DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 150 151 152 153 154 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

Izzy
post 14 Aug 2007, 22:11
Post #4531

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

Dar cum e atunci cind aveti 'copiloti' fara nici o tangenta cu sofatul?
Azi am dus-o pe maica-mea la servici ca intirziase si cum mergeam eu pe banda 2, vad ca o masina oprita pe banda 1 care voia sa plece; eu l-am ghicit pe respectivul si am incetinit usor (era si drumul varza si n-avea sens sa ma grabesc) ca sa-l las sa iasa, apoi am trecut si eu. Maica-mea imi zice ca sigur m-a injurat ala ca n-am oprit, apoi soferul ridica mina sa-mi multumeasca ca l-am lasat si atunci 'copilotul' primeste 'confirmarea' ca m-a injurat ca mi-a aratat mina. radmasa.gif
Nu ma enerveaza in sensul de suparare, dar ma cam sîcîie comentariile si exagerarile pe care le tot face, chiar daca nu are nici o treaba cu sofatul si mai distrage atentia inutil, asa ca incerc sa ma eschivez de la a-i fi sofer... blush.gif

--------------------
Dacia 1310L 1998
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adip
post 14 Aug 2007, 22:22
Post #4532

Banned

From: Melbourne, Victoria

Izzy: pai asta e la pitici maai, sunt unii copiloti cu carnet care nu se pot abtine sa nu faca gaura in podea pedaland de zor alaturi de cel de la volan smile.gif Unul e tata, de cate ori merg cu el in dreapta baga la greu ambreiaj frana, e foarte activ chiar pe scaunul din dreapta.

L.E. Chiar, nu am vazut pana acum (sau paote mi-a scapat) sa spuna cineva: "Ma enerveaza la culme soferii de pe scaunul din dreapta". Care te mai bagi cu probleme de copilot? smile.gif

L.E. nr.2: Stati asa, ca in curand o sa se suie nevasta-mea la volan, sa vezi panica generala. Si-o sa ma enerveze deci si soferii din stanga mea!

This post has been edited by adip: 14 Aug 2007, 22:41

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Thor1983
post 14 Aug 2007, 23:28
Post #4533

Membru autentic

From: In front of the computer

Prezent aici. "Soferul" din dreapta (tata) e, pe rand: limitator de viteza, semnalizator de gropi, identificator de scurtaturi "lungi". Mama nici ea nu se poate abtine si nici macar nu are carnet.

--------------------
Mazda 6 2017
Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
+
MAS
post 15 Aug 2007, 08:13
Post #4534

Le Bubulateur

From: Bucuresti

@Han: Dac-as avea permis de arma n-as sta sa cheltui bunatate de gloante pe cwrw lui... probabil ca l-as bate cu patul armei daca s-ar ajunge la asa ceva radmasa.gif radmasa.gif

@OAP: Gandind ca tine, asa e... nu-i diferenta, insa cand vezi ca ala o cauta cu lumanarea, si vine sa intre in tine fara sa-i pese, sa te vad cat de calm esti tu la volan in momentele alea si cum il lasi sa te dea fara de pe banda ta pe contrasens ca sa nu te trezesti cu el mulat pe masina ta.... Si vino dup-aia sa ne explici cat de destept esti si cat de mult iti doresti sa te vezi pieton, OK?
Si pana una alta vezi ca nu ti-am zis pan acum ca intre tine si un bou nu e nici o diferenta...Si nu cred ca am vorbit vreodata personal, ca sa poti emite concluzii... Poti emite pirtz-uri daca tii mortis...

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
ovidiusoft
post 15 Aug 2007, 11:33
Post #4535

Membru de sub patura

Hihi, bine ati zis-o pe asta cu cochilotii. Eu fac parte din ambele categorii - ma enerveaza aia care-mi dau sfaturi cand conduc, dar nici nu pot sa ma abtin daca sunt in dreapta... Asa ca vorbesc la telefon, ma joc cu radio-ul, mai bag un Bubbles pe PDA, numai la trafic sa nu ma uit. Doar cand sunt in dreapta, parol! biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
tribunul
post 15 Aug 2007, 12:09
Post #4536

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Ca sa scapati de comentarii, nu-i mai lasati in fata. Asa am rezolvat eu problema, in spate cu ei, de acolo nu mai au vizibilitate asa mare si se reduc spre zero comentariile.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
OAP
post 15 Aug 2007, 12:19
Post #4537

