DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 146 147 148 149 150 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

han_1.6 mpi
post 31 Jul 2007, 02:31
Post #4411

Membru autentic

Group: Members
From: bucuresti

frate da tu ai ceva creier smile.gif

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bullix
post 31 Jul 2007, 11:09
Post #4412

Solnitzar fidel

From: Bucuresti

Thx smile.gif Pur si simplu, am urmarit comportamentul mai multor Loganisti, din care: cei care au mai avut Dacii, li se pare o masina normala, ok; cei care au avut masini SUB Dacia (mai nasoale), sunt chiar incantati de Logan, cel mai logic datorita faptului ca simt o diferenta mai mare, un progres mai mare fata de ce-au avut inainte.

--------------------
Dacia / Dacia 1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI 1989 / 2004
Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
+
kta
post 31 Jul 2007, 11:29
Post #4413

Membru autentic

Straduta super-aglomerata in Bucuresti. Coloana mare. O singura banda pe sens. Linie continua pe mijloc. Eu in coloana. Stateam calm. Cand, deodata, apare un taximetrist pe partea dreapta a mea. Intre mine si marginea drumului ... Calare pe toate gropile si bordurile. Ma intreaba: nu vreti sa va dati mai spre mijlocul drumului, pe contrasens un pic ? Eu: nu. El: pai nu vi se pare normal sa incapa doua randuri de masini pe banda ? Ne grabim si noi ... Eu: nu, nu mi se pare normal. El: De ce ? Eu: Mi se pare normal sa stau pe banda mea. E o singura banda, asta e. El nervos pleaca. Il vad peste cativa metri blocat in niste masini parcate.

--------------------
================= ================= ================== - ---------
Seat Altea 2006
+
Bullix
post 31 Jul 2007, 14:33
Post #4414

Solnitzar fidel

Mda... sa crezi ca poti gasi "scaparea" pe banda I, mi se pare pur si simplu a nu gandi. Banda intai e FULL de masini parcate. Always&forever!

--------------------
Dacia / Dacia 1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI 1989 / 2004
Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
+
Uncle-Sam
post 1 Aug 2007, 12:12
Post #4415

MEMBRU DE PARTID

Fosila cu C3, care sambata mergea cu 20 la ora de pe Mosilor inspre Obor. Am stat in spatele lui vreo 500m (nu prea aveam cum sa-l depasesc +ca trebuia sa fac dreapta la un moment dat). Dupa vreo 500m n-am mai rezistat si i-am dat un claxon lung, dupa care dobitocu a pus frana fund. Noroc ca la viteza aia toate masinile franeaza la fel

--------------------
DACIA 1100 1971 / DAEWOO TICO 1999 - B ** ***
Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
+
AdrianGTA
post 1 Aug 2007, 12:23
Post #4416

Membru

From: Buftea

Ma enerveaza soferul din mine! cand prind drum liber merg cu 55-60 km/h! in aglomeratie incep sa fac depasiri mellow.gif ! nu stiu de ce am apucat chestia asta!

--------------------
Renault CLIO ESTATE 2014 - IF-92-HAR
~Make room for the GTA~
+
CriSTI68
post 1 Aug 2007, 20:38
Post #4417

Membru Valvos

pai tu mergi cu 70 - 80 in oras ?, eu de ex poate sa fie drumul cat de liber merg lejer 60 la ora smile.gif si in aglomeratie fac depasiri numai cu ocazia ca masina la care ii tai fata sa fie taxiu icon_mrgreen.gif

1 Aug 2007, 21:43:
facem asa care are probleme cu taxiurile beep la mine si se rezolva, am bullbar detasabil biggrin.gif

This post has been edited by Adrianno: 1 Aug 2007, 20:43

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
Ahernar
post 3 Aug 2007, 10:30
Post #4418

Membru incepator

Ieri pe la 17 fara un sfert eram in Otopeni mergeam spre Bucuresti pe banda 2 .Trafic lejer , cu spatii largi intre masini . Din spate vine o Corvette pe banda a-3-a , se pune in spatele unei skode ce mergea pe acceasi banda si incepe sa o taloneze (probabil dadea si flash-uri) . Dupa vre-o 20 de secunde face dreapta , accelereaza nervos SI INTRA IN SKODA ohmy.gif . Skoda a lovit bordura apoi a revenit scuturandu-se pe banda ei . Individul din corvette (tip gorila) a oprit pe dreapta iar ultimul lucru pe care l-am vazut era ca vorbea la telefon .

Aveti grija ca astia au inceput sa o ia razna de tot !

