Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
balanel |
![]()
|
||
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cei care nu semnalizeaza sunt idioti
![]() cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() cei care nu semnalizeaza sunt idioti ![]() Daaaa, mare dreptat ai, problema e ca sunt din ce in ce mai multe specimene dintr-astea ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu-s mai idioti ca aia care semnalizeaza intr-o parte dar se duc in alta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(AmunDei @ 17 Sep 2007, 08:22) [...] cu luminile de ceata. Sincer nici eu nu inteleg...de ce le folosesc din ce in ce mai multi participanti la trafic. Fiindca sunt din ce in ce mai multi idioti cu carnet, simplu.20 Sep 2007, 00:08: QUOTE(Andrul @ 17 Sep 2007, 17:50) Sunt criminali baietii astia care se baga la semafor in intersectie chiar daca astfel o blocheaza. Baieti si fete, fara deosebire. Parca totusi femeile sunt ceva mai prudente, anticipeaza mai bine si abordeaza cu mai mult creier intratul in intersectii.QUOTE(luck33ro @ 19 Sep 2007, 08:35) Pe mine cel mai rau ma enerveaza idiotii care blocheaza intersectiile din Bucuresti si de aiurea, atunci cand stiu ca nu se poate trece prin ele, fiind blocate Daca s-ar lua carnete PE LOC pentru blocatul intersectiilor am avea un bucuresti foarte aerisit, o placere sa conduci in el. Probabil peste 95% din soferi ar sta pe bara cel putin o data din cauza asta.QUOTE(FireChief @ 19 Sep 2007, 19:20) cei care nu semnalizeaza sunt idioti Cei care blocheaza intersectiile sunt complet idioti si merita batuti pe pielea goala cu funia udata in apa cu sare. Romanul nu poate fi educat decat cu parul, e prea fudul sa inteleaga de vorba buna.![]() This post has been edited by adip: 19 Sep 2007, 23:08 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Astazi alta faza...mergeam pe o strada cu vreo 40 la ora asa....si urma sa fac stanga....din fata mea liber...semnalizez.....dau a doua....si dau sa intru pe strada. Cand colo ma trezesc cu un oltcit de pe strada care vroiam eu sa intru, care facea si el tot stanga, numai ca nici macar nu franase....d-apoi sa se uite daca e liber. Efectiv mi-a taiat fata in cel mai mare hal de am tras o frana si m-am oprit direct in mijlocul strazii ca sa treaca idiotul. Noroc ca nu aveam trafic din fata....ca degeaba l-as fi ferit pe el...ca sigur m-as fi busit cu altul. Pe cei cu proiectoarele si fazele lungi nici nu-i mai mentionez....ca deja m-am obisnuit...
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(adip @ 19 Sep 2007, 22:59) Cei care blocheaza intersectiile sunt complet idioti si merita batuti pe pielea goala cu funia udata in apa cu sare. Romanul nu poate fi educat decat cu parul, e prea fudul sa inteleaga de vorba buna. In afara acestor nesimtiti care sunt clar si handicapati mintali putem pune la socoteala si politia romana care nu-si face datoria, sa-i umple de puncte si amenzi pe toti cretinii care blocheaza intersectiile, stiind f. bine ca nu pot trece prin ele. De asemenea si faptul ca nu exista si nici nu se vrea sincronizarea semafoarelor din Bucuresti. De aici rezulta toata circulatia haotica in Capitala!!! Ambuteiaje, blocari, haos, scandal, circulatie pe contrasens, accidente, nervi....Cred ca le convine situatia asa cum e! Avem cu ce ne umple timpul sa nu stam sa ne gandim la coruptia, mafia, manevrele lor politice de rahat, ...samd This post has been edited by luck33ro: 20 Sep 2007, 08:09 |
--------------------
**
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Ma enerveaza cretinul cu logan duba sau cum i-o zice, rosu cu numar de cluj, care m-a depasit azi dimineata la semaforul de la ceasu' rau, dupa ce-am plecat de la semafor pe intervalul cat tine intersectia si mi-a franat in fata ca el vroia sa faca dreapta dom'le. De ce m-o fi depasit nu stiu.
