Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
zamolxes |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|||
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
apropo de stilul in voga "sunt mort la volan" 2 prieteni s-au facut p**a intr-o seara si s-au gandit sa mearga in Crush, au plecat morti din Nav. soferu' cel putin era mort, au facut 7 min din navodari pana in cta, dar pe bd-ul Lapusneanu s-a rupt firu cand i-a filat radaru' cu 110 km/h ...s-au mai luat in gura si cu politistii
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
azi doar doua faze mai interesante:
1. Plec de la Bucuresti la Ploiesti. La iesire din Balotesti, eram pe banda a 2a depaseam o masina. In fata mea, cam la 30-40m, de pe banda I iese unu fara semnal ca sa il depaseasca pe ala din fata lui. Am stat in spatele lui o bucata buna din Saftica pana cand a apucat el sa se uite in oglinda laterala. Concluzia mea a fost ca nici macar nu s-a uitat in oglinda cand a iesit de pe banda I. Daca se uita ma vedea ca vin cu viteza un pic mai mare decat el si se retragea pe banda I. Dar asa m-a vazut in spatele lui doar dupa cateva sute de metri. Asa-mi trebuie, daca nu mai dau flash-uri ![]() ![]() 2. Intorcandu-ma de la Ploiesti, intre Balotesti si Otopeni mergeam pe banda a IIa in spatele unei dube asteptand sa gaseasca loc pe banda I sa il pot depasi. La un moment dat in dreptul Petrom-ului ala nou, duba depaseste un mercedes si ajunge in dreptul unei skode. Aici cred ca am pierdut eu o parte din actiune. Cert este ca in urmatoarele 2 minute nu mi-a venit sa cred: duba, mercedesul si skoda au inceput sa se dea unii la altii pe sosea. Din cate mi-am dat eu seama ala cu skoda gresise cu ceva, dar nu stiu cu ce. Cert este ca la un moment dat mercedesul a tasnit printre mine si skoda si a inceput sa il scoata pe asta de pe sosea. In momentul ala nu stiam ce sa fac. Am vrut sa depasesc, dar cand am vazut ca ala cu duba il sicaneaza pe ala cu skoda de pe banda I si dupa aia a tasnit si mercedesul am zis ca nu e de mine. Asa ca am pus frana, le-am dat distanta si m-am tras pe banda I. Totul a durat maxim 10-20 de secunde, dar fiind prins la mijloc fara nici o vina, puteam sa imi busesc masina nevinovat. Baga-mi-as picioarele in mentalitatea noastra sanatoasa. aaaa, ca sa nu va mai spun de unu care in Potigrafu a depasit pe banda "de fuga" de pe partea dreapta. Chiar pe astia ii vad camerele alea smechere? Ca era chiar in dreptul lor. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Astazi pe a2,unu mai grabit cu un mertan,care era in spate statea calm, na mai avut rabdare sa fac si eu o biata depasire si sa pus in spate si dai flash,porma in fata mea frana :| . Hmm mentalitate de tigan
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
M-au enervat doi cretini azi. Ma deplasam frumos pe Harmanului catre Triaj. Aglomeratie mare, vreme nasoala, banda I ocupata cu masini parcate.....
Eram in dreptul IUS cand vad un papuc oprit pe dreapta cu avariile puse si un reno megan negru cum depaseste papucu si parcheaza in fata lui. Soferul meganului se da jos si-l ia la palme pe soferul papucului, care om ceva mai in varsta, n-a ripostat prea vehement. Nu cunosc motivul pentru care s-a ajuns la palme si injuraturi. Probabil aglomeratia a intins nervii tuturor la maxim, ca si pe ai mei de altfel. Intre timp nenea militianu din intersectia cu Vlahuta a dat drumul la circulatie pe sensul meu asa ca a trebuit sa o iau din loc si n-am urmarit sfarsitul scenei. Oricum toata scena m-a dezgustat la maxim si m-a facut sa ma intreb: Incotro ne indreptam ? Cum da ploaia cum nu mai avem loc pe strazi ? Ce vom face peste cativa ani ? Dar la anul ? Ne luam la bataie in intersectii ? |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cre ca era Demonu Lamaii in spatele tau si el se stie ca nu suporta fumul produs de Dacii, ca ala pute. Si apoi nu putea sa astepte pana te taraiai tu cu 140km/h pe banda II.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Ma rog, daca tie ti se pare amuzant, hai sa radem
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau sa ne luam de gat pe strada
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(C@talin @ 19 Oct 2007, 20:18) Astazi pe a2,unu mai grabit cu un mertan,care era in spate statea calm, na mai avut rabdare sa fac si eu o biata depasire si sa pus in spate si dai flash,porma in fata mea frana :| . Hmm mentalitate de tigan ![]() Era vorba de postul lui C@talin, dar te-ai bagat tu inainte sa apuc eu sa scriu ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
TheFastOne |
![]()
|
My bad then
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Acum mai ma faci si tigan
![]() Si acuma trebuie sa zic ca motorul de 1310 este un fel de Cocolino sau ce? Da dom' le pute de mori , dau drumul la recirculare cand ampe unul in fata. Pe autostrada merg cu 130 constant , nu imi plac cascadoriile , mai ales cand mai sunt o gramada de "profesionisti" la treaba.... Solenza Rulz , imperator. This post has been edited by LemonDemon: 19 Oct 2007, 20:34 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Era vorba de mertzan, nu de tzigan. Si oricum ar fi fost vorba de mentalitate nu de nationalitate.