Membru autentic

QUOTE(MAS @ 15 Aug 2007, 09:13)
Si pana una alta vezi ca nu ti-am zis pan acum ca intre tine si un bou nu e nici o diferenta...Si nu cred ca am vorbit vreodata personal, ca sa poti emite concluzii... Poti emite pirtz-uri daca tii mortis...
*

Nu intram in polemici ca... nu e cazul. Dar gandeste-te ca o sa faci figura asta la niste "baieti" d-aia cu bate in masina...desi nu ma indoiesc ca ai si tu una...mi-a facut si mie un bou de asta figura cu ani in urma...eram pe banda a doua si efectiv nu aveam cum sa trec pe prima banda si nici sa depasesc viteza legala...prea mult. Dupa aia sa pus cu franele, sunt calm de felul meu asa ca l-am lasat in plata domnului de idiot. De atunci sunt fericit cand ii stiu in fata nu in spate...cu tdi-ul lor cu tot...sau ciu beamve-ul...who knows?

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Izzy
post 15 Aug 2007, 12:41
Post #4538

Membru incepator

Eram azi cu bicicleta si asteptam frumos in intersectie, la semafor. Sa va fac o idee despre cum e intersectia cu pricina: e o strada mai mare care are 3 benzi pe sens + linii de tramvai si are semafor separat pentru 'inainte' si separat pentru 'la stinga'; a doua strada e mai mica si are doar 2 benzi pe sens, una pentru 'inainte' si una pentru 'la stinga', iar semaforul indica verde atit pentru inainte cit pentru la stinga, in acelasi timp.
Eu eram pe strada mai mica si mergeam inainte, deci eram lipit de bordura. Din sens opus, pe banda din dreapta, adica cea care indica sensul 'inainte' se afla un taxi DSN cu un munte de grasime. La verde, bila slinoasa face stinga fara semnalizare, fara nimic, mai sa ma loveasca, si tot el parea sa fie suparat, cel putin asa am interpretat eu gestul lui de a incerca sa scuipe in directia mea, dar tot ce i-a iesit a fost sa-si imprastie balele pe interiorul parbrizului si pe volan. radmasa.gif

--------------------
Dacia 1310L 1998
+
MAS
post 15 Aug 2007, 13:57
Post #4539

Le Bubulateur

QUOTE(OAP @ 15 Aug 2007, 12:19)
Nu intram in polemici ca... nu e cazul. Dar gandeste-te ca o sa faci figura asta la niste "baieti" d-aia cu bate in masina...desi nu ma indoiesc ca ai si tu una...mi-a facut si mie un bou de asta figura cu ani in urma...eram pe banda a doua si efectiv nu aveam cum sa trec pe prima banda si nici sa depasesc viteza legala...prea mult. Dupa aia sa pus cu franele, sunt calm de felul meu asa ca l-am lasat in plata domnului de idiot. De atunci sunt fericit cand ii stiu in fata nu in spate...cu tdi-ul lor cu tot...sau ciu beamve-ul...who knows?
*

Si sa continuam cu jignirile (stim bine cum sunt caracterizati cei cu bataci prin masina) si inca o data crezi prost... NU, NU am bata in masina (masina cu care merg 90% din timp)... Am in dacie bata care am folosit-o doar pe post de ciocan pentru piesa aia de pe stalp pe care calca "clanta masinii" (nu stiu cum se numeste)... Si o mai folosesc la scosul prafului din banchete... Au fost si cazuri in care as fi putut folosi bata, insa am preferat sa discut problemele si o singura data am folosit pumnii cand respectivul nu stia altceva decat injuraturi de mama si s-a apucat sa dea cu pumnii in masina... Batacul nu l-as folosi pentru nimic in lume la bataie, pentru ca e destul o lovitura data aiurea si poti omori un om...

Asa ca las-o mai moale cu remarcile acide si cu ironia ieftina, pentru ca nu ne cunoastem si emiti pareri total gresite... Cum spuneam mai sus: mai bine te rezumi doar la emiterea pirtz-urilor...

