Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(B-38-NFS @ 30 Aug 2007, 08:33) ![]() ![]() care pe bulevard acu 10 min era sa se urce pe mine ,eu pe banda 2 el pe 3 a tras pur si simplu de volan sa intre in fata mea ,am crezut ca a ocolit pe cineva pe dar nu era nimeni ...........era sa fiu prins intre troleibuz si el ........de unde dracu va luati carnetele domnilor ???? ![]() ![]() ![]() ![]() Adica nenea ala cu Transitu' de militie? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Deci avem asa, intr-un drum de 10 minute:
- una bucata trecere de pietoni, pietoni pe carosabil, io am oprit, un alfa romeo cu numere de italia m-a depasit frumos sperand sa calce bietii oameni (noroc ca s-au uitat aia) - locatia: sens giratoriu de r.a.h.a.t pe calea bucuresti la iesirea din oras. Concluzie: numai fraierii opresc la trecerea de pietoni. - Carpatilor, spre intersectia cu Alecsandri. 2 benzi pe sens, eu pe banda I. In fata mea opreste un tip, fara semnalizare, sec, pur si simplu. Eu claxon. Se da ala jos, ii arat semnu' de oprirea interzisa. Se uita la semn, imi arata 'semnul pacii', incuie rabla si se carabaneste intr-un magazin de piese auto. Nervos, bineinteles, injurandu-ma. Concluzia: daca ai treaba undeva lasi masina fix in fata acelui undeva, adevaratii soferi trebuie sa dovedeasca ca ei 'este' buricu' soselei. Sa zic mersi ca n-am luat bataie. Primaria + Politia - noapte buna dragilor .. dati-ne amenda ca am depasit cu 10km/h viteza de 50km/h pe drumul spre Metro din Cristian, asta o sa fluidizeze traficul si o sa preintampine accidentele. Yuck ! |
--------------------
-
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Boul cu berlina care pur si simplu a ignorat "Cedeaza trecerea" de pe straduta de pe care iesea si a ignorat si masina subsemnatului care venea regulamentar, si cu farurile aprinse pe deasupra, de pe un drum cu prioritate, obligandu-ma sa fac "testul elanului".
Macar am scapat intreg, fara nici o zgarietura, doar cu o spaima groaznica! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
@hash: La ce sfantu' v-au pus aia sensul ala giratoriu nu pot pricepe... da' e o experienta viscerala sa incerci sa treci de el... Cand l-am vazut, obisnuit fiind cu semaforul, am intepenit. Si asa am ramas o buna bucata de timp, incercand sa socotesc pe unde sa ma duc ca sa o iau tot inainte si sa ajung... la Carrefour
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Intamplare de acum vreo 2 zile: am intrat intr-un sens giratoriu cu 3 benzi si vroiam sa merg inainte. Dupa sens drumul se facea in 3 directii, deci m-am incadrat pe banda din mijloc. La vreo 20 de m dupa ce am intrat in sens(unul destul d mare de altfel) vine unul tare din spate....trece prin stanga mea si surpriza....imi taie fata ca sa faca dreapta. Franez....la limita sa nu-l lovesc. Dupa ce trece si se duce in continuare taiind fata la inca o masina de a franat si ala....accelerez sa-mi continui drumul si SURPRIZA....la nici 5-6 m in continuare aceeasi faza trasa la indigo:altul care a venit prin stanga mea tare si mi-a taiat fata ca sa se duca tot in dreapta...frana iar de la mine....de m-am oprit de tot in mijlocul rondului. Am avut noroc ca am scapat fara masina lovita. Deh...si specimene d-astea intalnesc mereu. Se intampla sa tai si eu rondul...dar doar atunci cand e liber....in rest imi pastrez banda si daca e nevoie sa o schimb semnalizez sa stie si cel din spate ce vreau sa fac.
