Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Intersecție semaforizată. Banda întâî, numai înainte. Banda a doua, numai la stânga.
![]() Care șoferi vă enervează cel mai tare? Attached thumbnail(s) Imag023.jpg ( Size: 197.56k ) Number of downloads: 222 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Are Logan deci cu circumstante atenuante ...
![]() |
--------------------
**
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi 02.07.2007 ora 7:10 - locul B-dul Lascar Catargiu -Piata Victoriei.
un sofer .... (nu scriu numele) a condus auto logan van nr. B 60 YYV pe Bd. Lascar Catargiu si in intersectia cu Piata Victoriei nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers intrand in coleziune cu auto solenza condusa de mine ![]() Fapta savarsita este prevazuta de art. 54/1: - 4 puncte amenda 156 lei -3 puncte de penalizare - am redat din procesul verbal . eu am ramas cu daune mai mari decat acel sofer t.a.m.p.....t , bandou portiera stg. fata zg. . Portiera stg.spate inf. si zg + bandou. Pasaj roata stg.spate zg. el spoilerul spart ... atat - nu vedea ![]() ![]() PS sper sa nu se strice carnea omului din frigider ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
poate era in stare de soc in urma accidentului sau poate era doar ... analfabet
![]() |
--------------------
Opel
Astra H
- B-50-WSE
2006 Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
analfabet
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut vineri pe la 16.00 prin Pitesti. Magheru la ora de varf era parfum pe langa nebunia de acolo. Soferii din Pitesti nu stiu sa multumeasca atunci cand ii lasi sa intre in coloana (doi la numar).
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Kojak @ 30 Jun 2007, 21:00) In Orastie, pe drumul european spre Deva. Eram pe banda a doua in dreptul remorcii idiotului de turc care rula pe banda intai. Cand a vazut handicapatul ca i se termina parcela a tras de volan stanga ignorandu-ma total. Am intrat jumatate pe contrasens, dar din fata venea un alt tir, asa ca m-am oprit. In timpul asta il si claxonam, dar boul si-a scos mana pe fereastra in semn de "ce vrei, bă?". Nu s-a oprit si mi-a agatat oglinda din dreapta, mi-a proiectat-o in aripa mea dreapta fata si de acolo a ajuns pe partea cealalta a drumului. I-am cerut 50 de euro pentru sticla oglinzii (pretul Serus) si 100 de euro sa vopsesc aripa. Nu a vrut, asa ca am ajuns la politie. Initial a declarat ca io veneam cu viteza, dar nu prea statea in picioare afirmatia lui judecand dupa daune si dupa directia in care a sarit oglinda. Apoi a spus ca nu m-a vazut deoarece eram in unghiul mort. Manca rahat, intrucat eu ii vazusem fața in oglinda lui, deci si el ma vazuse pe mine. A ramas acolo ca sa le cotizeze la politai si sa ii lase aia permisul. A fost interesant cand am intrat in politie si l-a intrebat gaborul de la poarta cum il cheama ca sa-l noteze in registru. Si-a latrat turcul numele, gaborul a facut ochii mari si a zis "Lasa!" ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Sony @ 2 Jul 2007, 14:16) In Orastie, pe drumul european spre Deva. Eram pe banda a doua in dreptul remorcii idiotului de turc care rula pe banda intai. Cand a vazut handicapatul ca i se termina parcela a tras de volan stanga ignorandu-ma total. [...] Deci trecusesi de semafor, bag seama. Da' cum naiba ai reusit sa iesi pe contrasens, ca acolo e un scuar pe mijloc? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Trecui de semafor, dar scuarul se terminase.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ahaa, deci dobitocul de turc a crezut ca banda 1 continua si dupa curba
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Sony |
![]()
|
Exact.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Guardy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 19 April 05 ![]() |
Pe mine ma scot din sarite soferii care se angajeaza in depasire desi tu faci acelasi lucru si mai ales ai masina pe contrasens destul de aproape incat sa nu o mai faca si el in siguranta. Mai mult au nesimtirea, mai bine zis, inconstienta de a-ti mai da si flashuri de parca masina ta e racheta si ajunge la 100 in 2 secunde. Asta se intampla frecvent pe centura Buc; eu m-am invatat minte si ii las sa depaseasca ei toata colona de n-spe masini. Ma mai enerveaza la culme, dar ma si ingrijoreaza soferii care dau flashuri masinilor care sunt angajate intr-o "depasire" pe banda a doua. Unde sa ma duc nene??? pe contrasens ca sa depasesti tu?? Asta se intampla ff des pe E85. Si ca toate astea sa puna capac il vezi peste 500m oprit sa cumpere nevestii pepene sau cirese. Inteleg ca esti grabit si mereu ma dau la o parte dar lasa-ma sa o fac in conditii de siguranta!!!