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
C@talin
post 15 Aug 2007, 15:06
Post #4540

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Ce mia placut de taximetristu care ma dus la servis sa-mi ridic masina.Se tot baga si porma off ma bag si eu,stiu ca ma injura toti,da ce sa-i faci laugh.gif .A fost tare ca a recunoscut smile.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Izzy
post 15 Aug 2007, 15:25
Post #4541

Membru incepator

Tocmai m-am evervat o proasta rau de tot, incit m-am abtinut cu greu sa o dau cu capul de bordura. bash.gif death.gif Si nici macar nu e soferita, ci nevasta/mama de sofer, o țață cu chef de cearta.
Eu am luat masina acum vreo 2 sapt si primul loc in care m-am gindit s-o parchez a fost parcarea din fata blocului (bloc cu 3 scari, parcarea in fata la scara 3, iar eu stau la scara 1). Stiind ca locurile sunt publice si ca nu plateste nimeni vreo taxa pentru un loc anume, am parcat in primul loc liber vazut, care din intimplare era primul loc din parcare (cel mai aproape de bloc) si am continuat sa o parchez acolo fiindca de obicei era liber (cind nu era, cautam alt loc).
Zilele astea am avut masina in service ca sai mai faca ceva reglaje pe-acolo si azi am adus-o acasa. Locul respectiv era liber, asa ca am lasat-o acolo. Insa n-am plecat imediat, ci am vrut sa mai testez un pic masina sa vad ce au facut aia la service, timp in care vine o idioata de la scara 3 sa-mi zica mie ca de ce tot ocup locul ala, ca acolo parcheaza sotul ei de 30 de ani (blocul are 22, btw rolleyes.gif ) si ca eu nici nu stiu sa parchez, ca m-am chinuit de citeva ori ca sa o asez (probabil cind testam frinele la masina intram si ieseam in locul ala si asta i-a dat ei impresia ca ma descurc greu) si ca ocup 2 locuri (era evident ca nu incapea decit o masina, poate si o motocicleta) si ca sa o mut de-acolo ca e locul ei. Toate astea pe un ton de cerea pumni in gura. Ii zic frumos (deocamdata nu eram prea afectat de pledoaria ei, deci eram calm) sa-mi arata si mie un act ca ea are vreun drept asupra locului respectiv si ea (pe tonul mai sus mentionat) ca ce act dom'le, ca e la ea in fata scarii si ca eu de ce parchez in parcare si sa ma duc la mine in fata scarii sa parchez masina (pe strada, adica). I-am zis ca daca n-are acte sa ma lase in pace. Atunci ea a zis un 'bine... (las' ca vezi tu)', moment in care a devenit personala treaba si am luat-o ca pe o amenintare in toata regula si n-aveam chef sa ma trezesc cu masina stricata in parcare (mai ales ca am dat multi bani pe masina; multi pentru mine, cel putin). In momentul ala imi venea efectiv sa-i rup capul si sa o calc in picioare de nervi, dar m-am abtinut si m-am urcat in masina si am mutat-o in al loc (astept alt 'propretar de 30 de ani' sa ma frece la melodie).
Daca nu trebuia sa las masina in zona zilnic, ma duceam noaptea si i-o faceam praf, dar s-ar prinde prea usor, asa ca tot ce pot sa fac e sa stau si sa inghit... icon_evil.gif
Oricum, ce ma intriga pe mine e ca nici sotul, nici baiatul nu mi-au zis nimic, desi m-am mai intilnit cu ei acolo cit timp masina mea era pe 'locul lor', dar vine isterica asta si ma scoate din pepeni ca sa-i dau locul. gun3.gif

Mult am mai scris si fara pra mare legatura cu subiectul, dar eram nervos... parca mi-a mai trecut din suparare. sleep.gif

--------------------
Dacia 1310L 1998
+
tribunul
post 15 Aug 2007, 15:35
Post #4542

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(C@talin @ 15 Aug 2007, 15:06)
Ce mia placut de taximetristu care ma dus la servis sa-mi ridic masina.Se tot baga si porma off ma bag si eu,stiu ca ma injura toti,da ce sa-i faci  laugh.gif .A fost tare ca a recunoscut smile.gif
*

Felicitari pt. progrese, "sa-mi", "sa-i", mai e un pic pe la "mia" si "ma", "pe urma", of, ma bag si eu.
Cand mai ai treaba pe la "service" stai frumos la rand.
ph34r.gif

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
marksman
post 15 Aug 2007, 15:45
Post #4543

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(tribunul @ 15 Aug 2007, 13:09)
Ca sa scapati de comentarii, nu-i mai lasati in fata. Asa am rezolvat eu problema, in spate cu ei, de acolo nu mai au vizibilitate asa mare si se reduc spre zero comentariile.
*

