voie sa-ti pui teu pe locul de parcare tongue.gif pt ca prin lege de pe la ora 8-9 dimineata pana seara la 7 este parcare PUBLICA...asta in caz ca este cineva care nu stia. Asa ca prin urmare daca te deranjeaza o astfel de persoana suna la politia comunitara si-i da amenda..eu asa fac..si prima data da avertisment..omul e taran si nu renunta..apoi sun iar isi ia amenda..si-l pune iar..si tot asa pana cand isi ia de 5-6 ori amenda:P si renunta wink.gif)

--------------------
Dacia Solenza - 123135 Scala 2004
+
ovidiusoft
post 22 Jun 2007, 16:19
Post #4275

Membru de sub patura

@Vijelie - sa-mi plangeti pe umar tongue.gif ca doar de-asta exista topic-ul asta. Sfaturi nu-mi trebuie in situatia asta, pentru ca din pacate e clar ce am de facut, cauciucul nu se poate recupera, imi cumpar altul si il pun impreuna cu rezerva pe fata, celalalt cauciuc de pe fata ramanand rezerva...

--------------------
+
vijelie
post 22 Jun 2007, 16:33
Post #4276

membru violet

O fi clar pentru tine.
In 1997 am facut o manevra similara, noaptea, T-ul in erectie. Rezultat: aripa spate dreapta zgariata. Si nu am reparat masina pe CASCO. wink.gif

--------------------
+
luck33ro
post 22 Jun 2007, 19:22
Post #4277

Membru autentic

Si acum vrei sa-ti plangem pe umar ? radmasa.gif
Teurile, lanturile, caprele si toate celelalte sisteme de blocare a locurilor de parcare sunt ilegale si se sanctioneaza ca atare de catre organe. Eu cand vad asa ceva sun imediat la politie si aia imi multumesc ca le aduc bani la buget. Si eu am loc de parcare platit si nu ma supar, daca il gasesc ocupat, o pun alaturi. Vecinu cand vine e si el civilizat si o pune in locul meu...samd. Dupa ora 18.00 pot suna la 112 si vine sa-i ridice masina contravenientului...dar nu fac nici asta wink.gif si nici nu blochez sau sparg rotzi samd...suntem toti in aceeasi situatie cateodata si daca ne-am purta civilizat am avea numai de castigat wink.gif
LE La romani educatia se face cu 2 metode: Frica si arsul la buzunare...in rest ii doare in cur ca sunt nesimtiti!!!

This post has been edited by luck33ro: 22 Jun 2007, 19:24

--------------------
+
Kojak
post 22 Jun 2007, 20:52
Post #4278

Membru autentic

Pe mine saptamana asta NU m-a enervat traficul din Bucale smile.gif ...a inceput sa se circule mult mai bine fata de perioadele anterioare.
Perioada concediilor isi face incet dar sigur simtita prezenta wink.gif
Apogeul perioadei de "lejereala" a traficului in capitala va fi probabil in august
E drept ca mai depinde si de zona, eu pe traseul Berceni - Lacul Tei (home-work) am facut, la ora 16 (de luni - vineri, deci nu e o intamplare), 30'-35' (!), comparativ, de exemplu cu perioada Sarbatorilor in care am scos si 70-80 min., sau intr-o zi normala 45-50'

This post has been edited by Kojak: 22 Jun 2007, 20:53

--------------------
Dacia Logan 2006
+
hash
post 22 Jun 2007, 23:00
Post #4279

calculatorist

ovidiu. cand m-am mutat intr-un loc nou am avut de 2 ori cauciucul taiat pentru ca probabil am parcat pe locul unuia care-l mostenise de la tac-su. (in bulevard, nu marcat nu nimic). imi venea sa dorm in masina si sa-l iau pe ala de guler pana la sectie. acum banuiesc cine-i autorul, insa n-am probe. e plina romania de lași fara scrupule.

This post has been edited by hash: 22 Jun 2007, 23:01

--------------------
- - -
+
C@talin
post 23 Jun 2007, 13:50
Post #4280

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Felicitari soferului de Tulcea cu solnitza, care sa gandit la semafor sa puna avariile si sa blocheze o banda intreaga .A stat acolo ca nesimtitu cand era loc destul so urce pe bordura .

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
LemonDemon
post 23 Jun 2007, 15:35
Post #4281

Membru autentic

Nu mi se pare normal sa o lase pe trotuar , probabil ca se gasea un loc de parcare , fie si cu plata , 1 leu nu mi se pare o suma prea mare de platit.

--------------------
None None N/A
+
V a L y O
post 23 Jun 2007, 17:48
Post #4282

Membru autentic

Un dement cu o coaja de 1300 din 1800 toamna care la 120Km/h incerca sa ma depaseasca. Nu conta ca pe contrasens veneau alte masini. Si multi altii pentru care nu conta ca mai e cineva care vine din sens opus. Asta ieri, de la Constanta pana la Cernavoda. Numai de specimene de genul asta am avut parte.

