Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
La traficul nostru infernal toate manevrele sunt dubioase...nu cred ca se poate merge in spiritul regulamentului nici 5 minute
![]() |
--------------------
**
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Uite asa se mai tradeaza cate unul!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Zise infailibilul lup moralist...
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Sony |
![]()
|
Nu am zis ca sunt perfect, dar chiar asa nu mi se intampla sa circul corect maxim 5 minute!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 16 Dec 2007, 12:40) La traficul nostru infernal toate manevrele sunt dubioase...nu cred ca se poate merge in spiritul regulamentului nici 5 minute ![]() nu se poate nici 5 minute tu mergi regulametar si te trezesti cu un janes cocalares in mertzan luat in leasing ca iti baga XXXX in gat... cand merg prin tara ok frumos lejer regulamentar dar cand intru in bucuresti spun asa "Gata incep sofatul de Bucuresti" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu vreau să mă gândesc cum o să se circule mâine mai ales că o să se cristalizeze zăpada peste noapte.
Noroc că mi-am cumpărat și eu un spray din acela de dezghețat să nu mai stau ca un popândău dimineața 15 minute pe langă mașină să pot intra, cum am pățit vineri. Vă urez succes tuturor celor cu drum prin București mâine. Sper să iși facă datoria cei cu plugușoru' în seara asta, să putem circula cât de cât normal mâine. Mașina mea nu e nici echipată cu gume de iarnă, ci cu pocnitorile alea de Montana ... patinează ca o sanie. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
balamuc din seara asta in trafic maine nici nu vreau sa ma gandesc, oricum nu pre imi pasa ca maine sunt mai toata ziua cu duba de 3,5 T in oras
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Sony |
![]()
|
Pe oricare din masinile tale!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX
1979 berlina/2003 Confort ... la tăți ni greu...
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
La trecerea de pietoni îl prinde
![]() Totuși nu putem să generalizăm și să zicem că toți șoferii încep să încalce regulile de circulație așa des, și așa grav. Încă ceva, mie astăzi mi s-a părut că îmi patinează mașina la plecări de pe loc și un pic în curbe, sunt singurul sau ... vi s-a întamplat și vouă, în București mă refer, pe bulevardele mari ? This post has been edited by giany911: 17 Dec 2007, 21:24 |
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
pe mine ma enerveaza toti cei care merg cu masina prin Bucuresti
as vrea sa fiu singur in fiecare moment in trafic ce tot umbla lumea cu masina , nu pot si ei sa stea acasa eu am treaba da restul .......... |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
- B-81-XXX
2007 Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(router @ 17 Dec 2007, 21:28) pe mine ma enerveaza toti cei care merg cu masina prin Bucuresti se stie ![]() QUOTE(router @ 17 Dec 2007, 21:28) as vrea sa fiu singur in fiecare moment in trafic pe lumea ailalta poate, ca pe asta iti mancam ficatii restul soferilor ![]() QUOTE(router @ 17 Dec 2007, 21:28) ce tot umbla lumea cu masina , nu pot si ei sa stea acasa eu am treaba da restul .......... Da' stai tu acasa, na! ![]() Mie chiar mi-a placut lunea asta prin bucuresti, pe traseul meu a fost mult mai liber decat de obicei, strazi curate, masini putine, o desfatare ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
alexstef |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 March 07 From: De unde se da ora exacta ![]() |
Azi pe Iuliu Maniu(Bucuresti) m-a enervat una cu un Infinity sau ceva asemanator ca s-a bagat sa-mi taie calea, eu stand pe loc in coloana si ea iesind de pe un drum lateral. Nu i-am dat prioritate pentru ca a fost prea tupeista (s-a apropiat la 2 cm de masina mea) si promit sa-mi iau tanc data viitoare cand ma intalnesc cu ea.
