Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Izzy @ 8 Aug 2007, 15:13) Mai am una la capitolul pietoni: daca ei nu au permis considera ca nu trebuie sa stie (si sa respecte, evident) codul rutier si ignora semnalizarile masinilor iar unii mai cu moț traverseaza intersectiile foarte aglomerate exact cum au ajuns linga trecere, fiindca ei sunt pietoni si au prioritate la trecut pe trecere, chiar daca asta inseamna masini oprite si blocarea traficului. ![]() In rest, toate bune si frumoase... ![]() Eu asta nu o inteleg... daca te-ai intalni cu masini cu prioritate tot asa ai gandi? Ca sunt masini sau pietoni, tot participanti la trafic sunt! Iar pe trecerile de pietoni ei au prioritate, si da, trebuie sa opresti la ele. Eu de exemplu am un genunchi bulit si nu imi permit sa traversez strazile in fuga pe unde apuc. Asa ca de fiecare data caut trecerile de pietoni (da merg mai mult) dar am pretentia sa mi se dea prioritate! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Izzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 July 07 From: Galati ![]() |
Nu m-ai inteles... Stiu ca pietonii au prioritate pe trecere si acord aceasta prioritate de fiecare data, fiindca si eu sunt pieton (evident) si stiu prea bine cum e, insa eu ma refeream la pietonii care vin de pe trotuar, calca pe trecere, merg citiva pasi si abia apoi se uita sa vada cum e situatia cu traficul in zona, iar soferii trebuie sa opreasca sa-i lase sa treaca, astfel formîndu-se cozi in intersectii, pe cind respectivul pieton putea sa se asigure inainte sa se angajeze in traversare si sa vada situatia traficului si ar fi putut astepta 30-60sec sa se degajeze zona si apoi putea traversa fara sa mai incurce pe nimeni.
|
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Izzy @ 8 Aug 2007, 16:13) Ma mai sîcîie si soferii care, la semafoarele cronometrate, incep sa claxoneze cind mai sunt vreo 5 secunde pina se face verde si mai au si pretentia sa plec la 'semnalul' lor. ![]() nu trebuie sa pleci cind mai sint 5 secunde , trebuie sa fii gata de plecare cind apare lumina verde , ba nu ar fi rau sa incepi sa inaintezi usor inca de la lumina galbena.pentru ca la noi , foarte multi abia cind e verde incep sa caute vitezele prin cutie( daca e ars becul e si mai nasol) , sau se trezesc din amortire.si de-abia trec 5 sau 6 masini ca e rosu iarasi. care sint semnalizarile masinilor pe care ar trebui sa le respecte pietonii?si da.pietonii au prioritate de trecut pe trecere.asta nu inseamna ca nu ii injur si eu aproape zilnic.nu inseamna ca sint de acord sa treaca fara sa se asigure , cum se intimpla de foarte multe ori. si acum sa trecem la subiectul emisiunii.ma enerveaza soferii care parcheaza unde le taie lor capul.deunazi a parcat unul esact perpendicular fata de masina mea , blocindu-ma efectiv in parcare.am claxonat de mi-am innebunit vecinii , am strigat , i-am pomenit familia , nimic. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Era sa ma sui pe un Audi A4 bine de tot ( tot eu ma trezeam cu masina stricata ... ), s-a gasit el sa se incadreze pe banda numai de stanga ( cu semafor ) si iote veneam eu calare cu verdele si il vad pe el sarind din randu' de masini si tot el comenta ca de ce nu ii dau prioritate. TE incadrezi pe o banda la semafor pai ramai pe ea nene mai ales in traficu' de la ora asta.
This post has been edited by giany911: 8 Aug 2007, 18:46 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Despre idiotii care depaneaza semafoarele ce parere aveti?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Melteanu cu 407`ele Alb, din spatele blocului de pe Piscului sa vina sa isi mute limuzina ca nu ma impresioneaza daca m-a blocat. Ba mai mult, de nervi, s-ar putea sa nu`mi mai mut niciodata dacioara.........
9 Aug 2007, 09:00: Deci foarte tare.... am sunat la politie.. le-am zis ca sunt blocat... au zis ca au numarul lui de telefon, in 5 minute coboara domnul cu minte putina si pleaca nervos cu pejo`ul. Se pare ca functioneaza si ceva in tara asta. Chiar ma bucur ca am sunat la Politie This post has been edited by FLP: 9 Aug 2007, 08:00 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Gaborul derbedeu de la volanul vento-ului de militie de azi-dimineata din Piata Unirii. Jegosul stationa efectiv in strada, la cca. 1.5 metri de taxiurile stationate si ele pe 2 randuri. Parca scria ceva, probabil voia sa arate celor care treceau pe langa el ca si militienii stiu sa scrie.