20 Sep 2007, 18:32: Si am uitat sa va spun ca ma enerveaza cretinii care se zgarcesc la 5 mii de lei vechi si in loc sa parcheze in parcarea de la Orizont vin aici la mine pe strada si-mi blocheaza locul meu de parcare, ca asa i-a invatat mama lor sa fie economi. This post has been edited by TheFastOne: 20 Sep 2007, 18:32 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Azi m-a lasat masca un dobitoc cu BMW X3: era al doilea la semafor, avea in fata o dubita, pe rosu, coloana din dreapta. Se baga pe trotuar (!), am crezut ca vrea sa vireze la dreapta pe strada. Cind colo, ocoleste un stilp, semaforul si ajunge in mijlocul intersectiei. Da inapoi si opreste imediat in fata dubitei (max.30 cm). Apoi a urmat ceva incredibil: s-a dat jos din masina si s-a dus la un chiosc sa-si cumpere tigari, probabil.
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
deci sa revin cu postarea din pagina anterioara :
duminica trecuta ma indreptam spre casa pe calea Mosilor pe la ora 19:30 mergeam eu linistit cand in dreptul la statia de troleu Fainari iese una cu un suzuki din stanga mea pe ambele benzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by B-38-NFS: 21 Sep 2007, 08:12 |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
luck33ro |
![]()
|
LOOOOL ce faza tare...am pus-o fratilor Au ajuns femelele la putere. SA vina politiaaaa!!!
![]() |
--------------------
**
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
CAlm calm,fata a scos limba,spunandu-ti tie ca e experta cu limba
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B-38-NFS @ 21 Sep 2007, 08:09) deci sa revin cu postarea din pagina anterioara : duminica trecuta ma indreptam spre casa pe calea Mosilor pe la ora 19:30 mergeam eu linistit cand in dreptul la statia de troleu Fainari iese una cu un suzuki din stanga mea pe ambele benzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() super tare !!!!! tipa era calma deoarece nu a realizat ce era sa faca.. si cand nu stii nu te doare nu? sunt multe astfel de soferite.. din nefericire.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(B-38-NFS @ 21 Sep 2007, 09:09) eu sa ma duc dupa ea sa ai zic dc tot esti vaca proasta nici macar nu sti sa conduci .o ajung in momentul ala TRAGE DE VOLAN DREAPTA SA INTRE IN MINE Si daca intra in tine care era problema? Ai cautat-o cu lumanarea, mai Zorro mic care esti tu ![]() In loc sa-ti faci tu dreptate singur, ce-avea daca ignorai proasta? Ii ziceai ceva in gand ca sa te racoresti si gata. Dar nuuuuu, masculul priceput la sofat, la fotbal la pus carnea pe gratar nu poate dom'le sa treaca peste rusinea de a i se taia fata fara ca el sa nu reactioneze in cel mai pur stil vinatoresc. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B-38-NFS @ 21 Sep 2007, 08:30) probabil ca nu a realizat cat de mult s-a apropiat de tine.. sunt multe persoane care nu aproximeaza deloc bine distantele.. exista in ultima instanta si acea categorie de soferite care constientizeaza cat de mult gresesc dar trec razand peste "experiente" deoarece situatia sociala le permite.. |
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(sonycu @ 21 Sep 2007, 09:28) sunt multe astfel de soferite.. din nefericire.. Din nefericire numarul soferilor ghiolbani il depaseste net pe cel al soferitelor proaste, iar asta e o problema cel putin la fel de mare. |
--------------------
*
*
|
B-38-NFS |
![]()
|
QUOTE(adip @ 21 Sep 2007, 08:35) Din nefericire numarul soferilor ghiolbani il depaseste net pe cel al soferitelor proaste, iar asta e o problema cel putin la fel de mare. da ms. oi fi eu ghilolban cum zici dar eu daca cineva imi zice /face nu trag de volan sa intru in el sa fi sigur de asta cu toate ca am casco si nu imi e greu . eu incerc sa evit pe toti destepti /prosti care se cred mari soferi . apropo nu imi place fotabalul . This post has been edited by B-38-NFS: 21 Sep 2007, 08:41 |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
|
|
adip |
![]()
|
B-38-NFS: nu m-am referit la tine direct, ci la numarul imens, in continua crestere, de soferi ghilobani. In special in bucuresti, unde fudulia si nesimtirea a ajuns la cote alarmante. Ieri pe barbu vacarescu un cretin de la pbn, cu un audi allroad, ceva sef probabil pe acolo, a blocat cu mare tupeu si nesimtire fara margini intrarea pe o strada laterala. Porcul era in dreapta mea iar in spate avea loc sa dea ca sa lase o alta masina sa intre pe strada. Dar nicicum nu a dat in spate ca sa-i faca omului loc sa treaca. Ce trebuia sa fac, sa ma dau jos la el?
