Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
in legatura cu omorarea unor familii nevinovate....
nu tin eu bine minte sau a fost un caz cand una cu o masina de teren..park era sotie de senator? a lovit o masina si au murti toti membri familiei, mai putin mezina? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sotia lui paunescu
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
bciprian82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 16 September 07 ![]() |
ma enerveaza soferii care au ceva cu taximetristii pe cand ei ar trebui sa aiba permis numai de duminica. incercati sa priviti lucrurile si din prisma taximetristului.
daca mergi cu un taxi ai pretentia sa se opreasca in fata magazinului sau pe o strada foarte ingusta chiar daca in zona respectiva e interzisa oprirea. a si inca ceva, de multe ori ii spuneti taximetristului mult prea taziu sa opreasca sau sa vireze si va mirati ca pune frana brusca sau ca nu semnalizeaza. invatati codul rutier si codul bunelor maniere pe sosea daca vreti sa fiti respectati. asta e valabil pentru toti soferii |
--------------------
dacia
Sandero
2016
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 11 Nov 2007, 21:18) in legatura cu omorarea unor familii nevinovate.... nu tin eu bine minte sau a fost un caz cand una cu o masina de teren..park era sotie de senator? a lovit o masina si au murti toti membri familiei, mai putin mezina? ....si hahalera a scapat basma curata...a recitat Paunescu ceva versuri probabil ![]() oricum tanti paunescu s-a angajat la vremea respectiva, parca, sa fie tutorele mezinei si sa o sustina financiar ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Daca spuneti dv........invatam.
Daca sunteti taximetrist,aflati ca atestatul ala nu va da dreptul sa va considerati stapanul soselelor si ca dl.client poate sa coboare si 10-15 m mai departe de magazin,scara de bloc sau alt obiectiv. Meseria mea nu e departe de taximetrie,dar macar masina mea e dotata cu maneta de semnalizare si stopuri de frana,si culmea nesimtirii FUNCTIONEAZA ,isi fac datoria pt.ca soferului nu ii este lene sa le foloseasca ![]() ![]() This post has been edited by puiu82: 11 Nov 2007, 21:38 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ti-ai gasit locul unde sa militezi pt drepturile taximetristilor
![]() nu este ceva un forum, un club al taximetristilor? ![]() sa ne infiltram ![]() LE: am gasit! AICI reguli de bun simt pt clienti ![]() This post has been edited by Alexu7: 11 Nov 2007, 21:50 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(bciprian82 @ 11 Nov 2007, 21:09) ma enerveaza soferii care au ceva cu taximetristii pe cand ei ar trebui sa aiba permis numai de duminica. incercati sa priviti lucrurile si din prisma taximetristului. Tu da eirport! 12 Nov 2007, 00:15: Uite mentalitate de taximetrist in linkul dat mai sus: ![]() Cred ca un taximetrist e mai indreptatit sa se planga de aceasta situatie decat un client care e intr-o statie taxi si e refuzat de cativa taximetristi. Bai, urangutanilor, aveti dreptul de a refuza o cursa? ![]() This post has been edited by Sony: 12 Nov 2007, 00:15 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
geo49thx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 7 February 07 ![]() |
soferi de la firmele de paza
|
--------------------
dacia
1410 Li
2000 berlina
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
Ma intreb oare daca un client ii cere unui taximetrist sa-si dea foc acesta chiar isi da foc
![]() Ar fi bine sa facem o petite si inainte sa dai examenul auto sa bage si examen de inteligenta |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
pentru taximetristi( care fie vorba sunt cei mai indisciplinati soferi in traficul urban) : sa imi spuna si mie articolul si paragraful din codul rutier care prevede ca clientul poate sa ii dea voie sa incalce toate regulile rutiere pentru a putea ajunge din punctul a in b.
pentru tov. politistii (care stau in intersectii): de ce nu sunt opriti in trafic conducatorii auto care nu respecta indicatia benzii pe care se afla. Sa fiu mai explicit pe banda de mers inainte (semnalizata corespunzator) ei fac viraj la dreapta, parca se incalca ceva pe acolo prin codul rutier NUUU???? |
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca as avea o grenada, as arunca-o din mers (dupa ce i-am scos cuiul) peste labarii astia care asfalteaza. Cum e posibil ca dupa o asfaltare sa existe portiuni unde diferenta de inaltime sa fie de 3-4cm??? Mai mult, timp de cel putin o luna sa nu se ia nicio masura. Aseara am urcat pe o portiune din asta de sosea cu vreo 40 la ora. Cam cu o luna inainte, s-a intamplat acelasi lucru in acelasi loc, doar ca eram cu alta masina
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
O porțiune din asta este la Câmpia Libertății pe Baba Novac în ambele sensuri, căutați să o evitați pe căt de mult posibil.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Cel mai tare azi m-a enervat o baba cu o SN care a blocat traficul pe Transilvaniei ptr ca i-a fost lene sa dea inapoi 2 metri..mai facea vaca si figuri..
