Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ma amuza faptul ca atunci cand e cazul multi nu folosesc proiectoarele si stopurile de ceata, ca de exemplu ieri, cand am intalnit cateva break-uri, culori inchise si stopurile de pozitie de abea se vedeau de chiaore ce erau, in schimb sunt convins ca daca era soare si frumos, isi aprindeau toti proiectoarele intr-o veselie, asa si m-au mai amuzat smecherii care in coloana, in conditii vitrege de trafic, flash-uiau intr-o veselie ca ei erea in masini bengoase si se grabea!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Au inceput sa ma enerveze soferii care isi forteaza intrarea ( in intersectii / pe drumul cu prioritate venind de pe cel cu cedeaza trecerea ). Vrei nu vrei stai sa opresti ca nu stiu ei cat au botul masinii de lung sau nici nu ii intereseaza. IDEEA e sa intre ei ca se grabesc! Restu' participantiilor pleaca la distractie.
S-a suparat un nene cu un Cielo argintiu asa de tare ca nu l-am lasat sa intre de pe o straduta laturalnica ( pe la Ramnicu Sarat catre Distor ) de parca cine stie ce crima am comis. Mentionez faptul ca inainte sa nu il las pe el lasasem pe alti 2 sa intre. This post has been edited by giany911: 22 Oct 2007, 19:49 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pe mine nu ma mai enerveaza nici un sofer... Nici aia cu 1310 care au aprinse in permanenta stopurile de ceata, nici aia care circula seara doar cu proiectoarele de ceata aprinse, nici aia care forteaza ca vor sa intre , nici aia care opresc in fata la CEC pe harmanului si blocheaza o banda intreaga, nici aia care uita sa semnalizeze.. Nu ma mai enerveaza nici aia care se baga in fata la semafor... Mi-au devenit indiferenti..De ce sa imi consum eu neuronii pentru lipsa lor de neuroni si circumvolutiuni???
Suma respectelor, pentru ceilalti... Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Esti in nirvana, Alydor...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu sunt... dar de ceva vreme mi-am propus sa nu ma mai enervez in trafic pentru toti tampitii... Daca face unu o boacana , ca de exemplu forteaza intrarea de pe o strada laterala il las dar il si aplaud in asa fel incat sa vada , aplaudatul ala face mai mult decat 10000 de injuraturi... Sunt cei care iti cer voie din priviri sa intre... Cand am posibilitatea ii las...
Suma respectelor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
xcss |
![]()
|
Da... perfect de acord. Daca ar fi sa ne enervam pe toti aproximativii de pe drum, ne-am lasa 90% din neuroni pe asfalt... Pacat ca majoritatea nu percep ironia subtila...
|
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
Crezi ca nu o pricep??? o pricep mai bine decat se lasa sa o vada... Eu de obicei plec la o anumita ora de acasa. in 90% din cazuri trec pe langa o anumita intersectie cu o straduta laterala , la o anumita ora... Ghici cine este la intersectie? Acelasi personaj ca si ieri . Culmea este ca nu mai forteaza intrarea ci asteapta sa se termine coloana si intra...
Nu vreau sa ma mai enervez in trafic !!! NU merita sa imi fac eu sange rau si sa imi creasca tensiunea ca X sau Y e idiot. Crezi ca astia scapa de multe ori cu fortatul? Pana gasesc un nebun la care sa nu ii pese de masina si intra in ei si ii face praf... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
xcss |
![]()
|
Imi aminteste de pustiul cu Cielo care mi-a iesit pur si simplu in fata de pe strada secundara, zilele trecute... se baza probabil pe ABS-ul meu... dupa privirea pe care i-am acordat-o si modul in care a bagat capul in pamant, nu cred c-o sa mai faca a doua oara... adica sper...
|
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Azi am stat 45 de minute in preajma unei matizoase. Tot timpul a avut telefonul sudat de urche.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
si sa te mai miri de cate accidente sunt....