Si inca o chestie...care pe bune de o inteleg....si mi s-a intamplat de cele mai multe ori cu soferii de bucuresti. In situatiile in care sunt pieton....nu de putine ori cand vreau sa trec strada si ma angajez in traversare pe zebra sunt masini care in loc sa incetineasca accelereaza in continuare....de sunt nevoit sa alerg pe trecere ca sa nu-mi zdreleasca picioarele, asta in conditiile in care soferii ma vad de la distanta si au loc destul sa franeze in siguranta. Dar probabil tine tot de fenomenul Bucuresti... |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Salutari de "bine" tuturor "smecherilor" care depasesc coloanele oprite la semafoarele aferente lucrarilor de pe drumurile nationale trecand pe rosu si mai ales "bastanilor" care se intorc in tara in vacanta de rupt in figuri dupa un an de cules capsuni.
Multa "sanatate" si doamnei/domnisoarei cu Tuareg care azi-noapte intre Sinaia si Ploiesti a depasit numai pe linie continua. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mai nou ma enerveaza soferii care au tupeul fenomenal sa iasa cu masina pe strada in acelasi timp cu nevasta-mea
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Ci_co |
![]() ![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(Sony @ 25 Aug 2007, 19:56) Prostul pana nu e si fudul nu e prost destul! <span class='edit'>26 Aug 2007, 10:34:</span> Sa va arat si niste poze cu roscata mea dupa ce a fost violata de turc! <span class='edit'>26 Aug 2007, 10:39:</span> Alte poze Ita mah la el abia ti-a sters vopseaua si tu gata dauna totala ![]() Mama mi-ai zis tu ca e lovita dar nu ma asteptam asa rau se pare ca turcu a fost mai tare ![]() Bine ca mai pot vorbi cu tine ! Hai sa ma ti la curent cu masina ca am nevoie de piese de up-graduri ![]() V-am salutat ! aaaa si urasc taximetristii care parcheaza pe 2 locuri sau ocupa o banda !! Si urasc sa conduc sambata si duminica ...prietenii stiu de ce ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Ca sa nu va copii stiti ce persoane ma enerveaza cel mai tare acele persoane care fac parte dintr-o institutie menita sa faca ordine pe drumurile publice din our sweet country cu strazi largi si fara gropi.Acele persoane se numesc "POLITISTI"
Si daca nu am suparat pe nimeni (daca am suparat chiar nu-mi pasa) si nu o sa iau ban in urmatoarele zile o sa va povestesc cum am incasat 2 puncte pentru ca nu am purtat centura de siguranta. De fiecare data cand plec cu masina nu uit sa imi pun centura dar iata ca in una din zile am uitat.Am plecat din fata blocului si cad sa fac drepta la statuie (venam de pe oituz, cei din bacau stiu despre ce e vorba) ca sa intru pe str n balcesu vad pe nenea gaboru in mijlocul starzii.Prietena mea mi-a atras atentia ca nu am centura si am vrut sa o pun atunci dar bineinteles ca nenea curcanu cum avea ochi de vultur a vazut ca nu o am si m-a oprit si mi-a dat si acest premiu de 2 puncte.Culmea e ca in timp ce nenea scria pv-ul a trecut pe langa mine multi fara centura si multi care vb la tel pe care bineinteles nu i-a bagat in sema. As da un sfat domnilor care ar trebui sa se ocupe de siguranta paticipantilor la trafic: orpiti ma fratilor si masini straine nu numai dacii, ce naiba codul rutier e numai pentru cei cu dacii??????????????? |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Mda ai dreptate stau cam prost cu limba noastra cea de toate zilele.Asta e se mai implanta, ma scuzi in tampla.Ma parca se scria legat nu?