Eu stiam ca mai intai se iese si dupa aceea se intra.. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru domnii taximetristi: sugeti de bacsisul ala incat ati fi in stare sa opriti si in mijlocul intersectiei pentru un leu in plus. In loc sa va educati clientii si sa ii invatati ca masina cu care merg (chiar daca nu o conduc clientii ci taximetristii) este in trafic si trebuie sa respecte niste reguli (mai ales daca vreti sa nu va ia cineva carnetul) voi le cantati in struna pentru 2 gologani in plus!
si sunt sigur ca peste 80% din clienti v-ar intelege daca le-ati explica frumos ca nu puteti face chiar toate lucrurile pe care vi le cer ei. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
Eu cred ca 99% ar intelege
![]() ![]() This post has been edited by micutu82: 13 Nov 2007, 22:30 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
azi mergeam cu tramvaiul pe la podul de butelii
coada de masini de 1 km, inclusiv idioti pe linia de tramvai.. ne-au depasit prin stanga, au taiat de jdemii de ori calea tramvaiului...ingrozitori sofer in intersectie un idiot de politist statea in masina(nu scria pe ea politie) si calatorii tipau la el sa dirijeze intersectia...dar omu de aia s-a miscat....oricum, nu a facut mai nimic, decat sa incurce mai rau circulatia |
--------------------
Dacia
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 14 Nov 2007, 19:03) azi mergeam cu tramvaiul pe la podul de butelii coada de masini de 1 km, inclusiv idioti pe linia de tramvai.. stii tu fie ca vrem sa recunoastem sau nu, soferii care fac a treia banda pe linia de tramvai mai elibereaza traficul. Ca daca ar sta si aia la coada pe cati km s-ar face coada? Si apropo de liniile de tramvai.. Care-i faza cu ele? Ca nu inteleg. In nici o tara cu apa calda nu mai exista porcariile astea, la ce ajuta? Daca ar fi metrou usor ca linia 41 as mai zice, scurteaza, nu stai in trafic, etc, dar astea care sunt contruite pe mijlocul drumului... ce avantaj au ca nu imi pot da seama? Merg pe curent? pai si troleul merge... In loc sa le scoatem de tot ca sa mai facem benzi pentru masini ca si asa sunt prea multe, noi contruim DIN NOU linii de tramvai... Suntem indemnati sa mergem cu bicicleta la servici. Pai bine frate dar mai bine sa mergem cu calul ca e mai comod. Noi involuam in loc sa evoluam? In loc sa faca strazi pentru toate masinile, ei construiesc linii de tramvai si restrictioneaza si mai mult traficul? Suntem in urma rau de tot... Zicea un politician la intrebarea unui ziarist: Romania merge pe drumul cel prost sau pe drumul cel bun? Si ala face: merge incet pe drumul cel bun. Eu as zice mai degraba ca merge incet pe drumul cel rau cu idiotii care conduc diverse actiuni. ps: cand ploua n-au cum sa lucreze, dar cand e soare si frumos de ce pana mea nu mobilizeaza tot arsenalul de oligofreni sa termine mai repede pasajul vietii de la basarab??? Las ca merge asa, ca fieru beton la iarna rugineste, da n-are nimic, ca la primavara il scoatem si asa ne mai facem si noi de munca, mai luam niste bani de la buget, ii mai frecam si pe soferi vreo 2-3 ani cu gropile si tot asa... mergem inainte. Luav-ar dreq de idioti ca-mi rup masina prin gropile astea de cenzurat prin capitala europeana bucuresti.. Ar fi trebuit sa intram in UE in 2200 nu in 2007 la ce mentalitati si ce organizati suntem. Numai bine, Hai ciao. |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@Retype:
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 August 07 ![]() |
QUOTE(Retype @ 14 Nov 2007, 20:05) Suntem indemnati sa mergem cu bicicleta la servici. Pai bine frate dar mai bine sa mergem cu calul ca e mai comod. Noi involuam in loc sa evoluam? In loc sa faca strazi pentru toate masinile, ei construiesc linii de tramvai si restrictioneaza si mai mult traficul? Suntem in urma rau de tot... Sa stii ca unele tari mai dezvoltate zic ca asta e viitorul.... cat mai multe biciclete... si cat mai multe mijloace de transport electrice sau care functioneaza pe combustibili alternativi. |
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
prefer de multe ori sa folosesc ratb-ul decat super-masina din dotare, saptamana asta am folosit si ieri si alartaieri ratb-ul, DAR, pe curent sau motorina, la 3 mijloace de transport diferite pe care le-as fi putut lua am asteptat juma de ora sa vina unul prea-plin, si cand i-am atras atentia maimutei de la volan m-a luat cu am fost si eu la weceu frate! pai si juma de ora ma primato? atunci care e avantajul meu? ca intarzii la serviciu? ca plec cu cel putin juma de ora mai devreme? ca inghet ca boul in statie? ca stau inghesuit de am invatat yoga in ratb? in momentul in care mi se ofera conditii sunt total de acord sa circul cu ratb-ul unde imi permite timpul si traseul in locul masinii personale, pana atunci nu! iar cu bicicletele sa circule alesii neamului pe frigul asta ca eu nu sunt matsochist!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
in alte tari se incurajeaza mersu pe bicicleta nu din cauza aglomerari orasului, ci pentru a face sport si pentru poluare. Dar la noi se fac piste de biciclete cu toate ca nu circula nimeni pe ele, dar sa se mai cheltuie niste bani.
