DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 149 150 151 152 153 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

kostake
post 12 Aug 2007, 18:45
Post #4501

Membru relaxat

Group: Members

Numai pistolari pe aici.Altceva decat legea nu poti sa iei in propriile maini. post-336-1110552449.gif post-336-1110552449.gif

--------------------
dacia logan 1,4 2005 laureat - B 10 xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
micutu82
post 12 Aug 2007, 20:19
Post #4502

Membru

nu prea sunt de acord cu "luat-ul" legii in propriile maini dar cand politia sta degeaba.. sa va dau un ex..nu cu cei de la rutiera ci cu comunitarii...dar folosind "comunitari" jignesc cainii smile.gif) marti sau mirecuri veneam de la servici si in piata matache 4 comunitari, 2 fufe si 2..prosti sprijineau gardul la cafea cu masina parcata pe trotuar ca doar pe carosabil circula pietonii. DIntre care o "doamna" ca vaca asa se credea a considerat util sa arunce tigarea pe jos ...lunadu-ma de ei am primit niste raspunsuri de-ti venea sa mori : in primul rand n-au vrut nici unul sa-mi spuna cine este dar au cerut sa ma legitimeze, nu ca am si facut-o. i-am spus ca de ce tocmai ei blocheaza totuarul, raspunsul "ce suntem singurii care blocam trotuarul", la care unul din ei ma intreaba de ce sunt stresat si le explic faptul ca ii platesc degeaba si ei fac tot mizerie..tocmai cei care trebuie sa fie model, raspunsul citez " si noi platim taxe" deci..faceti mizerie si fiti jegosi...suntem platitori de taxe si avem tot dreptul sad.gif cred ca daca as fi fost smarandescu..pana acu faceam puscarie biggrin.gif

This post has been edited by micutu82: 12 Aug 2007, 20:21

--------------------
Dacia Solenza Scala 2004 - 123135
+
TheFastOne
post 12 Aug 2007, 20:43
Post #4503

Membru cu TDI

From: Brasov

Tocmai am facut un drum Brasov-Iasi-Brasov cu plecare la 6:30 din Brasov si sosire la 19:30 inapoi. Am plecat cu masina lu' socrelu' un opel astra caravan 1,7 DTI, care vreau sa zic ca dupa acest drum m-a impresionat foarte mult. Socrelul a condus la dus pana la Roman, dupa care am condus eu pana la Iasi si inapoi la Brasov.
Am folosit detectorul din dotarea masinii mele, pentru ca altfel ajungeam cu vreo 200 de roni mai usor si probabil cu permisul suspendat.
Lucrurile care m-au enervat la culme azi:
1. De la Bacau pana la Iasi e un drum foarte foarte bun, as putea spune la nivel european. Are cate o banda mare si una mai mica pe fiecare sens. Din pacate localitatile sunt foarte multe si de unde mergi cu 120-140 in afara trebuie sa reduci brusc la 50, in conditiile in care prin unele localitati n-am intalnit picior de om pe la porti. In schimb stateau caschetele albe la panda si la spaga cu zecile. Am intalnit cel putin 5 radare de la Bacau pana la Iasi, si care mai de care stateau dupa cate o curba sau dupa cate un deal ca sa nu-i vezi. Noroc cu detectorul meu.
2. N-am intalnit azi soferi nesimtiti, in afara catorva BMW-isti si a catorva romani care veneau din italia si se grabeau nevoie mare. M-a mai calcat pe nervi unu cu o skoda fabia care avea o frumusete de funda pe masina, probabil mergeau la vreo nunta, avea masina plina de oameni si vroia sa-i fac loc in conditiile in care circulau oameni pe banda dinspre margine si eram si in localitate. M-a depasit ca sa se opreasca 2 km mai incolo la un restaurant. I-am tras un claxon prelungit de caravan (destul de puternic de altfel biggrin.gif ) ca sa-l pedepsesc.
3. Ma enerveaza la culme limitatoarele de viteza din preajma trecerilor de pietoni. Atent la cel dinaintea ta care pune frana excesiv la vederea limitatorului, sau a celui care vine din sens invers si il ocoleste intrand pe celalalt sens, ai ocazia sa calci pietonu care saracu n-are nici o vina. Mult mai eficiente mi se par avertizarile luminoase de trecere de pietoni.
Plus de asta de ce sunt eu obligat sa-mi zgaltai toate maruntaiele si masina la orice ora din zi si din noapte ? Nici macar nu sunt reflectorizante sa le vezi noaptea. Ai ocazia sa faci accident franand mai brusc la vederea lor. O mare prostie dupa parerea mea.

