DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 143 144 145 146 147 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

luck33ro
post 1 Jul 2007, 13:58
Post #4321

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(summa @ 25 Jun 2007, 17:39)
In sectorul 3 nu e valabil.Ai parcat pe locul meu,chem comunitara si pe aia cu saua si ti-o iei de la garaj dupa ce platesti 700 ron.So,trotuarul va asteapta... 04.gif
*

QUOTE(vijelie @ 25 Jun 2007, 21:04)
Scuza-mi insistenta, dar din ceea ce spui nu reiese numarul legii sau a unei hotarari de guvern sau de consiliu local care sa reglementeze orele alea. Asta numesc eu informare, nu snoave cu autoritati depasite de situatie.
*

Si pentru ceilalti ametiti care cred ca daca au inchiriat o bucata de domeniu public pot face ce vor, cum vor si cand vor cu el...stiti ca se dau amenzi daca blocati aceste locuri de parcare cu teuri, lanturi, capre..si alte baricade? V-ati intrebat oare dc., care e logica ?...daca spuneti ca nu are voie nimeni sa stationeze acolo decat personalitatile dvs? Va raspund tot eu: fiindca nu aveti dreptul de unica folosinta al acelei parcari decat in intervalul orar stabilit de Cons. Primariei sect. respectiv!
Chemati voi ce vreti si hingherii si saua si iapa ca nu ridica nimeni in timpul zilei masina omului. Are tot dreptul sa o puna acolo fiindca e spatiu public pana la urma (chiria de 70 RON nu acopera 365 zile x 24 de ore cum visati voi)!

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mirceateodorescu683
post 2 Jul 2007, 05:06
Post #4322

MD

From: Tulcea

Intersecție semaforizată. Banda întâî, numai înainte. Banda a doua, numai la stânga. wacko.gif
Care șoferi vă enervează cel mai tare?

Attached thumbnail(s)
Imag023.jpg ( Size: 197.56k ) Number of downloads: 222

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
+
luck33ro
post 2 Jul 2007, 06:10
Post #4323

Membru autentic

Are Logan deci cu circumstante atenuante ... radmasa.gif

--------------------
+
ROK
post 2 Jul 2007, 12:17
Post #4324

Membru incoruptibil

From: Bucuresti

Astazi 02.07.2007 ora 7:10 - locul B-dul Lascar Catargiu -Piata Victoriei.

un sofer .... (nu scriu numele) a condus auto logan van nr. B 60 YYV pe Bd. Lascar Catargiu si in intersectia cu Piata Victoriei nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers intrand in coleziune cu auto solenza condusa de mine sad.gif care circula regulamentar din aceeasi directie de mers.

Fapta savarsita este prevazuta de art. 54/1: - 4 puncte amenda 156 lei
-3 puncte de penalizare

- am redat din procesul verbal .

eu am ramas cu daune mai mari decat acel sofer t.a.m.p.....t , bandou portiera stg. fata zg. . Portiera stg.spate inf. si zg + bandou. Pasaj roata stg.spate zg.

el spoilerul spart ... atat

- nu vedea blink.gif sa scrie declaratia la politie il punea pe un prieten cu care era in masina in momentul coleziunii icon_mrgreen.gif

PS sper sa nu se strice carnea omului din frigider icon_mrgreen.gif

--------------------
dacia solenza 2004 scala
+
thunder
post 2 Jul 2007, 12:37
Post #4325

Membru autentic

From: Pitesti

poate era in stare de soc in urma accidentului sau poate era doar ... analfabet tongue.gif

--------------------
Opel Astra H - B-50-WSE 2006
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
ROK
post 2 Jul 2007, 13:01
Post #4326

Membru incoruptibil

analfabet ohmy.gif ..... chior blink.gif

--------------------
dacia solenza 2004 scala
+
OAP
post 2 Jul 2007, 13:14
Post #4327

Membru autentic

Am trecut vineri pe la 16.00 prin Pitesti. Magheru la ora de varf era parfum pe langa nebunia de acolo. Soferii din Pitesti nu stiu sa multumeasca atunci cand ii lasi sa intre in coloana (doi la numar).