|
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
- PH-24 gga
2007
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieri pe linia lui 36 unde face stanga pe colentina si dupaia dreapta spre obor. Cei care au fost pe acolo, stiu ca pe traseul ala se circula aproape numai pe linia de tramvai din cauza de spatiu (putin mai departe de sectia de politie pt accidente usoare). Un taran cu o berlina alba (ma mir ca arata stock) s-a bagat sa depaseasca toata coloana pe contrasens pana in intersectie. Acolo se intalneste cu alta masina care venea de pe colentina si vroia sa faca dreapta pe strada respectiva (ce tupeu pe el!!!).
Da, ati ghicit, soferul de pe contrasens a inceput sa-l injure si sa se ratoiasca la ala care circula regulamentar ![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
O alta categorie de soferi neismtiti sunt cei care fac accident..o mica tamponare si stau ca prostii in intersectie chiar daca nu se cearta...si blocheaza toata strada sau intersectia. Alaltaieri eram pe langa cotroceni in 93 si asteptam sa trec intersectia cu leu. Dinspre razoare s-au ciocnit un camion cu un bmw..ala cu bmw a tras de volan stanga sa mearga spre iuliu maniu si camionul a intrat in usa soferului. Tin sa va spun ca a fost o tamponare mica..adica abia se indoise usa...si acolo au ramas. 5 minute pana a trecut troleibusul n-au plecat de acolo..sa elibereze si in spatele lor se facuse coloana de 50-60 d emasini care claxonau si nu puteau sa treaca de intersectie.
Ieri venind ddin dr taberei la pod la cotroceni a sarit unu cu masina in dambovita (n-am vazut accidentul). Masina de descarcerare a pompierilor..a trecut de intersectie si a oprit imediat in sensul cand te duci spre eroilor. Taranul..ca altfel n-am cum sa-i spun..vine cu loganul si opreste in spatele pompierilor si blocheaza prima banda care vine de la cinema (pe unde circula 93) iar cei care vroiau sa treaca podul trebuiau sa faca manevre periculoase sa-l ocoleasca....ca era cunoscut al celui picat in dambovita..chiar nu-mi pasa dar pune-ti frate si tu masina dupa cea a pompierilor ca sa lasi pe restul sa circule nu te opresti ca boul in mijlocul strazii. Iar pe pod un bou tot cu o dacie....opreste pe prima banda sa se uite la curiosii stransi sa vada ce se intampla. Atata nesimtire..n-am vazut in nici o tara.... Sa dea Domnu sa-mi iasa ce-mi doresc si sa plec..ca nu se merita stat aici |
--------------------
Dacia
Solenza
- 123135
Scala 2004
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Azi eream pe soseaua principala... la semafor rosu... eu voiam sa o iau inainte si ma bag pe banda pt stanga urmand ca atunci cand se pune verde sa plec primul
![]() Bineinteles ca nu a reusit sa se tina dupa Super-Dacia . Cred ca era disel de 75 de cai . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Sony |
![]()
|
Ai postat unde trebuie! Aici e locul tau.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
hmchorse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 July 07 ![]() |
Dupa mine, primii poe lista sunt cei de Alba. Moscaiti si tembei.