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
adip
post 12 Aug 2007, 20:55
Post #4504

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(B-38-NFS @ 12 Aug 2007, 19:45)
respectele si scuzele mele pt cel cu skoda  felicia in  care am intrat joi dimineata  la intersectia colentina -fundeni  -sos andronache . worship.gif  worship.gif
nefiind pagube  nu a pierdut nimeni ziua pe la sectia de politie.
Respect si din partea mea pentru tine, pasari rare astia care mai recunosc ca au gresit ei, si NU ceilalti!

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
CriSTI68
post 12 Aug 2007, 22:40
Post #4505

Membru Valvos

From: Bucuresti

fac asa numai cand sunt cu loganul nene, ca daca e sa ma loveasca ma loveste nu`i paguba, se strica rabla, daca sunt cu 1310 e belea mare ca imi loveste sufletul. si mentionez ca sunt patit cu idiotii astia, mentionez nu sunt grabiti de loc, sunt doar niste pusti care forteaza masina aiurea si are depasesc pe linie continua si care NU STAU EU DOMNLE IN COLOANA, mai alaltaieri avusei o patanie cu un idiot cu un Renault mergeam pe banda 3 linistit cu 60 la ora, cand ma trezesc cu un idiot care se baga in banda mea fara semnal fara nimic, ii dau claxon, se da la oparte, si la semafor opreste in spatele meu si coboara la mine, ii spun ca el se baga pe banda mea fara semnal si asigurare si tot el e cu gura mare la care i`am mai zis "Du`te la maneaua ta in masina si lasama in pace"

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
hash
post 12 Aug 2007, 22:43
Post #4506

calculatorist

QUOTE(TheFastOne @ 12 Aug 2007, 20:43)
3. Ma enerveaza la culme limitatoarele de viteza din preajma trecerilor de pietoni. Atent la cel dinaintea ta care pune frana excesiv la vederea limitatorului, sau a celui care vine din sens invers si il ocoleste intrand pe celalalt sens, ai ocazia sa calci pietonu care saracu n-are nici o vina. Mult mai eficiente mi se par avertizarile luminoase de trecere de pietoni.
Plus de asta de ce sunt eu obligat sa-mi zgaltai toate maruntaiele si masina la orice ora din zi si din noapte ? Nici macar nu sunt reflectorizante sa le vezi noaptea. Ai ocazia sa faci accident franand mai brusc la vederea lor. O mare prostie dupa parerea mea.
*

Pune mana si casca ochii si redu viteza cand vezi "presemnalizare trecere pietoni"; in plus, mai mareste distanta fata de cel din fata ta, Cel Rapid. Ce-ai sa faci daca acela din fata pune frana brusca pentru ca tocmai traverseaza cineva? Indoi spoilerul fata ca mine ?

Cel Patit

--------------------
- - -
+
CriSTI68
post 12 Aug 2007, 22:48
Post #4507

Membru Valvos

corect, distanta se mentine intre masini, viteza se reduce la presemnalizare, mai ales ca la noi nu prea sunt marcate trecerile smile.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
TheFastOne
post 13 Aug 2007, 08:12
Post #4508

Membru cu TDI

O reduci, o reduci nu zic nu, dar daca io vad peste ala ca nu e nimeni pe trecere si deodata franeaza ca innecatu ce dracu sa mai fac ? smile.gif
Sunt o bataie de jos limitatoarele astea si unde mai pui ca nici nu rezista sub cele 40 de tone ale masinilor de tonaj greu care trec prin Brasov.
Mai acum vreo 2 saptamani au pus limitatoare pe B-dul Grivitei inainte de pod s-o iei catre Feldioara si deja au ajuns la nivelul asfaltului din cauza camioanelor. Bani aruncati aiurea si nervi mancati.
La mine pe strada mi-au pus limitatoare la intersectia cu un drum cu sens unic din cauza accidentelor din zona probabil care se produceau nu din cauza vitezei ci din cauza masinilor parcate pe acea strada din cauza carora nu aveai vizibilitate. Acum situatia e aceeasi, numarul accidentelor nu s-a micsorat, ba chiar unii atenti sa treaca incet peste denivelarea aia au iesit prea mult in intersectie.
Deci la noi incercam cu tot felul de pastile, poate poate trece boala, nu mergem la medic ca e departe. Asa si astia, in loc sa faca un studiu sa vada de ce sunt atatea accidente au pus limitatoarele alea si cu asta gata.