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Sony
post 2 Jul 2007, 13:16
Post #4328

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(Kojak @ 30 Jun 2007, 21:00)
Unde ai patit-o?
*

In Orastie, pe drumul european spre Deva. Eram pe banda a doua in dreptul remorcii idiotului de turc care rula pe banda intai. Cand a vazut handicapatul ca i se termina parcela a tras de volan stanga ignorandu-ma total. Am intrat jumatate pe contrasens, dar din fata venea un alt tir, asa ca m-am oprit. In timpul asta il si claxonam, dar boul si-a scos mana pe fereastra in semn de "ce vrei, bă?". Nu s-a oprit si mi-a agatat oglinda din dreapta, mi-a proiectat-o in aripa mea dreapta fata si de acolo a ajuns pe partea cealalta a drumului. I-am cerut 50 de euro pentru sticla oglinzii (pretul Serus) si 100 de euro sa vopsesc aripa. Nu a vrut, asa ca am ajuns la politie. Initial a declarat ca io veneam cu viteza, dar nu prea statea in picioare afirmatia lui judecand dupa daune si dupa directia in care a sarit oglinda. Apoi a spus ca nu m-a vazut deoarece eram in unghiul mort. Manca rahat, intrucat eu ii vazusem fața in oglinda lui, deci si el ma vazuse pe mine. A ramas acolo ca sa le cotizeze la politai si sa ii lase aia permisul.
A fost interesant cand am intrat in politie si l-a intrebat gaborul de la poarta cum il cheama ca sa-l noteze in registru. Si-a latrat turcul numele, gaborul a facut ochii mari si a zis "Lasa!" radmasa.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
marksman
post 2 Jul 2007, 13:57
Post #4329

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Sony @ 2 Jul 2007, 14:16)
In Orastie, pe drumul european spre Deva. Eram pe banda a doua in dreptul remorcii idiotului de turc care rula pe banda intai. Cand a vazut handicapatul ca i se termina parcela a tras de volan stanga ignorandu-ma total. [...]
*

Deci trecusesi de semafor, bag seama. Da' cum naiba ai reusit sa iesi pe contrasens, ca acolo e un scuar pe mijloc?

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Sony
post 2 Jul 2007, 18:03
Post #4330

Membru autentic

Trecui de semafor, dar scuarul se terminase. wink.gif

--------------------
+
marksman
post 2 Jul 2007, 22:54
Post #4331

Post mortem nihil est

From: sat

Ahaa, deci dobitocul de turc a crezut ca banda 1 continua si dupa curba radmasa.gif

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Sony
post 3 Jul 2007, 06:41
Post #4332

Membru autentic

Exact. biggrin.gif

--------------------
+
Guardy
post 3 Jul 2007, 10:25
Post #4333

Membru incepator

Pe mine ma scot din sarite soferii care se angajeaza in depasire desi tu faci acelasi lucru si mai ales ai masina pe contrasens destul de aproape incat sa nu o mai faca si el in siguranta. Mai mult au nesimtirea, mai bine zis, inconstienta de a-ti mai da si flashuri de parca masina ta e racheta si ajunge la 100 in 2 secunde. Asta se intampla frecvent pe centura Buc; eu m-am invatat minte si ii las sa depaseasca ei toata colona de n-spe masini. Ma mai enerveaza la culme, dar ma si ingrijoreaza soferii care dau flashuri masinilor care sunt angajate intr-o "depasire" pe banda a doua. Unde sa ma duc nene??? pe contrasens ca sa depasesti tu?? Asta se intampla ff des pe E85. Si ca toate astea sa puna capac il vezi peste 500m oprit sa cumpere nevestii pepene sau cirese. Inteleg ca esti grabit si mereu ma dau la o parte dar lasa-ma sa o fac in conditii de siguranta!!!

--------------------
Renault Clio 3 Dynamique - PH-24 gga 2007
+
Uncle-Sam
post 3 Jul 2007, 12:20
Post #4334

MEMBRU DE PARTID

Ieri pe linia lui 36 unde face stanga pe colentina si dupaia dreapta spre obor. Cei care au fost pe acolo, stiu ca pe traseul ala se circula aproape numai pe linia de tramvai din cauza de spatiu (putin mai departe de sectia de politie pt accidente usoare). Un taran cu o berlina alba (ma mir ca arata stock) s-a bagat sa depaseasca toata coloana pe contrasens pana in intersectie. Acolo se intalneste cu alta masina care venea de pe colentina si vroia sa faca dreapta pe strada respectiva (ce tupeu pe el!!!).
Da, ati ghicit, soferul de pe contrasens a inceput sa-l injure si sa se ratoiasca la ala care circula regulamentar blink.gif

--------------------
DACIA 1100 1971 / DAEWOO - B ** *** TICO 1999
Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
+
micutu82
post 6 Jul 2007, 08:37
Post #4335