![]() Sunt si 1310 care put a catalizator ..alea cu injectie. ![]() Partea cu Solenza e adevarata: 'eftin si bun' ![]() This post has been edited by nh1980ro: 19 Oct 2007, 20:38 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai nu-l inervati ca acu scrie cu rosu
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bre da n-am 1310
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
LemonDemon |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 19 Oct 2007, 20:37) Era vorba de mertzan, nu de tzigan[are rima asa ca te iert, noi lautarii punem pret pe asta]. Si oricum ar fi fost vorba de mentalitate nu de nationalitate[Paunescu mic si rau]. ![]() Sunt si 1310 care put a catalizator ..alea cu injectie. ![]() Partea cu Solenza e adevarata: 'eftin si bun' ![]() 19 Oct 2007, 20:43: QUOTE(C@talin @ 19 Oct 2007, 20:38) Bre da n-am 1310 ![]() ![]() ![]() This post has been edited by LemonDemon: 19 Oct 2007, 20:43 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Daca tot vrei sa faci o treaba il lovesti in roata din spate..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
Ce conteaza ca e de 1,4, l-am ajuns eu din urma pe fraier porma,bine pana la 160,ca porma a murrit masina
![]() <span class='edit'>19 Oct 2007, 21:47:</span> QUOTE(nh1980ro @ 19 Oct 2007, 21:45) Daca tot vrei sa faci o treaba il lovesti in roata din spate.. ![]() Pai asta froiam sa fac sa-l sperii putin ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 19 Oct 2007, 20:48 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
LemonDemon |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 19 Oct 2007, 20:46) Ce conteaza ca e de 1,4, l-am ajuns eu din urma pe fraier porma,bine pana la 160,ca porma a murrit masina ![]() Si tu esti ferm convins ca pe respectivul il interesa ce faci tu? In cazul acesta au scos astia de la Dacia o editie speciala , ca m-au depasit azi peste 10 Logane.... ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 August 07 ![]() |
Pana acum nu am zis decat povestioare cu prosti / proaste aici... ceva mai general ar fi: Soferii care ma enerveaza foarte tare, mai ales pe drumurile nationale, sunt cei care INTAI pun franaa.... si ABIA APOI binevoiesc sa semnalizeze ca opresc, parcheaza, vireaza, etc
|
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum o ora m-a enervat un prost cu un Matiz, mi-a taiat fata de 2 ori in 20 de m, la fantana in Piata Unirii. A doua oara mai aveam 10 cm si-l pocneam stanga spate. Pana aici m-a enervat el.
Dupa care m-am enervat eu pe mine, pentru ca m-am comportat ca un prost, si dupa gandul fugar de a nu pune frana si de a-l lovi usor, cat sa derapeze (bine ca mi-a trecut), l-am fugarit pana in Piata Alba Iulia si l-am injurat si am urlat la el sa traga pe dreapta, de saracul om pusese deja mana pe telefon. Nu mai fac... cred... si sper ca nici el sa nu mai faca. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Apropo de asta, am vazut azi un logan pe spatele caruia scria 1,4 Mpi
![]() ![]() ![]() Evident se vedea clar autocolantul rosu lipit peste i. Dar ce sa insemne oare acel i rosu ? ![]() This post has been edited by TheFastOne: 20 Oct 2007, 17:18 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
IDIOT
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 20 Oct 2007, 18:14 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine punctat Alydor...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
mikimanaiute |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 March 07 From: Bucuresti ![]() |
stai lin ovidiusoft ca sunt destui in bucuresti care fac dinastea
|
--------------------
hyundai accent
1,5 crdi
2007
- b 39 hyu
|
|
TheFastOne |
![]()
|
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Alydor |
![]()
|
No offence da' si tedei tot in I se termina ...
![]() Dar macar ala e din fabrica scris... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
TheFastOne |
![]()
|
Si inseamna ceva
![]() ![]() Dupa cum am vazut ca mai nou exista si dci. Deduc eu c-ar avea mai multi cai. Este ? Dar sa inrosesti i-ul de la Mpi mi se pare o dovada crasa de taranism. |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
azi mergeam cu cineva cu masina...noi pe drum cu prioritate..si intra in intersectie o vaca intr-un Mertan........intra si dupaia se asigura....oameni mai tampiti ca astia nu cred ca mai sunt.....
cred ca o sa faca un accident..si o sa fie primul si ultimul in ahlul in care conduce |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:27 |