astia cu telefonul la ureche, cei care se baga aiurea or sa faca un accident...there must be only one...al doilea nu o sa mai apuce.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mi-a placut de unu' cand ma intorceam de la Curtea de Arges, apropo de vorbit la telefon. Omul conducea o masina de serviciu, lucra la Butan Gas parca. Oricum tare tipul, statea in spatele unui camion, drumul cu putine locuri de depasit, el nu prea lasa nici loc sa-l depasesc intai pe el apoi camionul. Pana la urma am prins liber si cand l-am depasit am vazut cea mai cretina faza. Omul practic tinea cu mana stanga telefonul la urechea dreapta. Asta o mai faci prin casa, dar nu la volan. Sa nu veniti cu explicatia ca n-auzea decat cu cea dreapta, ca atunci bine mersi putea sa il tina in acea mana. Nu sa se chinuie(il vedeam cum se chinuie sa tina pe drum masina, d-aia mergea si extrem de inconstant.
Recunosc s-a intamplat sa mai vorbesc si eu la telefon, ma rog sa raspund si sa spun ca-s in trafic, daca e ceva important sa si discut cateva secunde, dar sa palavragesc niciodata. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
astia care vorbesc la telefon in timp ce tin covrigu' in mana sunt inconstienti......
apropos de enervat: azi am strada cu prioritate mergeam cu 35 LA ORA ERAM IN A 2 A deci aveam viteaza mica. de pe drumul cu cedeaza' intra un idiot de elev clasa 12 a cu opel corsa si desi avea cedeaza si l-am claxonat etc el mia taiat calea intro veselie....norocul meu ca am avut viteza mica si am putut frana....l-am intalnit mai apoi la destinatie si l-am tras de limba cum se cuvine.fara menajamente. ps: tare rebel tineretul din ziua de azi ![]() This post has been edited by han_1.6 mpi: 22 Oct 2007, 23:49 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 August 07 ![]() |
QUOTE(radian @ 21 Oct 2007, 22:34) Si ce rezolvi cu asta? Il ajuti eventual sa intre in vreun pom sau alta masina si il mai si pe constiinta dupa aia... Glumeam... nu ma intelege gresit.. nu sunt atat de idiot incat sa aprind fazele in fata lu unu, oricat de incostient o fi el.... da 1-2 flashuri tot ii dau... |
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
poate sa aprinzi faza in fata unuia nu in fata lu' unu'....mama nene ce limba romana...scuza-ma frate dar nu ma pot abtine.
This post has been edited by han_1.6 mpi: 23 Oct 2007, 00:55 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
Ce-i aici nene... "pruteanu in direct"? ... sunt student... mi se permite sa vorbesc o romana mai stricata
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
xcss |
![]()
|
Numai daca esti student la Politologie, sau cum ii mai zice... aia, noa, de unde ies politicieni... In cazul asta chiar se impune sa vorbesti incorect...
|
--------------------
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Liviu-Razvan: asa-i ca te consideri in elita intelectuala? (ca, vorba ceea, esti student...). Si se stie ca elitele pocesc limba, curata n-au decit s-o tina academicienii - si mai ales "prostimea".
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
1. NU.. nu ma consider in nici o elita
![]() 2. Oamenilor... eu glumeam cu romana stricata.... calmati-va |
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
lasa-l ca a avut sedinta de partid si e inca nervos ca nu l-au numit secretar general... o sa-i treaca.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 23 Oct 2007, 00:49) astia care vorbesc la telefon in timp ce tin covrigu' in mana sunt inconstienti...... apropos de enervat: azi am strada cu prioritate mergeam cu 35 LA ORA ERAM IN A 2 A deci aveam viteaza mica. de pe drumul cu cedeaza' intra un idiot de elev clasa 12 a cu opel corsa si desi avea cedeaza si l-am claxonat etc el mia taiat calea intro veselie....norocul meu ca am avut viteza mica si am putut frana....l-am intalnit mai apoi la destinatie si l-am tras de limba cum se cuvine.fara menajamente. ps: tare rebel tineretul din ziua de azi ![]() atat de speriat era saracu ca ti-a marturasit ispasit ca e intr-a 12-a si vine de la scoala si ca era cu gandu la bac ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Aseara am mers in spatele unui opel parca b-50-hot, de la automarcus pantelimon pana la doamna ghica la avion nu a dat un singur semnal macar, nici la schimbari de banda (sia facut cateva) nici la schimbarea directiei de mers. Masinile opel nu se livreaza cu tot cu semnalizator?