--------------------
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
Alexu7
post 13 Aug 2007, 08:20
Post #4509

zân

From: Europa

QUOTE(TheFastOne @ 12 Aug 2007, 21:43)

1. De la Bacau pana la Iasi e un drum foarte foarte bun, as putea spune la nivel european.
*

chiar as putea spune ca e un drum European, E85 rolleyes.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
TheFastOne
post 13 Aug 2007, 08:26
Post #4510

Membru cu TDI

Vrei sa ma corectezi da nu-ti merge. Stiam ca e E85 dar ceea ce am subliniat este faptul ca este la nivel european. Mai avem si alte sosele europene dar intr-o stare jalnica.

--------------------
+
maryus_83
post 13 Aug 2007, 08:43
Post #4511

Membru autentic

Mai nou ma enerveaza acei soferi de Matiz care nu suporta sa fie depasiti de o Dacie 1310 si baga piciorul in acceleratie.

Ieri am ajuns la 140 in a 4a ca sa pot trece de un frustrat din asta.

--------------------
Dacia/Reno Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci '08/'12
Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
+
termita
post 13 Aug 2007, 15:16
Post #4512

Membru incepator

Poate nu era cazul sa te stresezi atat, nu? Trebuia neaparat sa-l depasesti?

--------------------
Dacia Țigancă - B
+
IRONICK
post 13 Aug 2007, 15:19
Post #4513

-

From: Romania

Eu am cedat ieri in favoarea unui loganar cu un megane dci si unui posesor de opel corsa cu motor de 1.2 care se credea cu racheta alba.

This post has been edited by IRONICK: 13 Aug 2007, 15:23

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
maryus_83
post 13 Aug 2007, 15:38
Post #4514

Membru autentic

QUOTE(termita @ 13 Aug 2007, 16:16)
Poate nu era cazul sa te stresezi atat, nu? Trebuia neaparat sa-l depasesti?
*

Din moment ce mergea cu 70 km/h in afara localitatii si cu 35-40 in localitate, in conditiile in care pe sens opus era full de masini, a trebuit sa profit de prima ocazie ivita dupa 20 de km de mers in spatele lui si sa-l depasesc. smile.gif

Oricum.. nu e prima data cand un Matiz incepe sa accelereze cand incep depasirea. huh.gif

--------------------
+
MAS
post 13 Aug 2007, 18:34
Post #4515

Le Bubulateur

QUOTE(Adrianno @ 12 Aug 2007, 16:09)
eu la astia cu semnele cu farurile si care se baga in curu meu ca sa ii las, reduc viteza si le blochez calea cand deasesc, avand in vedere ca circul in permanenta cu 65 km/h, nu le inteleg graba, si asa cu blocatul depasirii si cu redusul vitezei le dau un mic medicament  smile.gif
*

Pe astia ca tine care incerc sa-mi aplice medicamente miraculoase ii depasesc si dup-aia le aplic terapie soc cu frane pana aproape de 0 si toate cele... Timpul conteaza intotdeauna!
Un aspect neinteles in Romania si inteles de absolut toata lumea, este acela ca timpul este limitat si pretios.La noi se zice: "ai tot timpul din lume" asa ca nu-i bai... afara se zice "time is money" si totul se face cu precizie de ceas...

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
bj
post 13 Aug 2007, 19:32
Post #4516

membru de nevoie

Time is money, dar si regulile sunt reguli... noi asta nu intelegem: in momentul in care ar trebui sa stam in spatele unei masini pentru ca este in depasire, ii dam imediat flashuri, ca doar noi mergem mai repede ce naiba! Iar in momentul in care ar trebui sa ne dam pe banda I, ca deh e libera, noi ramanem pe banda a IIa ca ce... am viteza si masina care poate sa accelereze.