Membru

O alta categorie de soferi neismtiti sunt cei care fac accident..o mica tamponare si stau ca prostii in intersectie chiar daca nu se cearta...si blocheaza toata strada sau intersectia. Alaltaieri eram pe langa cotroceni in 93 si asteptam sa trec intersectia cu leu. Dinspre razoare s-au ciocnit un camion cu un bmw..ala cu bmw a tras de volan stanga sa mearga spre iuliu maniu si camionul a intrat in usa soferului. Tin sa va spun ca a fost o tamponare mica..adica abia se indoise usa...si acolo au ramas. 5 minute pana a trecut troleibusul n-au plecat de acolo..sa elibereze si in spatele lor se facuse coloana de 50-60 d emasini care claxonau si nu puteau sa treaca de intersectie.
Ieri venind ddin dr taberei la pod la cotroceni a sarit unu cu masina in dambovita (n-am vazut accidentul). Masina de descarcerare a pompierilor..a trecut de intersectie si a oprit imediat in sensul cand te duci spre eroilor. Taranul..ca altfel n-am cum sa-i spun..vine cu loganul si opreste in spatele pompierilor si blocheaza prima banda care vine de la cinema (pe unde circula 93) iar cei care vroiau sa treaca podul trebuiau sa faca manevre periculoase sa-l ocoleasca....ca era cunoscut al celui picat in dambovita..chiar nu-mi pasa dar pune-ti frate si tu masina dupa cea a pompierilor ca sa lasi pe restul sa circule nu te opresti ca boul in mijlocul strazii. Iar pe pod un bou tot cu o dacie....opreste pe prima banda sa se uite la curiosii stransi sa vada ce se intampla. Atata nesimtire..n-am vazut in nici o tara....
Sa dea Domnu sa-mi iasa ce-mi doresc si sa plec..ca nu se merita stat aici

--------------------
Dacia Solenza - 123135 Scala 2004
+
SiloS
post 6 Jul 2007, 17:52
Post #4336

Gangester

From: Buzau

Azi eream pe soseaua principala... la semafor rosu... eu voiam sa o iau inainte si ma bag pe banda pt stanga urmand ca atunci cand se pune verde sa plec primul smile.gif. Cum se pune verde plec... in lateralul meu il aud pe soferul nervos de Golf care pleaca cu scartait de roti cu gandul sa ma ajunga (aveam diferenta de juma de masina ) si sa nu ma lase sa ma bag pe banda pentru inainte .

Bineinteles ca nu a reusit sa se tina dupa Super-Dacia . Cred ca era disel de 75 de cai .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Sony
post 6 Jul 2007, 18:23
Post #4337

Membru autentic

Ai postat unde trebuie! Aici e locul tau. 04.gif

--------------------
+
CriSTI68
post 6 Jul 2007, 22:25
Post #4338

Membru Valvos

QUOTE(mirceateodorescu683 @ 2 Jul 2007, 06:06)
Intersecție semaforizată. Banda întâî, numai înainte. Banda a doua, numai la stânga.  wacko.gif
Care șoferi vă enervează cel mai tare?
*

e taximetrist nu ai ce`i face icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia Logan - EDH 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
hmchorse
post 7 Jul 2007, 12:07
Post #4339

Membru incepator

Dupa mine, primii poe lista sunt cei de Alba. Moscaiti si tembei.
Apoi cei de Botosani. Infumurati si fara baza.
Nu mi-e rusine nici cu cei de Dambovita, dar au o scuza. Viteza in Targoviste este limitata sub cea legala (era).
Cei care se baga in fata si franeaza sa incerece schema asta si la B 45 JKS. Este un Magnum galben. In caz ca le iese, sa vada si ce le intra. In spate... 35 to.
[B]Va rog pe toti, ganditi-va ca un TIR se supune altor legi ale fizicii in comparatie cu un turism. Are alta masa, este articulat, marfa din vagon se deplaseaza si iese din ancore datorita calitatii drumurilor din Romania.[/B]
Asadar, hai sa incercam sa fim noi primii care se pun si in situatia celorlalti parteneri de trafic. Pour le conesseur... vedeti cum se circula afara (in general)!!! smile.gif

--------------------
logan laureate plus - b94ceh/b45jks 2007
+
CriSTI68
post 11 Jul 2007, 23:01
Post #4340

Membru Valvos

azi in cartier la mine niste baieti cu masini tiunate, una mai ales care este proaspata tiunata, vopsita un gri inchis cu spolere si praguri gti si cu guta house in masina nono.gif cel mai enervat lucru astia cu tiuning care sufera de ei pe manele icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Uncle-Sam
post 12 Jul 2007, 12:24
Post #4341

MEMBRU DE PARTID

Ce ne facem cu soferii care merg noaptea fara niciun bec aprins? Am vazut asemenea specimene care conduceau atat dacii, cat si masini straine

--------------------
DACIA 1100 1971 / DAEWOO - B ** *** TICO 1999
Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
+
AlinI
post 12 Jul 2007, 13:09
Post #4342