10 Aug 2007, 00:06: Pe mine ma mai enerveaza la culme si soferii care nu inteleg ca, pe ditamai suprafetele de sosele si strazi de la ora actuala, exista totusi o categorie mai aparte, care are si ea dreptul la un petic de cativa metri patrati pe unde sa poata traversa in siguranta deplina, fara sa le fie teama ca oamenii pe roti, net superiori la capitolul masa in miscare, ii pot spulbera intr-o clipita. E vorba, daca pana acum nu v-ati dat seama, dee, ... trrrrrrr... tobe... trrrr... PIETONI si TRECERILE DE PIETONI. Nu inteleg de ce e asa frustrant sa opresti la trecerea de pietoni, domnule sofer-pieton Izzy. Care e problema daca omul pune piciorul pe trecere? Tu oricum trebuie sa incetinesti in apropierea trecerii. Cum adica sa stea omul 30-60 secunde sa se mai relaxeze traficul din zona? Trecerea de pietoni e locul unde el ARE PRIORITATE! Cate clipe importante din viata ta sacrifici dand unui pieton prioritate INDIFERENT de conditiile de trafic? Si de unde pana unde esti dumneata cel care apreciaza situatia traficului? Sunt altii pusi sa faca asta (desi o fac de multe ori prost, dar e treaba lor). Mai lipseste sa ma apuc sa injur culoarea rosie a semaforului, bariera de la trecerea la nivel cu calea ferata, salvarea sau pompierii in misiune, fiindca n-au fost nene in stare sa mai astepte cateva secunde sa trec io pe acolo, fiindca ma grabesc si va spulber, bai astia! This post has been edited by adip: 9 Aug 2007, 23:06 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Ma enerveaza b... de italian, care sambata era sa-mi faca o bucurie...el cu masina lui inchiriata (presupun, ca asa fac mai toti romanii care vin in tara...avea un Hyundai Santa Fe)...a crezut ca la noi, sa dai prioritatea la semafor e optional, si binevoieste sa-mi taie calea....noroc ca aveam aveam viteza mica, de pe contrasens nu venea nimic si ca au tinut franele la o dacie de 20 ani
![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma enerveaza prostul care a inceput sa claxoneze acu 5 min un taxiu care lasa pe cineva pe o straduta dintre blocuri. Mi se pare ca am un carton de oua aproape expirate in frigider.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Asta cu pietoni am ramas mut la o chestie,opreste masina de politie sa treaca pietonu si pe lnga masina de politie trec doua amsini o dacie din 1900 toamna si un cielo,gata sa dea peste ala pe trecere .In gand zic gata se duce dupa ei.Cand ce fac domni militieni, fac stanga si ii doare in cot
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 10 Aug 2007, 00:33) Asta cu pietoni am ramas mut la o chestie,opreste masina de politie sa treaca pietonu si pe lnga masina de politie trec doua amsini o dacie din 1900 toamna si un cielo,gata sa dea peste ala pe trecere .In gand zic gata se duce dupa ei.Cand ce fac domni militieni, fac stanga si ii doare in cot ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Stai bre ca eu eram parca si am asistat la asta .Acuma cum adica chestie de loganist
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Dupa cum spuneam mai sus, ma enerveaza complet si ireversibil jegurile umane care nu dau prioritate la trecerea de pietoni. Nici macar atunci cand esti deja cu ambele picioare pe trecere si schitezi gestul complet nesimtit si deplasat de a traversa strada pe la trecerea de pietoni. Culmea nesimtirii e sa ti se faca un semn de multumire de catre jegul de la volan fara ca macar sa existe vreun gest de a incetini din partea lui.