Cam asa am facut cu mama, acum vreo sase ani. "Vezi ca vine ala", "ai grija ca ala depaseste", "vezi ca ai un tir in spate". Nu are carnet. La un moment dat m-am saturat de comentariile ei si am tras pe dreapta. Ea: "S-a intamplat ceva? De ce opresti?" la care eu "Pai vad ca te pricepi mai bine decat mine; treci in locul meu si condu!". Saraca mama, s-a inrosit toata si bine nu i-a picat izbucnirea mea, ca dup-aia a tacut tot drumul, insa de atunci si-a invatat lectia si tace. In plus a capatat si incredere in mine; nu de alta dar nu i-am dat niciodata emotii cand a circulat cu mine.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
giany911
post 15 Aug 2007, 17:35
Post #4544

Aproape util

M-a speriat odata mama ... aoleu nevoie mare! Un Passsat a taiat intersectia sa iasa in fata mea ( faceam amandoi la stanga ) eu am ocolit centru imaginar mi-am dat seama de intentia sa si am incetinit, mama era pe bancheta din spate, cand a vazut cum s-a infipt Passatu' a scos un sunet... mai degraba a nechezat, m-a speriat in ultimu' hal. Deci sunt destul de enervanti copilotii ( chiar si pe bancheta din spate )

This post has been edited by giany911: 15 Aug 2007, 17:35

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
C@talin
post 15 Aug 2007, 18:42
Post #4545

Vuay da anu trecut era sa fac un accident mosntru din cazua lu maicamea sad.gif .Eu bazat in sate alergam depaseam o caruta veneam lansat,cand se evdeo masina d epolitie eu no bag in seama da maicamea tipa dintr-odata politia .Eu am pus frana si gata sa intre ala din spate in fundu meu plus in caruta :| .Eu crezand ca e vrun politai care imi facea cu mana sad.gif .Dupa scandalul care i l-am facut atunci nu mai zice nimic daca merge cu mine icon_mrgreen.gif .

--------------------
+
Alexu7
post 15 Aug 2007, 19:44
Post #4546

zân

From: Europa

QUOTE(adip @ 14 Aug 2007, 23:22)
Izzy: pai asta e la pitici maai, sunt unii copiloti cu carnet care nu se pot abtine sa nu faca gaura in podea pedaland de zor alaturi de cel de la volan smile.gif Unul e tata, de cate ori merg cu el in dreapta baga la greu ambreiaj frana, e foarte activ chiar pe scaunul din dreapta.

*

tata dry.gif

asa facea si tata, inca mai face: calca ambreaju, da cu frana, mai semnalizeaza gropi, se asigura pt mine... happy.gif

... acum mai putin, l-am linistit dupa vreo cateva curse infernale 1zhelp00.gif prin oras la ora de varf post-336-1110552449.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
Sony
post 15 Aug 2007, 20:26
Post #4547

Membru autentic

From: Ban Land

Vai de capul meu! Maine merg iar in Pitesti. sad.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
maryus_83
post 15 Aug 2007, 20:44
Post #4548

Membru autentic

From: Brasov

Ahh ce era sa-mi remodelez spoilerul fata acum 10 minute dupa carligul unui retard cu o coaja din 1900 toamna fara stopuri pe frana. gun3.gif

--------------------
Dacia/Reno Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci '08/'12
Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
+
C@talin
post 15 Aug 2007, 20:59
Post #4549

Stai calm,eu era sa intru intr-un aro de politie,la fel fara stop pe frana deloc :|

--------------------
+
Cornel001
post 15 Aug 2007, 21:44
Post #4550

membru belit

O mai iau cand si cand pe maica-mea de la serviciu, uneori exagereaza cand nu e cazul dar asa mai calm, insa acu cateva zile a reusit sa ma enerveze de am tipat sa treaca ea la volan si ca n-o mai iau cu mine tongue.gif

@Sony vorbeste si tu la firma sa-ti instaleze niste bull-bar-uri... da vezi ce le zici cand te intreaba de ce.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
Sony
post 16 Aug 2007, 07:22
Post #4551