Nd 4 Spd 4 Life

era sa il ard pe unul din asta fara lumini.... avea 1 (una bucata) pozitie aprinsa si aia pe dreapta... multumesc din suflet celui cu tir-ul din fata care vazand ca vroiam sa intru in depasire a dat semnal stanga si a tras un pic de volan spre centrul drumului... prima reactie a fost sa ii zic ceva de dulce, dar imediat a trecut pe langa mine o dacie, cred 1300, visinie fara pic de lumina... doar pozitia dreapta... cat de kamikaze trebuie sa fii sa mergi asa pe drum E?...

nu mai zic de cei care nu merg cu luminile de intalnire seara si dimineata...

--------------------
Subaru Impreza 2.0 Hatchback 2009
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
Giurisici Fabian
post 12 Jul 2007, 13:15
Post #4343

Membru autentic

eu m-am distrat azi cu un taximetrist care in fata mea se baga jumate pe banda mea de mers(banda1),eu fortez un pic si intru pe langa el.
el smeker se baga langa mine si imi zice "ce ma ce te bagi asa".
eu ma uit la el in sictir total si iispun daca a dat semnal ca sa se bage,iar el cu tupeu imi zice ca de ce e nevoie ca nu a facut nimic ca sa dea semnal blink.gif
I-am raspuns frumos ca e din neam de manivela si ca ii recomand cu caldura sa mai citeasca codul rutier ca a schimbat banda de mers asta in cazul in care mai stie sa citeasca..Dupa aia am plecat ca se pusese semaforul pe verde da a facut asta 13-14 ca nu putea sa ma injure ca avea o tanti in spate, dar fierbea de nervi.

This post has been edited by Giurisici Fabian: 12 Jul 2007, 13:32

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
red_dog 4 ever
post 12 Jul 2007, 13:20
Post #4344

DINAMO BUCURESTI

From: Constanta

Ma enerveaza toti prostii care sunt acum pe strazi in CT.Cum dracu se face cand incepe ploaia cum apar si prostavanii pe traseu

--------------------
VW POLO HAPPY,Logan ABS plus - xxx 2009,2009
+
CriSTI68
post 12 Jul 2007, 17:49
Post #4345

Membru Valvos

QUOTE(red_dog 4 ever @ 12 Jul 2007, 14:20)
Ma enerveaza toti prostii care sunt acum pe strazi in CT.Cum dracu se face cand incepe ploaia cum apar si prostavanii pe traseu
*

sunt rude cu ciupercile icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Sony
post 13 Jul 2007, 13:49
Post #4346

Membru autentic

Azi urcam spre Apaca pe Vasile Milea. Desi coborau masinile pe doua benzi + doua linii de tramvai se mai gaseau destui idioti sa faca si o a cincea banda. Cum urcam eu spre Vomafone pe banda a doua, m-am trezit in fata cu unul cu un break care cobora vijelios pe banda mea. Culmea tupeului: imi facea semne sa-i fac partie, apoi se plangea celor pe care ii depasea ca io sunt bulangiu si nu-i fac loc sa treaca. Am stat fata in fata vreun sfert de ora pana a trecut un echpaj de politie care l-a bagat in orificiul mamei lui. Pacat ca nu erau de la rutiera sa il lase fara permis!

--------------------
+
Como
post 13 Jul 2007, 13:52
Post #4347

Membru autentic

Puteam sa pun pariu ca erai tu. Da' politaiul de ce nu i-a facut nimic?
(Si mai era si un pejo in spatele lui, statea si ala si se uita ca boul)

This post has been edited by thecagero: 13 Jul 2007, 13:52

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
Sony
post 13 Jul 2007, 13:56
Post #4348

Membru autentic

Bre, m-ai vazut in actiune? naughty.gif Politaiu' nu era de la rutiera, asa ca s-a spalat pe maini.

--------------------
+
Como
post 13 Jul 2007, 14:00
Post #4349

Membru autentic

Am iesit pe balcon, nu intelegeam ce-i cu claxoanele alea prelungite, ca fix acolo m-a pocnit unul si aveam emotii. Dar nu inteleg de ce ii era atat de greu sa intre pe dreapta, au trecut o gramada de masini pe langa el. E nebunie mare in zona aia dimineata, si o gramada de destepti care depasesc coloana pe contrasens.

This post has been edited by thecagero: 13 Jul 2007, 14:02

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
tribunul
post 13 Jul 2007, 14:50
Post #4350

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Pe mine ma supara toti, la 7 dimineata deja e aglomerat....

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
315 Pages « < 143 144 145 146 147 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 03:52
Forum Renault