Din cauza asta in ultima vreme depasesc pe unde se poate si nu mai dau nici un flash. Pe unde se poate = pe banda I (pe DN1 de ex), sau pe contrasens (pe E85). Pe E85, e considerata depasire normala, dar dat fiind ca se circula si pe banda de siguranta, e un pic de triplare stiu blush.gif

This post has been edited by bj: 13 Aug 2007, 19:34

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
OAP
post 13 Aug 2007, 19:43
Post #4517

Membru autentic

QUOTE(maryus_83 @ 13 Aug 2007, 16:38)
Oricum.. nu e prima data cand un Matiz incepe sa accelereze cand incep depasirea.  huh.gif
*

Eu nu cred ca ala a accelerat intentionat...pur si simplu a fost prins in vartejul creeat de bolidul tau in depasire si atras ca in filmele alea SF cu raza tractoare biggrin.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
maryus_83
post 13 Aug 2007, 19:53
Post #4518

Membru autentic

Nu neg. Orice e posibil. Va trebui sa mai studiez subiectul. Hai ca am fugit pe daewooclub sa vorbesc cu baietii poate punem de o serie de teste. biggrin.gif

--------------------
+
OAP
post 13 Aug 2007, 20:16
Post #4519

Membru autentic

Vezi ca daca nimeresti si niste Tico-uri sa sa te pomenesti cu ele gravitand in juraul tau

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
semit
post 14 Aug 2007, 00:12
Post #4520

Private Spice

Group: Moderatori

domnul cu Passat TeDei B-25-VYK gri metalizat normal.. cu care m-am tot intersectat din Sinaia pana in Bucuresti si cu stopu` lui de ceata fmmmmm.... Aviz amatorilor sta in Pantelimon... cred ca in cartierul 23 August...

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
MAS
post 14 Aug 2007, 17:53
Post #4521

Le Bubulateur

Berbecul LOGANAR posesor de Opel Astra G sedan cu numarul B-35-VSV care desi i-am semnalizat din timp schimbarea benzii(cam cu 100m inainte, la lege este specificat ca semnalizezi intentia cu 50m in oras)) jos la Cotroceni, m-am asigurat ca am loc sa execut manevra, a considerat necesar sa accelereze ca sa nu-mi faca loc si m-a fortat sa ma bag cu "japca" si tot el flashuia, altfel riscand sa-l agat pe unul care voia sa faca stanga... Dup-aceea, la Razoare, a considerat ca este cazul sa intre din banda 2 in banda 3, desi eu eram in paralel, astfel scotandu-ma de pe banda ca altfel isi mula jaful de masina pe masina mea... Cu toate ca l-am claxonat ca m-am gandit ca poate sunt in unghiul lui mort, el a continuat manevra, deci a fost cu rea intentie.. Drept urmare a fost depasit pe contra sens si s-au aplicat succesiv 3 frane bruste, reducandu-i viteza la 0... Pacat ca nu eram cu masina tatalui, ca are aripa dreapta fata un pic indoita, si mi-o reparam pe asigurarea lui, iar el se scotea cu niste punctisoare bune, sau chiar permis suspendat (pe tema de neacordare de prioritate la schimbarea benzii, asta ca sa nu mai spunem ca nu s-a asigurat, nu a semnalizat etc)

Pe aceasta cale ii doresc toata carnea de gen masculin fix in frigiderul lui si al mamicutei lui care a putut sa nasca un asa prost...

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
semit
post 14 Aug 2007, 18:56
Post #4522

Private Spice

Asa tata.. hai sa le scriem si numerele imbecililor.. promit sa fac si poze in limita timpului disponibil in trafic... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
han_1.6 mpi
post 14 Aug 2007, 19:08
Post #4523

Membru autentic

From: bucuresti

bai frate ! esti nervos ?!!! cum mama naibii ii intrii in fata si ii pui frana brusc ? mergi tata si invita o femeie la tine la o cafea si nu te mai apuca de manevre din astea. daca ala a fost imbecil de ce nu il ignori ? pai daca ai avea permis de arma ce ai face ?

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
semit
post 14 Aug 2007, 19:26
Post #4524

Private Spice

Cred ca te referi la MAS ori la "multprearapidu" unsure.gif

--------------------
+
aditab
post 14 Aug 2007, 19:28
Post #4525

Membru cu titlu personalizat

From: Brașov

QUOTE(MAS @ 14 Aug 2007, 18:53)
Berbecul ... a fost depasit pe contra sens si s-au aplicat succesiv 3 frane bruste, reducandu-i viteza la 0...