Apoi cei de Botosani. Infumurati si fara baza. Nu mi-e rusine nici cu cei de Dambovita, dar au o scuza. Viteza in Targoviste este limitata sub cea legala (era). Cei care se baga in fata si franeaza sa incerece schema asta si la B 45 JKS. Este un Magnum galben. In caz ca le iese, sa vada si ce le intra. In spate... 35 to. [B]Va rog pe toti, ganditi-va ca un TIR se supune altor legi ale fizicii in comparatie cu un turism. Are alta masa, este articulat, marfa din vagon se deplaseaza si iese din ancore datorita calitatii drumurilor din Romania.[/B] Asadar, hai sa incercam sa fim noi primii care se pun si in situatia celorlalti parteneri de trafic. Pour le conesseur... vedeti cum se circula afara (in general)!!! ![]() |
--------------------
logan
laureate plus
- b94ceh/b45jks
2007
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
azi in cartier la mine niste baieti cu masini tiunate, una mai ales care este proaspata tiunata, vopsita un gri inchis cu spolere si praguri gti si cu guta house in masina
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce ne facem cu soferii care merg noaptea fara niciun bec aprins? Am vazut asemenea specimene care conduceau atat dacii, cat si masini straine
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
era sa il ard pe unul din asta fara lumini.... avea 1 (una bucata) pozitie aprinsa si aia pe dreapta... multumesc din suflet celui cu tir-ul din fata care vazand ca vroiam sa intru in depasire a dat semnal stanga si a tras un pic de volan spre centrul drumului... prima reactie a fost sa ii zic ceva de dulce, dar imediat a trecut pe langa mine o dacie, cred 1300, visinie fara pic de lumina... doar pozitia dreapta... cat de kamikaze trebuie sa fii sa mergi asa pe drum E?...
nu mai zic de cei care nu merg cu luminile de intalnire seara si dimineata... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu m-am distrat azi cu un taximetrist care in fata mea se baga jumate pe banda mea de mers(banda1),eu fortez un pic si intru pe langa el.
el smeker se baga langa mine si imi zice "ce ma ce te bagi asa". eu ma uit la el in sictir total si iispun daca a dat semnal ca sa se bage,iar el cu tupeu imi zice ca de ce e nevoie ca nu a facut nimic ca sa dea semnal ![]() I-am raspuns frumos ca e din neam de manivela si ca ii recomand cu caldura sa mai citeasca codul rutier ca a schimbat banda de mers asta in cazul in care mai stie sa citeasca..Dupa aia am plecat ca se pusese semaforul pe verde da a facut asta 13-14 ca nu putea sa ma injure ca avea o tanti in spate, dar fierbea de nervi. This post has been edited by Giurisici Fabian: 12 Jul 2007, 13:32 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Ma enerveaza toti prostii care sunt acum pe strazi in CT.Cum dracu se face cand incepe ploaia cum apar si prostavanii pe traseu
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
- xxx
2009,2009
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
Sony |
![]()
|
Azi urcam spre Apaca pe Vasile Milea. Desi coborau masinile pe doua benzi + doua linii de tramvai se mai gaseau destui idioti sa faca si o a cincea banda. Cum urcam eu spre Vomafone pe banda a doua, m-am trezit in fata cu unul cu un break care cobora vijelios pe banda mea. Culmea tupeului: imi facea semne sa-i fac partie, apoi se plangea celor pe care ii depasea ca io sunt bulangiu si nu-i fac loc sa treaca. Am stat fata in fata vreun sfert de ora pana a trecut un echpaj de politie care l-a bagat in orificiul mamei lui. Pacat ca nu erau de la rutiera sa il lase fara permis!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Puteam sa pun pariu ca erai tu. Da' politaiul de ce nu i-a facut nimic?
(Si mai era si un pejo in spatele lui, statea si ala si se uita ca boul) This post has been edited by thecagero: 13 Jul 2007, 13:52 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, m-ai vazut in actiune?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am iesit pe balcon, nu intelegeam ce-i cu claxoanele alea prelungite, ca fix acolo m-a pocnit unul si aveam emotii. Dar nu inteleg de ce ii era atat de greu sa intre pe dreapta, au trecut o gramada de masini pe langa el. E nebunie mare in zona aia dimineata, si o gramada de destepti care depasesc coloana pe contrasens.
This post has been edited by thecagero: 13 Jul 2007, 14:02 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe mine ma supara toti, la 7 dimineata deja e aglomerat....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 03:52 |