Membru autentic

From: Ban Land

Le zic ca am pierdut timpul aiurea pe la politie de trei ori din cauza altora!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
B-38-NFS
post 16 Aug 2007, 10:04
Post #4552

membru

From: BUC -DR TABEREI

luni un nebun cu un matiz (nu zic ca shi eu am o masina asemanatoare )pe la agronominei ,acolo stiti ca e drum mai ingust semnal de dreapta imi zic hai sa reduc ca nu se stie 173.gif si ca de obicei am avut dreaptate cel cu matizul ca sa intre in curte cu semnal de dreapta blink.gif intra de pe banda 1 pe banda 2 ffff larg pe unde veneam eu si face dreapta, frana chestii deci........... gun3.gif noroc ca de data asta am fost inspirat nu aveam decat 40-45km
mullllllllllta carneee in frigider
doamne azi plec iar la Busteni ... ce nebuni oi mai intalni ?? blink.gif

This post has been edited by B-38-NFS: 16 Aug 2007, 10:06

--------------------
spark /chevrolet solenza/dacia 2006/2005 - b-23-REU
NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
+
kaos
post 16 Aug 2007, 12:26
Post #4553

Membru incepator

"Care soferi va enerveaza cel mai tare?"

Soferii de Logan.

--------------------
Daewoo Cielo Owner. :P
+
OAP
post 16 Aug 2007, 12:39
Post #4554

Membru autentic

QUOTE(kaos @ 16 Aug 2007, 13:26)
Soferii de Logan.

harhar.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
B-38-NFS
post 16 Aug 2007, 12:41
Post #4555

membru

From: BUC -DR TABEREI

biggrin.gif

--------------------
spark /chevrolet solenza/dacia 2006/2005 - b-23-REU
NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
+
C@talin
post 16 Aug 2007, 12:54
Post #4556

QUOTE(kaos @ 16 Aug 2007, 13:26)
"Care soferi va enerveaza cel mai tare?"

Soferii de Logan.
*

Pe mine toti cu cielo ca merg cu lampile de ceata pe spate pornite wacko.gif ,da absolut toti merg cu alea pornite si taxiurile smile.gif

--------------------
+
puiu82
post 16 Aug 2007, 13:08
Post #4557

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Mult "respect"domnului sofer de papuc rosu care vroia sa intre in mine azi pe la ora 13 pe sos.Oltenitei.
Domnia sa venea grabit pe contrasens,si l-am suparat cu un flash.
Norocul lui ca ma grabeam si ca tin la masinuta.

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
kaos
post 16 Aug 2007, 14:23
Post #4558

Membru incepator

QUOTE(C@talin @ 16 Aug 2007, 12:54)
Pe mine toti cu cielo ca merg cu lampile de ceata pe spate pornite  wacko.gif ,da absolut toti merg cu alea pornite si taxiurile smile.gif
*

Catalin, catalin si eu te iubesc...
Si crede-ma, eu unul nu as merge niciodata cu lampile de ceata aprinse decit daca ar fi absolut necesar (ceata puternica). Pina acum nu am avut ocazia sa le folosesc. Oricum obsesia asta cu lampile de ceata am mai observat-o pe la diversi, cred ca e doar invidia ca Cielo are si Logan nu. (sau are?) biggrin.gif
Personal eu nu am vazut nici un Cielo cu lampile de ceata aprinse asa la misto, nu stiu pe unde tot ii vedeti voi pe astia. unsure.gif

--------------------
Daewoo Cielo Owner. :P
+
sorin_f39
post 16 Aug 2007, 14:47
Post #4559

Ferrari fan

From: Galați

M-a enervat ieri o obosita ce conducea un VW Passat, BZ - nu stiu cat - GYA sau DYA. La intersectia de la Piata Sudului a trecut pe rosu (era verde pentru pietoni)!!!!! Proasta vorbea la celular si pur si simplu a trecut pe rosu!!! I-au umplut pietonii la greu frigiderul. Pur si simplu nu i-a pasat de nimic!

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp Dynamique 1.6 16V (2007) - GL
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
OAP
post 16 Aug 2007, 15:12
Post #4560

Membru autentic

QUOTE(kaos @ 16 Aug 2007, 15:23)
Personal eu nu am vazut nici un Cielo cu lampile de ceata aprinse asa la misto, nu stiu pe unde tot ii vedeti voi pe astia. unsure.gif
*

Din Logan asa se vede wink.gif . ia-ti si tu unu` si-o sa fi nervos pe tine insuti tongue.gif

--------------------
. . .
+
315 Pages « < 150 151 152 153 154 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th June 2025 - 08:32
Forum Renault