Stie cineva cum se circula in centrul New-York-ului? Impecabil, nici nu se compara cu bucuresti. Si nici nu incape comparatie ca marime. Dar in Londra? Dar in Amsterdam? Aha... deci cu totii ne dam seama ce de kkt e in romania |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
dar depasirile exact langa stop asta e deranjant...imagineaza-ti ca sofer sa iti taie un tembel fata, de pe banda 1 pana pe banda 3(care nue xista, de fapt e contrasensul) , la asta ma refer in mod special...si ca politistul nu facea nimic.
pot sa va spun cum e in San Francisco.....nu exista coada la stop, sa spunem 3 masini uan dupa alta, maxim 5...mai mult nu am vazut...nici in centrul orasului, nici la periferie |
--------------------
Dacia
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Retype @ 14 Nov 2007, 23:07) in alte tari se incurajeaza mersu pe bicicleta nu din cauza aglomerari orasului, ci pentru a face sport si pentru poluare. Dar la noi se fac piste de biciclete cu toate ca nu circula nimeni pe ele, dar sa se mai cheltuie niste bani. Stie cineva cum se circula in centrul New-York-ului? Impecabil, nici nu se compara cu bucuresti. Si nici nu incape comparatie ca marime. Dar in Londra? Dar in Amsterdam? Aha... deci cu totii ne dam seama ce de kkt e in romania Well, in New York si Londra e inghesuiala, dar macar nu se claxoneaza si nu se agita lumea asa rau. Iar pistele de biciclete de la noi din Bucuresti de multe ori se termina prin stalpi in intersectii sau trotuarul are bordura de 20cm inaltime sau trec peste canale care nu au capac sau sunt masini parcate peste ele sau circula pietoni sau..... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
In seara asta la 22.10 niste idioti intr-o masina de politie au luat fata unui Audi in intersectie la Lujerului. Tipul cu Audi i-a evitat si a daramat un stalp cu semafor, iar gaborii imputiti au plecat in tromba ca sa nu li se vada numarul!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bciprian82 @ 11 Nov 2007, 21:09) ma enerveaza soferii care au ceva cu taximetristii pe cand ei ar trebui sa aiba permis numai de duminica. incercati sa priviti lucrurile si din prisma taximetristului. daca mergi cu un taxi ai pretentia sa se opreasca in fata magazinului sau pe o strada foarte ingusta chiar daca in zona respectiva e interzisa oprirea. a si inca ceva, de multe ori ii spuneti taximetristului mult prea taziu sa opreasca sau sa vireze si va mirati ca pune frana brusca sau ca nu semnalizeaza. invatati codul rutier si codul bunelor maniere pe sosea daca vreti sa fiti respectati. asta e valabil pentru toti soferii va rog sa mergeti in Franta de exemplu ca acolo am mers cu taxiul foarte mult, in special in Juan les Pins sau Cannes si sa vedeti ce inseamna taximetrie -nu te lasa sa te urci in fata orice ai zice tu -nu opreste daca ii faci cu mana pe strada nici daca te pui in fata lui, taxiul se ia numai din statie sau faci comanda -nu opreste daca in zona respectiva e oprirea interzisa sau alt indicator care interzice oprirea -sunt imbracati intr-un anume fel -nu refuza curse de 500 de metri (nu a fost intentionata doar ca nu stiam ca sunt atat de aproape de acel loc ![]() -etc deci ca sa revin fara a generaliza si ma refer doar la unii anume - la noi nu sunt taximetristi , la noi sunt niste jigodii ca la unii daca te uiti ti se face frica care cred ca strazile sunt ale lor si atat. QUOTE(Retype @ 14 Nov 2007, 20:05) stii tu fie ca vrem sa recunoastem sau nu, soferii care fac a treia banda pe linia de tramvai mai elibereaza traficul. Ca daca ar sta si aia la coada pe cati km s-ar face coada? uitati ca eu nu vreau sa recunosc si va pun o intrebare : ce fac acei soferi care "usureaza" traficul la apropierea de o intersectie ? |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Retype, singurul motiv pentru care ai putea sa dai NY ca exemplu e ca nu se claxoneaza ca la noi. In rest nu-ti face griji, nu circula nici caini cu covrigi in coada si nici traficul nu e asa lejer pe cat crezi.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mai adaug o rasa de soferi: aia care se baga in intersectie, chiar daca e blocata.
Si de asemenea cei care ii clacsoneaza pe cei care nu intra in intersectie daca e verde, chiar daca vad si ei ca nu e loc. |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:28 |