21 Sep 2007, 09:46: QUOTE(B-38-NFS @ 21 Sep 2007, 09:36) eu incerc sa evit pe toti destepti /prosti care se cred mari soferi . Pai din ce scrii, tu ai provocat-o pe tipa, nu ai evitat-o.In fine, ideea e: lasati-o mai moale cu tendintele astea de justitiari This post has been edited by adip: 21 Sep 2007, 08:46 |
--------------------
*
*
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(adip @ 21 Sep 2007, 08:44) B-38-NFS: nu m-am referit la tine direct, ci la numarul imens, in continua crestere, de soferi ghilobani. In special in bucuresti, unde fudulia si nesimtirea a ajuns la cote alarmante. Ieri pe barbu vacarescu un cretin de la pbn, cu un audi allroad, ceva sef probabil pe acolo, a blocat cu mare tupeu si nesimtire fara margini intrarea pe o strada laterala. Porcul era in dreapta mea iar in spate avea loc sa dea ca sa lase o alta masina sa intre pe strada. Dar nicicum nu a dat in spate ca sa-i faca omului loc sa treaca. Ce trebuia sa fac, sa ma dau jos la el? pai cam da.. si acum nu te pripi.. nu am spus sa te dai jos la el (ca oricum sus nu poti ![]() |
--------------------
Ex Dacia
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@...NFS: ai gresit, mai. Nu se sta la discutii - cind ai ajuns-o trebuia sa bagi citeva suturi in portiera (asa de buna-ziua) si pe urma direct un cap in gura urmat de citeva lovituri bine tintite cu piciorul. Sa se invete minte sa mai circule pe aceeasi strada/in acelasi oras/in aceeasi tara cu tine, stoarfa dracului!!!!
Apropos: e vreo legatura intre numele tau pe forum si jocul ala in care lumea invata sa conduca? Si ne mai miram ca vezi Doamne nu suntem civilizazti pe sosele. Fratilor: civilizatia- respectiv toleranta "se implementeaza" incepind cu fiecare din noi. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
B-38-NFS |
![]()
|
ok am inteles va doresc drum intins si cat mai putine evenimente neplacute .
a fost nr de la vechea masina .nu are nici o legatura cu jocu acela de care pomenesti asa am cumparat masina . This post has been edited by B-38-NFS: 21 Sep 2007, 09:02 |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
.. pe undeva pe forum citisem cum tine lumea bate si bulane de cauciuc pe sub scaune .. unde incadram astfel de 'soferi' care n-au alte 'argumente' ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.968 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am pepper spray pt auto aparare. in ultimii 3 ani 2 tampiti au vrut sa intre peste mine. cu pistolul m-am linistit ca nui de mine, bata iara, dar un sprey este minunat. cred ca o sa mai imi cumpar si un electrostunt asa de 60mii amperi ca sa ii adorm pe portiera.
deci intelegeti doar de autoaparare. in ambele dati eu nu am fost vinovat cu nimic. prima data ca nu am lasat pe unu cu x 5 sa intre in fata mea dupa ce a ocolit coloana cap coada, si in dreptul scuarului de tramvai se gandise sa intre-mai mult era sucarit ca nu iil bagam in seama, si pe unu ca il claxonasem ca imi taiase calea si s-a simtit jignit si ma invita la bataie ca sa-si spele rusinea- cum el regele soseleleor din pantelimon. sincer in ambele cazuri am vrut sa ma dau jos 1-1 deci 50%-50%(am 80KG la 1.83-*deci nu sunt mic) sa ii rup moaca-dar se merita. dupa discutii cu sotia, prieteni etc, am ajuns la concluzia ca nu se merita. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Me enerveaza cei doi idioti cu "a seiz" care ieri si azi au facut stanga de pe banda din dreapta mea. Cel de ieri s-a enervat ca l-am claxonat si m-a blocat in intersectie pana au venit cei din dreapta peste mine. Inainte sa plece mi-a aratat cu degetul aratator propria-i mecla. In cazul in care nu stiam, sa aflu atunci unde salasluieste inteligenta lu' jmekeru'.