Cu riscul de a primi iar niste procente, repet: avem, daca nu o tara intreaga, cel putin o capitala locuita de jeguri sub-umane. Romanul nu merita sa fie tratat cum trebuie in afara tarii cata vreme la el acasa se poarta complet mizerabil. Nu va mai plangeti ca se uita strainii la noi ca la maimute, fiindca asta suntem, niste primate ordinare. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dom'le da' stiu ca chiar te-a suparat unul din astia...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
meditez la o chestie..de 2 nopti un microbuz de marfa sa lafaie linistit in parcarea blocului si nu stiu ce ar fi mai bine..un ou batut bine pe la chedere, sau poate aveti voi o idee mai buna ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
adip |
![]()
|
domnu' vijelie, pai ma supara constant jegurile din bucuresti, care sunt din ce in ce mai multi(e) si mai nesimtiti(e), e rau ca din cand in cand mai latru in pustiu?
Nu pot sa observ decat cu tristete ca, pe masura ce nivelul de viata creste, in loc sa ne spalam devenim mai jegosi. Singura alinare de cate ori ma gandesc ca sunt roman e ca as putut fi nord-corean sau somalez, si-atunci chiar era naspa! Pacat, ca avem o tara asa frumoasa... |
--------------------
*
*
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu, de cand imi plimb urmasul pe partea carosabila, trotuarele fiind ocupate de masini in rate pe 7-10 ani, m-am resemnat cu astia. O singura data m-a cam iritat unu care mi-a strigat "Plimba-ti bah copilu' pe trotuar" si i-am zis "Lasa ca o sa vezi tu cum e!".
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Haotik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 August 07 ![]() |
Cel mai tare ma enerveaza soferii romani. Am fost pe afara si mi-a placut calmul celor de pe acolo. 10 camioane daca aveam chef sa depasesc, si venea un bolid in mare viteza de departe astepta cuminte cele 10 camioane sa le depasesc.
Cand am intrat in romania. Nici nu am depasit primul camion si mi-a si facut unu semn cu farurile sa ma dau laoparte ca vine el domenule, soferul idiot roman, si tre sa sar si in santz numai sa ii fac loc. M-am simtit mult mai in sigurantza pe afara si nici nu am vazut vre-un accident pe undeva. In romania de la Nadlac pana la Bucuresti am vazut 2. Ma mai enerveaza cand se baga la risc in depasiri de franez eu din spate gandindu-ma ca gata la prins intre cele 2 camioane. Si daca nu ajunge acolo e datorita faptului ca cele 2 camioane sunt aproape de marginea santului ca sa aiba prostul loc. Eu insa-mi mergeam si cu halogenele aprinse, dupa intoarcerea mea de pe afara am venit cu multe lectii rutiere invatate si de respectat, mai putin centura cere nu o sa o suport vreodata. |
--------------------
Logan 1.4
Logan - benzina 1.4
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Acelasi sentiment il am si eu. Afara pana si romanii circula aproape regulamentar. In schimb cum intrii in tara nesimtirea e la ea acasa. ....te sfatuiesc sa porti centura.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(adip @ 10 Aug 2007, 10:09) Dupa cum spuneam mai sus, ma enerveaza complet si ireversibil jegurile umane care nu dau prioritate la trecerea de pietoni. Nici macar atunci cand esti deja cu ambele picioare pe trecere si schitezi gestul complet nesimtit si deplasat de a traversa strada pe la trecerea de pietoni. Culmea nesimtirii e sa ti se faca un semn de multumire de catre jegul de la volan fara ca macar sa existe vreun gest de a incetini din partea lui. Cu riscul de a primi iar niste procente, repet: avem, daca nu o tara intreaga, cel putin o capitala locuita de jeguri sub-umane. Romanul nu merita sa fie tratat cum trebuie in afara tarii cata vreme la el acasa se poarta complet mizerabil. Nu va mai plangeti ca se uita strainii la noi ca la maimute, fiindca asta suntem, niste primate ordinare. Corect corect.Si eu am fost injurat de smecheri cu tdi-uri pe trecere ca de ce,m-am gasit sa trec chiar cand trece el pe acolo ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(adip @ 10 Aug 2007, 09:09) Dupa cum spuneam mai sus, ma enerveaza complet si ireversibil jegurile umane care nu dau prioritate la trecerea de pietoni. Nici macar atunci cand esti deja cu ambele picioare pe trecere si schitezi gestul complet nesimtit si deplasat de a traversa strada pe la trecerea de pietoni. Sa _SUBLINIEM_ lucrul asta. Daca mergi normal, ca sa poti opri la trecerile de pietoni, nu mai poti sa prinzi viteza si sa faci pe schemosul. Traiasca denivelarile facute inainte de treceri ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Aseara in Pipera o duduie blonda cu o balena de masina, cred ca un bmw ceva, iese de pe o straduta direct in fata mea, am vazut de la ceva distanta ca astepta sa trec fiind sg masina de pe drum in acel moment. Normal ca a plecat exact and mai aveam ativa metri pana la ea si m-am oprit la o palma de ea si cu claxoane si altele. Ea imi arata semnul magic cu degetul si pleaca. In clipa aia sa inebunesc, mai bine mai lasam nitel frana si ii indoiam putin frumusetea de masina, apoi si moaca de blonda, si ii lua si carnetul. Cum se poate sa fie atat de nesimtiti unii oameni nu stiu, macar un scuze si era totul ok, dar nici in halul asta. Pacat ca imi e mie mila de masina si nu am timp de drumuri la politie si altele ca pe bune de nu si-o merita unii.