--------------------
DACIA Logan EASY 1.4 2007 - B-yy-HWP
+
tribunul
post 3 Aug 2007, 09:36
Post #4419

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Stai usurel, pur si simplu a intrat in ala cu skoda intentionat?

Si unii ziceau ca nu mi-au luat eu medicamentele....

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
2dor
post 3 Aug 2007, 09:47
Post #4420

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Deci sa nu mai aud ca domne unii sunt nebuni si au ura pe Logan sau Loganisti, ca toti sunt nebuni si nu exista motiv pentru care lumea are boala pe unii posesori. Deci aseara pe la 12 noaptea in rondul de la Rosetti, eram cu un coleg de forum la stop venind dinspre Universitate. In rond din sens opus o masina care avea ori faza lunga ori becuri de 50000000000 Wati ca era ca ziua, si cu proiectoarele aprinse statea si ea la stop. Cand s-a pus verde noi am mers drept si el a trecut pe langa noi, ce masina era? Logan va spun eu, colegul ii da si el un flash dar nimic, logic. Ok, mergem spre Armeneasca, acolo prindem iar stopul, paralel cu noi masini, la un moment vad in oglinda din dreapta ceva faruri puternice. Se apropie masina si ce vad, un Logan taxi cu super faruri, nu era faza lunga si mai avea si proiectoarele aprinse, normal de altfel.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
Ahernar
post 3 Aug 2007, 10:22
Post #4421

Membru incepator

100% intentionat , a tras stanga dupa ce la "depasit" cu jumatate de masina .De altfel avaria la el a fost lateral in spatele usii. Cred ca a fost un exemplu clasic de "road rage" . Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca era un tico in loc de octavia sau nu exista bordura centrala. Oricum corvette-ul era in leasing , il doare-n cot , poate i-or lua carnetul .

--------------------
DACIA Logan EASY 1.4 2007 - B-yy-HWP
+
tribunul
post 3 Aug 2007, 10:43
Post #4422

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Si o sa-i dea o simpla amenda si gata a scapat.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
i96nds
post 3 Aug 2007, 10:44
Post #4423

Stefan

Group: Moderatori

Eu in locul lui ala cu Octavia... ma suiam pe el de tot.

Ieri era sa intru intr-un Phaeton... Numere de franta.... dar era un romanash get beget. Dobitocul nu stia ca dreapta se face doar de pe banda din dreapta, nu si de pe a doua banda... (daca nu se specifica altfel, evident....)
E clasica treaba la Buzesti cand faci dreapta spre palatul Victoriei. Noroc ca nu mergeam inainte sa intru in el de tot.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
B-38-NFS
post 3 Aug 2007, 11:55
Post #4424

membru

From: BUC -DR TABEREI

azi dim (intersectia) N.Balcescu cu Batistei .eu veneam pe batistei aveam verde si faceam stanga sa ma duc spre Universitate cand sa ajung pe banda 1 din dreapta mea(piata Romana) o domnisoara pe la 20-25 ani cu un fiat din acela mic sofer1.gif sa intre in mine blink.gif calxoane flashuri chestii ea se uita nedumerita la mine ohmy.gif
concluzie : a inebunit lumea de tot popa.gif

This post has been edited by B-38-NFS: 3 Aug 2007, 13:01

--------------------
spark /chevrolet solenza/dacia 2006/2005 - b-23-REU
NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
+
micutu82
post 3 Aug 2007, 12:40
Post #4425

Membru

ieri seara pe pod la cotroceni sa ma indrept spre stefan frutuna. inainte de pod dau semnal sa ma bag de pe banda 3 pe banda 2 noroc ca m-am uitat in oglinda..un bou (cand eu deja intrasem cu juma de masina pe banda 2) un bou cu logan iese din spatele troleibusului si se baga pe banda a 2-a fara semnal fara nimic..pun frana brusca..si ii dau claxoane...raspunsul? semnul prezidential

--------------------
Dacia Solenza Scala 2004 - 123135
+
bcg
post 3 Aug 2007, 13:28
Post #4426

Membru incepator

QUOTE(Bullix @ 31 Jul 2007, 11:09)
Thx  smile.gif Pur si simplu, am urmarit comportamentul mai multor Loganisti, din care: cei care au mai avut Dacii, li se pare o masina normala, ok; cei care au avut masini SUB Dacia (mai nasoale), sunt chiar incantati de Logan, cel mai logic datorita faptului ca simt o diferenta mai mare, un progres mai mare fata de ce-au avut inainte.
*

radmasa.gif da exista si masini sub Dacia 1300?Ca stea deja ar trebui sa fie piese de muzeu.
hai ma fii serios... diferenta intre 1300 si logan e cer-pamant...
am vazut eu soferi de 1300 care considera ca loganul e la fel ca berlina,ca-i "tot dacie"...
stii vorba aia cu strugurii acri,nu? sleep.gif