Ma mai enerveaza si babalacul fosilizat care azi in timp ce stateam la stop a bagat in marsarier si mi-a lovit bara din fata. Ma enerveaza de asemenea si baba care azi a blocat circulatia pe o straduta si pentru ca am claxonat-o m-a trimis la dracu. Am intrebat-o de ce ma dracuieste si mi-a zis ca ea a iesit din tara si ca doar romanii sunt mitocani. Cred ca se referea la propria-i persoana. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi... imi aduc aminte doar doua faze:
- "B-dul" Polizu, dinspre Buzesti spre Gara, o tipa vine pe contrasens, trage dreapta in fata coloanei si trece (inca pe rosu) la dreapta spre Grivita. - "B-dul" Titulescu, inainte de intrarea in Victoriei, un tip vine de pe "prelungirea" Dr. Felix si fara sa se asigure da sa o ia spre pasaj. Eu mergeam spre piata ("pe sus") si era sa intru in el. La clanxonul meu mi-a pus si o frana ca sa imi arate ca a inteles ce era sa faca... |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
luck33ro |
![]()
|
Aici se lasa cu ridicat permise ...au cojones fetele astea, de numa...Si isi mai iau si apararea (macar ptr.asta merita laudate si ele) - vezi @adip
![]() |
--------------------
**
|
|
eurro |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
asta imi aduce aminte de alta faza tare, la intersectia Grivitei cu Polizu, se da verde la semaforul de pe Grivitei, in fata mea o alta masina, eu a doua, un Mercedez ultimul model si ultimul racnet, face stanga pe Occidentului, in intersectie ia fata la toti, omul din fata mea claxoneaza, fata pune frana, pleaca iar putin, se opreste pana la urma, trece masina din fata mea, si cand sa trec si eu accelereaza si blocheaza tot sensul, buuun, eu claxonez deschid geamul si ii spun ca eu am verde si ea rosu, intersectandu-ne, fata incepe sa rada si isi ia mainile de pe volan aratandu-mi ca asta e, eu ce era sa fac, incep sa rad si eu si ii fac semn sa treca, si daca tot radeam i-am mai spus ca era misto sa fiu intr-o toroapa de 5 milioane si sa nu imi tina franele, apropo era blonda tara si frumoasa, trec intersectia, dinspre straduta de la Mac tasneste un opel alb, bineinteles cu o tanti la volan, fara sa se uite, kamikaze in cer mai pur stil, pun frana civilizat, claxonez si ii fac semn ca e nebuna si ca trebuie sa imi acorde mie prioritate, buuun, acum vine partea cea mai interesanta, incepe sa tipe la mine si sa gesticuleze, ca ce am cu ea de ce nu o las in pace, ca ea vrea sa treaca, daca tot am ras in intersectie, mai puteam rade si la 10 metri dupa, asa ca am lasat-o in boii ei, pe urma mi-a trecut rasul, si bazat pe experienta pot spune ca numarul inconstientilor si jmekerilor creste alarmant, si eu m-am cam saturat ca pe sensul meu, banda mea si prioritatea mea sa pun frane bruste etc sa nu intre vre-un bou/vaca in mine sau eu in ei. si de aia stau si ma intreb de ce dracului taman tot cu bun simt si respect legile rutiere, cand atatia altii nu o fac si ii doare la bascheti.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Era sa calc azi un pieton lejer, m-am oprit in portofelu' lui. Om la vreo 50 de ani traversa strada FOARTE agale la Ramnicu Sarat acolo unde e piata ( nu e singuru dar altii mai stau un pic pe linia de tramvai sa se asigure ), omu' nostru mergea lejer ( trecerea de pietoni defapt semaforul era cu vreo 50 - 70 de m mai in fata ) iar eu veneam cu aprox 60 km/h. Cand am pus o frana ... s-au speriat 2 batranici care erau pe linia de tramvai, alea au zis ca il calc. Si amuzant este ca nenea asta NICI NU S-A UITAT IN DREAPTA sa vada ce se intampla desi eram la 10 cm de el. Norocul cred ca a fost faptul ca mi-am schimbat placutele de frana recent si au tinut franele bine. Acum ma gandesc ca poate era surd doar asa se explica, ori sinucigas.
Si am inteles ca nu scapi bazma curata daca, calci pe cineva chiar daca nu e pe trecere. Ce inconstienti umbla liberi prin Bucuresti ( nu doar SOFERI ). This post has been edited by giany911: 21 Sep 2007, 19:00 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:17 |