Pe aceasta cale ii doresc toata carnea de gen masculin fix in frigiderul lui si al mamicutei lui care a putut sa nasca un asa prost...
*

Pe mine ma enerveaza aia ca tine... I-ai tras-o, nu-i asa? Ce crezi ca a invatat dobitocul? I-ai facut educatie in 7 secunde cat nu i-a facut ma-sa in 7 ani? Data viitoare va fi pregatit si poate ca cineva o va pati mai rau decat tine. Din pacate nu exista strazi separate pentru astfel de specimene razbunatoare... duceti-va pe camp si busiti-va masinile pana va saturati. Sau numai daca vedeti moartea cu ochii va linistiti?
Dupa cum bine zicea altcineva:
QUOTE(kostake @ 12 Aug 2007, 19:45)
Numai pistolari pe aici.Altceva decat legea nu poti sa iei in propriile maini. post-336-1110552449.gif  post-336-1110552449.gif
*

Si ca sa nu credeti ca as fi un sfant, pe la inceputurile soferiei am facut si eu o depasire pe dreapta cu o ciupitura de frana in fata "berbecului", dar numai asa cat sa nu fie nevoit el sa franeze. Prostia mea, caci era o gasca de prieteni iar cateva minute mai tarziu, pe soseaua libera, in timp ce depaseam (legal 100%), unul din amici m-a impins pe camp pe partea stanga a soselei (abia am reusit sa-i evit remorca). Inca putin si idiotul se razbuna definitiv pe mine...

De atunci, orice tampit are liber de la mine sa faca ce vrea el, nu se alege decat cu o injuratura (in barba) din partea mea; eu vreau sa mai traiesc...
Asa ca nu pot spune decat ca tu ai fost ala prost ca te-ai pus cu un cretinoid.
Si nu-ti doresc tie si altor frustrati decat "sa conduceti bine" si sa va vina mintea la cap.

--------------------
Dacia Logan 2007 - Ambition
Honi soit qui mal y pense!
+
OAP
post 14 Aug 2007, 19:50
Post #4526

Membru autentic

QUOTE(han_1.6 mpi @ 14 Aug 2007, 20:08)
daca ala a fost imbecil de ce nu il ignori ?

Sti care-i diferenta dintre ei doi? Nici una. Le doresc sa ajunga pietoni si unul si celalalt.

--------------------
. . .
+
han_1.6 mpi
post 14 Aug 2007, 19:54
Post #4527

Membru autentic

sper sa nu fie pietoni in scaune cu roti....DOAMNE FERESTE... dar la asa mandrie de condus blush.gif

ps: si putin off topic: acum cateva nopti mi-a intrat in curte un vecin beat ( ora 23 )care era enervat ca il latra cainii mei prin gard...si cum a intrat in curte la mine ( proprietate personala ) ? pai simplu: a dat cu picioarele in poarta pana aceasta a cedat. deci a facut ceva galagie. si acum intrebare: trebuia sa il omor cu toporul din dotare ? sau sa il ignor dandu-l afara din curte ??

--------------------
+
OAP
post 14 Aug 2007, 19:56
Post #4528

Membru autentic

Zi merci ca n-a intrat cu basculanta.... biggrin.gif

--------------------
. . .
+
han_1.6 mpi
post 14 Aug 2007, 20:01
Post #4529

Membru autentic

pai sa zica el merci ca aveam musafiri si unul dintre caini care e mai nervos din rasa lui era legat si latra din lant. ca altfel venea si ambulanta.

--------------------
+
hash
post 14 Aug 2007, 21:31
Post #4530

calculatorist

Taximetrist BV xx AND - eram in giratoriu si 'mnealui mi-a taiat calea, intrind fara sa ma vada. I-am facut semn; toate bune si frumoase pana aici, insa individul mi-a franat brusc in fata. Adica tot el greseste si tot el se da rotund !

Alti 2 taximetristi mi-au taiat calea, eu fiind pieton pe zebra.

Da' las' ca ma razbun eu ! La iarna cand o fi polei, sa vezi ce-i chem eu in varful dealului, pe unde n-au dat baietii cu antiderapant, si p'orma le servesc un 'ati vazut ce polei, mie mi-e frica sa merg cu masina pe-aici' 243.gif

This post has been edited by hash: 14 Aug 2007, 21:32

--------------------
- - -
+
315 Pages « < 149 150 151 152 153 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 18:32
Forum Renault