This post has been edited by bcg: 3 Aug 2007, 13:28

--------------------
- - -
+
ukel
post 3 Aug 2007, 14:59
Post #4427

Membru incepator

Azi dimineata dinspre Militari spre Crangasi, trec podul de la Ciurel pe banda 2. In fata mea un tractor din acela care are in fata lama si in spate excavator. In fine, ii dau semne sa treaca pe banda 1, nimic. Il las in pace si ma resemnez in spatele lui. Dupa ce trece de pod si trece pe drum drept incepe sa faca dreapta. Bineinteles ca venea bolizii pe banda 1 ca doar scapasera pe drum drept. Nici tractoristul nu se lasa si la un moment dat trage tare de volan si mai mai sa se suie pe un Hilux (ditamai masina si aia). A pus frana Hiluxul, tractorul si-a vazut de treaba si s-a dus pe banda 1.

Tot timpul eu am stat in spatele tractorului. Parca am simtit ca nu e bine sa fac slalom printre el si bordura din dreapta. In spatele meu un domn cu Oktavia cu nr de Constanta. S-a inchinat si el saracu'

3 Aug 2007, 14:59:
Scuze: veneau bolizii

This post has been edited by ukel: 3 Aug 2007, 14:59

--------------------
Dacia Logan Preferance - B 03 XxX
+
brandy_tdi
post 3 Aug 2007, 16:18
Post #4428

Aerial Member

Sa incep care ma oftica la culme:

1.) Femeile proaste nu comentez mai departe ce cum care, specific : ALEA PROASTE
2.) Unii batranei de merg cu dacia cu 20km/h si e liber inainte si merg si in banda superioara.
3.) si "baetasii" cu masina lu tati si figuri cat casa(fara semnale,fara prioritate, fara nimic)

This post has been edited by brandy_tdi: 3 Aug 2007, 16:19

--------------------
Renault Megane 2
+
adip
post 3 Aug 2007, 21:39
Post #4429

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(2dor @ 3 Aug 2007, 10:47)
In rond din sens opus o masina care avea ori faza lunga ori becuri de 50000000000 Wati ca era ca ziua, si cu proiectoarele aprinse statea si ea la stop. Cand s-a pus verde noi am mers drept si el a trecut pe langa noi, ce masina era? Logan va spun eu, colegul ii da si el un flash dar nimic, logic. [...] la un moment vad in oglinda din dreapta ceva faruri puternice. Se apropie masina si ce vad, un Logan taxi cu super faruri, nu era faza lunga si mai avea si  roiectoarele aprinse, normal de altfel.
Da' poate-s tiunasera baetasii frigiderele cu folie de 3% pe parbriz si nu vedeau saracutii pe unde merg, mi se pare si normal.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
giany911
post 3 Aug 2007, 22:39
Post #4430

Aproape util

Pa 31 iulie aoleu am ramas in parcare la Titan blocat, s-a gasit un tanar sa isi parcheze masina paralel cu bordura ( parcarea ) ... in spatele masini mele. Am stat 1 ora degeaba. Problema nu ar fii ca am asteptat ci ca era ziua mea si s-a incalzit berea ... Nu zic sa nu parchezi asa ca deh sunt zone care nu ti permit altfel - dar stai si tu 5 - 10 minute nu 1 ora !

This post has been edited by giany911: 3 Aug 2007, 22:39

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
C@talin
post 4 Aug 2007, 01:32
Post #4431

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Incredibil inca odata pot spune ca pustoaicele de 20 30 ani "unele" nu au ce cauta la volan.Calarasi un pathfander jeep ce draq o fi biggrin.gif,merge el pe banda doi eu eram pe linia de tranvai in spate si merge ea ajunge lamga o scoda si trage drepata tare,baiatu a reusit so evite si sa o injure cr3d smile.gif,dar nu sa terminat dansa sa oprit pe banda doi cu masina stramba si ce facea ea se uita dupa o terasa libera nustu cauta pietoni pe sosea.eu am oprit langa ea am claxonat-o si i-am aratat ca e cu capu biggrin.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
BoomPunk
post 4 Aug 2007, 22:32
Post #4432

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

incredibila i incerca-t sa sriico re-ct roMAneste?!?!