--------------------
Dacia Logan - FVV Laureate Plus 2007
If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
+
C@talin
post 23 Jun 2007, 18:03
Post #4283

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(LemonDemon @ 23 Jun 2007, 15:35)
Nu mi se pare normal  sa o lase pe trotuar  , probabil ca se gasea un loc de parcare , fie si cu plata , 1 leu nu mi se pare o suma prea mare de platit.
*

Pe strada dorobanti din braila nu exista loc de parcare decat trotuarul sad.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Amedeus
post 23 Jun 2007, 18:08
Post #4284

Membru cu Logan

From: TM

Cum zicea si catalin-g3:
"-pentru soferul de Matiz care in aceeasi seara de duminica pe acelasi traseu, a hotarat ca nu trebuie sa ma lase sa depasesc, chiar daca eu aveam 100Km/h iar el vreo 50-60;"

tot mai multi idioti din astia care merg cu 30-40 km/h si asteapta sa-i depasesti ca sa arate ce pot. Chestia asta se intampla in special seara. Cred ca nu au efectiv ce face in casa si ies pe traseu sa arate ce scule sunt ei. showfinger.gif

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
Kojak
post 23 Jun 2007, 20:19
Post #4285

Membru autentic

Solutia: dupa ce-i depasim, punem frana sa vina (mintea) in cap... gun3.gif

--------------------
Dacia Logan 2006
+
luck33ro
post 24 Jun 2007, 08:39
Post #4286

Membru autentic

Solutia ta e f. buna mai ales daca esti in Irak...si ai in spatele tau un Hummer. radmasa.gif
Mai ai frati pe acasa?

24 Jun 2007, 08:42:
QUOTE(hash @ 22 Jun 2007, 23:00)
ovidiu. cand m-am mutat intr-un loc nou am avut de 2 ori cauciucul taiat pentru ca probabil am parcat pe locul unuia care-l mostenise de la tac-su. (in bulevard, nu marcat nu nimic). imi venea sa dorm in masina si sa-l iau pe ala de guler pana la sectie. acum banuiesc cine-i autorul, insa n-am probe. e plina romania de lași fara scrupule.
*

Pai stii sigur cine ti-a taiat cauciucurile ...cel care parcheaza acum pe locul respectiv...Da-l pe mana politiei; baga-i si un martor ceva...sa plateasca da ca e destept wink.gif

This post has been edited by luck33ro: 24 Jun 2007, 08:42

--------------------
+
bj
post 24 Jun 2007, 16:43
Post #4287

membru de nevoie

ieri seara ma intorceam de la Ploiesti spre Bucuresti. In Potigrafu unu cu un Megan argintiu mergea fix paralel cu o Dacie 1300. Vazand ca nu am pe unde sa trec ma pun frumos in spatele lui si astept (ce altceva puteam sa fac).

Insa dragul meu renoist s-a gandit sa imi faca o surpriza si imi aprinde lampa de ceata blink.gif
Nu stiu de ce (de fapt banuiesc...) dar in momentul ala mi-a sarit tandara si mana a scapat pe faza lunga, iar in momentul in care l-am depasit m-am pus in fata lui si i-am semnalat (cu lampa de ceata) de ce m-a deranjat.

Credeti ca i-a placut? Nici eu nu cred pentru ca si lui i-a scapat mana pe faza lunga.
btw. mare inventie cu pozitia de noapte la oglinda retrovizoare rolleyes.gif

pana la urma l-am lasat si m-am dus in legea mea. Ce sunt curios daca el macar stie pentru ce m-am enervat. Sunt ferm convins ca el crede ca i-am dat faza lunga doar pentru ca am asteptat in spatele lui o vreme cool.gif

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra - B-65-xxx exLeon, exDSN
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
FireChief
post 24 Jun 2007, 16:48
Post #4288

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

la megane daca rotesti in sus se aprind proiectoarele in jos lampa de ceata...uneori se mai intimpla sa le incurci,mi s-a intimplat si mie...
e posibil ca omul sa fi gresit neintentionat,te-ai gindit la asta?

si bun ,sa zicem ca ala nu a gresit,tu ce ai facut,te-ai pozitionat ,fix la nivelul lui,mai mult pornind o joaca agasanta,care de multe ori conduce la situatii periculoase...
de obicei idiotii de pe sosele trebuie ignorati,eu asa fac,daca te pui la mintea lor ,esti la fel ca ei...

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
CriSTI68
post 24 Jun 2007, 16:52
Post #4289

Membru Valvos

respecte taximetristului care parca in fata la metrou Aviatorilor, de a dat cu spatele pana a facut POC gun3.gif 251.gif

--------------------
Dacia Logan - EDH 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
bj
post 25 Jun 2007, 07:39
Post #4290

membru de nevoie

QUOTE(FireChief @ 24 Jun 2007, 16:48)
la megane daca rotesti in sus se aprind proiectoarele in jos lampa de ceata...uneori se mai intimpla sa le incurci,mi s-a intimplat si mie...
e posibil ca omul sa fi gresit neintentionat,te-ai gindit la asta?

si bun ,sa zicem ca ala nu a gresit,tu ce ai facut,te-ai pozitionat ,fix la nivelul lui,mai mult pornind o joaca agasanta,care de multe ori conduce la situatii periculoase...
de obicei idiotii de pe sosele trebuie ignorati,eu asa fac,daca te pui la mintea lor ,esti la fel ca ei...
*

SefFoc ma lasi? Tu te urci intr-o masina fara sa ii stii comenzile? Daca din greseala tragea dreapta de volan si intra in dacia pa langa care trecea? Sau daca eu ma speriam de luminile lui de ceata, credeam ca e frana, ma panicam si apasam pe acceleratie?
La volan trebuie sa stii ce faci ca altfel poti sa nu mai vezi soarele maine.

Pana la urma e nesimtire si aia voita si aia prin inconstienta. Trebuie sa realizam faptul ca daca nu stim nu inseamna ca nu suntem vinovati! La volan suntem responsabili pentru tot ceea ce facem.

In plus nu sunt genul care sa ii sara tandara, dar la un moment dat nu mai rezist. Vrei sa iti spun ca fac Bucuresti-Ploiesti si retur aproape zilnic? Vrei sa iti mai spun ca asta a fost singurul flash de cel putin o luna (claxon nu mai spun).

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra - B-65-xxx exLeon, exDSN
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
315 Pages « < 141 142 143 144 145 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 14:45
Forum Renault