This post has been edited by cataline: 11 Aug 2007, 06:21 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Specimenul ala blond merita urmarita putin pana baga piciorul in acceleratie de frica sa nu-si ia cafteala
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
QUOTE(Haotik @ 10 Aug 2007, 11:18) Cel mai tare ma enerveaza soferii romani. Am fost pe afara si mi-a placut calmul celor de pe acolo. 10 camioane daca aveam chef sa depasesc, si venea un bolid in mare viteza de departe astepta cuminte cele 10 camioane sa le depasesc. Cand am intrat in romania. Nici nu am depasit primul camion si mi-a si facut unu semn cu farurile sa ma dau laoparte ca vine el domenule, soferul idiot roman, si tre sa sar si in santz numai sa ii fac loc. M-am simtit mult mai in sigurantza pe afara si nici nu am vazut vre-un accident pe undeva. In romania de la Nadlac pana la Bucuresti am vazut 2. Ma mai enerveaza cand se baga la risc in depasiri de franez eu din spate gandindu-ma ca gata la prins intre cele 2 camioane. Si daca nu ajunge acolo e datorita faptului ca cele 2 camioane sunt aproape de marginea santului ca sa aiba prostul loc. Eu insa-mi mergeam si cu halogenele aprinse, dupa intoarcerea mea de pe afara am venit cu multe lectii rutiere invatate si de respectat, mai putin centura cere nu o sa o suport vreodata. eu la astia cu semnele cu farurile si care se baga in curu meu ca sa ii las, reduc viteza si le blochez calea cand deasesc, avand in vedere ca circul in permanenta cu 65 km/h, nu le inteleg graba, si asa cu blocatul depasirii si cu redusul vitezei le dau un mic medicament ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Adrianno @ 12 Aug 2007, 16:09) eu la astia cu semnele cu farurile si care se baga in curu meu ca sa ii las, reduc viteza si le blochez calea cand deasesc, avand in vedere ca circul in permanenta cu 65 km/h, nu le inteleg graba, si asa cu blocatul depasirii si cu redusul vitezei le dau un mic medicament ![]() justitiarii frustrati ai soselelor ma enerveaza cel mai tare pt ca ei isi inchipuie ca sunt datori sa faca educatie celorlalti participanti la trafic. aaa, si pe langa specimene din astea, cand sunt cu motocilceta ma mai enerveaza si soferii de dube pentru ca nu am niciodata si in nici o situatie prioritate in fata lor. |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrianno @ 12 Aug 2007, 17:09) eu la astia cu semnele cu farurile si care se baga in curu meu ca sa ii las, reduc viteza si le blochez calea cand deasesc, avand in vedere ca circul in permanenta cu 65 km/h, nu le inteleg graba, si asa cu blocatul depasirii si cu redusul vitezei le dau un mic medicament ![]() Poate unii chiar se grabesc.... Oricum bine ca te-ai pus in topicul asta. This post has been edited by andrei_2006: 12 Aug 2007, 17:58 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
intradevar nu este problema mea, poate unii se grabesc, si daca ei aleg sa depaseasca viteza pe propria lor raspundere e ok.
dar e problema ta cand dai peste un dobitoc grabit... si daca mai esti si patit, incerci sa iei legea in propriile maini ![]() si eu procedam asa ca Adriano ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
respectele si scuzele mele pt cel cu skoda felicia in care am intrat joi dimineata la intersectia colentina -fundeni -sos andronache .
![]() ![]() nefiind pagube nu a pierdut nimeni ziua pe la sectia de politie. inca o data scuze . |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 16:37 |