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 23 Oct 2007, 00:49) astia care vorbesc la telefon in timp ce tin covrigu' in mana sunt inconstienti...... apropos de enervat: azi am strada cu prioritate mergeam cu 35 LA ORA ERAM IN A 2 A deci aveam viteaza mica. de pe drumul cu cedeaza' intra un idiot de elev clasa 12 a cu opel corsa si desi avea cedeaza si l-am claxonat etc el mia taiat calea intro veselie....norocul meu ca am avut viteza mica si am putut frana....l-am intalnit mai apoi la destinatie si l-am tras de limba cum se cuvine.fara menajamente. ps: tare rebel tineretul din ziua de azi ![]() Daca aveai viteza nu se baga. Asa te-a vazut ca vii ca babacu' si s-a bagat. Eu mai joc 'the chicken' uneori cu nesimtitii care vin pe contrasens ca sa ajunga ei primii la semafor. Pana acum toti s-au retras pe banda lor cand m-au vazut ca vin ![]() ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
azi era sa ma calce un dobitoc pe trecerea de pietoni...desi a vazut de la distanta ca trecea lumea pe acolo....i-am tras o injuratura si ii urez sa ajunga ....sub o basculanta...cu prima ocazie....
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, ma enerveaza tot mai tare fosilele nesimtite care au impresia ca li se cuvine totul. Indiferent ca sunt la volan sau pe jos. Aseara eram la semafor si se face intai rosu la pietoni si verde la mine. Un mos cu o baba dau sa se arunce pe rosu. Turez un pic motorul pentru a-i antentiona. Cand m-am pus in miscare mosul a inceput sa dea cu pumnii in tabla masinii si s-a infipt sa traverseze prin spatele masinii mele dupa ce eu am oprit sa dau prioritate pietonilor de pe trecerea din acelasi sens cu mine (din dreapta). Atunci, in prostia mea, fiind enervat de marlania lui am bagat masina in marsarier si am dat inapoi 10 cm pentru a-l speria. Dinozaurul a mai dat doi pumni in masina si-a continuat traversarea nesimtita.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Ce bine-l inteleg pe Sony... in fiecare dimineata intalnesc si eu asemenea specimene, care isi inchipuie ca au prioritate de piata, de parca fuge castravetele de pe taraba daca ei nu trec la 15 metri de trecere... si mai si injura...
|
--------------------
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cum s-ar zice ai jucat "the chicken" cu mosu...si ai pierdut!
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Sony |
![]()
|
Inrtr-o seara rulam pe Moinesti. Cand m-am apropiat de o spalatorie situata pe partea stanga a drumului vad un kinder pe scuter care iese in tromba din spalatorie. Nu m-a deranjat faptul ca nu avea casca ci ca a iesit larg spre dreapta ajungand pana pe contrasens, adica in fata mea. Claxonam disperat, dar ciumpalacul era foarte preocupat sa priveasca peste umar spre macacul care il fugarea din spalatorie. Pentru ei era doar o simpla harjoneala.
Bai, cretinilor, lasati-ma naibii in pace! Nu aveti decat sa va sinucideti in alta parte! cautati un tren ca sa nu va mai chinuiti! Acum doua saptamani alt idiot d-asta voia sa se urce in portbagajul meu. M-am saturat de inconstienti!!!!! 24 Oct 2007, 09:55: Da, bre, am pierdut! Mi-am pierdut cumpatul si nu merita fosila senila atata atentie! This post has been edited by Sony: 24 Oct 2007, 08:55 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Sony, eu cred ca ti-ar prinde bine sa te muti undeva la tara....
![]() E atata liniste si scapi de tumultul orasului... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Sony |
![]()
|
M-as muta fara sa ezit.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:52 |