This post has been edited by BoomPunk: 4 Aug 2007, 22:33

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
C@talin
post 5 Aug 2007, 01:41
Post #4433

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Vai tu draga laugh.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
radian
post 5 Aug 2007, 08:00
Post #4434

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(BoomPunk @ 4 Aug 2007, 22:32)
incredibila i incerca-t sa sriico re-ct  roMAneste?!?!
*

Bine mai, si tu acuma, te legi de C@talin al nostru! Nu stii ca el are derogare...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
XanRO
post 5 Aug 2007, 09:27
Post #4435

Membru

Cred ca innebunesc:
Aseara mergeam pe linia lui 32 in jos spre Unirii. In fata unu cu un BMW si in fata lui un papucar. Papucaru semnalizeaza dreapta de vreo 5 secunde, imi dau eu ,a 2-a masina, seama ca vrea sa opreasca, dau semnal stg , fac stg si merg. Cand a pus papucaru frana maimuta din BMW s-a panicat, s-a infipt in frana si trage de volan stg, spre mine. Eu, care nu trecusem de jumatea masinii lui, pun frana si las orbu sa-si faca damblaua, insa acompaniat de claxoanele mele. La stop ce sa vezi...coboara domne omu si vine la mine sa ma intrebe ce am, ca suntem numa nebuni pe strada , ca mai inainte unu din fata a oprit brusc si numai spume nu erau la gura lui, in rest de toate.
In tot timpu asta eu ma jucam cu maneta semnalizatorului si-i zic ca macar la atata ma asteptam de la el daca oglinzile nu stie la ce-s bune. A plecat boscorodind.

Aaaa, omu era destul de stilat, barba, 40-50 ani. Cred ca unii sunt mai inceti asa, ei n-au nici o vina.
Cel mai tare ma enerveaza ca-mi sperie mandra care mereu face crize cand dau de nebuni pe strada, si mai e si insarcinata smile.gif, cred ca de-acuma o sa mearga in spate.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 2006 - B-XX-XXX
+
AdrianGTA
post 5 Aug 2007, 10:49
Post #4436

Membru

From: Buftea

Felicitari pentru mandra XamRo! Stii cumva ce e? baiat sau fata? biggrin.gif

--------------------
Renault CLIO ESTATE 2014 - IF-92-HAR
~Make room for the GTA~
+
IRONICK
post 5 Aug 2007, 11:03
Post #4437

-

From: Romania

Ieri mi-am luat o m u i e de la o ochelarista buboasa (nu fac discriminare, dar asta era realitatea) care blocase banda 3 intr-o intersectie (cat a tinut semaforul verde) pentru ca ia a vrut sa intoarca acolo. Cand s-a dat rosu a plecat si ea, nu avea loc de tramvai cat timp a fost semaforul verde. In timp ce intorcea am intrebat-o (nu am strigat sau am folosit un ton deosebit ..) ca a fost frumos ce a facut, si daca asa a invatat ea la scoala de soferi. In momentul ala a inceput sa tipe la mine ca ce comentez eu si mi-a aratat degetul ala ... care nici macar nu l-a nimerit din prima, le-a luat pe rand ca sa ajunga le el.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
MAS
post 5 Aug 2007, 11:34
Post #4438

Le Bubulateur

Da' cum a luat-o? De la degetu' mare la degetu' mic, sau invers?

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
XanRO
post 5 Aug 2007, 13:51
Post #4439

Membru

QUOTE(AdrianGTA @ 5 Aug 2007, 11:49)
Felicitari pentru mandra XamRo! Stii cumva ce e? baiat sau fata? biggrin.gif
*

Mersi! Nu stiu inca, e in 2 luni jumatate si nu se vede inca trade-mark-ul smile.gif.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 2006 - B-XX-XXX
+
bj
post 5 Aug 2007, 15:58
Post #4440

membru de nevoie

QUOTE(giany911 @ 3 Aug 2007, 22:39)
Pa 31 iulie aoleu am ramas in parcare la Titan blocat, s-a gasit un tanar sa isi parcheze masina paralel cu bordura ( parcarea ) ... in spatele masini mele. Am stat 1 ora degeaba. Problema nu ar fii ca am asteptat ci ca era ziua mea si s-a incalzit berea ... Nu zic sa nu parchezi asa ca deh sunt zone care nu ti permit altfel - dar stai si tu 5 - 10 minute nu 1 ora !
*

eu cand patesc asa pun mana si sun la Politia Rutiera.

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
315 Pages « < 146 147 148 149 150 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 11:35
Forum Renault