![]() |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Nu m-a enervat deloc, ba chiar a fost foarte amuzanta doamna din Vectra care oprise masina in mijlocul sensului giratoriu si dadea prioritate de dreapta .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
hash |
![]()
|
@Ionut
Te enervezi degeaba. 1. Era vina ta 2. Ti-a facut un bine pentru ca in felul asta n-o sa mai uiti niciodata sa-ti pui centura. Nu pot sa conduc fara centura nici 10m, 'lipseste ceva'. |
--------------------
-
-
-
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
QUOTE(hash @ 3 Sep 2007, 13:29) @Ionut Te enervezi degeaba. 1. Era vina ta 2. Ti-a facut un bine pentru ca in felul asta n-o sa mai uiti niciodata sa-ti pui centura. Nu pot sa conduc fara centura nici 10m, 'lipseste ceva'. Nu m-am enervat pe faptul ca am luat amenda.Asta e m-a prins cu mata in sac, merit pedeapsa.Ma enerveaza faptul ca nu sunt corecti cu toti participantii la trafic.De ce pe mine ma opreste si pe ala cu bemveu ![]() Sa va mai povestesc o faza: Imi pare rau ca nu am avut in momentul ala o camera foto sau video la mine. Veneam cu ai mei de la tara.Mergeam de la Tic Tac spre centru.In fata noastra un bemveu ![]() |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
nu .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...probabil ca ala din bemveu era tot gabor de-al lor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
as zice ca daca era gabor avea mai multe trese decat ala ce batea pas de patrula, sau era un smenar in mana cu ei..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
Kojak |
![]()
|
..sau asa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ma enerveaza babele in Seaturi galbene...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Cei care blocheaza intersectiile, care desi vad clar ca nu au unde intra, o comit cu maxima nesimtire. Oameni buni, incercati sa nu faceti ca ei. Si incercati sa-i educati si pe cei de langa voi, rude, prieteni, cunoscuti, sa nu intre in intersectie daca isi dau seama ca nu au cum sa avanseze mai mult.
Sa incercam cu totii sa ne folosim creierul, sa incercam sa dovedim ca romanii, mai ales bucurestenii, nu suntem doar niste biete vite microcefale! Va multumesc |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu am rezolvat-o : NU MA MAI ENERVEZ, aplic regula : "E de la ei", "Las-o bai ca merge asa"
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
hash |
![]()
|
he-he, la bucuresti mai treaca-mearga, stai sa vezi in provincie probe de nesimtire, apropos de blocat intersectii. stau toti unu-n f.u.n.d.u.l aluilalt pe banda II, cum ar veni, desi banda I e libera si s-ar debloca astfel intersectia
|
--------------------
-
-
-
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Sunt multe cazuri în care se oprește în locuri nepermise, cu blocarea consecutivă a circulației, dar cu semnalele de avarie aprinse.
Lăsând la o parte urgențele, foarte rare, de altfel, de multe ori mi-a venit să mă dau jos și să întreb cât de gravă e avaria și cu ce îl pot ajuta pe respectivul... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
bcg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 18 May 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(adip @ 4 Sep 2007, 10:52) Cei care blocheaza intersectiile, care desi vad clar ca nu au unde intra, o comit cu maxima nesimtire. Oameni buni, incercati sa nu faceti ca ei. Si incercati sa-i educati si pe cei de langa voi, rude, prieteni, cunoscuti, sa nu intre in intersectie daca isi dau seama ca nu au cum sa avanseze mai mult. Sa incercam cu totii sa ne folosim creierul, sa incercam sa dovedim ca romanii, mai ales bucurestenii, nu suntem doar niste biete vite microcefale! Va multumesc Eu as vrea ca atunci cand ma opresc pentru ca nu pot trece de intersectie, sa nu ma mai claxoneze bizonii din spate si sa aiba rabdare sa se elibereze. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca bizonii n-au rabdare si te claxoneaza, ce faci?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Trece si se roaga sa nu il prinda ailalti la inghesuiala
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(hash @ 4 Sep 2007, 10:30) he-he, la bucuresti mai treaca-mearga, stai sa vezi in provincie probe de nesimtire, apropos de blocat intersectii. stau toti unu-n f.u.n.d.u.l aluilalt pe banda II, cum ar veni, desi banda I e libera si s-ar debloca astfel intersectia asa e, sunt unii asa adormiti de-mi vine sa-mi iau campii, am condus si in Bucuresti, si zic eu 50% din soferii de aici nu s-ar descurca acolo. De ~1 luna am inaugurat primul sens giratoriu din Deva, trec zilnic pe acolo, si o data la 2 zile vad cate un accident, in genul ca habar nu au unii cum e cu prioritatea in sens(adica multi opresc in sens sa acorde prioritate, si multi care intra in sens cred ca li se cuvine acea prioritate), sau intra in el invers, adica pe stanga ![]() ![]() This post has been edited by argon: 4 Sep 2007, 13:34 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 17:51 |