P.S. Imi plac femeile,dar nu in trafic!!! This post has been edited by alexstef: 18 Dec 2007, 03:04 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
dCi 2015
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
L-am injurat pe un bou cu break de dimineata, care nu avea nici o taina privind prioritatea la intrarea in sensul giratoriu.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(giany911 @ 17 Dec 2007, 21:21) La trecerea de pietoni îl prinde ![]() Totuși nu putem să generalizăm și să zicem că toți șoferii încep să încalce regulile de circulație așa des, și așa grav. Încă ceva, mie astăzi mi s-a părut că îmi patinează mașina la plecări de pe loc și un pic în curbe, sunt singurul sau ... vi s-a întamplat și vouă, în București mă refer, pe bulevardele mari ? Il prind si la neacordare de prioritate...acolo e f. relativa treaba ![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 18 Dec 2007, 11:08 |
--------------------
**
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am stat aseara dupa un bou care vroia sa faca dreapta pe Theodor Pallady 3 minute dupa ceas, de ce?
A trebuit sa se incadreze musai pe banda a treia, prima banda, care era libera ii statea in gat si astfel a blocat toata intersectia. P.S. ca sa nu se trezeasca vre-unul sa zica, ca ala vroia sa faca stanga dupa: NU avea unde pentru ca urmatoarea intersectie este la aproximativ 300 m. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
- B6SSSS
2004
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Labele triste de la fan courier express (bucuresti, f-ca de glucoza) continua sa-si faca de cap, azi dimineata un sclavete din ala a tinut un sens blocat multe minute pentru ca alti sclaveti sa iasa pe traseu nestingheriti de masinile carora ar fi trebuit sa le dea prioritate.
De 2 ori i-am reclamat la 9544 pe handicapatii astia, fara rezultat. Mai am un pic si le dau foc. As scapa garantat orasul de un numar imens de handicapati |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nai ce sa le faci
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai care sutesti cratimile p-aci?
![]() This post has been edited by OAP: 18 Dec 2007, 12:31 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Astazi am oprit pe banda trei sa cedez trecea pietonilor. Au inceput traversarea 2 fete, logan politie a venit pe banda doi fara nici o intentie de frana, nu au oprit, aproape ca a iesit de un accident. La 100m mai in fata au oprit la semafor.
Am ramas fara cuvinte. In mintea mea as fi vrut sa fi avut o inregistrare video, apoi sa ma dau jos din masina si sa le trag o caramida in parbriz. De nervi ... |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
OAP |
![]()
|
si de unde luai caramida?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Din portbagaj. Fac o lucrare in casa.
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
OAP |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu chiar nu pot sa-i inteleg pe unii soferi de dubite d-alea de 3.5t.
Am fost intr-o exursie cu un autocar si un "sofer" s-a gandit sa depaseasca noaptea, in timp ce ii veneau masini din fata si l-a bagat pe asta cu autocarul aproape in parapet, ca altfel ala cu dubita se facea praf . Astia chiar sunt inconstienti? Ca eu vedeam dubita aia de la vreun metru deasupra din autocar si daca trecea peste el autocarul, cred ca ne zdruncina putin si credeam ca am luat vreo groapa ceva. Nu mai zic de cati am vazut ca ieseau de pe drumuri fara prioritate in fata autocarului. Testul pentru sanatatea mintala ar trebui sa fie obligatoriu si facut foasrte strict pentru soferi. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
giany911 |
![]()
|
Azi dimineață am fost iar blocat în parcare, am stat o oră degeaba în mașina.
Dacă se întâmplă și mâine la fel ... zic eu că este necesar sun la poliție. În fiecare zii aceași poveste, manevre peste manevre să ies din parcare, și deobicei vinovatul este mereu același. |
--------------------
Dacia
Berlina
|
Sony |
![]()
|
Azi mergeam pe Tineretului si am oprit sa il las pe unul care venea din fata sa faca stanga. La primul semafor babalacul cu Aro care fusese in spatele meu trece in dreapta si ma intreaba de ce am oprit, ca ar fi trebuit sa trecem mai departe, iar ala sa faca stanga mai tarziu. Ma dispera babalacii astia!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
azi n-am lasat pe o haita cu passat sa se replieze dupa ce a facut o depasire, riscanta incalcand linie dubla(trebuia sa franez destul de tare sa-i fac loc). avea sa faca cunostinta cu autobuzu
![]() Sarbatori Fericite ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 06:27 |